Goodicek pala Retri(zatim)
+8
Krako
Fefo
Infinity
Warer
Hucimir
Jyrki
Cobe
Goodicek
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Goodicek pala Retri(zatim)
Nick: Goodicek
Class (+spec): Pala (retri zatim)
Talenty: Retri zatim
Profese: Mining, BS a Eng ale budu delat Ench a jwc
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Jelikoz sem tu postavu teprve koupil nema asi cenu to sem davat ale kdyz uz tak uz http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Goodicek
Máš enchanty a sockety?: nemam zatim
Máš stabilní internet?: posledni pulrok uz jo
Předcházející guildy: GUardians of Heaven, Mortal Spirits, Blood Shadows (+ofi Blood Shadows)
Důvod odchodu z guildy:ty první rozpad, z BS sem neodešel, přešli jsme na ofik a já jak tu dlouho nebyl tak mi prodali postavu na marketu
Skušenosti se svojí classou: s palatem sem prevazne tankoval/dmgoval, kdyz sem za nej hral
Skušenosti na Raidě(wotlk): myslim ze v pohode wotlk mam odchozenej, vetsinu znam, na ofiku jsme chodil az Firelandy a cata raidy
Proč právě Vir Aeternum: uz na serveru skoro nikoho neznam, jen hucu a rikal sem mu ze prijdu
Koho znáš v Vir Aeternum: Hucu, durdimana jestli este hraje a dal nevim mozna to bude i vic lidi
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): myslim ze kazdy den vecer
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) nevim
Tvoje UI: zatim nemam nic, musim to vsechno udelat
no abych to uvedl na pravou miru. Postavu jsem koupil teprve ted, takze ji musim doexpit, jelikoz sem hral na ofiku a dlouho jsem nebyl na narnu timpadem mi postavu prodali na tom marketu. takze momentalne expim a rikal sem ze az se vratim pujdu za hucou do guildy no na ofiku nehraju bo jaksi dosli prachy a nemyslim si ze bych se asi na nejakou dlouho dobu vratil, tim padem sem se vratil sem a hodlam tady zase hrat. takze tak je to se mnou. uz tu skoro nikoho neznam na serveru akorat hucu takze proto pisu sem. Takze to posudte sami. budu ve hre. vim, je tu malo informaci protoze rikam teprve jsem to zacal doexpovat.
Class (+spec): Pala (retri zatim)
Talenty: Retri zatim
Profese: Mining, BS a Eng ale budu delat Ench a jwc
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Jelikoz sem tu postavu teprve koupil nema asi cenu to sem davat ale kdyz uz tak uz http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Goodicek
Máš enchanty a sockety?: nemam zatim
Máš stabilní internet?: posledni pulrok uz jo
Předcházející guildy: GUardians of Heaven, Mortal Spirits, Blood Shadows (+ofi Blood Shadows)
Důvod odchodu z guildy:ty první rozpad, z BS sem neodešel, přešli jsme na ofik a já jak tu dlouho nebyl tak mi prodali postavu na marketu
Skušenosti se svojí classou: s palatem sem prevazne tankoval/dmgoval, kdyz sem za nej hral
Skušenosti na Raidě(wotlk): myslim ze v pohode wotlk mam odchozenej, vetsinu znam, na ofiku jsme chodil az Firelandy a cata raidy
Proč právě Vir Aeternum: uz na serveru skoro nikoho neznam, jen hucu a rikal sem mu ze prijdu
Koho znáš v Vir Aeternum: Hucu, durdimana jestli este hraje a dal nevim mozna to bude i vic lidi
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): myslim ze kazdy den vecer
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) nevim
Tvoje UI: zatim nemam nic, musim to vsechno udelat
no abych to uvedl na pravou miru. Postavu jsem koupil teprve ted, takze ji musim doexpit, jelikoz sem hral na ofiku a dlouho jsem nebyl na narnu timpadem mi postavu prodali na tom marketu. takze momentalne expim a rikal sem ze az se vratim pujdu za hucou do guildy no na ofiku nehraju bo jaksi dosli prachy a nemyslim si ze bych se asi na nejakou dlouho dobu vratil, tim padem sem se vratil sem a hodlam tady zase hrat. takze tak je to se mnou. uz tu skoro nikoho neznam na serveru akorat hucu takze proto pisu sem. Takze to posudte sami. budu ve hre. vim, je tu malo informaci protoze rikam teprve jsem to zacal doexpovat.
Goodicek- Poèet pøíspìvkù : 31
Re: Goodicek pala Retri(zatim)
mno chlape, retri chceme, ale taky potrebujeme alespon naxx eq takhle zadny prinos z toho nebude, raidy se toci kolem ulduaru a progresovani - hmodu tzn. potrebujeme to nejlepsi, takze by si se sam u nas na raidy ani nedostal takto
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
opytaj sa Patriciusa, ci nahodou nekupil tvoj char, skupoval starych BSakov totiz. alebo by ti jedneho popripade mohol dat
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
To nie je zlý nápad.
Patricius ich kúpil dosť, a to len do zbierky. Niektoré vraj dal dakomu, ale tí nehrávajú (a to sa invli do guildy (aktuálne človek čo má Haskeera).
Bolo by to pekné gesto a pomoc guilde i tebe.
Patricius ich kúpil dosť, a to len do zbierky. Niektoré vraj dal dakomu, ale tí nehrávajú (a to sa invli do guildy (aktuálne človek čo má Haskeera).
Bolo by to pekné gesto a pomoc guilde i tebe.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
S prijatim Jyrkiho sa uz nabor mimo holadinov u palachov rusi.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
pre holadina/tankadina by sa miesto urcite naslo, ale skus sa najprv opytat patresa ci nema tvoj char, pretoze resto druid za ktoreho si hral v BS by sa hodil este viac
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
No nic, napisu mu teda i kdyyz ho nemam rad no ani sem nepocital s tim ze bych byl retri, chtel jsem spis jet holy a off tank
Edit: no tak mě rovnou rekl ze nekoupil takze nic
Edit: no tak mě rovnou rekl ze nekoupil takze nic
jo byl sem na ofiku a nemel sem wowko s patchem tak mě prodali postavy jiank jsem měl huntera, za druida sem hral po celou dobu v BS a paladina
Klidne ti necham myho druida kdyz zaplatis prevod charu a popr. rename.
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
Patricius kupil, ale z jeho vystupenia je jasne, ze nechce darovat a radsej postavy, ktore ani jeho nie su, necha neaktivne na acc niekoho, kto skoro nehra a nebude.
Takže musíme nájsť niekoho, kto by bol ochotný char darovať, požičať aby sa dalo niečo robiť
Takže musíme nájsť niekoho, kto by bol ochotný char darovať, požičať aby sa dalo niečo robiť
jako vsichni z BS vedeli jaky ja mam nazor na particiusa, navic kdyz sem si koupil toho paladina, vubec sem nevedel kdo to je nikdy sem ho nevidel ve hre a mel jako jedineho v ignoru patriciusa, nevim myslim ze to taky o necem napovi...
Ale at neodbihame od tematu je to pekne ze me pomahate, vazim si toho ale na druhoou stranu me by zase asi stvalo mit char nekde kde neni muj ucet, kde pravemu majitelovy rupne cevka a bude ho chcit potom zpatky za nejaky cas kdyz ja za nej budu hrat, a prevod na muj char, zase nejsem milionar, asi nezbyva nic nez to doexpit no a pak se asi uvidi a nebo nevim...
Ale at neodbihame od tematu je to pekne ze me pomahate, vazim si toho ale na druhoou stranu me by zase asi stvalo mit char nekde kde neni muj ucet, kde pravemu majitelovy rupne cevka a bude ho chcit potom zpatky za nejaky cas kdyz ja za nej budu hrat, a prevod na muj char, zase nejsem milionar, asi nezbyva nic nez to doexpit no a pak se asi uvidi a nebo nevim...
Jestli na me mas nejaky kontakt tak se mi ozvi, aure je volna
bobosus- Poèet pøíspìvkù : 18
takze zaprve ti postavy co jsem koupil tak znich mam jen Erestiala co je 80 ostatni postavy nejsou na mojech acc ty jsem dal kamaradovi ktery tu bude hrat az bude mit internet a za dalsi pokud vim tady nejsme na twinu a tady se postavy nedaj prevadet a urcite bych mu nedal nejaky acc ze svojema postavama a za dalsi tohohle cloveka si z BS ani nepamatuju jestli tam vubec byl a kdyz tady ctu ze ma neco proti me tak to i kdybych nejakou postavu mel tak mu max naseru :-D
jinak ohledne prihlasky
1 low lvl
2 nedoskilovane profese
3 nema dual spec
PROTI
jinak ohledne prihlasky
1 low lvl
2 nedoskilovane profese
3 nema dual spec
PROTI
Naposledy upravil Infinity dne Fri Sep 30, 2011 5:51 am, celkově upraveno 1 krát (Reason for editing : zlucene)
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
Nema dual spec. No rofl a ty snad jo? Resp vyuzivas ho? Alt jako dual spec nepocitej to je na raidu akorat zdrzovani navic. Gooda sem poznal uz na tbc a skill ma a co se jednou naucis to uz nezapomenes. Ja bych byl pro. Nedoexpenych lidi co nejsou, jak uz to tu nekdo psal, zadnym prinosem, par mame. Spis bych mel strach o aktivitu. Doexpeni s profkama je tak tyden a pul. S equipem se da pomoct kdyz se na to nekteri nebudou divat stylem "co z toho budu mit ja" ale "co z toho bude mit guilda". Treba mu bodo da/puci aurelii.
ano krako mam dual spec na vsech postavach :-D a jak uz rikal Cobe on nam nebude prinosem low lvl bez eq chodime UD a urcite nebudem brat lidi z 2500GS do UD kdyz sme ze zacatku nebrali ani Razera ...
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
95% serveru te ma v ignoru.. tak nevim no me to je jedno ja to resit nebudu
Jinak doexpeny bych to mohl mit mozna uz nekdy na konci tydne kdyz to vsechno dobre pujde. Profky to ti na nich zalezi az tak? ja bych ti z nich stejne nic neudelal takze to muze bejt jedno a dual spec mam koupeny ale nemam ho pro co vyuzit tak sem zo sem nepsal. Mas zajimave pravidla pro prijem teda ja nehraju 24/7/365 jak ty.. no ale to je fuk, kazdy ma svuj nazor A krako ma pravdu tvoje pravidla jsou "co z toho budu mit ja" ale to je jedno. A v BS sem byl ale nolifer co uz nema v hlave nic nez wowko si ani nevsimne ze sem tam byl od nasazeni wotlku ale pohoda.
No a s tou aktivitou kdyz bude proc tam bejt na wowku tak tam budu na raidy,dungy atd neni problem, kdyz bude cas a budu doma nemam problem
Jinak doexpeny bych to mohl mit mozna uz nekdy na konci tydne kdyz to vsechno dobre pujde. Profky to ti na nich zalezi az tak? ja bych ti z nich stejne nic neudelal takze to muze bejt jedno a dual spec mam koupeny ale nemam ho pro co vyuzit tak sem zo sem nepsal. Mas zajimave pravidla pro prijem teda ja nehraju 24/7/365 jak ty.. no ale to je fuk, kazdy ma svuj nazor A krako ma pravdu tvoje pravidla jsou "co z toho budu mit ja" ale to je jedno. A v BS sem byl ale nolifer co uz nema v hlave nic nez wowko si ani nevsimne ze sem tam byl od nasazeni wotlku ale pohoda.
No a s tou aktivitou kdyz bude proc tam bejt na wowku tak tam budu na raidy,dungy atd neni problem, kdyz bude cas a budu doma nemam problem
proto sem byl pro. vim ze kdyz chces tak to stoji za to... profky pro boost charu. tak to bylo mysleno... jestli budes online a ja taky staci napsat. pomuzu s cimkoliv hera gdkp neni problem slozit (taky nemam patreho v lasce ) OT: pamatuju si jak si stepoval v SW na kasne a cekal si jestli te vemou nebo ne a mluvily sme o lidech na narnu (totem patre apod.) jakoby to bylo vcera... Jak rikam ani kdyby te nevzaly tak staci napsat helfnu s cimkoliv
jo mě to potom zařídil wydlica jj dík pak pokecáme šak víš jak se jmenuju ve hře jinak ty profky jo to je mi jasný ale to mě může udělat i někdo jinej, a to co si můžu udělat jenom sám stejně tolik nepomůže prozatím, nebo spíš na to zatím nebudu ani mít goldy/čas
3 profky je nutné a povinnosť u nás mať.
Mining jedine tank.
Mining jedine tank.
Profky samo budu delat hned jak bude cas se do toho pustim
A to fakt nemás iny char?
Neviem, su potrebnejsie classy ako paladin
Neviem, su potrebnejsie classy ako paladin
kdybych mel myslis ze to expim? :DD
Ale maximalne si zrob holy eq s paladinov postradame uz len tento specc.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
zasadny problem, my pri nabore hladame nie ludi co maju 4800GS ale skill. Jedna sa o skill,treba to pochopit, goodiho nepoznam moc ale co viem tak jemu ten skill nechyba. Ved si vezmite ze v UD uz nema kto brat tecka- setovky. Eq nieje ziadny problem. unas sa na raide vezie 5 ludi, treba nabrat ludi ktori vedia a nie ludi ktori maju paradni eq a hraju hovno, equip je ten posledny a najmensi problem. ja som vsetkymi desiatimi za prijatie, equipnut problem nebude. je pravda najviac by sa hodil holadin, pokial by si bol toho schopny. zamna ANO
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Shiggy retri pala / tank
» Mcolass*** Retri pvp/Retri pve Builds
» Januska - pala, holy/tank
» Goodicek (zase :) )
» Erebir - Retri (PvP/PvE)
» Mcolass*** Retri pvp/Retri pve Builds
» Januska - pala, holy/tank
» Goodicek (zase :) )
» Erebir - Retri (PvP/PvE)