luckzor
+14
Hucimir
chodnik
Kimaera
Largi
Hauron
elvaein
Jyrki
Penelope
Janey
Ashbringerr
opicka
Mors pls
Athel
Luckz0r
18 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: luckzor
PROTI, budu jak u DL, nevis jak vypada prihlaska? Sice stejne budes prijaty a muj hlas to neovlivni, ale i tak to pisu.
+ EP z5? Delas si prdel?
+ EP z5? Delas si prdel?
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Shiggy nedostal EP, junior tiez nie...boli na vrchole priority...nic v zlom ale naco chces EP ked mas aj tak full eq
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Fakt si me nasral dpc lucku leavnes si jak panko do nejakeho kalimdoru ci co to je a uplne ses na nas vysral kdyz huca rikal asi mesic do predu ze se spojime . Skoda ze jsme na tom pivku nebyli spolu bych ti asi rozbil hlavu a stul zatohle , ale co kazdy z VA ma sanci se vratit z5 jako vsichni.
Takze PRO ale ve VA roguna cislo 1 bude vzdy Bionicle
Takze PRO ale ve VA roguna cislo 1 bude vzdy Bionicle
Naposledy upravil Shiggy dne Tue Apr 02, 2013 3:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Shiggy- Poèet pøíspìvkù : 43
berte ho kkta...
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
1.shiggynko ano o spojeni se mluvilo a pak o tom nikdo ani nepip a vyhlasilo se konec raidovani...kdy dame dotu?
2.jyrki proc se ptas kdyz to vis:D?
3.psal sem to uz jednou proc chci ty ep,napisu to znova.narval sem do gb 100 000 goldu.o to mi de.stejne jak koukam,tak neustoupite,ani nekyvnete na hucuv kompromis,tak se to asi muze locknout
2.jyrki proc se ptas kdyz to vis:D?
3.psal sem to uz jednou proc chci ty ep,napisu to znova.narval sem do gb 100 000 goldu.o to mi de.stejne jak koukam,tak neustoupite,ani nekyvnete na hucuv kompromis,tak se to asi muze locknout
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
takze, ty k nam chces pouze, kdyz dostanes EP?
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
psal sem ze nechci zacinat od 0 ze to rovnou prestanu hrat asi radsi uplne
nvm o co ti ide luck
sak gear mas, si jedina roguna takze by to slo aj tak tebe a kym tu daju ICC budes mat tie EP milion krat nazad
sak gear mas, si jedina roguna takze by to slo aj tak tebe a kym tu daju ICC budes mat tie EP milion krat nazad
Neni jediná rogue.... mame v guilde dve aktivni
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
pochybujem ale ze budu 3 aj na raide...to je ale jedno, aj tak uz ma gear
Co ho tady "ukecavate" nechce, nechce. Jeho vec
mne je icc u ciciny:D aj celej gear.de mi o verdict,sak to je uplne jasny...ten bude chtit kazdej(ne jen roguny) a zacit uplne od 0,tak ho lootnu na cata.mam ted dost prace,finishuju skolu,tak nebudu byvat ani na vsech raidech(na vetsine asi j,ale vsecky proste nestihnu ani kdybych se potentoval) a proto sem si napsal aspon o ten zaklad ep.neni to ani vubec vsecko to,kolik sem jich mel...+kdyz k tomu pripocitam ty goldy,tak ten hucuv navrh snad nemuze bejt takovej heartbreak.
nikomu nezazlivam ze ste proti,chill.
nikomu nezazlivam ze ste proti,chill.
dat ti 50K EP tak mas 100 priority a to znamena, ze bys byl pred shiggym, coz si myslim, ze neni dobry pro nikoho z nas
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
tak ja bych byl otevrenej i pro ten hucuv kompromis
Ja jsem pro at se mu vrati goldy a nashledanou
Ja som leavol na jeden den pricom som ani nemal v umysle ist inde a stratil som 50k gp. Dostanem teraz tiez nejake?
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
ok...dej mi goldy,ja koupim flasky a budu ty epcka mit tak jako tak a jeste k tomu bez gp:D
Vy ste teda, jedni aj druhý.
Máme spoločný záujem, ale kompromis Vám urobiť je zaťažko, musíte nutne trvať na svojich požiadavkoch. Takto diplomacia nefunguje!
Som myslel, že Bukakezor je Váš kamarát.
V polovine prípadoch sa EP aj tak vracajú, ale... To čo som navrhol by ho vôbec nezvýhodnilo, dalo by mu to EP do štartu, ale stými GP mi mu trvalo 2-3 ID, aby si niečo lootol.
Máme spoločný záujem, ale kompromis Vám urobiť je zaťažko, musíte nutne trvať na svojich požiadavkoch. Takto diplomacia nefunguje!
Som myslel, že Bukakezor je Váš kamarát.
V polovine prípadoch sa EP aj tak vracajú, ale... To čo som navrhol by ho vôbec nezvýhodnilo, dalo by mu to EP do štartu, ale stými GP mi mu trvalo 2-3 ID, aby si niečo lootol.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Teď jsem přišel z práce a docela koukám v co se to tady zvrhlo... Udělám z toho takovej závěr.
Leavnutí guildy znamená automaticky ztrátu všech EP tohle pravidlo tady bylo,je a bude. Protože jde o to, že by pak začali hráči z ničeho nic leavovat s každym emo stavem a hlavně s pocitem, že se jim vlastně nemůže nic stát. A proto i když je mi to líto, protože si udělal pro guildu hodně (ani nevim, že si dal 100k goldů do gb - ty ti samozřejmě vrátíme jestli tam ještě jsou) to určitě nepůjde přes to nejede vlak. Ještě když máš 16,5k EP za ID nepřijde mi to, že s tvojí aktivitou by si to nenasbíral.
Pokud by si měl zájem a rozmyslel sis to místo tady vždycky máš a budem rádi když se k nám připojíš. LOCK
/edit to Huca: Huci jestli si chcem udržet nějakou úroveň jako vedení tak si tyhle kompromisy rozhodně nemůžeme dovolit...
Leavnutí guildy znamená automaticky ztrátu všech EP tohle pravidlo tady bylo,je a bude. Protože jde o to, že by pak začali hráči z ničeho nic leavovat s každym emo stavem a hlavně s pocitem, že se jim vlastně nemůže nic stát. A proto i když je mi to líto, protože si udělal pro guildu hodně (ani nevim, že si dal 100k goldů do gb - ty ti samozřejmě vrátíme jestli tam ještě jsou) to určitě nepůjde přes to nejede vlak. Ještě když máš 16,5k EP za ID nepřijde mi to, že s tvojí aktivitou by si to nenasbíral.
Pokud by si měl zájem a rozmyslel sis to místo tady vždycky máš a budem rádi když se k nám připojíš. LOCK
/edit to Huca: Huci jestli si chcem udržet nějakou úroveň jako vedení tak si tyhle kompromisy rozhodně nemůžeme dovolit...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Strana 2 z 2 • 1, 2
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: