Hypperion-Dmg assassination
+14
Viwi
Lodrynko
Mors pls
Penelope
Elli
Hauron
Largi
chodnik
Raven
Jyrki
Manato
pve
Sindoray
Hypperion
18 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Hypperion-Dmg assassination
tiez si myslim, ze je to len pojebany EQ hunter jak Huca!Viwi napsal:Pičoval do VA nepekne sa vyjadroval na hračov VA v Gchate. Prevraca kabáty ako sa mu hodí. Hnusí sa mi ta jeho faloš!!!
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Já si za svym názorem stojim a jestli chcete přijít o healera místo dmgera, tak prosim. Ale já tu s takovymhle šaškem nebudu, mam snad právo na to vyjádřit svůj názor.
Lodrynko- Poèet pøíspìvkù : 127
Hmm a kedy sme boli spolu v tgod ? ja som odsiel z tgod a ty z AD vtedy sme sa vymenili v ugildach takze logicky sme spolu neboli.....Lodrynko napsal:Tohleto není o tom Spartanku ze je z AD, uz kdyz sem byl v tgod a ty si tam nebyl, tak mi ten člověk byl nesympatickej, neměl sem ho rád a tim jak nadával na mě a sinda furt (i když my do něj taky rejpali uznávám to), prostě s takovym člověkem tu fakt nechci bejt. Wowko je hra, od toho aby se člověk zabavil a né aby tu řešil takovýho retarda.
Hypperion- Poèet pøíspìvkù : 12
Hmm daj aspon 1 screen z tým co tu prednášaš.. znova sa opakujem ANO DO SINDA, LODRYHO, Shigiho som pičoval, no nie DO VA takze takViwi napsal:Pičoval do VA nepekne sa vyjadroval na hračov VA v Gchate. Prevraca kabáty ako sa mu hodí. Hnusí sa mi ta jeho faloš!!!
Ano. Largo napsal svůj názor, nevzala se Nefre. Cobe napsal svůj názor, nevzal se Sod. Já teďka napsal svůj názor (mimochodem stejný jako napsali ti dva) a sem zvědavej na vaše rozhodnutí.
Ale rozhodnutie nieje na tebe ale na Officroch prípadne GM....
Ano, proto říkám že 'sem zvědavej na jejich rozhodnutí' nauč se číst. Chtěl sem vyjádřit to jak to bude jestli se přijmeš, to je vše.
myslim ze vedeni popremysli jestli se jim vyplatim invnout jednoho cloveka ktereho tu nechce dost lidi a kvuli kteremu by bylo v G spory popr. odchody dulezitych lidi....
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Ja stojím za Lodrynkom a myslím že shiggy za nami.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
kdo potaha shiggyho na ramena tak dostane jeho hlas spis
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
spis shiggy potrebuje naku peknu fenecku ktera by ho potahala za ocasekchodnik napsal:kdo potaha shiggyho na ramena tak dostane jeho hlas spis
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
chodnik napsal:myslim ze vedeni popremysli jestli se jim vyplatim invnout jednoho cloveka ktereho tu nechce dost lidi a kvuli kteremu by bylo v G spory popr. odchody dulezitych lidi....
Sry kámo, ale môžeš tu napísať rovno že nie nechcem ťa tu... a nie takéto ojeby .. hm kto odišiel kôli mne ?.... no daj 1 meno
Lepší je ptát se ''Kdo odejde kdybych byl u VA''
tak to je mi jasne že lepšie sa takto povyhrážať, ako prijať medzi seba (nenavideného človeka) (neviem začo) .... a povedz mi no čo, ak by ma prijali predsa je to vôľa officrov a gm ... čo by si urobil? neverím žeby si leavol Poslednu guildu, teda aj naj u ALI, kam by si šiel hm ? však HM v ud sa davali len VA/AD.... nik iny myslím že to tak je, čiže neleavneš .....
tak za 1 toto nikoho nezajima ja taky nerikam ze jsem terminator [quote="Hypperion"]Nick:Hypperion (Vlado) Dačo o mňe: Volam sa Vlado, študujem na technickom lýceu, moje záľuby: hudba, futballl, baby, akcie
za 2 kazdy den se hada na worlde jak kkt
za 3 nechpau proc zse resite me u kazdeho tematu jsem
za 4 vse by slo a byl bych pro ale ta zasrana namyslenost a jak je epic a jak je bozi a jak se vyzna v rogune toto je moc
za 5 nahodne me dal v arene a mysli si jaky je buh areny jak by dal vesemira a vsechny jak malej solo ( proste mocnost )
za 6 ja tu nemam rank na officira ale leavovat guildu kdyz tu bude on je blbost nechame to na nic jen jsem chtel projevit muj nazor
za 2 kazdy den se hada na worlde jak kkt
za 3 nechpau proc zse resite me u kazdeho tematu jsem
za 4 vse by slo a byl bych pro ale ta zasrana namyslenost a jak je epic a jak je bozi a jak se vyzna v rogune toto je moc
za 5 nahodne me dal v arene a mysli si jaky je buh areny jak by dal vesemira a vsechny jak malej solo ( proste mocnost )
za 6 ja tu nemam rank na officira ale leavovat guildu kdyz tu bude on je blbost nechame to na nic jen jsem chtel projevit muj nazor
Shiggy- Poèet pøíspìvkù : 43
zkuste se tolik nehadat staci napsat pro/proti a duvod a bude:D
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
beru na vedomi spartane
Zkušenosti se svojí classou: Dosť Bohaté, od vzniku Narniasu Rogue to pochybuju to ti byli tak 2 roky kdyz tu byl narnias
Důvod odchodu z guildy: Spartanek, Elli vedia, ostatným to možno poviem niekedy (len pre upozornenie neni to zas 100% vina Regalisa)
Kolik ti dal regalis GP? (me celkem cca 200 )
Zkušenosti se svojí classou: Dosť Bohaté, od vzniku Narniasu Rogue to pochybuju to ti byli tak 2 roky kdyz tu byl narnias
Důvod odchodu z guildy: Spartanek, Elli vedia, ostatným to možno poviem niekedy (len pre upozornenie neni to zas 100% vina Regalisa)
Kolik ti dal regalis GP? (me celkem cca 200 )
Shiggy- Poèet pøíspìvkù : 43
130 ... pritom ma sam poslal niekam a dokopy som ich mal cez 200 tým pádem, ale + nelogika raidovania
Adaam ty kkt, za tu češtinu bych ťa bil od rána do večera a eště by to bylo málo.
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
upresnim vlado dostal GP za to ze se na raidu choval jako k***t... takze si za to muzes sam... to ze jsi leavnul byla tvoje emo chvilka... tod vse
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
SHIGGY FOR PRESIDENT :DDDDDDDShiggy napsal:
vase guilda je cela emo, nechapu smysl tohodle prispevku...razercz napsal:upresnim vlado dostal GP za to ze se na raidu choval jako k***t... takze si za to muzes sam... to ze jsi leavnul byla tvoje emo chvilka... tod vse
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
razere ne ne 30Gp ja som leavol koli 30GP ta 100 sa dala odčiniť, ale presne levanutie 30GP a nelogika raidu.... 30GP som dostal zato ze mi povedal Tahni do pie koko... tahni... odisiel som a dal mi GP ?.. nie diky, co sa týka raidu hmm v ud 25 sme.. no pekne dame XT hm... ale wipujeme na councile, a pak chcete progres mimika, síce ti máš kluč na alga.... to chápem ze cheli sme vlastne ale neviete pochopit NENI VAM SUDENE DAT MIMIKA SU TAM LEN MAX 4 HEALY schopne a nie 7..... taktiez... jn toc je na 20- ludi... tak preco tam wipujeme 23/24 ? ....
proste, skrátim to: Ak ma príjmete, budem rád, budem mať kde hrať pve, spoznať new ľudí, ak nie tak čo už buď skončím alebo sa vrhnem na pvp...
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: