Kiron - Druid resto/balance
+7
Largi
Nirrty
Jyrki
razercz
Rangiku
Cobe
kiron
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Kiron - Druid resto/balance
Nick: Kiron
Class (+spec): Druid resto/balance/tank
Talenty: resto 14/0/57
balance 55/0/16
feral: teĎ jsem zrovna balance ale retalent není problém
Profese: Enchanting 422
Leatherworking 440
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Kiron
Máš enchanty a sockety?: Samozřejmě že mám, viz armory (každopádně pokud jsem je dobře vložil)
Máš stabilní internet?: S internetem jsem neměl ještě nikdy problém, jestli jsem měl někdy výpadek jednou do měsíce tak to je moc
Předcházející guildy: Adamante Durior
Důvod odchodu z guildy: Protože z guildy odešli moji kámoši, kvůli kterým jsem tam byl a celkově hrozně nových lidí, s kterýma jsem neměl nic společnýho...
Skušenosti se svojí classou: Se svojí class za resto umím velice dobře, můžete se zeptat sindoray nebo Mordecay
Skušenosti na raidu (Wotlk):Na narniasu hraju od začátku Wotlk takže ty zkušenosti tu budou a jelikož jsem učenlivý tak nemám problémy s taktikama.
Proč právě Vir Aeternum: Neboť je to guilda která se nebojí progresu a hlavně mnoho známích odešlo právě k vám.
Koho znáš v Vir Aeternum:Sindoray, Mordecay, Scopek, Rangiku a mnoho dalsich
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): Přes týden nemám žádné omezení, jen raid musí skončit do 7 ráno, páč mám nástup
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
Tvoje UI: Základní, používám Healbot
Class (+spec): Druid resto/balance/tank
Talenty: resto 14/0/57
balance 55/0/16
feral: teĎ jsem zrovna balance ale retalent není problém
Profese: Enchanting 422
Leatherworking 440
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Kiron
Máš enchanty a sockety?: Samozřejmě že mám, viz armory (každopádně pokud jsem je dobře vložil)
Máš stabilní internet?: S internetem jsem neměl ještě nikdy problém, jestli jsem měl někdy výpadek jednou do měsíce tak to je moc
Předcházející guildy: Adamante Durior
Důvod odchodu z guildy: Protože z guildy odešli moji kámoši, kvůli kterým jsem tam byl a celkově hrozně nových lidí, s kterýma jsem neměl nic společnýho...
Skušenosti se svojí classou: Se svojí class za resto umím velice dobře, můžete se zeptat sindoray nebo Mordecay
Skušenosti na raidu (Wotlk):Na narniasu hraju od začátku Wotlk takže ty zkušenosti tu budou a jelikož jsem učenlivý tak nemám problémy s taktikama.
Proč právě Vir Aeternum: Neboť je to guilda která se nebojí progresu a hlavně mnoho známích odešlo právě k vám.
Koho znáš v Vir Aeternum:Sindoray, Mordecay, Scopek, Rangiku a mnoho dalsich
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): Přes týden nemám žádné omezení, jen raid musí skončit do 7 ráno, páč mám nástup
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
Tvoje UI: Základní, používám Healbot
kiron- Poèet pøíspìvkù : 32
Re: Kiron - Druid resto/balance
PS: omlouvám se za armory ale jsem tam zrovna ve špatném eq... Jakmile se mě podaří aktualizovat eq hodím sem ihned správné
ty jsi ten od mordeho?
no takze vis jak jsme ted na tom, nabor jsme prakticky uzavreli, jako byt s kamosema ti branit nemusime, ale ucast na raidech je opravdu velmi nejista
no takze vis jak jsme ted na tom, nabor jsme prakticky uzavreli, jako byt s kamosema ti branit nemusime, ale ucast na raidech je opravdu velmi nejista
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
I toto riziko podstoupím Raději budu v guildě s kámošema a zřídka kdy se dostanu do raidu, než zůstat v guildě kde sice mám jisté místo v raidu, ale zas nemám si ským co říct
krom toho je to schopnej leadr a umi i slusne healovat,takze se vyzna
Rangiku- Poèet pøíspìvkù : 9
osobne neznam, ale myslim si, ze prijeti by nemel byt problem... pokud pocita stim, ze se nemusi dostat na raidy tak za me ANO
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
ako neviem no, mne je to v podstate jedno, len ma desil v sobotu pocet online okolo 27 nas bolo co bolo k tomu raid volno...
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
však když se nedostane na 25ku a ví o tom ... btw konečně se rozjížděj 10ky a tam se dostane prakticky každý kdo má zájem.
ale aby to nedopadlo tak, že VA si bude ve středu skládat ty 25ky dvě
ale aby to nedopadlo tak, že VA si bude ve středu skládat ty 25ky dvě
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Opravdu počítám že ze začátku do mě nebude vložena důvěra třeba na 25m každopádně budu se tak snažit, abych postoupil i do těch 25m
Sakra te´d záleží jestli je to plus bo mínus Ale ano jsem
A tak když tu má kamarády, tak proč ho nebrat. Šak sám psal, že mu je jedno, či sa dostane na raid.
Přeca ta hra je o lidech DPC! a ne o equ.
Přeca ta hra je o lidech DPC! a ne o equ.
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
NIe o Eq ? Dpc, prosim si ban
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
kiron napsal:Sakra te´d záleží jestli je to plus bo mínus Ale ano jsem
jasne, ze je to plus, splnujes tajne predstavy nekolika nasich hracu (hlavne Linzy) mladeho vojaka v uniforme a tvoji dominantni role v jejich sexualnich predstavach
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
tak to potom jo, ale nejsem tak klasickej voják jak spíš vysokoškolák na vojenské škole
Tak jestli bych mohl poprosit už se tu dost lidí vyjádřilo tak na čem vůbec jsem?
dlhsie som tu nebol, tak nvm jak to je s ludmi hlavne v stredu a stvrtok na raid, ale ked pisete ze v sobotu je tu 27 ludi tak dalsich asi nepotrebujeme
za mna PROTI
za mna PROTI
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
bachaaa instant killer se vrátil
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
...skoda ze vase nazory takto isto neplatili u brata...
Numenor- Poèet pøíspìvkù : 65
kiron napsal: tak to potom jo, ale nejsem tak klasickej voják jak spíš vysokoškolák na vojenské škole
a je to v :p dalsi alkoholik
Similar topics
» Unbreakablle - Druid, DMG
» Hyarmen - feral druid
» Elvaein- Balance druid
» Sindoray - Resto druid :X ...
» Forestee - Druid Restoration
» Hyarmen - feral druid
» Elvaein- Balance druid
» Sindoray - Resto druid :X ...
» Forestee - Druid Restoration
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat