Marasmus - Lock - Destro/Demo
+7
Largi
Hucimir
Jyrki
chodnik
Ashbringerr
Kimaera
Marasmus
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Marasmus - Lock - Destro/Demo
Nick: Marasmus
Class (+spec): Warlock Destro
Talenty: Destro 3/14/54, Demo 0/56/15
Profese: Herb 323 a Ench 222, pomalu na tom pracuju
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Marasmus&gn=lokapals Zatím Full Deadly, postupně přecházím na Furious, GS 4502
Máš enchanty a sockety?: Na všem, při každém novém kusu hned přidávám sockety a ench
Máš stabilní internet?: Jsem spokojený
Předcházející guildy: lokapals
Důvod odchodu z guildy: Moc se to tam nehýbe, do raidů musím psát z worldu
Zkušenosti se svojí classou: Snažím se být aktivní jak na PVP tak PVE, myslím že locka a rotace znám poměrně dobře
Zkušenosti na raidu (Wotlk): V poslední době hlavně TOC prakticky kdy to jen jde takže taktiky znám, jinak všechno možné odchozené, Naxx, UD, OSko...
Proč právě Vir Aeternum: Zdá se mi jako dobrá volba, na TOCku je vedle Numeráků vidím nejčastěji
Koho znáš v Vir Aeternum: Teď se mi nikdo moc nevybavuje, spíš jen tak zahlédnu během raidů
Věk: 23
Online omezení (kdy můžete hrát): Přes týden prakticky 15:00 - do padnutí, o víkendu není problém kdykoliv
Class (+spec): Warlock Destro
Talenty: Destro 3/14/54, Demo 0/56/15
Profese: Herb 323 a Ench 222, pomalu na tom pracuju
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Marasmus&gn=lokapals Zatím Full Deadly, postupně přecházím na Furious, GS 4502
Máš enchanty a sockety?: Na všem, při každém novém kusu hned přidávám sockety a ench
Máš stabilní internet?: Jsem spokojený
Předcházející guildy: lokapals
Důvod odchodu z guildy: Moc se to tam nehýbe, do raidů musím psát z worldu
Zkušenosti se svojí classou: Snažím se být aktivní jak na PVP tak PVE, myslím že locka a rotace znám poměrně dobře
Zkušenosti na raidu (Wotlk): V poslední době hlavně TOC prakticky kdy to jen jde takže taktiky znám, jinak všechno možné odchozené, Naxx, UD, OSko...
Proč právě Vir Aeternum: Zdá se mi jako dobrá volba, na TOCku je vedle Numeráků vidím nejčastěji
Koho znáš v Vir Aeternum: Teď se mi nikdo moc nevybavuje, spíš jen tak zahlédnu během raidů
Věk: 23
Online omezení (kdy můžete hrát): Přes týden prakticky 15:00 - do padnutí, o víkendu není problém kdykoliv
Marasmus- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: Marasmus - Lock - Destro/Demo
prihlaska pekna..jak sme na tom s lockmy..no..povedzme ze keby zacali hrat buzny co neloguju (spartanek, nirrty, durdi) tak je lockov dost... gear nevidim nic extra(ale zase s lokapals sa ani necudujem )... spec by ma skor potesil keby bol konecne nejaky dobry demo lock, lebo mna to ozaj nekedy uz nebavy..ale uz som si zvykol, takze je mi to jedno..dopln este screen s UI a DMG na dummym ..zatial NEUTRAL pre mna
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
To se mi líbí Kdy že sme byli naposled v ToCku? Nemyslim si, že je u přihlašky do pve guildy psát, že máš full deadly :X spartanek bude hrat za palacinku aby byl dalsi holy pala PRO
To se mi líbí Kdy že sme byli naposled v ToCku? Nemyslim si, že je u přihlašky do pve guildy psát, že máš full deadly :X spartanek bude hrat za palacinku aby byl dalsi holy pala PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
Pamatuju že určitě jsem tam někoho v poslední době viděl, ne-li v pátek nebo kdy se prošla celá 25ka https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/210/wowscrnshot012713121209.jpg/
,,Nemyslim si, že je u přihlašky do pve guildy psát, že máš full deadly :X" Lhát přece nebudu
,,Nemyslim si, že je u přihlašky do pve guildy psát, že máš full deadly :X" Lhát přece nebudu
lock s pvp eq nam je k hovnu uz za heroicky se da sehnat equip takze PROTI
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
chodnik: Heroicku mam celkem dost, neni problem si eq sehnat na raidy
tak sezen protoze s pvp eq jsi v tocku knicemu
dost low. necham to na CLku
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
pokud si nekdo podava prihlasku do pve G a chce chodit raidy tak musi mit nejaky pve equip myslim ze min. je toc 10 uroven...
ToC10 je otvorená a prístupná dlho, aj s worldom. Nie je problém mať z toho Eq.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Marasmus napsal:Pamatuju že určitě jsem tam někoho v poslední době viděl, ne-li v pátek nebo kdy se prošla celá 25ka https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/210/wowscrnshot012713121209.jpg/
sice si podal screen s UI, ale mas tam cervenym napisane, ze treba screen s DMG na dummym...
Kimaera: Na dummym jsem byl s Morosem, myslel jsem že už není třeba... Ok zajdu znovu a screen postnu
https://2img.net/r/ihimg/f/338/wowscrnshot012713184217.jpg/ Tak tady je screen z dummyho
A eq z TOCka bych si velmi rád dodělával, jenže chodit kolikrát TOC s worldem, pokud tam nejsou schopní lidi je jak hrát tenis proti zdi Proto chci taky do pořádné guildy, kde se chodí guildovně a stojí to za to
moroes tu nikoho nezaujima..mas to mat v prihlaske..proti
Teď sem byl ToCko 25 3x po sobě a pokaždé sa dalo celé, takže tak Co nás jakožto guildy týče, my sme spis na ToGCko a na to ty bohužel zatím Equipovo nemáš - co sem kukal to armory.
Takže vymluva na lidi je od věci
Čisto muj nazor, aj tak rozhoduje vedení, kde je moja láska Tomáško ! :-*
Takže vymluva na lidi je od věci
Čisto muj nazor, aj tak rozhoduje vedení, kde je moja láska Tomáško ! :-*
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Ok, nevěděl jsem jak to máte mezi sebou sry
Jelikož mi spadl okurek na klavesnici při čtení toho co se tu píše... Musím říci, že nejsem nadšená.
Co se mi nejvíc nelíbí je to, že se hlásiš do naší guildy, kde žádáme disciplínu a eq + skill se svojim charem. Je mi líto, ale pvp eq u nás nesdílíme. Jsme PVE guilda a ne pvp. Dodělej si pve Eq (jestli pujdeš do jiných guild, je mi fuk) a pak si znovu podej přihlášku.
Hodně štěstí
Proti
PS: Mohl by tě zachránit ještě Sparťánek, ale jak ho znám...
Co se mi nejvíc nelíbí je to, že se hlásiš do naší guildy, kde žádáme disciplínu a eq + skill se svojim charem. Je mi líto, ale pvp eq u nás nesdílíme. Jsme PVE guilda a ne pvp. Dodělej si pve Eq (jestli pujdeš do jiných guild, je mi fuk) a pak si znovu podej přihlášku.
Hodně štěstí
Proti
PS: Mohl by tě zachránit ještě Sparťánek, ale jak ho znám...
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
V pohodě, díky za názory a rady
Ňáká vostráPenelope napsal:...Co se mi nejvíc nelíbí je to, že se hlásiš do naší guildy, kde žádáme disciplínu...
Bo ji pada jidlo od huby :D Tak to je tím
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
zacinam se bat psat neco do offi chatu, novej serif ve meste
jinak proti, to UIcko a vsechno.... brrr
jinak proti, to UIcko a vsechno.... brrr
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Ještě jednou děkuji za všechna doporučení. Vzhledem k názorům jsem si již podal přihlášku jinde takže prosím moderátora/admina o uzavření tohoto vlákna "formálně" (i když rozhodnuto bylo už kolem nedělního večera)
Děkuji
Děkuji
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Keleo destro lock
» Boombang - Affli Lock/ PVP Destro
» Sharlot -lock- hybrid/destro
» Asmenia - Warlock demo s impom /destro
» SHAX - lock demo/affli
» Boombang - Affli Lock/ PVP Destro
» Sharlot -lock- hybrid/destro