Mikca (demonology / destruction) DPS
+11
Natalka
Hauron
Hucimir
Nirrty
Tristicek
razercz
Kimaera
Fugy
Drancer
Ashbringerr
Mikca
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Mikca (demonology / destruction) DPS
Ale to bolo určite long time ago and far far away, co?Natalka napsal:Hauron napsal:Takže je to druhá Norah, ok ok...
Koukam, že Natálka nám to tam taky nevyplnila, tak to je skandál :DJinak, jak piše Trisťo...
Co kecáš, já v přihlášce napsala kdysi věk :-P
PRO
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Jinak kdypak asi můžu očekávat konečné rozhodnutí ohledně mé maličkosti?
Mikca- Poèet pøíspìvkù : 41
Mikca napsal:Tristicek napsal:mě se to nezdá... je nějaká plachá.. to znamená, že v našem kolektivu stejně moc dlouho nevydrží,... a pokud ano, tak skončí na psychiatrii
(Mluvíš alespoň na ts?)
Mluvím, když skládám svoje raidy, jinak obvykle ne :)a když přežiju fugyho... :)A to mě umí vytočit pořádně ... tak už přežiju skoro všechno :-)
Kdy budeš skládat nějaký raid?
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
http://severni-hvezda.9e.czTristicek napsal:Mikca napsal:Tristicek napsal:mě se to nezdá... je nějaká plachá.. to znamená, že v našem kolektivu stejně moc dlouho nevydrží,... a pokud ano, tak skončí na psychiatrii
(Mluvíš alespoň na ts?)
Mluvím, když skládám svoje raidy, jinak obvykle ne :)a když přežiju fugyho... :)A to mě umí vytočit pořádně ... tak už přežiju skoro všechno :-)
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
ToncekHC napsal:http://severni-hvezda.9e.czTristicek napsal:Mikca napsal:Tristicek napsal:mě se to nezdá... je nějaká plachá.. to znamená, že v našem kolektivu stejně moc dlouho nevydrží,... a pokud ano, tak skončí na psychiatrii
(Mluvíš alespoň na ts?)
FUGASI! Ticho, to je tajné )
Mikca- Poèet pøíspìvkù : 41
Náhodou zrovna Tristíček je super healMikca napsal:FUGASI! Ticho, to je tajné )
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
Tak jak tak čtu reakce na přihlášku, tak je to jako ve hře.. keců plno, ale něco předvíst, aby to vypadalo na úrovni, to už ne.
Jinak tady ke slečně.. raid time v pohodě.. na raidu poslední dobou samý melee, a ranged trochu chybí - čili to by šlo.
Raid time v pohodě - nevypadá že by šla spát po večerníčku jako půlka našeho stávajícího raidu.
5 let hraní wowka, to se projeví na tom, jak umíš mačkat WASD, ptz ani to tu par lidem nejde a hlavně čísílka, ptž o ty nám jde nejvíc
Další věc.. to že znáš Fugyho je perfektní, ale kdo je sakra Fugy ?!!
Čili za mne asi PRO
Jinak tady ke slečně.. raid time v pohodě.. na raidu poslední dobou samý melee, a ranged trochu chybí - čili to by šlo.
Raid time v pohodě - nevypadá že by šla spát po večerníčku jako půlka našeho stávajícího raidu.
5 let hraní wowka, to se projeví na tom, jak umíš mačkat WASD, ptz ani to tu par lidem nejde a hlavně čísílka, ptž o ty nám jde nejvíc
Další věc.. to že znáš Fugyho je perfektní, ale kdo je sakra Fugy ?!!
Čili za mne asi PRO
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Mikca napsal:...FUGASI! Ticho, to je tajné )
No koukam, že u tebe je všechno tajné...
Janey napsal:Tak tady neni co resit - boobies ----> prijata... :D
Jako já jsem je ještě neviděl, tak nesoukromnič laskavě
Jinak k přihlášce, tušim, že teď onehdy (v ponděli?) snad nebyl na raidu dokonce žádnej lock, tak se tam třeba i dostaneš. Přijatá, napiš si ve hře někomu o inv.
Strana 2 z 2 • 1, 2
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: