Krakonosis priest
+5
Numenor
Infinity
Cobe
Warer
Hauron
9 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Krakonosis priest
Nick: Krakonosis
Class (+spec): Priest - Discipline / Holy
Talenty: Disci 54/17/0 Holy 14/57/0
Profese: Inscription (450), Enchanting (450), Tailoring (450)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Krakonosis (skopírovat)
Máš enchanty a sockety?: ano mám
Máš stabilní internet?: ano mám
Předcházející guildy: Adamante Durior (GuM je labilní člověk a takový může být v guildě jenom jeden Very Happy), Refusion (tam mě naučily hrát wow), Blood Shadows (bohužel v době, kdy jádro guildy už expilo na oficiálním serveru), Fake It (Morowindovy asi trefilo a kickl mě bez důvodu), O5 Refusion (progress UD), Vir Aeternum (...), Tears of the sorrow (neochota lidí) ...
Důvod odchodu z guildy: Čekám na vyjádření k této přihlášce. ALe je to strašná neochotak progressu. Radši půjdou 4x naxx 25 za 1 ID s altama a vším možným, než by se udělala pořádná grupa na 10 man UD a o 25 ani nemluvim.
Skušenosti se svojí classou: Narnias priest 2 roky. pár fun serverů, hodně theorycraftů a hodně debat s ostatníma priestama na narniasu ( hlavně Tmthetom ohledně holy specu)
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx/EoE/OS (ještě ne správně funkční event +3) UD po thorima na 10 manu/25man po thorima taky (ani jednou nepadl)
Proč právě Vir Aeternum: Momentálně top guilda v progressu a prý hledáte disco priesty.
Koho znáš v Vir Aeternum: Všechny co byly v guildě do mýho kicku. Ti co přišli později už většinou neznám.
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): do 00:00 (vstávám ve 4 do práce ve všední den)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) -/-
Tvoje UI: i52.tinypic.com/ifzwhy.png
Class (+spec): Priest - Discipline / Holy
Talenty: Disci 54/17/0 Holy 14/57/0
Profese: Inscription (450), Enchanting (450), Tailoring (450)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Krakonosis (skopírovat)
Máš enchanty a sockety?: ano mám
Máš stabilní internet?: ano mám
Předcházející guildy: Adamante Durior (GuM je labilní člověk a takový může být v guildě jenom jeden Very Happy), Refusion (tam mě naučily hrát wow), Blood Shadows (bohužel v době, kdy jádro guildy už expilo na oficiálním serveru), Fake It (Morowindovy asi trefilo a kickl mě bez důvodu), O5 Refusion (progress UD), Vir Aeternum (...), Tears of the sorrow (neochota lidí) ...
Důvod odchodu z guildy: Čekám na vyjádření k této přihlášce. ALe je to strašná neochotak progressu. Radši půjdou 4x naxx 25 za 1 ID s altama a vším možným, než by se udělala pořádná grupa na 10 man UD a o 25 ani nemluvim.
Skušenosti se svojí classou: Narnias priest 2 roky. pár fun serverů, hodně theorycraftů a hodně debat s ostatníma priestama na narniasu ( hlavně Tmthetom ohledně holy specu)
Skušenosti na Raidě(wotlk): Naxx/EoE/OS (ještě ne správně funkční event +3) UD po thorima na 10 manu/25man po thorima taky (ani jednou nepadl)
Proč právě Vir Aeternum: Momentálně top guilda v progressu a prý hledáte disco priesty.
Koho znáš v Vir Aeternum: Všechny co byly v guildě do mýho kicku. Ti co přišli později už většinou neznám.
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): do 00:00 (vstávám ve 4 do práce ve všední den)
DPS(+podložený screenem aspoň na dummech) -/-
Tvoje UI: i52.tinypic.com/ifzwhy.png
Re: Krakonosis priest
Som za. EQ ma, pokial bude aktivny nieje co riesit, DISCO priesta nam treba a s healermi v dost problem v poslednej dobe. Ale pokial si ten krako co ma 100000 altov a kickli sme ho koli nevhodnemu spravaniu tak pridavam ze som ZA len ked tu slubis ze nebudes na TS ani v Guild chate taky drzy na inych a neustale si stat za svojim nazorom (i ked moze byt zly a mylny).
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
mno muj nazor znate, podle me to na kick nebylo a souhlasim naprosto s tim co pise warer
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
ako som uz pisal na offi chate, vyjadrovat sa k nemu radsej nebudem
viem ze priest by sa hodil a viem aj ze krako ho ovlada, lenze kvoli osobnym veciam by som bol proti
rozhodnutie teda necham na officerov
viem ze priest by sa hodil a viem aj ze krako ho ovlada, lenze kvoli osobnym veciam by som bol proti
rozhodnutie teda necham na officerov
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
neviem co sa tu udialo, kazdopadne krako prista ovlada a urcite by bol pre na posilou, lenze nanho treba dat rank mute TS a mute gchat
Linzy- Anonymní
Pán Numenor
Myslim ze som Za, to ze kickli kraka bola kazdopadne moja chyba a krako mal v tedy jednoznacnu pravdu. No a co ked niekto proste povie svoj nazor naostro a po slovenksy nesere sa s tym ako to v osudny den bolo. A mal uuuuplnu pravdu no ... kazdy ma nejaku povahu sam som tym prikladom. Ak by sa vedenie rozhodlo ZA tak len podotykam ze snad mute nebude potrebne a po pripadnej hadku mu ho proste dat co bude aj pre jeho aj pre nase dobro
Numenor- Poèet pøíspìvkù : 65
tak na mute bych mel sam ve vlastnim zajmu na TS.. kdybych zapomel tak vzdycky muze zasahnout "vyssi moc"..
2Kuco: nevim co sme si udelaly ale asi to bylo neco vaznyho, bohuzel ja uz si to nepamatuju.
2Kuco: nevim co sme si udelaly ale asi to bylo neco vaznyho, bohuzel ja uz si to nepamatuju.
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
aha tak to mas celkom kratku pamat
nebudem to tu rozoberat, ak chces napisem ti to ingame
nebudem to tu rozoberat, ak chces napisem ti to ingame
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
pravdepodobne mam.. to co ze me vypadne v afektu si nepamatuju nejspis.. PMko by slo?
Som ZA ja osobne proti nemu nic nemam ..len sem tam by sa mohol kludnit a uvedomit si ze niekedy nema mozno pravdu on.....asi tolko..uz sa tesim na spolupracu
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
a inac co hovorite na moj obrazok cool ne?..ked som ho uvidel hned mi prirastol k srdcu:D
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
Áno Yetino, je to super obrázok.
Má to symbolizovať tvoj ohromný regen many? (ak sa dá povedať voda=mana).
Má to symbolizovať tvoj ohromný regen many? (ak sa dá povedať voda=mana).
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Ak sa mozem vyjadrit som za . S kucom neviem co mate skuste si to nejak vyriesit.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
S kucem je to vyreseny asi permanentnim ignorem... Bohužel
Ja som výnimočne za prijatie.
Avšak môj názor na Kraka sa za tú dobu, čo som ho stretával na worlde alebo vo whispoch od iných hráčov nezmenil a ostáva stále rovnaký. Pokým sa neustráži a viem, že sa neustráži, má zelenú.
Ale som za prijatie Priesta.
Mute, na TS mu ho kľudne dám a do hry, to sa uvidí. Nemal by som s gm, ale možno ak bude treba =D
Avšak môj názor na Kraka sa za tú dobu, čo som ho stretával na worlde alebo vo whispoch od iných hráčov nezmenil a ostáva stále rovnaký. Pokým sa neustráži a viem, že sa neustráži, má zelenú.
Ale som za prijatie Priesta.
Mute, na TS mu ho kľudne dám a do hry, to sa uvidí. Nemal by som s gm, ale možno ak bude treba =D
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
To o toho disco priesta tak stojite ze by ste mi dali i mute na Gchat aby ste me nekickovaly?
Similar topics
» SH/Holy priest
» shadow/holy priest
» Lolita, SH priest/ off nemam
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» Munguse - Holy Priest
» shadow/holy priest
» Lolita, SH priest/ off nemam
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» Munguse - Holy Priest
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat