Svarog priet sh/nemam
+6
Kimaera
pve
Nirrty
Infinity
elvaein
Svarog
10 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Svarog priet sh/nemam
Nick: Svarog
Class (+spec):SH priest - off spec nemam, bo som sa chcel specializovat na dmg - som sa nahealoval dost za druida
Talenty:13/0/58
Profese: tail/ench/ins vsetko full
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: Boli problemy, ale uz su vyriesene, takze ano.
Předcházející guildy: Soul of darkness, Blue dragon
Důvod odchodu z guildy: SoD sa rozpadla a teraz BD tam vacsinou len afkujem, je nas tam dost malo takze 25ky chodime len gdkp co neni nic moc. Takze ziadny posun vpred.
Zkušenosti se svojí classou: Myslim ze dobre, ale urco si necham poradit vzhladom na to ze za priesta nehram moc dlho.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): naxx os eoe 10 a 25 FC, s UDckom je to horsie - len po vezaxa 10 25, kedze som nemal moznost sa dostat dalej, bo gilda sme slaba.
TOC okrem championov 10 aj 25. Skusenosti su trocha slabe, ale ako sa hovori, nikto z neba uceny nespadol
Proč právě Vir Aeternum: Mate povest najlepsej ali gildy s dobrou partou, to hovori za vsetko. Ale hlavne by som chcel troska pokrocit v raidoch a nie len afkovat.
Koho znáš v Vir Aeternum: Kimaera - velice dobry kamarad
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): 18:00 - 23:00 vikendy ako kedy
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS 3500 na dummoch - equip neni nic moc - zatial
Tvoje UI: xpearl, DBM, GC, epgp atd
Class (+spec):SH priest - off spec nemam, bo som sa chcel specializovat na dmg - som sa nahealoval dost za druida
Talenty:13/0/58
Profese: tail/ench/ins vsetko full
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: Boli problemy, ale uz su vyriesene, takze ano.
Předcházející guildy: Soul of darkness, Blue dragon
Důvod odchodu z guildy: SoD sa rozpadla a teraz BD tam vacsinou len afkujem, je nas tam dost malo takze 25ky chodime len gdkp co neni nic moc. Takze ziadny posun vpred.
Zkušenosti se svojí classou: Myslim ze dobre, ale urco si necham poradit vzhladom na to ze za priesta nehram moc dlho.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): naxx os eoe 10 a 25 FC, s UDckom je to horsie - len po vezaxa 10 25, kedze som nemal moznost sa dostat dalej, bo gilda sme slaba.
TOC okrem championov 10 aj 25. Skusenosti su trocha slabe, ale ako sa hovori, nikto z neba uceny nespadol
Proč právě Vir Aeternum: Mate povest najlepsej ali gildy s dobrou partou, to hovori za vsetko. Ale hlavne by som chcel troska pokrocit v raidoch a nie len afkovat.
Koho znáš v Vir Aeternum: Kimaera - velice dobry kamarad
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): 18:00 - 23:00 vikendy ako kedy
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS 3500 na dummoch - equip neni nic moc - zatial
Tvoje UI: xpearl, DBM, GC, epgp atd
Svarog- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Svarog priet sh/nemam
Nepoznám, eq nevypadá až tak zle, chcelo by to TEST raid, možno na alt raid.. čiže zatial NEUTRAL.
