Ash - Omluva
+13
pve
Thorag
Hucimir
Hauron
Penelope
Janey
Spoek plz
Infinity
opicka
Jyrki
elvaein
Largi
Ashbringerr
17 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Ash - Omluva
souhlasim s thoragem, poucil se - doufam - a doposud byl pouze ku prospechu
to ze nam vyslovene bodnul nuz do zad je vec jina, ale myslim, ze si uvedomil, co udelal
verim (doufam), ze elli i hauron zmeni nazor a ze ve stredu pujdes s nami raid
to ze nam vyslovene bodnul nuz do zad je vec jina, ale myslim, ze si uvedomil, co udelal
verim (doufam), ze elli i hauron zmeni nazor a ze ve stredu pujdes s nami raid
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Kazdy ma den blbec i kdyz ta prihaska do GR je dost podraz, ale lidi je nedostatek, tohle at si rozhodne Elli
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Ak sa zamyslíme a uvedomíme si, že sme všetci ľudia a že nám z tohto jebnutého sveta často solídne zadrbáva a prenášame to aj do "sprostej hry" (šak uznajte, hra prakticky o troch tlačítkach kde ide strielať cez textúry, tak jasne že to volam prijebaná hra )
... tak si uvedomíme, že mal Ash prvý skrat.
NEPOZERAZJME sa iba na negatívne stránky - (skrat a leave inam), ale všimnime si aj pozitíva - ak bolo treba niečo tanknúť ochotne išiel - prijal sa po Mordeho skrate a myslím si že Morde ako naj tank Narniasu bol slušne nahradený Ashom, ktorý sa mu vyrovnal. Ten EQ by nedostal pokiaľ by nebol online anepomáhal guilde v progrese.
Ja navrhujem mu dať ďalšiu šancu s tým, že vždy keď chytí ďalší enrage, tak si pustí rozprávku Maco Laco na ukludnenie, predstaví si motýľov, kvetinky, obláčiky, slniečko a aj víly s krídieľkami sediacich na jednorožcoch...a celkom ukludnený zabudne že mal nervy
... tak si uvedomíme, že mal Ash prvý skrat.
NEPOZERAZJME sa iba na negatívne stránky - (skrat a leave inam), ale všimnime si aj pozitíva - ak bolo treba niečo tanknúť ochotne išiel - prijal sa po Mordeho skrate a myslím si že Morde ako naj tank Narniasu bol slušne nahradený Ashom, ktorý sa mu vyrovnal. Ten EQ by nedostal pokiaľ by nebol online anepomáhal guilde v progrese.
Ja navrhujem mu dať ďalšiu šancu s tým, že vždy keď chytí ďalší enrage, tak si pustí rozprávku Maco Laco na ukludnenie, predstaví si motýľov, kvetinky, obláčiky, slniečko a aj víly s krídieľkami sediacich na jednorožcoch...a celkom ukludnený zabudne že mal nervy
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Kazdy ma nekdy zkrat. Tohle ale neni zkrat typu Durdi,Lodry a dalsi. Ale tohle akorat spusti vlnu dalsiho leavovani... Protoze at chcete nebo ne to bude vypadat, ze si dalsima lidma muzem nechat sr** na hlavu, kickem je a protoze je ted mala populace na serveru je budem invovat zpet?!
Tenhle pristup se mi vubec nelibi, ale muzem si za to vedeni sami hodne benevolentnim pristupem k hracum.
A jedno vam muzu slibit, ze pokud budu ve vedeni i po Ashove invnuti tak jsou mi nejaky emo stavy ukradeny a klidne pokickuju pulku guildy nez si nechat dal srat na hlavu jen kvuli tomu, ze ted hraje malo hracu.
Tenhle pristup se mi vubec nelibi, ale muzem si za to vedeni sami hodne benevolentnim pristupem k hracum.
A jedno vam muzu slibit, ze pokud budu ve vedeni i po Ashove invnuti tak jsou mi nejaky emo stavy ukradeny a klidne pokickuju pulku guildy nez si nechat dal srat na hlavu jen kvuli tomu, ze ted hraje malo hracu.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Prečo sa dnes všetci pozerajú viac na negatívnu stránku veci než na tú pozitívnu?
Ospravedlnil sa, je to správny chalan, guilde pomohál, skill má, je Mordeho kvalitná náhrada a aj sranda s ním je.
(Janey - zaveď povinný Naxx jak majú DLka, kalgys mi hovoril, že to preto VAčka zaostávajú, pretože nemáme disciplínu ako oni, chodiť NAXX, OS, UD, VŠECKO !!!!!!!!!! )
Ospravedlnil sa, je to správny chalan, guilde pomohál, skill má, je Mordeho kvalitná náhrada a aj sranda s ním je.
(Janey - zaveď povinný Naxx jak majú DLka, kalgys mi hovoril, že to preto VAčka zaostávajú, pretože nemáme disciplínu ako oni, chodiť NAXX, OS, UD, VŠECKO !!!!!!!!!! )
Sindo, ale s tým chodením je to pravda, predsa len UD je o skille a teraz by to bol celkom progress dávať niektoré tie HM...
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
no s terajším EQ by to už nemal byť problém pre žiadnu guildu nie? :O
Ano, Sindo, je to tak, jak piše kalgys, jsme na vás moc měkci a vy se pak chováte jak hovada převtěleny....
Jinak, já jen žasnu, jak to dokážete bagatelizovat, už to přestaň hulit Sindo a radši se dostav někdy na raid... Člověk se tady snaži nějak podržet guildu pohromadě a za to dostane akorát nožem do zad...
Ale šak co by ne, však "je to jen sprostá hra o třech tlačítkách"... Ale tady nejde o to, co je to za hru, ale o Ashovo chováni. Chováni člověka ku nám ostatnim lidem, ne ku hře. Nechceš Lariella, protože je to sviňa. Ale že Ash už podrazil GR, pak tu svou guildu a teď v krizi i nás a kdyby ho teď v GR neutřeli, tak nám akorát ukazuje prdel, to už přes ty svoje ganja bryle asi nevidiš... Já svuj názor neměnim.
Jinak, já jen žasnu, jak to dokážete bagatelizovat, už to přestaň hulit Sindo a radši se dostav někdy na raid... Člověk se tady snaži nějak podržet guildu pohromadě a za to dostane akorát nožem do zad...
Ale šak co by ne, však "je to jen sprostá hra o třech tlačítkách"... Ale tady nejde o to, co je to za hru, ale o Ashovo chováni. Chováni člověka ku nám ostatnim lidem, ne ku hře. Nechceš Lariella, protože je to sviňa. Ale že Ash už podrazil GR, pak tu svou guildu a teď v krizi i nás a kdyby ho teď v GR neutřeli, tak nám akorát ukazuje prdel, to už přes ty svoje ganja bryle asi nevidiš... Já svuj názor neměnim.
Mě nikdo neutřel Po tom co ste mě kickli tak sem ti do whispu psal, že mě tam nevezmou a to moc dobřé víš ... Nechci se pořád opakovat... ale já se Omluvil a psal sem že když mi šanci nedáte tak se mi svět nezboří A je pěkné když jsem chtěl prosadit to, ať se chodí UD tak sem byl za debila já, že se na to lidi vyserou a najednou ..
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
No to je jedno. Ted už je to nepodstatné
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
keďže robím 12tky na štovrsmenku tak sa na raid dostanem len velice ťažko ...
to ako sa ASh správal som nevidel
To ako sa správal LAriell som zažil rok deň čo deň...
takže...
to ako sa ASh správal som nevidel
To ako sa správal LAriell som zažil rok deň čo deň...
takže...
no sindo ja som to larielovo správanie nevidel a furt je tu kick keď tak, sory ale na raidy nechodis - chapem ze mas robotu ani ti to nevycitam, ale aby sa kvoli 1 proti nebral clovek ktory moze byt dobry v pohode... ja som bol tiez kolko za kkta a co? som tu
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Co zas ja dopici, ja neviem vobec ako sa mam rozhodnut. Najlepsie nechat na ellim. A sindo ty sa nevyjadruj k veciam do ktorych ta nic neni, lebo mam dost tvojho nezmyselneho polemizovania ked si zhuleny alebo co ja viem co.
Premyslim si co s tymto tu.
Premyslim si co s tymto tu.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
nejak nechapu, proc by to mel rozsekavat jeden clovek, proc se vedeni nesejde a nehlasuje??
tak by to melo fungovat i u kazde prihlasky....
Viroza- Poèet pøíspìvkù : 8
Jezis marja..... už se zase chovame jako mimina.... Invite ho, dajte si mu trest jaky chcete, ale uz ho vemte omg...
nehraj me si na Bohy...
Janey klid proboha, nejak se to zvladne, toto neni prihlaska do parlamentu!
nehraj me si na Bohy...
Janey klid proboha, nejak se to zvladne, toto neni prihlaska do parlamentu!
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
boze nekterym uz vazne jebe na tu palicu poradne...
to je tak tezky chvilu nelognout kdyz vas to nebavi/dat si pauzu kdyz mate nervy na neco/nekoho? to musite jak deti leavovat,nadavat,nechat si banovat postavy nebo davat prihlasky jinam?
ash se v posledni dobe celkove choval jak maly dite,od nadavani kvuli pvp pres nadavani,ze nedostal item do offspecu a tohle jak to tak ctu je perlicka.no omluvil se,nemusi se z toho delat kovbojka...
to je tak tezky chvilu nelognout kdyz vas to nebavi/dat si pauzu kdyz mate nervy na neco/nekoho? to musite jak deti leavovat,nadavat,nechat si banovat postavy nebo davat prihlasky jinam?
ash se v posledni dobe celkove choval jak maly dite,od nadavani kvuli pvp pres nadavani,ze nedostal item do offspecu a tohle jak to tak ctu je perlicka.no omluvil se,nemusi se z toho delat kovbojka...
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
... vyřešené ... když kluci nemaji Gule, tak aspon holky!
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Viroza napsal:nejak nechapu, proc by to mel rozsekavat jeden clovek, proc se vedeni nesejde a nehlasuje??
In vino veritas.
Dostanes inv naspat s tymi slubenymi GP + najnizsi rank. Takze si natom ako wichita.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Strana 2 z 2 • 1, 2
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: