Ashbringerr - Paladin, Prot/Retri
+11
Lodrynko
Mors pls
pve
Cobe
werth
Gifoo
Sindoray
Elli
Bukca
Infinity
Ashbringerr
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ashbringerr - Paladin, Prot/Retri
Nick: Ashbringerr
Class (+spec): Paladin (Prot/Retri)
Talenty: Talenty ZDE (Nechtěl jsem aby tu byl přiliš velky spam odkazu)
Profese: BS - 450, JWC - 433, ENCH - 446
EQUIP a LINK NA ARMORY! : T 7,5 - T 8,5 ... LINK ZDE
Máš enchanty a sockety?: Full enchy - Full Sockety
Máš stabilní internet?: Optika - 50 Mb/s
Předcházející guildy: Galaxy Rangers, Inner Sanctum
Důvod odchodu z guildy: GR - Nelíbil se mi kolektiv, Špatně vedené rozdělování lootu. IS - Pokus o vlastní gildu.
Zkušenosti se svojí classou: Od tbc až po teď.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Vše co je na narniasu otevřené krom algalona 10 - 25
Proč právě Vir Aeternum: Vysoká úroveň gildy, Nechci afkovat dalaranu, Úspěšný raidy, Dobrý kolektiv.
Koho znáš v Vir Aeternum: Bukca, Kyara
Věk: 16
Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den po škole od cca 16:30 - 00:00.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Doufal jsem že za prota nemusim dávat screen
Tvoje UI: UI ZDE
Class (+spec): Paladin (Prot/Retri)
Talenty: Talenty ZDE (Nechtěl jsem aby tu byl přiliš velky spam odkazu)
Profese: BS - 450, JWC - 433, ENCH - 446
EQUIP a LINK NA ARMORY! : T 7,5 - T 8,5 ... LINK ZDE
Máš enchanty a sockety?: Full enchy - Full Sockety
Máš stabilní internet?: Optika - 50 Mb/s
Předcházející guildy: Galaxy Rangers, Inner Sanctum
Důvod odchodu z guildy: GR - Nelíbil se mi kolektiv, Špatně vedené rozdělování lootu. IS - Pokus o vlastní gildu.
Zkušenosti se svojí classou: Od tbc až po teď.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Vše co je na narniasu otevřené krom algalona 10 - 25
Proč právě Vir Aeternum: Vysoká úroveň gildy, Nechci afkovat dalaranu, Úspěšný raidy, Dobrý kolektiv.
Koho znáš v Vir Aeternum: Bukca, Kyara
Věk: 16
Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den po škole od cca 16:30 - 00:00.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Doufal jsem že za prota nemusim dávat screen
Tvoje UI: UI ZDE
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
Re: Ashbringerr - Paladin, Prot/Retri
ako som ti pisal ingame, dnes mordeho presli emo stavy a zacal zas hrat (asi)
keby si si dal prihlasku vcera, tak som ZA, no momentalne dalsieho tankadina nepotrebujeme, jedine ze by morde healoval a to nvm ci je realne pri stave healerov...
cize neutral, pockam na vyjadrenie ostatnych
+ak ti mozem poradit, talenty Vindication a Seal of Command v retri strome su uplne useless, radsej ich daj do Seal of the Pure a vymen Glyph of Consecration za Glyph of Hammer of Righteous
keby si si dal prihlasku vcera, tak som ZA, no momentalne dalsieho tankadina nepotrebujeme, jedine ze by morde healoval a to nvm ci je realne pri stave healerov...
cize neutral, pockam na vyjadrenie ostatnych
+ak ti mozem poradit, talenty Vindication a Seal of Command v retri strome su uplne useless, radsej ich daj do Seal of the Pure a vymen Glyph of Consecration za Glyph of Hammer of Righteous
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Děkuju za radu, podívám se na to Vím no ... ale uvidím .. za podanou přihlášku nic nedam Děkuju za vyjádření.
ja by som ho prijal, kedze morde je nejasny ( ak bude mat morde zas nejaky emo stav a povie ze nebude hrat, je dobre mat tu aktivneho tankadina ) eq ma docela slusny, enchy gemy má, talenty sa dajú, prihláška slušná.. za mna ANO tanka je vzdy dobre mat.. a co Asha poznam tak je to pohodovy týpek s ktorym sa da pokecat, takze to je dalsie +
Bukca- Poèet pøíspìvkù : 25
Za , aspon si morde zahealuje z casu na cas.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
je nás skurvene vela, proti
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Sindoray napsal:je nás skurvene vela, proti
aj tankov mame na rozdavanie, vsak?
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Ak nebudú chytať podivné stavy s vytetovanou výčitkou v oku typu "čumím na to wowko veľa, musím skončiť", tak ich máme dosť na 25tky. Už mnou ste hovorili, že som posledný človek invnutý do guildy a od vtedy sa prijalo okolo 11 ľudí ... mne ide o to, aby sa šikovní ľudia nechali Galaxy Rangers alebo NU, aby sa vyrovnala kvalita pve guild v progresu u aliancie. Šak nemožme mať do piče všetkych s iq nad 50 a gs nad 3000 -.- .............
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
ZA - dalsi tank sa zide.
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
Sindoray - Byl jsem u galaxy a vím jak to tam chodí. Je to velmi dobrá gilda to ano, ale největší problém je epgp systém, který je špatně vedený. Podle mě gilda co chce něčeho dosáhnout by měla mít 25 lidí kteří jsou na tom equipově "stejně" a né že "smetánka gildy - 10 lidí" má Full UD 25 eq i v off specu a zbytek gildy čeká a čeká, protože nemá "prioritu". A ono když každý raid veme někdo do offu když to muže mit někdo do mainu tak už tě to nebaví. A potom když se dostaneme na yogga 25 a po 4 wipech to ukončime z duvodu: "Nemáme na to dmg" ?? WTF? Proč tedy ten equip do offu.. Já jsem zastánce dobrého progressu a dobrého hraní. Já nechci equip, jen prostě si dobře zahrát na nějaké úrovni.
tak nejprv se musi omluvit že vám se do toho lezu, ale proste ... , mám potřebu
tohle vše říká hráč který před 3/4 rokem vybral banku, byl v gildě pri zavadění systemu epgp (náš tržní zpusob, máš PR? - ber i do offu před nováčkem), nasledne se do gildy vzal znovu protože jsem asi naivní trouba , equip dostal na raidy se dostal, ale vadily mu wipy na HM protože on chtel FC, pak už mu vadilo všechno, nasledne odchod z gildy, založení Inner Sanctum, do te gildy přetažení hráču z gild u Pipa a od Galaxy atd, a ted po tom co VA hledají PalaTanka tak gildu rozpustí a podá si přihlášku k Vám, oh jak funny
sindo díky moc, cením si tvého přístupu, je obdivuhodný, ale my tu mrchu nechcem i když má náš equip
tohle vše říká hráč který před 3/4 rokem vybral banku, byl v gildě pri zavadění systemu epgp (náš tržní zpusob, máš PR? - ber i do offu před nováčkem), nasledne se do gildy vzal znovu protože jsem asi naivní trouba , equip dostal na raidy se dostal, ale vadily mu wipy na HM protože on chtel FC, pak už mu vadilo všechno, nasledne odchod z gildy, založení Inner Sanctum, do te gildy přetažení hráču z gild u Pipa a od Galaxy atd, a ted po tom co VA hledají PalaTanka tak gildu rozpustí a podá si přihlášku k Vám, oh jak funny
sindo díky moc, cením si tvého přístupu, je obdivuhodný, ale my tu mrchu nechcem i když má náš equip
werth- Poèet pøíspìvkù : 1
stejne jak psal kuco, jestli morde opet hraje tak jsem proti, ikdyz u emo to nebyva na dlouho, ale to nevime a morde ma kvality co se tankovani tyce
takze kdyby jsi si mel houpat nohama na zidli asi neni to prave orechove co by jsi chtel, no a plus ted dalsi informace navic.......
