..
+8
radegast
Ashbringerr
Nirrty
Roc?
bigmacxx
razercz
Drancer
23markl
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
23markl- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: ..
Polka healov na raide (nekdy) je off spec healov. Takze za mne asi PRO
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
Jde to ale ty addony.. aspon heal bot. Za mě Neutral
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
eq by chtelo docela vylepsit, minimalne tu 2x conquest t9 a craft legy, jinak to naberes celkem rychle na raidu. Doupravit talenty, minimalne na festerovi, profovi a queene bez redukce pushbacku toho moc neudelas. A glyf na lesser wave je proste spatne Gemy a enche v armory nevidim, takze neposoudim (btw je to jen u me nebo to nejde nikomu?), jinak bych mu dal sanci, sam to tam vsechno neuchainuju
Roc?- Poèet pøíspìvkù : 44
jako healera by to chtělo, ne že né ale toto ... nevim nevim
ten mining smrdí eště altem ke všemu a celá ta přihláška se mi zdá nějaká divná :/
ten mining smrdí eště altem ke všemu a celá ta přihláška se mi zdá nějaká divná :/
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Jako u předchozí přihlášky. Potřebujeme equipnuté lidi. PROTIBTW. ten druid co stoji vlevo na tom screenu je asi můj !!
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
tak verim ze se pobavite pri cteni a ze mě možná přijmete mezi sebe Předem se omlouvam za chybi .nikdo neni dokonalej....ve 22 letech chyby ? Dost vysoky vek na to,aby jsi ty chyby nedělal...
.....a nikdo tu nepiste o kostce u sindry
.....a nikdo tu nepiste o kostce u sindry
radegast- Poèet pøíspìvkù : 175
Vo vzore prihlasky mas napisane screen s dps/hps dal si len screen tvojej postavy pred bankou...
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
heal by to sice chtelo...ale nevim no.potrebujem heal schopnej na progres lk a ne polotovar.za me neutral
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Sorry sklamute ale ten druid je mujAshdafuQ napsal:Jako u předchozí přihlášky. Potřebujeme equipnuté lidi. PROTIBTW. ten druid co stoji vlevo na tom screenu je asi můj !!
Kdyby alespoň ta přihláška měla nějakou formu... Ale co řádek to hrubka... To se opravdu nedá číst. Navíc gear nic moc. PROTI
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: