Alfrune
5 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Alfrune
Nick: Alfrune
Class (+Spec.): Feral druid, off spec resto
Talenty: Feral/resto
Profese: ench, skin
EQUIP a LINK NA ARMORY! : armory bohužiaľ nejde ale feral mam 360 item lvl a resto 354
Máš enchanty a sockety?: Áno
Máš stabilní internet?: Viac než dosť
Předcházející guildy: Refusion, Adamante durior, Galaxy Rangers
Důvod odchodu z guildy: Refusion- rozpad, Adamante-dal som si menšiu pauzu, Galaxy- rozpad
Zkušenosti se svojí classou: Tento druid existuje už od TBC takže skúsenosti cca 7 ročné
Zkušenosti na raidu (Cata): BoT hc, BWD z ice-wow tam som chvíľu hral
Proč právě Vir Aeternum: Bohužial už to nie je starý dobrý narnias a všetky dobré guildy to tu zabalili okrem vás a myslím že by som u vás mohol ešte čo to odprogressovať než wowko zavesím na klinec (ale tak skoro to nebude )
Koho znáš ve Vir Aeternum: Absolutne nemám prehľad kto u vás je ale určite sa tam niekto nájde
Věk: 17 (áno wowko hrám od 11 rokov )
Online omezení (kdy můžete hrát): Keďže sú teraz prázdniny takže nonstop a cez školský rok sa prispôsobim raid timu
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: moc sa mi sem nechce dávaž ten screen ale keď sa bude chcieť niekto pozrieť na moje dps kľudne pôjdeme na dummy ale aj tak tam točím jak postihnutý
Class (+Spec.): Feral druid, off spec resto
Talenty: Feral/resto
Profese: ench, skin
EQUIP a LINK NA ARMORY! : armory bohužiaľ nejde ale feral mam 360 item lvl a resto 354
Máš enchanty a sockety?: Áno
Máš stabilní internet?: Viac než dosť
Předcházející guildy: Refusion, Adamante durior, Galaxy Rangers
Důvod odchodu z guildy: Refusion- rozpad, Adamante-dal som si menšiu pauzu, Galaxy- rozpad
Zkušenosti se svojí classou: Tento druid existuje už od TBC takže skúsenosti cca 7 ročné
Zkušenosti na raidu (Cata): BoT hc, BWD z ice-wow tam som chvíľu hral
Proč právě Vir Aeternum: Bohužial už to nie je starý dobrý narnias a všetky dobré guildy to tu zabalili okrem vás a myslím že by som u vás mohol ešte čo to odprogressovať než wowko zavesím na klinec (ale tak skoro to nebude )
Koho znáš ve Vir Aeternum: Absolutne nemám prehľad kto u vás je ale určite sa tam niekto nájde
Věk: 17 (áno wowko hrám od 11 rokov )
Online omezení (kdy můžete hrát): Keďže sú teraz prázdniny takže nonstop a cez školský rok sa prispôsobim raid timu
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: moc sa mi sem nechce dávaž ten screen ale keď sa bude chcieť niekto pozrieť na moje dps kľudne pôjdeme na dummy ale aj tak tam točím jak postihnutý
Alfrune- Poèet pøíspìvkù : 5
Re: Alfrune
proti, druidů přebytek, obzvlášť feral.
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
tak pokiaľ som dobre čítal hľadáte resto druidov a to som síce off spec ale to sa dá ľahko zmeniť na main a ten eq nemám zlý
nevím kde jsi četl, že hledáme resto druidy, nejspíš mylný zdroj , nicméně pokud bys byl ochotný být náhradní stromek a chodit na raidy když já nebudu, což je tak 1 za 2 měsíce, why not..
E: vzhledem k dané sezoně netřeba víc resto druidů do raidu.
E: vzhledem k dané sezoně netřeba víc resto druidů do raidu.
áno ten topic tam bol pridaný v 2011 som si to nevšimol takže to nie je aktuálne
Tak to je stejnak jedno. Jak Tristo napsal..
Druidu mame vic jak dost, takže to na kladný výsledek nevidím Každopadně, jak pišu skoro pořád, kdybys měl nějakého alta, s příslušnm eqwipem a učinit ho jako maina, potom si myslim, že by se tu nějaká možnost najít dala .
Pro druida - proti.
Druidu mame vic jak dost, takže to na kladný výsledek nevidím Každopadně, jak pišu skoro pořád, kdybys měl nějakého alta, s příslušnm eqwipem a učinit ho jako maina, potom si myslim, že by se tu nějaká možnost najít dala .
Pro druida - proti.
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
alta mám warlocka ale eq sa ani zďaleka nepribližuje k tomu na druidovi ale dalo by sa na tom popracovať
No tak teď je to na tobě.
Buď jak píšeš, zapracuješ na tom , nebo z toho nic nebude.
Buď jak píšeš, zapracuješ na tom , nebo z toho nic nebude.
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
bohužel nepřijat, zkus to jinde. Hodně štěstí. lock
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: