asteus war tank
+5
elvaein
Sindoray
Infinity
opicka
asteus
9 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
asteus war tank
Nick:Asteus war tank alt asterus war tank sparkus lock
Class (+spec):warrior tank (off dmg fury ale tam jeste nemam uplne full epick)
Talenty:warrior tank 15/3/53 off 18/53/0
Profese:jew 450 eng 450 min 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Asteus
Máš enchanty a sockety?:ano vse epicke na tankovy u off zatal ne vsechny
Máš stabilní internet?:ano
Předcházející guildy:Sine Misericordia
Důvod odchodu z guildy: no je to tezke ponevac jsem da se rict spoluzakladatel vetsina je tam fajn ale nekteri se postarali o to abych odesel
Zkušenosti se svojí classou: no 2 roky za wara prevazne tanka
Zkušenosti na raidu (Wotlk):ud 10 po yooga ud 25 po vezaxe toc 10 full toc 25 full toc hc 10 po champions
Proč právě Vir Aeternum: no dobra guilda lidi moc neznam ale snad vam budu k uzitku
Koho znáš v Vir Aeternum:huca hlavne dalsi jen ze uz jsou tu na narniasu osobnosti co za sve cllass umej
Věk:30
Online omezení (kdy můžete hrát):tak mam 1 tyden odpolko 1 tyden rani takze v tom tydnu co mam rani jsem od 6 az max 10 :30 mam deti takze to jinak ani nejde
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: no jako tank bych ze k vam za dmg jen kdyz nebude jina volba tak na raidu tak screen jsem sem nedal jestli neva ono jako tank to fmg neni naka slava lepsi je kdyz me nekde testnete popripade dolozim
Tvoje UI:https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/87/wowscrnshot111712190733.jpg/
Class (+spec):warrior tank (off dmg fury ale tam jeste nemam uplne full epick)
Talenty:warrior tank 15/3/53 off 18/53/0
Profese:jew 450 eng 450 min 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Asteus
Máš enchanty a sockety?:ano vse epicke na tankovy u off zatal ne vsechny
Máš stabilní internet?:ano
Předcházející guildy:Sine Misericordia
Důvod odchodu z guildy: no je to tezke ponevac jsem da se rict spoluzakladatel vetsina je tam fajn ale nekteri se postarali o to abych odesel
Zkušenosti se svojí classou: no 2 roky za wara prevazne tanka
Zkušenosti na raidu (Wotlk):ud 10 po yooga ud 25 po vezaxe toc 10 full toc 25 full toc hc 10 po champions
Proč právě Vir Aeternum: no dobra guilda lidi moc neznam ale snad vam budu k uzitku
Koho znáš v Vir Aeternum:huca hlavne dalsi jen ze uz jsou tu na narniasu osobnosti co za sve cllass umej
Věk:30
Online omezení (kdy můžete hrát):tak mam 1 tyden odpolko 1 tyden rani takze v tom tydnu co mam rani jsem od 6 az max 10 :30 mam deti takze to jinak ani nejde
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: no jako tank bych ze k vam za dmg jen kdyz nebude jina volba tak na raidu tak screen jsem sem nedal jestli neva ono jako tank to fmg neni naka slava lepsi je kdyz me nekde testnete popripade dolozim
Tvoje UI:https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/87/wowscrnshot111712190733.jpg/
asteus- Poèet pøíspìvkù : 6
Re: asteus war tank
hmmm, full clicker koukam... jako samozrejme, ze proti gustu, to je kazdyho vec, jak to ma zarizeny, jen me spis zarazi to rozlozeni spellu, intercept na baru, ktery se se zmenou stance nemeni :X no, toto pusobi na me nelogicky
jinak, ja bych byl pro nakej testik a uplne nejradsi bych ze zacatku s tebou prosel jedno nebo dve HCcka, tam se taky par veci da poznat
jinak, ja bych byl pro nakej testik a uplne nejradsi bych ze zacatku s tebou prosel jedno nebo dve HCcka, tam se taky par veci da poznat
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
bol som par gdkp co si tankoval a moc si ma nepresvedcil a jak pisal gorly totalne zle rozlozene ability co mi potvrdzuje preco ti to tankovanie moc neslo
PROTI
PROTI
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Ty si mi tuším písal docela často s tým, že si chcel fúziu VA s tou svojou guildou. Evidentne chceš ísť do lepšieho a ja by som ti šancu dal.
To že je kliker to nevadí. Ak má chuť sa priučiť od skúsenejších a nechá si poradiť, tak nevidím problém.
Môžem iba potvrdiť, že tento človek k nám chce naozaj ísť a preto by aj na raidy chodil ukážkovo. Takých ľudí treba v tejto populačnej kríze, nie?... skill sa už nejak doladí - úprimne... toto je sprostá hra o troch tlačítkach - so zmyslom pre detail a chuťou poslúchnuť skúsenejších sa to musí naučiť každý.
PRE
To že je kliker to nevadí. Ak má chuť sa priučiť od skúsenejších a nechá si poradiť, tak nevidím problém.
Môžem iba potvrdiť, že tento človek k nám chce naozaj ísť a preto by aj na raidy chodil ukážkovo. Takých ľudí treba v tejto populačnej kríze, nie?... skill sa už nejak doladí - úprimne... toto je sprostá hra o troch tlačítkach - so zmyslom pre detail a chuťou poslúchnuť skúsenejších sa to musí naučiť každý.
PRE
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
no jak kdo ma spely to je otazka me to vyhovuje takto kazdej si tio da jak vyhovuje a to tech gdkp myslim si ze ttakm to bejva dost i o lidech co tam jsou a ne jen o tanku takze jen rikam bud budu na prospech nebo ne to je na vas kdyz mate dojem ze ne vsak poho je to hra ne zivot
a hold kliker jsem macka jsou dobre ale me hold nevyhovujou tak proto je ani moc nepouzivam
a jste jak psal sindo hleda te lidi na narniasu je ted hodne spatna situace a ohledne te guildy jo jsou tam lidi co se snazej vice i mene ale navrhoval jsem to jen proto ze chtel jsem va pomoct s krize i tim ze by se hold nekteri museli ucit od vas ty co by chteli by zustali ti co ne pryc s nima tak se omlouvam ze nemate dost prace na to pomoct lidem a pak i sobe nepopiram ze by jste pomohly i nam to urco jo ale jak psal sindo je to stale horsi dostat nove lidi do guildy tak reseni je je obcas brutal pro jednu stranu tak jeste jednou se vam vsem s va omlouvam ze jsem to nekterejm psal
chill out
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
neviem či je WAR TANK momentalne potrebna class > NEUTRAL skor proti
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
War tanka nepotrebujeme kedze je tu ghasty + k tomu rozlozeniu spellov + ked to klikas nemas sancu uagrovat a agro je hlavny problem wara.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
okla tak di vsem ve va za vyjadreni hold co nadelam tak at se vam dari i mimo wowko
Nabindovat pár kláves neni problém a teď když asi Elli bude chodit za prot paladina by místo bylo. Jde o to jestli by si tě vzal do parády nebo radši budem shánět hotovýho tanka...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Jezis, co ten Elli zase provokuje? Nic takoveho, ma Warra s 56K hp tak ast nesere :DDDD
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
to je pekné pene ale není tankadin viď ashov post...
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
No, tak to uzavřem, převažuje proti a navic jsi už stejně zpátky v Sine Misericordia. Tak hodně štěsti tam a diky za přihlášku.
Similar topics
» Feral tank
» Huo, Paladin, Tank
» Balance/feral tank
» Shiggy retri pala / tank
» Chewie - DK, unholy dps/blood tank
» Huo, Paladin, Tank
» Balance/feral tank
» Shiggy retri pala / tank
» Chewie - DK, unholy dps/blood tank
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1