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
nato, ze eq nieje az taky hrozny je 3500dps na dummy dost malo
urcite by si mal ist viac do haste (vymenit crit doplny bracery, boty, off handu..)
sh priesta sice potrebujeme, lebo som sam (QQ) ale nvm...
urcite by som rad videl tvoj vykon na nejakom raide, kludne aj gdkp toc v nedelu ak nemas ID
a este by ma zaujimal nick druida a guilda v ktorej si s nim bol
urcite by si mal ist viac do haste (vymenit crit doplny bracery, boty, off handu..)
urcite by som rad videl tvoj vykon na nejakom raide, kludne aj gdkp toc v nedelu ak nemas ID
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Infinity napsal:nato, ze eq nieje az taky hrozny je 3500dps na dummy dost malo
Toto vseto viem, co si napisal, ze co mi treba vymenit. Hlavna priorita je haste. Ale co mi padlo to mam. 3500dps bez buffov na to aky mam eq nie je az take zle si myslim. Kimi bol so mnou gdkp minule ID a hovoril, ze neni to take zle.
ako vravim, chce to test raid ...mas teda volne ID na tocko 25?
teraz som si vsimol, ze mas jeden glyph zle...glyph na SW:P pokial viem ani nefunguje a aj keby hej, tak je useless...radsej si daj na Disperziu (aj ked nemas problem s manou, skrateny CD sa mnohokrat zide)
teraz som si vsimol, ze mas jeden glyph zle...glyph na SW:P pokial viem ani nefunguje a aj keby hej, tak je useless...radsej si daj na Disperziu (aj ked nemas problem s manou, skrateny CD sa mnohokrat zide)
Infinity napsal:ako vravim, chce to test raid ...mas teda volne ID na tocko 25?
IDcko nemam a o tom glyphe ani neviem, ze nefunguje - pojde prec
nvm no, jsem poměrně skeptický, ale když si tě veme pod křídla kuco, tak treba aj tanky predmguješ. Tohle ať si rozhodne kuco.
Neutral
Neutral
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Nirrty napsal:...pod křídla kuco, tak treba aj tanky predmguješ.
:DDDDDDDDDDDDD
PROTI, s tim gearem co mas, kdyz je toc dlouho farma si mohl dost poskocit nejen na gdkp, dale low dmg plus si myslim , ze i kdyz kuco je jediny shadow priest tak tebe fakt nepotrebujeme!
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
nebud na neho zly ty vagabund! je to sice lamka ale ja ho mam rad kuco mu neco povysvetluje a dobry bude ja som ZA..a na DMG sa nevyhovaraj..u nas ho mas len ty kuco a nirrtypve napsal:PROTI, s tim gearem co mas, kdyz je toc dlouho farma si mohl dost poskocit nejen na gdkp, dale low dmg plus si myslim , ze i kdyz kuco je jediny shadow priest tak tebe fakt nepotrebujeme!
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
Očividne vyzerá, že k nám chce ísť a že by poslúchal kuca a nechal si poradiť od staršieho, skúsenejšieho, krajšieho, čarovného a všelijak superlatívami ojebaného Matúša... a čo je priest? Nahádžeš dotky a máš dmg ani nevieš jak. TAkže určite ZA
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Sindoray napsal:Očividne vyzerá, že k nám chce ísť a že by poslúchal kuca a nechal si poradiť od staršieho, skúsenejšieho, krajšieho, čarovného a všelijak superlatívami ojebaného Matúša... a čo je priest? Nahádžeš dotky a máš dmg ani nevieš jak. TAkže určite ZA
takové mazání medu kolem papulky
Neutral
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
skoda, ze len kolem papulky a skoda, ze med. na med som alergicky. inak som ZA.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
Noooooo... ja som ho mal možnosť vidieť točiť vo VOAčku - kde som išiel ferala....
teraz sú dve možnosti. Buď som já tak moc dobrý feral (fakt low eq) a preto ma nepredmgoval
Alebo mu to moc nejde.
Ja mením na proti.
teraz sú dve možnosti. Buď som já tak moc dobrý feral (fakt low eq) a preto ma nepredmgoval
Alebo mu to moc nejde.
Ja mením na proti.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
ja som proti
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Není vidno záujem, nič. Mením na PROTI.
25m raid nejak nevysiel ale na 10 VOA si moc nepredviedol...
vacsina ludi, vratane mna, su proti --> neprijaty
vacsina ludi, vratane mna, su proti --> neprijaty
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: