Přihláška
+2
bigmacxx
Drumm
6 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Přihláška
Nick:
Drumm
Class (+Spec.):
Shaman-Ele
Talenty:
Ele/resto – jak to bude možné chtel bych rozjet Encha
Profese:
Herb a Alchemy
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 326 ITM -EQ pobraný z HC dungu něco mám ješte z expení . Link nemužu dát na stránce probíhají úpravy.(Důvod proč nemám Eq je odchod na ofík)
Máš enchanty a sockety?: Něco mám něco ne.Není problém dodělat
Máš stabilní internet?: Ano mám
Předcházející guildy: School Of magic,for fun(dávno )
Důvod odchodu z guildy: Parta lidí s kterýma si nerozumím a pořád navyšování se nad někým (já jsem ve vedení a kdo je víc )
Zkušenosti se svojí classou:Shamana hraji rok a půl z toho ted půl roku na offíku a co neumím to se sradostí doučím . Dřive jsem hrál za hunta na Icewow
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Naxx 10-25,UD 10-25,Icc-25 z Cata Bot-10 BWD 10 taktiky znám.
Proč právě Vir Aeternum: Jste dobrá guilda na alicianci spíše nejlepší a chcete si pořádne zahrát.
Koho znáš ve Vir Aeternum: Pain jinak zatím nikoho
Věk:19
Online omezení (kdy můžete hrát): Když mám volno tak jsem tu pořád jediná vyjímka je asi práce
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Dodám ted jsem v práci do zítra by to mělo být
Tvoje UI: BMD a jiné addony
Drumm
Class (+Spec.):
Shaman-Ele
Talenty:
Ele/resto – jak to bude možné chtel bych rozjet Encha
Profese:
Herb a Alchemy
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 326 ITM -EQ pobraný z HC dungu něco mám ješte z expení . Link nemužu dát na stránce probíhají úpravy.(Důvod proč nemám Eq je odchod na ofík)
Máš enchanty a sockety?: Něco mám něco ne.Není problém dodělat
Máš stabilní internet?: Ano mám
Předcházející guildy: School Of magic,for fun(dávno )
Důvod odchodu z guildy: Parta lidí s kterýma si nerozumím a pořád navyšování se nad někým (já jsem ve vedení a kdo je víc )
Zkušenosti se svojí classou:Shamana hraji rok a půl z toho ted půl roku na offíku a co neumím to se sradostí doučím . Dřive jsem hrál za hunta na Icewow
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Naxx 10-25,UD 10-25,Icc-25 z Cata Bot-10 BWD 10 taktiky znám.
Proč právě Vir Aeternum: Jste dobrá guilda na alicianci spíše nejlepší a chcete si pořádne zahrát.
Koho znáš ve Vir Aeternum: Pain jinak zatím nikoho
Věk:19
Online omezení (kdy můžete hrát): Když mám volno tak jsem tu pořád jediná vyjímka je asi práce
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Dodám ted jsem v práci do zítra by to mělo být
Tvoje UI: BMD a jiné addony
Drumm- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Přihláška
Jestli mám bejt upřimnej tak je to dost odfláknutý.
Napsat Máš enchanty a sockety?: Něco mám něco ne.Není problém dodělat. proč jsi už neudělal?
+ ta otázka z Wtlk... je napsáno zkušenosti z wotlk ne z cata. to si mohl napsat až potom.
Jinak přihláška dobrá až předloží Ui tak řeknu 100% ted 90% ANO
Napsat Máš enchanty a sockety?: Něco mám něco ne.Není problém dodělat. proč jsi už neudělal?
+ ta otázka z Wtlk... je napsáno zkušenosti z wotlk ne z cata. to si mohl napsat až potom.
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
Tak my už jsme si psaly. Z chatu vypadá být v pohodě. Přihláška "ujde". Za mě PRO, další procento do 25m se hodí.
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
ja si jen tak rypnu .. sam sice uz nehraju, ale kdyz ty hrajes na offiku jak pises tak stejne budes davat prednost raidum na offiku nez tady na freecku ne ?
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Radej budu chodit tady na raidy na ofiku si muzu zajit kdy chci.
Drumm- Poèet pøíspìvkù : 4
Johny ty nepřemýšlíš, že? Možná proto, že má část equipu zelenýho?bigmacxx napsal:Jestli mám bejt upřimnej tak je to dost odfláknutý.
Za mě pro.
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
i tak... ty enchanty stojí hovno. a přemýšlím... mě jste taky kritizovali takhle když mě příjmali ! a kdyby si viděl dal jsem pro tak pššt a loguj
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
Ty zkušenosti z wotlku jsou chyba v matrixu... Zapoměli jsme po přechodu na cata upravit vzor přihlášky
přijat, napiš si ingame o inv na Tristinka nebo Zubik
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: