Frostface, DK, unholy dmg/frost tank
+10
Kimaera
Patricius
Nirrty
Hucimir
elvaein
Janey
pve
opicka
Jyrki
Frostface
14 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Frostface, DK, unholy dmg/frost tank
Zdravim. Jmenuju se Vojta a.k.a Frostface a napadlo mě jestli nechcete místo linku na armory link na FB?
Sranda.. tak jdem na to.
Nick: Frostface, od horního řádku se to ještě nezměnilo, ale radši
Class (+spec): Takže jak už název topicu napovídá priest co hází swordy nebudu. Unholy DK s přesahem do frostu DW.
Talenty: Unholy 2H DPS a Frost DW tank/dps. Primárně používam unholy, ale když zrovna nejsem po kocovině a mam chuť klikat tak jedu frost.
Profese: Ench/JWC, samozřejmě full, ale množství receptů, předevšim na JWC mi schází. Kdo má JWC určitě chápe, protože dělat ty daily je fakt nudná záležitost
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Frostface dps EQ je lepší, ToC (triumph) + teď z poslední doby, co funguje ICC tak je tam něco lepšího.
Máš enchanty a sockety?: Ano, jako JWC a enchanter by to zřejmě bylo dobré
Máš stabilní internet?: Stabilní jak komunismus na Kubě
Předcházející guildy: Dříve jsem byl v Alliance Assault, ale dlouhodobě tam aktivita hráčů stagnovala takže se to nakonec odpískalo.
Důvod odchodu z guildy: (Myslíte že vám sem někdo někdy napíše že vykrad GB? )
Zkušenosti se svojí classou: Tak DKčko hraju co se nahodil wotlk na ofiku, takže trochu snad jo.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na ofi jsem vynechal naxx, protože jsem lazy player, ale všechno jsem to dohnal na mystiqu. Každopádně jsem obeznámenej i s většinou bossů z ICC.
Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem že máte hezký holky
Koho znáš v Vir Aeternum: Asi nikoho.
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): Víkendy jsou jasný, to se dá hrát od rána do rána, ale v tejdnu je to horší, ale od těch 5-6 večer, do 2 ráno se to dá.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: takže první screen je bez cikánů a gargoily, dokonce i bez ghoula. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/545/wowscrnshot052513193002.jpg/ takže něco okolo 6ti k.
Screen number two je se všim co jsem měl poruce, ale změna je tam asi jenom 2k https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/594/wowscrnshot052513193556.jpg/, navíc to teda neni single target, ale jsou v tom zainteresovaný dva panáci
Tvoje UI: Nejdůležitější je Bartender, všichni znáte, základní úprava UI. Co se týče ostatních addonů tak je to Bagnon, Recount a řada dalších, to už jsou ale převážně addony na Achievy na questy apod.
Závěrem bych chtěl dodat, že vim jak to teďko je s DK a mellee obecně, ale když mi dáte šanci, tak vás nezklamu... nebo jak zní to známé cliché
Když ne, tak budu dál bloudit sám krajinou, jako Lorenzo Lamas z Odpadlíka
Sranda.. tak jdem na to.
Nick: Frostface, od horního řádku se to ještě nezměnilo, ale radši
Class (+spec): Takže jak už název topicu napovídá priest co hází swordy nebudu. Unholy DK s přesahem do frostu DW.
Talenty: Unholy 2H DPS a Frost DW tank/dps. Primárně používam unholy, ale když zrovna nejsem po kocovině a mam chuť klikat tak jedu frost.
Profese: Ench/JWC, samozřejmě full, ale množství receptů, předevšim na JWC mi schází. Kdo má JWC určitě chápe, protože dělat ty daily je fakt nudná záležitost
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Frostface dps EQ je lepší, ToC (triumph) + teď z poslední doby, co funguje ICC tak je tam něco lepšího.
Máš enchanty a sockety?: Ano, jako JWC a enchanter by to zřejmě bylo dobré
Máš stabilní internet?: Stabilní jak komunismus na Kubě
Předcházející guildy: Dříve jsem byl v Alliance Assault, ale dlouhodobě tam aktivita hráčů stagnovala takže se to nakonec odpískalo.
Důvod odchodu z guildy: (Myslíte že vám sem někdo někdy napíše že vykrad GB? )
Zkušenosti se svojí classou: Tak DKčko hraju co se nahodil wotlk na ofiku, takže trochu snad jo.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na ofi jsem vynechal naxx, protože jsem lazy player, ale všechno jsem to dohnal na mystiqu. Každopádně jsem obeznámenej i s většinou bossů z ICC.
Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem že máte hezký holky
Koho znáš v Vir Aeternum: Asi nikoho.
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): Víkendy jsou jasný, to se dá hrát od rána do rána, ale v tejdnu je to horší, ale od těch 5-6 večer, do 2 ráno se to dá.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: takže první screen je bez cikánů a gargoily, dokonce i bez ghoula. https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/545/wowscrnshot052513193002.jpg/ takže něco okolo 6ti k.
Screen number two je se všim co jsem měl poruce, ale změna je tam asi jenom 2k https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/594/wowscrnshot052513193556.jpg/, navíc to teda neni single target, ale jsou v tom zainteresovaný dva panáci
Tvoje UI: Nejdůležitější je Bartender, všichni znáte, základní úprava UI. Co se týče ostatních addonů tak je to Bagnon, Recount a řada dalších, to už jsou ale převážně addony na Achievy na questy apod.
Závěrem bych chtěl dodat, že vim jak to teďko je s DK a mellee obecně, ale když mi dáte šanci, tak vás nezklamu... nebo jak zní to známé cliché
Když ne, tak budu dál bloudit sám krajinou, jako Lorenzo Lamas z Odpadlíka
Frostface- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Frostface, DK, unholy dmg/frost tank
sympaticka prihlaska...
ale nvm no, DK mame dost a obe su OP aj ked frosta nehra ani jeden...
zatial ti nevim karle...
ale nvm no, DK mame dost a obe su OP aj ked frosta nehra ani jeden...
zatial ti nevim karle...
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Líbí se mi věta DK máme dost a obě jsou OP DKčka nejsou nemoc. Jestli jde o místo v raidech tak ho kolikrát s radostí přenecham někomu jinýmu a jdu dělat něco co je přijatelnější pro společnost
Frostface napsal:Proč právě Vir Aeternum: Slyšel jsem že máte hezký holky
gtfo, jsou zadany :X
jinak, pokud ti budou vyhovat alt raidy, proc ne, na main nelze zarucit misto
prihlaska sama o sobe pekna
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Zadaná nebo ne, všechny letěj na motorky!
Jinak díky, dal jsem do toho veškerou svojí kreativitu a vtip. Teď už jenom ležim a čekam na smrt.
A alt runy mi nedělaj problem, ale pod podmínkou že si ze mě nebudete dělat legraci a povyšovat se. Alti bejvaj pěkný hajzlíci
Jinak díky, dal jsem do toho veškerou svojí kreativitu a vtip. Teď už jenom ležim a čekam na smrt.
A alt runy mi nedělaj problem, ale pod podmínkou že si ze mě nebudete dělat legraci a povyšovat se. Alti bejvaj pěkný hajzlíci
Pze, kdyz ti alti jsou lepsi nez mainove, tak se nemas cemu divit.
Prihlaska pro me osobne hrozne trapna.
Lidi dost taky. PROTI
Prihlaska pro me osobne hrozne trapna.
Lidi dost taky. PROTI
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
I don't know if we're looking for DK,but if Peta said o.k. I haven't problem with that... See ya
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
DKčka sú nemoc práve NEUTRAL zatial.... + screen DPS to myslíš vážne? ti vytočím aj 11k keď si zapnem všetko na prvé sekundy... hoď DMG DONE aspom 1M
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Haters gonna hate.
Tady je update toho dmge, doufam že už je spokojenost
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/43/wowscrnshot052513213159.jpg/
Tady je update toho dmge, doufam že už je spokojenost
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/43/wowscrnshot052513213159.jpg/
2x UH DK na main raide + 1x B DK ako tank + dalsie uh dk, ktore ma mensiu pauzu...na raid sa aj tak viac ako 2x dmg nedostane.
uvidime vyckaj
uvidime vyckaj
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Čo nám tvoja prítomnosť vo VA môže priniesť?
Čo nám môžeš ponúknuť a čím obohatiť naše rady?
Pretože, nejako ťa nepotrebujeme, teraz. Takže, čo nám to dá?
Prihláška free, aj keď príliš dobre nevyznela, aspoň nie je suchá.
Čo nám môžeš ponúknuť a čím obohatiť naše rady?
Pretože, nejako ťa nepotrebujeme, teraz. Takže, čo nám to dá?
Prihláška free, aj keď príliš dobre nevyznela, aspoň nie je suchá.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
no pro me vyznela dobre aspon dalsi "kteten" do moji party přeháněčů a fun makerů ... ja jsem pro
edit: a ano se prave sem dosel z hospody a je mi fajn
edit: a ano se prave sem dosel z hospody a je mi fajn
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Ani já nepotřebuju vás, žiju bez guildy nějákej čas a raid si zajdu. Mně se jedna o ten základní princip hry, kdy lidi hrajou spolu. Jasně že z toho jsou raidy a EQ a progress bla bla bla. Dokážu bejt stejně tak vážnej jako si tu hru užít. A líbí se mi Nirrtyho příspěvek protože to ve hře dneska chybí. A možná jsem se taky teď vrátil z "procházky" ale neni to o tom? teď to všichni žerou a chtěj toho Liche sundat jako první, ale nechtěli by jste se někdy zastavit, stát v Dalaranu před bankou a zajímat se oživoty ostatních lidí? Co třeba to NPC co tam každej den chodí, ani na vás nepromluví, ale vy víte že i on má život. Co když mi tři děti s chlupatou orkyní, nebo jeho manželka má osm bradavek?
orkyňa má len 2 bradavky ...
Ale taurenka jich má jak jeptiška svíček.. o to je to horší
1 Prihlaska : vtipne podana coz se mi libi
2 Equip : pouzitelnej docela
3 jinak Unholy DK tu mame ....
4 Frost tank podle meho zjisteni neni az tak efektivni
5 ale Frost DPS by se ale hodilo na tom bys mohl zakladat jak tu padla otazka jakym prinosem bys byl pro guildu kdybys chtel bejt Frost DPS haste pro raid coz by Shiggy urcite ocenil dalsi boost :-D
6 Zaver : nechci ti rikat co mas hrat ale jestli bys mel zajem o Frost DPS tak za me
PRO
2 Equip : pouzitelnej docela
3 jinak Unholy DK tu mame ....
4 Frost tank podle meho zjisteni neni az tak efektivni
5 ale Frost DPS by se ale hodilo na tom bys mohl zakladat jak tu padla otazka jakym prinosem bys byl pro guildu kdybys chtel bejt Frost DPS haste pro raid coz by Shiggy urcite ocenil dalsi boost :-D
6 Zaver : nechci ti rikat co mas hrat ale jestli bys mel zajem o Frost DPS tak za me
PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
taurenka má tiež len 2 :p
Nějákym způsobem by jsme se asi mohli kdyžtak domluvit. Ale i kdyby to mělo bejt v alt raidu tak bych radši chodil v unholy. Vytočim s nim víc a můžu ho hrát i nalitej
A taky by mě štvalo že když jsem dodělal chain na Quel´Delar tak bych ho měl přestat používat
A taky by mě štvalo že když jsem dodělal chain na Quel´Delar tak bych ho měl přestat používat
mne sa to paci ..tuto guildu treba ozivit nejakymi uchylakmi..co prestal hrat linzy s ravenom, tak to nie je ono ...
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
Frostface napsal:A taky by mě štvalo že když jsem dodělal chain na Quel´Delar tak bych ho měl přestat používat
co jsme slysel tak ten q muzes delat znova a znova jen 1x ho muzes lootnout takze si nekd emuzes sehnat 2x a mas hezky 2 zbrane na frost :-D
Edit: tak ten q jde pouze 1x
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
O tom NPC viem toho dosť, napr. to, že mi má dávať Quest a jebe na mňa stále.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
DK mame dost a dalsi unholy netreba
a jinak to dps no....
a jinak to dps no....
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
No nevim Chodniku jestli si to něják potrénoval, ale v ToC 25 jsem vždycky byl v dps před tebou
myslim ti ze sem davas dmg jak dmgujes 2 dummy sem hod single target
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
No ono to neni tak docela na multi target. Neni tam použtá žádná plocha ani pestilka, to zdvojení targetu dělá plague strike.
Ale jestli je to natolik markantní (rozdíl cca 250) tak to sem klidně hodim
Ale jestli je to natolik markantní (rozdíl cca 250) tak to sem klidně hodim
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Forsaeken - DK frost/unholy
» Nearly - DK, DMG/unholy
» Chewie - DK, unholy dps/blood tank
» Haag - DK - Unholy DPS/Blood tank
» Scourgelord-Unholy dk
» Nearly - DK, DMG/unholy
» Chewie - DK, unholy dps/blood tank