diky za prihlasku, ale proti
werth diky za nazory
takze kdyby jsi si mel houpat nohama na zidli asi neni to prave orechove co by jsi chtel, no a plus ted dalsi informace navic.......
diky za prihlasku, ale proti
werth diky za nazory
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
No kdybych jsem mel napsat nazor vcera, byl bych za, ale pokud morde bude zase hrat, tak netreba te a co napsal werth se me taky nelibi, takze proti
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
PROTI, uz ted je dost lidi na stridacce, kteri by taky radi sli raid...
A jestli morde zas skonci s wowkem at pocita s mega spamem na FB...
A jestli morde zas skonci s wowkem at pocita s mega spamem na FB...
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
určitě PROTI, není to člověk s kterým bysme chtěli trávit naše vzácné chvíle na raidu!
Lodrynko- Poèet pøíspìvkù : 127
to je nake divne aby Lukoo chtel do VA
Mordecaj- Poèet pøíspìvkù : 27
Čekal jsem kdy to někdo napíše ... Nevím kdo je luko .. ale vím že si dal nick jako já stím rozdílem že si dal 2x Aa tudíž se jmenuje Aashbringerr ...
hmm me arsenal zadneho Aashbringerr nenaslo
Mordecaj- Poèet pøíspìvkù : 27
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Aashbringer .... trochu jsem popletl nick
Já nevím kdo je ani jeden a vůbec ma to netrápí!
Jinak co se týče přihlášky, celé je to na Mordem, protože estli bude hrát, tak není důvod brát nového tanka, pokud ne, tak byl byl aj Pro.
Věci co máte mezi sebů mňa vůbec nezajímajů, je to debilní hra.
Ale mosím to napsat na způsob Sinda, je nás fakt po kokot.
A eště sem nepobral, proč všecí píšů, že od nás čekajů dobrý kolektiv, šak větší banda teplošů, uchyláků, lopaťáků a kdo ví čeho eště nikde jinde není, než ve VA
Jinak co se týče přihlášky, celé je to na Mordem, protože estli bude hrát, tak není důvod brát nového tanka, pokud ne, tak byl byl aj Pro.
Věci co máte mezi sebů mňa vůbec nezajímajů, je to debilní hra.
Ale mosím to napsat na způsob Sinda, je nás fakt po kokot.
A eště sem nepobral, proč všecí píšů, že od nás čekajů dobrý kolektiv, šak větší banda teplošů, uchyláků, lopaťáků a kdo ví čeho eště nikde jinde není, než ve VA
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Víš jak largi .. viděl jsem že elii psal že hledáte tankadina .. řekl jsem si proč to nezkusit? Včera jsem si psal s infinity a ten mi řikal že už zase tank je ale zase večer v dalaranu elii spawnul/a to že hledate tanka ... tak řikam ok jdu to napsat a uvidim Díky za vyjádření
toz ja som nevedel ci morde bude hrat alebo nie takze je to fakt na nom teraz
este nieco tie nicky tiez ako hotentoti rovnake potom vznikaju mylné informacie ...
Snažil jsem se to už řešit s gm teamem ale bez vyznamu. Gm mi řeklo že nikomu nemůže nakázat změnu nicku. Takže jsem moc neuspěl. Každý den mi někdo píše hele luko, luko.. apod. .. neváím co stím mám dělat .. ja si rename dát nechci.
jeste par aren na narnu a morde zas prestane
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Ashbringerr - Prot Paladin
» halfdevil - Paladin retri
» Ramm - paladin, re3/prot
» Ronex - Retri / Holy paladin
» Dekins - paladin (retri/holy)
» halfdevil - Paladin retri