Otazka na casy raidov
+4
Ejkejforty
Kress
Mors pls
Ramm
8 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Otazka na casy raidov
Zdravim,
mal by som zaujem hrat u vas v guilde. Som z byvaleho Soulwellu a rad by som si zahral castejsie ako doteraz, mam pomenej gearu z ICC HC, pretoze na SWL vsetky lepsie guildy mali raid time kryjuci sa s mojou skolou. A tento raid time im zostal aj tu, mozno to od noveho semestra bude ine ale tak dlho sa mi cakat nechce, preto hladam guildu kde by som nasiel uplatnenie.
Rad by som sa teda spytal kedy chodite ICC 10/25 HC ? Nikde som to tu nenasiel, presne den a cas.
Vdaka za odpoved.
mal by som zaujem hrat u vas v guilde. Som z byvaleho Soulwellu a rad by som si zahral castejsie ako doteraz, mam pomenej gearu z ICC HC, pretoze na SWL vsetky lepsie guildy mali raid time kryjuci sa s mojou skolou. A tento raid time im zostal aj tu, mozno to od noveho semestra bude ine ale tak dlho sa mi cakat nechce, preto hladam guildu kde by som nasiel uplatnenie.
Rad by som sa teda spytal kedy chodite ICC 10/25 HC ? Nikde som to tu nenasiel, presne den a cas.
Vdaka za odpoved.
Ramm- Poèet pøíspìvkù : 8
Re: Otazka na casy raidov
sice tu uz nemam moc co kecat ale vyplnit prihlasku podle predlohy by ti snad slo;)
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Já spíš myslim že to myslel tak, že až se dozví časy raidování, tak teprve pořeší zda tu přihlášku má cenu psát...
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Raid time máme většinou středa / čtvrtek / neděle 19:00 a v ponděli / utery alt raidy + semtam 10tky odpoledne ...
ale to jses mohl zeptat někoho ingame, takle sis docela pokazil reputaci si myslim a já jsem rozhodně už proti, protože mi připada jak kdyby jsis myslel že o tebe budeme mít zájem a počítáš stím že tě vezmem .. co když ne ?
ale to jses mohl zeptat někoho ingame, takle sis docela pokazil reputaci si myslim a já jsem rozhodně už proti, protože mi připada jak kdyby jsis myslel že o tebe budeme mít zájem a počítáš stím že tě vezmem .. co když ne ?
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Bože, co to tu blijete za fantasmagorie. Tak se prostě zeptal na raid time...
Vypadá na inteligentného človeka ktorý sa inteligentne opýtal, to sa v tejto dobe už nesmie či čo?
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
vdaka za pochopenieelvaein napsal:Vypadá na inteligentného človeka ktorý sa inteligentne opýtal, to sa v tejto dobe už nesmie či čo?
presne o to mi slo ... ingame som sa pytal ale akurat ste mali raid tak mi bolo povedane aby som nevyrusoval po par whispoch, cize som sa raid time nedozvedel ...Kress napsal:Já spíš myslim že to myslel tak, že až se dozví časy raidování, tak teprve pořeší zda tu přihlášku má cenu psát...
anyway nemyslim si ze ma automaticky zoberiete, riesim hlavne to v akej guilde by som nasiel uplatnenie, kedze mam skolu v stredu do 20:00 a stvrtok vacsinou cestujem z intraku za priatelkou domov a taktiez do 20:00 cas nemam, preto som velmi ani na SWL neraidoval ... takze zatial to nevidim velmi realne ani s moznym uplatnenim u vas, co uz ...
vdaka za odpoved a mozno skusim podat prihlasku v novom semestri
hlavne treba napisat classu bratu
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
tak nebolo to mienene ako prihlaska preto som classu nepisal, ale som retrina, a alty balance a MM hunt
tak v příštim semestru se těšíme . Lock
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: