Largi - Death Knight (dmg, tank)
+14
olie
Yetino
Arathorn
Infinity
Numenor
Kimaera
Nirrty
Krako
Thorag
Gifoo
Cobe
Raven
Elli
Largi
18 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Largi - Death Knight (dmg, tank)
Nick:
Largi
Class (+spec):
Death Knight (frost dmg ci blood tank)
Talenty:
Frost dmg - 0/56/15, Blood tank - 56/5/10 Sice nevím, jestli vám ty čísla něco řeknů.
Profese:
BS,JWC,Tailor 400+ (ciste na bonusy z těch profesí)
EQUIP a LINK NA ARMOrY! :
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Largi
Ale nevím, co vám to ukáže za EQ, pořád měním. Pokud by byly námitky k S6 swordu, tak pokud znáte jinou zbraň, co má 2 sokety a 180stam základ, tak časem vyměním. Myšleno k tank EQu
Máš enchanty a sockety?:
Ano
Máš stabilní internet?:
Ano
Předcházející guildy:
Na wotlku LTB a AD
Důvod odchodu z guildy:
LTB - neshody s vedením k vůli způsobu vedení
AD - Bohužel už tam není ten člověk, kvůli kterému tu hru hraju. Takže když tu nepochodím, tak nejspíš končím s hraním
Skušenosti se svojí classou:
Od doby, co je na Narniasu wotlk
Skušenosti na raidu (Wotlk):
Vše co je otevřeno, krom Yogga, s tím jsem ještě neměl tu čest.
Proč právě Vir Aeternum:
Jednak k vám přešli lidi, co znám, takže to by byl asi hlavní důvod. A co sleduju, tak vypadáte jako normální kolektiv a v pve si to aj dáváte
Koho znáš v Vir Aeternum:
Kaskadérá Hucu, Ara - lamak, co kopiruje muj styl hraní za DK, Chodníka a jeho alti, Elro jestli teda ještě hraje, Cobeho z TBC, když se snažil afkovat u Aldor banky v SC a samozřejmě lidi, co ste vzail z AD - Dusky, Morde, Sindo a ten Gifoo no.
Věk:
23
Online omezení (kdy můžete hrát):
Záleží čístě na mě, ale do té půlnoci to vydřím, ale když je potřeba, tak i dýl.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
Bohužel nevedu, nemám ani addon, co mi to změří. A "skill" není o dps
Tvoje UI:
http://postimage.org/image/17hi1gktg/
Goldu si nevšímat, majetek mám na jiném charu + některé addon se zapnů v combatu (DBM např)
Largi
Class (+spec):
Death Knight (frost dmg ci blood tank)
Talenty:
Frost dmg - 0/56/15, Blood tank - 56/5/10 Sice nevím, jestli vám ty čísla něco řeknů.
Profese:
BS,JWC,Tailor 400+ (ciste na bonusy z těch profesí)
EQUIP a LINK NA ARMOrY! :
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Largi
Ale nevím, co vám to ukáže za EQ, pořád měním. Pokud by byly námitky k S6 swordu, tak pokud znáte jinou zbraň, co má 2 sokety a 180stam základ, tak časem vyměním. Myšleno k tank EQu
Máš enchanty a sockety?:
Ano
Máš stabilní internet?:
Ano
Předcházející guildy:
Na wotlku LTB a AD
Důvod odchodu z guildy:
LTB - neshody s vedením k vůli způsobu vedení
AD - Bohužel už tam není ten člověk, kvůli kterému tu hru hraju. Takže když tu nepochodím, tak nejspíš končím s hraním
Skušenosti se svojí classou:
Od doby, co je na Narniasu wotlk
Skušenosti na raidu (Wotlk):
Vše co je otevřeno, krom Yogga, s tím jsem ještě neměl tu čest.
Proč právě Vir Aeternum:
Jednak k vám přešli lidi, co znám, takže to by byl asi hlavní důvod. A co sleduju, tak vypadáte jako normální kolektiv a v pve si to aj dáváte
Koho znáš v Vir Aeternum:
Kaskadérá Hucu, Ara - lamak, co kopiruje muj styl hraní za DK, Chodníka a jeho alti, Elro jestli teda ještě hraje, Cobeho z TBC, když se snažil afkovat u Aldor banky v SC a samozřejmě lidi, co ste vzail z AD - Dusky, Morde, Sindo a ten Gifoo no.
Věk:
23
Online omezení (kdy můžete hrát):
Záleží čístě na mě, ale do té půlnoci to vydřím, ale když je potřeba, tak i dýl.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
Bohužel nevedu, nemám ani addon, co mi to změří. A "skill" není o dps
Tvoje UI:
http://postimage.org/image/17hi1gktg/
Goldu si nevšímat, majetek mám na jiném charu + některé addon se zapnů v combatu (DBM např)
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Re: Largi - Death Knight (dmg, tank)
Dk tanka nemame , prihlaska fajn takze ja by osm bol za .
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Largiho moc nepoznam ale co som onom pocul tak davam velke PROTI ...
Raven- Poèet pøíspìvkù : 118
co jsi teda pocul a od koho a co?
prihlaska tak jako u ostatnich z ad velmi dobra, nikdy jsme s nim nebyl v guilde, ale od videni a co jsem se bavil se mi zdal vzdy v pohode
dk dmg mame jeden a neurcitou ucasti (meleckama proste neoplyvame ted ), dk tank neni zadny dokonce
je to jedna z clas jeste s holadinem co nam ted chybi do full stavu
pro me za, pokud se teda nerekne nejaky padny duvod o kterem nevim
prihlaska tak jako u ostatnich z ad velmi dobra, nikdy jsme s nim nebyl v guilde, ale od videni a co jsem se bavil se mi zdal vzdy v pohode
dk dmg mame jeden a neurcitou ucasti (meleckama proste neoplyvame ted ), dk tank neni zadny dokonce
je to jedna z clas jeste s holadinem co nam ted chybi do full stavu
pro me za, pokud se teda nerekne nejaky padny duvod o kterem nevim
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
ja som pocul par veci od kamaratou z LTB a oni nic dobreho o jeho povahe (namyslenost,ego,rypanie do vsetkeho ziveho) nepovedali ... mena ludi od ktorych viem toto to tu zverejnovat nebudem o jeho skille neviem moc ohladom pve lebo som ho stretol len v arene ...
viem, ze nemam nic do toho vravet, ale je to naj DK na servery, porovnatelny s Nooncerom, a co ste poculi od LTB tak ho nenavideli, lebo rad kritizuje a vyzna sa do vsetkych class a vie poradit.
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
largo je v poho. ja som s nim nemal ziadne problemy.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
No ja som snim raz kecal ci ma skor oslovil ci nie skor oplul a zjebal a vynadal do lam ked som sa v sw ukazal s itemom ktory som lootol v naxxe a na dokoncenie raidu som si donho dal gem s atack power ktory som este vtedy nestihol zmenit ... nuz to jeho prihovorenie nevyzeralo ako laskava pomoc a poradenie
O largovi si myslim svoje, ale je to opravdu zkusenej hrac kterej ví. Skoda ze neni unholy.. ale frost kdyz je know how (largo ho ma) tak toci. O equipu se ani nebavim tam neni co resit.. ToNumenor: ja sem taky podobnej a sem ve VA. i kdyz je to na hrane. Ja sem jednoznacne PRO zkuseny meleecko a vyhoda offspec tank kterej chybí.
/Edit: navic ted jediny Dkcko je ara pac winn leavnul a pak jeste bio ale tam je aktivita nizka
/Edit: navic ted jediny Dkcko je ara pac winn leavnul a pak jeste bio ale tam je aktivita nizka
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
No nic ja som ho spoznal ako osobu ktora mi neni sympaticka ale tak takych je viac ... mozno kebyze sa vtedy domne neobuje a nepocujem to od kamosou z LTB tak nepisem nic negativneho ale tak stalo sa ...
Na svoji obhajobu. Nejak si nevybaju, že bych někdy s hráčem Raven něco psal. Možná si mě plete s druidem Largo, ale s tím člověkem já nemám nic společného. A už to opravdu bude nějaký ten pátek, co já jsem někomu něco řelk do EQu
Co se týče LTB, tak nevím, co ti kdo napovídal, ale ja se snažil pomoct a když mi bylo pořád nadáváno, tak co jsem jim měl? Ruky lůbat? Ve zkratce, prostě nesnesli kritiku, protože to hold byla pravda. Ale to zas věc názoru.
Ano, možná su náladový, ale to jenom na lidi, co neví o čem mlvuví viz. Asche z LTB Tomu jsem byl přímo osina v pozadí, to přiznávám
Co se týče unholy, tak ten nevytočí to co frost a pokud je v raidu bala drood,tak není třeba unholy DKačka.
A ještě jeden dodatek, víkendy moc aktivní nesju, protože to už nějako nehrotím tu hru, ale když mi dáte přesně daný datum a čas raidu, tak su online.
Co se týče LTB, tak nevím, co ti kdo napovídal, ale ja se snažil pomoct a když mi bylo pořád nadáváno, tak co jsem jim měl? Ruky lůbat? Ve zkratce, prostě nesnesli kritiku, protože to hold byla pravda. Ale to zas věc názoru.
Ano, možná su náladový, ale to jenom na lidi, co neví o čem mlvuví viz. Asche z LTB Tomu jsem byl přímo osina v pozadí, to přiznávám
Co se týče unholy, tak ten nevytočí to co frost a pokud je v raidu bala drood,tak není třeba unholy DKačka.
A ještě jeden dodatek, víkendy moc aktivní nesju, protože to už nějako nehrotím tu hru, ale když mi dáte přesně daný datum a čas raidu, tak su online.
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Kecali sme spolu bol si na DK no bolo to uz fakt davno po otvoreni naxxu ... no ja si uz neviem pomoct sry mozno si mal prave tu naladu ktoru by si nemal spustat na ludi ale mne si sa uz raz tak zaryl do hlavy ...
rank mute máme za!
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
DK j tu v podstate len ara..eq pekny..tanka DK nemame vobec...a co sa tyka povahy,to si zistime in game..ako nirrty napisal mame rank mute a klik na remove tiez nie je problem.. ZA
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
PRO
to Krako: no ... mal si pravdu najprv som chcel byt proti lebo kazdy je dobry ked este nie je v guilde akonahle sem pride tak je to uplne inak
to Krako: no ... mal si pravdu najprv som chcel byt proti lebo kazdy je dobry ked este nie je v guilde akonahle sem pride tak je to uplne inak
Numenor- Poèet pøíspìvkù : 65
tiez som o largovi moc dobreho nepocul, vsetko vie, vsade bol...
ale na druhej strane okrem Ara ziadne DK nemame, takze som za
ale na druhej strane okrem Ara ziadne DK nemame, takze som za
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
nepičujte mi do toho CL som ja... vedel som že po dusky prídeš k nám.. ešte sme sa s ashom o tom bavili včera.. lock poprosím.. prijimám!!
Arathorn- Poèet pøíspìvkù : 39
No...som ZA..s Largim som nemal este tu cest nejak sa rozpravat.. cize ho ani nepoznam.. eq v pohode aj taktiky vie..tazke nemam co proti
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
za vsetkymi desiatimi
olie- Poèet pøíspìvkù : 22
vseci to mate z doslechu a nebo to mate od druhych...
largo se jen v ltb snazil pomoc jelikoz tam bylo vedeni co si do toho nechtelo kecat i kdyz to delali uplne spatne.. kdyz se ho clovek normalne zeptal largo vzdy umel poradit a vysvetlit.. ja jsem PRO jelikoz to za DK umi velmi dobre a krom ara tu zadnej dk neni a hodil by se.. a kdyby zlobil tak se da umlcet jednoduce
largo se jen v ltb snazil pomoc jelikoz tam bylo vedeni co si do toho nechtelo kecat i kdyz to delali uplne spatne.. kdyz se ho clovek normalne zeptal largo vzdy umel poradit a vysvetlit.. ja jsem PRO jelikoz to za DK umi velmi dobre a krom ara tu zadnej dk neni a hodil by se.. a kdyby zlobil tak se da umlcet jednoduce
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
No ja neviem, ak si spomínam, tak je z Ratíškovic a neviem či je spolah na ľudí z tej dediny.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
vyrustal jsem kousek od tama, mas dojem ze ta krajina je nejaka zla?!
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Dufam ze ste ho prijali ale za tanka, toho treba viac ako dmg a tympadom sa uz rusi aj nabor hocjakych druhov tankov asi.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
Warer napsal:Dufam ze ste ho prijali ale za tanka, toho treba viac ako dmg a tympadom sa uz rusi aj nabor hocjakych druhov tankov asi.
bude chodit za to, co bude potreba
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Similar topics
» Huo, Paladin, Tank
» Balance/feral tank
» Darkal - Death Knight Frost
» Chewie - DK, unholy dps/blood tank
» asteus war tank
» Balance/feral tank
» Darkal - Death Knight Frost
» Chewie - DK, unholy dps/blood tank
» asteus war tank