Leehinka - Frost DK
+4
radegast
Ejkejforty
Luckz0r
Leehinka
8 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Leehinka - Frost DK
Nick: Leehinka
Class (+spec): DK frost, na pozadani unholy nebo blood
Talenty: Klasicke na icc: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Leehinka
Profese: INS a Herbalismus
EQUIP a LINK NA ARMORY! ICC25 + HC DV, : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Leehinka
Máš enchanty a sockety?: co je tohle za otazku
Máš stabilní internet?: jop
Předcházející guildy: Holy knights (spojka + Soulwell), Azeroth kings (soulwell), Champions of light (soulwell), Severni hvezda (Soulwell + Gamenode)
Důvod odchodu z guildy: vsechny se rozpadly, nebo se neslozil zadny raid
Zkušenosti se svojí classou: 3 roky, ovladam vsechny tri specy, hodne testuju, experimentuju, tankovat umim taky, ale gear na to moc nemam no
Zkušenosti na raidu (Wotlk): od naxxu az po haliona (proste vsechno, co je na wotlku)
Proč právě Vir Aeternum: tak na ali jsem zadnou jinou guildu nevidel aktivni jak v pvp, tak v pve
Koho znáš v Vir Aeternum: tak asi vsechny ze soulwellu + nekoho od videni v bg nebo pred bankou v dala
Věk: 16
Online omezení (kdy můžete hrát): kazdej den krom ctvrtka +- do pulnoci
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: nescreenuju si dummiky, ale naky screeny z raidu atp tu mam: http://www.imagehosting.cz/?v=dmgmetr.png
Tvoje UI: DBM, forte xorcist, atlas, recount, killshot, nakej combat text, dr. damage, tidy plates a jeste event alert, nemam zadny x-pearly,satrina buff neco atd , odkaz: http://www.imagehosting.cz/?v=mojeui.jpg (nesmejte se mi plz )
Dalsi postavy: mam dk na horde (viz screen s UI) nick: Spirithunter, jinak uz nemam zadnou dalsi postavu
neco o me: jak uz jsem psal, je mi 16 let, ziju s prarodici a mezi moje zajmy patri hazena, florbal, behani, holky, pocitac, proste si vzdy vyberu
Class (+spec): DK frost, na pozadani unholy nebo blood
Talenty: Klasicke na icc: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Leehinka
Profese: INS a Herbalismus
EQUIP a LINK NA ARMORY! ICC25 + HC DV, : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Leehinka
Máš enchanty a sockety?: co je tohle za otazku
Máš stabilní internet?: jop
Předcházející guildy: Holy knights (spojka + Soulwell), Azeroth kings (soulwell), Champions of light (soulwell), Severni hvezda (Soulwell + Gamenode)
Důvod odchodu z guildy: vsechny se rozpadly, nebo se neslozil zadny raid
Zkušenosti se svojí classou: 3 roky, ovladam vsechny tri specy, hodne testuju, experimentuju, tankovat umim taky, ale gear na to moc nemam no
Zkušenosti na raidu (Wotlk): od naxxu az po haliona (proste vsechno, co je na wotlku)
Proč právě Vir Aeternum: tak na ali jsem zadnou jinou guildu nevidel aktivni jak v pvp, tak v pve
Koho znáš v Vir Aeternum: tak asi vsechny ze soulwellu + nekoho od videni v bg nebo pred bankou v dala
Věk: 16
Online omezení (kdy můžete hrát): kazdej den krom ctvrtka +- do pulnoci
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: nescreenuju si dummiky, ale naky screeny z raidu atp tu mam: http://www.imagehosting.cz/?v=dmgmetr.png
Tvoje UI: DBM, forte xorcist, atlas, recount, killshot, nakej combat text, dr. damage, tidy plates a jeste event alert, nemam zadny x-pearly,satrina buff neco atd , odkaz: http://www.imagehosting.cz/?v=mojeui.jpg (nesmejte se mi plz )
Dalsi postavy: mam dk na horde (viz screen s UI) nick: Spirithunter, jinak uz nemam zadnou dalsi postavu
neco o me: jak uz jsem psal, je mi 16 let, ziju s prarodici a mezi moje zajmy patri hazena, florbal, behani, holky, pocitac, proste si vzdy vyberu
Leehinka- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Leehinka - Frost DK
0 aktivnich pve dk(nearly pvp,ejkej nehraje a scopek se na to taky vybod).eq na progress icc hc ma a po vcerejsim raidu proste lidi dost na progress ocividne neni.schvalne by se mohlo zacit zapisovat,kdo de akorat stredecni main raid na eq+ep a na progress sere a zacal bych davat prednost progressujicim lidem v ty stredy bo takhle to dal nepude(nemluvim ted o lidech jako jyrki ,janey a ostatni,kteri maj proste ted nektery ty dny jiny veci na praci a nejsou lini to napsat do omluvenek.tam samozrejme neni o cem)
sice mu je 16,ale co sme si pred chvilou psali tak vypada uplne v pohode,takze bych se toho vubec nebal.
pro
sice mu je 16,ale co sme si pred chvilou psali tak vypada uplne v pohode,takze bych se toho vubec nebal.
pro
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
btw, jeste jsem zapomnel napsat, at si me nepletete s hracem Darkleeh, to moje postava neni
EQ slušnej, zkušenosti taky ( teda snad nelže jako většina když si podává přihlášku ), scopek se na to vyjebal, nearly pvp a já loguju jen na pokec jelikož mě už to hraní moc nebaví. Ale je mladej, tak doufejme že se z něj nevyklube druhej nightgreen protože to už si myslim že by dost lidi radši skočilo do zdi PRO
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
je mladej bude se snažit ......bude běhat pro piva
DK často na raidu nebívá, Winna jste mi nevzali, musím hulit sám : ) ...on se vždycky někdo najde na to brko, že ?
DK často na raidu nebívá, Winna jste mi nevzali, musím hulit sám : ) ...on se vždycky někdo najde na to brko, že ?
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
Nevím jak vám, ale mi mladí nevadí
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Main na hordě, proti
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
taky te rad vidim fugy :*
Král-Fugas bych prosil !Leehinka napsal:taky te rad vidim fugy :*
mě je to celkem jedno ale heb na maina neni op staci kdyz ho mam ja na prejtoj D
morganx- Poèet pøíspìvkù : 14
ale pokud ma maina v jiny gildě tak proti
morganx- Poèet pøíspìvkù : 14
Pokud máš maina na hordě tak problem solved. Už předtim jsme řešili tyhle mainy a alty a bohužel hráče ze SW tolik neznáme, abychom tohle věděli. Navíc úroveň hraní prej nic moc...ToncekHC napsal:Main na hordě, proti
PROTI
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
maina na hordu jsem si prevedl den pred spojenim, jinak jsem byl v Severni Hvezde, jako tady fugy
jinak osobne nevidim problem, proc bych tu nemohl byt s altem, kdyz eq na nem mam a cas na main raid si udelam
jinak osobne nevidim problem, proc bych tu nemohl byt s altem, kdyz eq na nem mam a cas na main raid si udelam
Hold gild pravidla sou v každý gildě, v SH sem taky musel překousnout, že mi nedaj HC solace
tu hc solaci ti nedali, pac neumis healovat
To je ten důvod, proč tě nikde nechtěj, ještě tu ani nejseš a už prudíš...
já v tom osobně problém vidim. Tohle nikdy nedělá dobrotu. My sháníme DK co bude main tady v guildě a ne že ho budeme nahánět někde na hordě.Leehinka napsal:jinak osobne nevidim problem, proc bych tu nemohl byt s altem, kdyz eq na nem mam a cas na main raid si udelam
Asi se budu opakovat, ale zase na tom nejsme tak špatně s DK, abychom museli přijímat alty...
Děkujeme za přihlášku. Nepřijat - lock
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Similar topics
» Gilgalidor .frost a Blood DK
» prihlaska kanu mag arc fire frost
» Lilarelda-DK-frost-dmg/blood-tank
» Forsaeken - DK frost/unholy
» Deadbringer DK unholy frost Dps
» prihlaska kanu mag arc fire frost
» Lilarelda-DK-frost-dmg/blood-tank
» Forsaeken - DK frost/unholy
» Deadbringer DK unholy frost Dps