Hyarmen - feral druid
+8
Hucimir
promo16
Infinity
Mors pls
Largi
Elli
Gifoo
Hyarmen
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Hyarmen - feral druid
Nick: Hyarmen
Class (+spec): druid, feral dps, tank (mám i slušný balance eq, ale nehraju za to; heal nemám a neumim)
Talenty: dps 0/54/17, tank 0/55/16 (můžu předělat podle potřeb raidu)
Profese: alch, herb, jwc vše 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Hyarmen
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano, Uld zvládám v klidu ale občas zamrzne komp
Předcházející guildy: Little Teddy Bears, Gladiators of death, Numero Uno
Důvod odchodu z guildy: LTB se rozpadli a hodně lidí společně přešlo do GOD, ti se rozpadli a hodně lidí společně přešlo do NU. V NU mi vadil laxní přístup k progressu a skládání raidů.
Skušenosti se svojí classou: za tuto postavu feral druida hraju na tomto serveru asi od dubna 2007
Skušenosti na raidu (Wotlk):
- UD 25 vše kromě Freyi HM, Mimirona HM, Vezaxxe HM a Yogga,
- UD 10 vše kromě Freyi HM, Mimirona HM a Yogga HM
- ostatní raidy FC
Proč právě Vir Aeternum: známá guilda už od TBC, chci si kvalitně zaraidovat na raidu kde to šlape, lidi vědí jak hrát za svůj class, vědí co mají dělat a snaží se
Koho znáš v Vir Aeternum: Thorag, Ddubinek, Largo, Chodník, Olie
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): pracuju, mám čas po večerech ale ne všechny dny
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: moc na to nekoukám, feral je spíš support, dmg mám dobrý, věřte mi
Tvoje UI: omen, Xpearl
Jsem výhradně PVE hráč, rád si po večerech přídu odpočinout na raid, kde odvedu svůj díl práce, jsem nekonfliktní.
Class (+spec): druid, feral dps, tank (mám i slušný balance eq, ale nehraju za to; heal nemám a neumim)
Talenty: dps 0/54/17, tank 0/55/16 (můžu předělat podle potřeb raidu)
Profese: alch, herb, jwc vše 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Hyarmen
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano, Uld zvládám v klidu ale občas zamrzne komp
Předcházející guildy: Little Teddy Bears, Gladiators of death, Numero Uno
Důvod odchodu z guildy: LTB se rozpadli a hodně lidí společně přešlo do GOD, ti se rozpadli a hodně lidí společně přešlo do NU. V NU mi vadil laxní přístup k progressu a skládání raidů.
Skušenosti se svojí classou: za tuto postavu feral druida hraju na tomto serveru asi od dubna 2007
Skušenosti na raidu (Wotlk):
- UD 25 vše kromě Freyi HM, Mimirona HM, Vezaxxe HM a Yogga,
- UD 10 vše kromě Freyi HM, Mimirona HM a Yogga HM
- ostatní raidy FC
Proč právě Vir Aeternum: známá guilda už od TBC, chci si kvalitně zaraidovat na raidu kde to šlape, lidi vědí jak hrát za svůj class, vědí co mají dělat a snaží se
Koho znáš v Vir Aeternum: Thorag, Ddubinek, Largo, Chodník, Olie
Věk: 25
Online omezení (kdy můžete hrát): pracuju, mám čas po večerech ale ne všechny dny
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: moc na to nekoukám, feral je spíš support, dmg mám dobrý, věřte mi
Tvoje UI: omen, Xpearl
Jsem výhradně PVE hráč, rád si po večerech přídu odpočinout na raid, kde odvedu svůj díl práce, jsem nekonfliktní.
Hyarmen- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Hyarmen - feral druid
Mna nepoznas tss, ale za ! feral tank a dps zide sa
Gifoo- Poèet pøíspìvkù : 94
musis byt ale ochotny tankovat ked bude treba , potom som za.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
A tak co si budem, napíšu to uplně stejně, jak teď v G chatu.
Ja bych byl pro, protože feral je jenom Olie a ten moc nechodí, ale nevím, jak by ses dostal na main raid, ale zas 5% pro melee se hodí a od ToCu by měl byt melee tahoun v DPS ego metrech. A feral je jeden z nich.
Na feral tank se vyser, nema future na to tu máme inačí čůča.
Ja bych byl pro, protože feral je jenom Olie a ten moc nechodí, ale nevím, jak by ses dostal na main raid, ale zas 5% pro melee se hodí a od ToCu by měl byt melee tahoun v DPS ego metrech. A feral je jeden z nich.
Na feral tank se vyser, nema future na to tu máme inačí čůča.
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Ktere se rozhodnou hodinu pred raidem ze jdou pit a pak nechaj ten nejhorsi ukol ve wowku jinym lidem...Largi napsal:Na feral tank se vyser, nema future na to tu máme inačí čůča.
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Jo a Gifoo samozřejmě, ten nejnápadnější se nejsnáz přehlídne .
S tankovánim na wotlku nemám moc zkušenosti, feral tank je nic moc, taktiky znám, ale nemám je úplně v malíku. Eq mám dobrý a talenty jako second spec, tak neni problém přehodit.
Raidy jsou moje priorita a když se nedostanu tak holt pudu off a přídu na další raid time jestli bude místo. Přizpůsobim se.
S tankovánim na wotlku nemám moc zkušenosti, feral tank je nic moc, taktiky znám, ale nemám je úplně v malíku. Eq mám dobrý a talenty jako second spec, tak neni problém přehodit.
Raidy jsou moje priorita a když se nedostanu tak holt pudu off a přídu na další raid time jestli bude místo. Přizpůsobim se.
Hyarmen- Poèet pøíspìvkù : 3
tak ferala mame len olieho a ten az taky aktivny nieje, cize v dobe jeho nepritomnosti by sa urcite miesto na raid naslo
som za, aspon bude komu davat tie feral kokociny co padaju
som za, aspon bude komu davat tie feral kokociny co padaju
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
co ja si vzpominam tak byl feral vzdycky tady na wotlk jak z papiru, je sice sranda za neho tankovat, ale v porovnani treba s takovym tankadinem je to katastrofa jak malo vydrzi, ja bych ho teda healovat nechtel a lituji ty lidi co to budou muset delat xD
promo16- Poèet pøíspìvkù : 65
kdo rikal ze bude tankovat promo?
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Nebol feral skôr vždy o hp, armoru a dodge?
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
mozna tak na tbc, kde nebylo problem met armor cap, dodge kolem 55% a HP po kkt, ted to ma enom HP po kkt, nic vic
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Juuuu čičinka na oprcáni. To ja rád. Pro
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
What a face!Hauron napsal:ElliScopek napsal:kdo rikal ze bude tankovat promo?
mame jen jednoho fekala no
stejne jak kuco, kdyz neni olie misto na prvnim raidu si najdes, kdyz se nedostanes a nebude ti vadit druhy raid tak jsem pro
stejne jak kuco, kdyz neni olie misto na prvnim raidu si najdes, kdyz se nedostanes a nebude ti vadit druhy raid tak jsem pro
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Hyarmen - feral nieje support ale top dmg
Promo - feral tank tu bol papier pretoze bol bugnuty prepocet armoru + su tu ine bugy. Dalej patch 3.3.5 a Naxx equip = fail. Na TOC sezone budes plakat, aby si ho mohol healovat.
Largi - ked chces porovnavat tbc a wotlk feral tanka tak si pockaj na ICC. Kazdopadne uz teraz vitazi wotlk, hlavne kvoli talentom.
Co sa tyka mojej aktivity: Kazdy 2. tyzden mam 2hú v praci inak som tu stale.
kazdopadne ZA (i ked nepochopim preco nosis Pyrite Infuser + Idol of Worship je uz opraveny)
Promo - feral tank tu bol papier pretoze bol bugnuty prepocet armoru + su tu ine bugy. Dalej patch 3.3.5 a Naxx equip = fail. Na TOC sezone budes plakat, aby si ho mohol healovat.
Largi - ked chces porovnavat tbc a wotlk feral tanka tak si pockaj na ICC. Kazdopadne uz teraz vitazi wotlk, hlavne kvoli talentom.
Co sa tyka mojej aktivity: Kazdy 2. tyzden mam 2hú v praci inak som tu stale.
kazdopadne ZA (i ked nepochopim preco nosis Pyrite Infuser + Idol of Worship je uz opraveny)
olie- Poèet pøíspìvkù : 22
Olie, kde ten top dmg sakra pred nami skrývaš?
Prijatý, vyřízeno.
Prijatý, vyřízeno.
Similar topics
» Wejsnar-Druid-Feral Combat
» Feral tančík
» Bukca-druid, resto/feral
» Fergie Druid Feral tank/Restoration
» Nikolaj-druid, balance/feral(tank)
» Feral tančík
» Bukca-druid, resto/feral
» Fergie Druid Feral tank/Restoration