Bukca-druid, resto/feral
+6
Cobe
Linzy
Yetino
Infinity
Warer
Bukca
10 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Bukca-druid, resto/feral
Nick:Bukca
Class (+spec):Druid + resto
Talenty: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Bukca&gn=Refusion
Profese:LW+Skin+Tailor
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Bukca&gn=Refusion
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ak to nepokazi prowider ano.
Předcházející guildy:The wizzard of shadows, blood shadows, refusion,tears of the sorrow
Důvod odchodu z guildy: neschopnost ludi zlozit raid, neustale hadky..
Skušenosti se svojí classou: Hram od cias sargerasu, takze dost dobre, myslim ze healovat troska viem
Skušenosti na raidu (Wotlk): naxx os eoe 10/25 fc, uld 10/25 po mimirona, taktiky poznam.
Proč právě Vir Aeternum: aktivne raidujete, davate uld.
Koho znáš v Vir Aeternum: Yetino,Stealthkill,Cajo,Klatua,Tzeme,Elvina,
Věk:21
Online omezení (kdy můžete hrát):ked neisom v škole,vecer do polnoci - treba aj spať.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:HPS na dummyne nespravim...
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimizer/img534/8755/wowscrnshot072011220748.jpg
keby nieco budem asi online na druidovi, alebo na neicom co ma v mene bukca, alebo na pristovi miriama..
Class (+spec):Druid + resto
Talenty: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Bukca&gn=Refusion
Profese:LW+Skin+Tailor
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Bukca&gn=Refusion
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ak to nepokazi prowider ano.
Předcházející guildy:The wizzard of shadows, blood shadows, refusion,tears of the sorrow
Důvod odchodu z guildy: neschopnost ludi zlozit raid, neustale hadky..
Skušenosti se svojí classou: Hram od cias sargerasu, takze dost dobre, myslim ze healovat troska viem
Skušenosti na raidu (Wotlk): naxx os eoe 10/25 fc, uld 10/25 po mimirona, taktiky poznam.
Proč právě Vir Aeternum: aktivne raidujete, davate uld.
Koho znáš v Vir Aeternum: Yetino,Stealthkill,Cajo,Klatua,Tzeme,Elvina,
Věk:21
Online omezení (kdy můžete hrát):ked neisom v škole,vecer do polnoci - treba aj spať.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:HPS na dummyne nespravim...
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimizer/img534/8755/wowscrnshot072011220748.jpg
keby nieco budem asi online na druidovi, alebo na neicom co ma v mene bukca, alebo na pristovi miriama..
Bukca- Poèet pøíspìvkù : 25
Re: Bukca-druid, resto/feral
Neverim ze sa tu objavi clovek od starych Wizzardov, uz len koli tomu by som bol hned okamzite za aj som ZA, ale neviem neviem ako pochodis resto druidov asi i feral mame momentalne plny stav :-), som zvedavy co povie yetino.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
resto druidov mame 2, obaja aktivny a kvalitny a celkovo healerov a ludi mame az moc...za mna NIE, uz teraz sa kopa ludi nedostane na raid
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
ZA...kedze Bukcu som sem nalakal ja a urcite ho v kolektive guildy chcem... uz aj koli jeho znalostiam za druida ..tak aj good povahe
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
bukca to za druida vie a da sa snim aj vydrzat, viem podla vlastnej skusenosti co som bol den v refe:D
ja by som bol ZA ak by suhlasil ze na raid sa nedostane a vzdy sa uprednostia stari clenovia pred novymi kedze ludi je momentalne dost- co je vyborne pre nas
kvalitny druid este jeden by nebol zly
ja by som bol ZA ak by suhlasil ze na raid sa nedostane a vzdy sa uprednostia stari clenovia pred novymi kedze ludi je momentalne dost- co je vyborne pre nas
kvalitny druid este jeden by nebol zly
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
v tom pripade sa na raid nedostane nikdy, yetino je tu na kazdy raid, sindo tiez, uz dnes sa nedostal na raid krako na ukor inych lebo healu bolo po kkt vela a mat 3 stromecky na raide je az moc...
jako prihlaska je pekna, ale resto druidy mame dva dobre a oba jsou to aktivni hraci, na raid vic jak dva nepujdou, to ho skoro 100%-ne vylucuje z ucasti na 25-ce uld, co by potom v guilde delal chodil 10-ky a na os e eoe nebo gdkp naxx je to skoda
bohuzel tedy za me full stav a ne
pokud akceptujes dohodu ze pujdes v pripade pochybeni healu tu moznost ti dat muzem kdyz se ostatni primlouvaji,ale sam zvaz ci to ma pak cenu
bohuzel tedy za me full stav a ne
pokud akceptujes dohodu ze pujdes v pripade pochybeni healu tu moznost ti dat muzem kdyz se ostatni primlouvaji,ale sam zvaz ci to ma pak cenu
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
U bukce sem pro umi to a je spavnej magor (bez urazky) ohledne resto: vzdycky se da domluvit treba na stridani. Navic bukca ma kvalitni feral eq ani to za nej umi. Lepsi je mit nekoho v zaloze a domluvit stridani nez aby tam chodili alti v ofspecech. Kdyz se stane ze vic lidi naraz nebude moct. Jak uz sem nekde psal, kdyz bude dost lidi tak by se dali jit 2 id s vyrovnanym poctem top a tech co moc nechodi pac pro ne neni misto. Ne jak 10tka zezacatku!
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
Za me NEUTRAL. Osobne neznam. Prihlaska dobra, je pro i Clko, ale fakt se priprav na to, ze healu tady je dost. A jestli te Yeti invne tak to tady nebudes mit moc lehky se dostat na nejaky Uld jak 25 tak i 10. Ptz pochybuju, že se slozi 3 desitky na to tady neni tolik aktivnich tanku...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
1 prihlaska dobra
2 vek v poho
3 eq docela slusnej
nejak moc ho neznam ale co sem se tak doslechnul tak to vypada na dobreho hrace
PRO
2 vek v poho
3 eq docela slusnej
nejak moc ho neznam ale co sem se tak doslechnul tak to vypada na dobreho hrace
PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
nvm ci nesledujes prihlasku, ale mohol by si sa vyjadrit ako to teda vidis...yetino ta chce zobrat, ale healerov mame dost, takze na raid by si sa dostal len keby akutne chybal heal, ako uz pisal cobe...takze si to dobre rozmysli, ci to ma vobec vyznam...
citam pozeram kazdy den, pisem s Yetinom, ale neviem, ak sa nedostanem na raid, tak sa bojim ze nebudem mat potom z coho brat prioritu, tym padom ked sa aj nahodou dostanem na nejaku 25ku tak si nelootnem... a huca sa tu naproklad vobec nevyjadril, pricom myslim ze GuMa by tu mohol nieco napisat ako to citam, väcsina hlasov bola pro, nikto sa tu nevyjadril ze nie, ale stale neviem, ci by som sa dohodol s ostatnymi druidami na nejakom striedani v raide.
pokud se s yetinem dobre znas treba te pak sam pusti na nejaky raid a tim by sis eq klidne zvysoval, ono prioritu muzes mit nizkou, ale pokud to nikdo nechce tak si lootnes, jde o to aby ses s nima byl schopny dohodnout, ze te vazne pusti....nejvic se toho dava ve stredu a to je i nejvic lidi online, jine dny je to lepsi ale na zabiti toho uz moc neni
Bolo by, keby sa dodržuje čo nakážem. (k zabitiu)
A nie po pár hodinách zabiť strom a ísť namiesto +2 len +1 keď je štvrtok.
To my príde ako: "Dajme to radšej my teraz, nech si aspoň niečo zabijeme, veď čo ak tu nebudeme potom, keď sa to dá a +2 a my (25) čo sme teraz na raide z toho budeme mať hovno. Dajme radšej +1 nech máme istotu lootu a kašlime na progress."
Na to, aby sa to zlahčovalo je pondelok alebo utorok, ked uz hrozi, ze sa nedojde IDcko, ne stvrtok.
A nie po pár hodinách zabiť strom a ísť namiesto +2 len +1 keď je štvrtok.
To my príde ako: "Dajme to radšej my teraz, nech si aspoň niečo zabijeme, veď čo ak tu nebudeme potom, keď sa to dá a +2 a my (25) čo sme teraz na raide z toho budeme mať hovno. Dajme radšej +1 nech máme istotu lootu a kašlime na progress."
Na to, aby sa to zlahčovalo je pondelok alebo utorok, ked uz hrozi, ze sa nedojde IDcko, ne stvrtok.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
huca to nebolo absolutne k teme prihlaska ale len flame:D
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
trosku, ale vsimej si ze k prihlasce zase nic nenapsal... takze trosku vic mozna
huca, neviem o com tocis.. taktiez neviem co si si dal, ale daj z toho aj mne, musi to byt kurva dobre aaaa mozem to teda u vas skusit, ak tam budem moc prebytočny tak to bud leavnem a budem si hladat miesto inde, nic ine sa teda neda robit
ok napis yetinovi ve hre, nebo nejakemu jinemu CL nebo vedeni a pevne nervy
Similar topics
» Nikolaj-druid, balance/feral(tank)
» Sindoray - Resto druid :X ...
» Hyarmen - feral druid
» Wejsnar-Druid-Feral Combat
» Fergie Druid Feral tank/Restoration
» Sindoray - Resto druid :X ...
» Hyarmen - feral druid