Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mikca (demonology / destruction) DPS

+11
Natalka
Hauron
Hucimir
Nirrty
Tristicek
razercz
Kimaera
Fugy
Drancer
Ashbringerr
Mikca
15 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

Mikca (demonology / destruction) DPS - Stránka 2 Empty Re: Mikca (demonology / destruction) DPS

Příspěvek pro Hucimir Thu Jan 09, 2014 6:28 pm

Natalka napsal:
Hauron napsal:Takže je to druhá Norah, ok ok... Very Happy

Koukam, že Natálka nám to tam taky nevyplnila, tak to je skandál :DJinak, jak piše Trisťo...  Exclamation 

Co kecáš, já v přihlášce napsala kdysi věk :-P

PRO
Ale to bolo určite long time ago and far far away, co? Very Happy
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Mikca (demonology / destruction) DPS - Stránka 2 Empty Re: Mikca (demonology / destruction) DPS

Příspěvek pro Mikca Thu Jan 09, 2014 7:11 pm

Jinak kdypak asi můžu očekávat konečné rozhodnutí ohledně mé maličkosti?  study 
Mikca
Mikca

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Jan 09, 2014 7:16 pm

Mikca napsal:
Tristicek napsal:mě se to nezdá... je nějaká plachá.. to znamená, že v našem kolektivu stejně moc dlouho nevydrží,... a pokud ano, tak skončí na psychiatrii Mad

(Mluvíš alespoň na ts?)

Mluvím, když skládám svoje raidy, jinak obvykle ne :)a když přežiju fugyho... :)A to mě umí vytočit pořádně ... tak už přežiju skoro všechno :-)

Kdy budeš skládat nějaký raid?  santa  santa  santa
Tristicek
Tristicek

Poèet pøíspìvkù : 427

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fugy Thu Jan 09, 2014 7:34 pm

Tristicek napsal:
Mikca napsal:
Tristicek napsal:mě se to nezdá... je nějaká plachá.. to znamená, že v našem kolektivu stejně moc dlouho nevydrží,... a pokud ano, tak skončí na psychiatrii Mad

(Mluvíš alespoň na ts?)

Mluvím, když skládám svoje raidy, jinak obvykle ne :)a když přežiju fugyho... :)A to mě umí vytočit pořádně ... tak už přežiju skoro všechno :-)

http://severni-hvezda.9e.cz
Fugy
Fugy

Poèet pøíspìvkù : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mikca Thu Jan 09, 2014 7:53 pm

ToncekHC napsal:
Tristicek napsal:
Mikca napsal:

(Mluvíš alespoň na ts?)

http://severni-hvezda.9e.cz

FUGASI! Ticho, to je tajné Smile)
Mikca
Mikca

Poèet pøíspìvkù : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fugy Thu Jan 09, 2014 10:29 pm

Mikca napsal:FUGASI! Ticho, to je tajné Smile)
Náhodou zrovna Tristíček je super heal
Fugy
Fugy

Poèet pøíspìvkù : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kress Thu Jan 09, 2014 11:02 pm

Tak jak tak čtu reakce na přihlášku, tak je to jako ve hře.. keců plno, ale něco předvíst, aby to vypadalo na úrovni, to už ne.  
Jinak tady ke slečně.. raid time v pohodě.. na raidu poslední dobou samý melee, a ranged trochu chybí - čili to by šlo. 
Raid time v pohodě - nevypadá že by šla spát po večerníčku jako půlka našeho stávajícího raidu.
5 let hraní wowka, to se projeví na tom, jak umíš mačkat WASD, ptz ani to tu par lidem nejde a hlavně čísílka, ptž o ty nám jde nejvíc Razz 

Další věc.. to že znáš Fugyho je perfektní, ale kdo je sakra Fugy ?!! Very Happy 

Čili za mne asi PRO
Kress
Kress

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Fri Jan 10, 2014 2:41 am

Mikca napsal:...FUGASI! Ticho, to je tajné Smile)

No koukam, že u tebe je všechno tajné...

Janey napsal:Tak tady neni co resit - boobies ---->  prijata... Very Happy:D

Jako já jsem je ještě neviděl, tak nesoukromnič laskavě Exclamation

Jinak k přihlášce, tušim, že teď onehdy (v ponděli?) snad nebyl na raidu dokonce žádnej lock, tak se tam třeba i dostaneš. Přijatá, napiš si ve hře někomu o inv.
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: