Fergie Druid Feral tank/Restoration
+11
Janey
Hucimir
Sindoray
opicka
Mors pls
pve
chodnik
Jyrki
Elli
elvaein
Krako
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Fergie Druid Feral tank/Restoration
Nick: Fergie
Class (+spec): Druid Feral tank / Restoration stromeček
Talenty: Feral Combat (0/60/11), Restoration (18/0/53)
Profese: Alchemy (450), Herbalism (450) nechce se mi expit další druid a dělat znovu tato profka proto si ji nechávám i když není ideální.
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Fergie
Máš enchanty a sockety?: mám všechny potřebný sockety a enchanty
Máš stabilní internet?: Stabilní internet mám, jen na podzim je problém s padajícím listím který nějákým způsobem ruší wifinu
Předcházející guildy: Snad asi všechny na alianci, asi všichni ví. z těch posledních Tears of the sorrow, a poslední Numero Uno. A teď už dlouho na volné noze.
Důvod odchodu z guildy: z Numero Uno sem dostal kick za neaktivitu a selfban (asi, nikdo mi nikdy neřekl pravej důvod)
Zkušenosti se svojí classou: S druidem sem začal tankovat až s příchodem 3.2 patche. Ale měl sem dobrých pár učitelů. Jinak k healování byl původně vyexpen a healuje od začátku.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): klasicky Naxx, OS, EoE, UD (krom algalona, a mimirona bez HM na hordě) ToC a ToGC( první 2 bosové)
Proč právě Vir Aeternum: Protože už to tam znám. A taky kvůli těm lidem kterým není 15 ale řeší i jiný problémy než to že jim mamina nachystala na svačinu tavenej sýr se šunkou kterej oni k smrti nesnáší.
Koho znáš v Vir Aeternum: Fuha z těch starých vojn Janey, Elliho, Larga, Haurona :*, Huce, Thoraga, Kuca, Spartana, Jyrkiho, Vaja
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): čtvrtek a pátek večer nemůžu protože sem v práci celou noc... a přes týden sem s přítelkyní. Takže na main raid čas určitě a pak někdy přes týden. Ale přesný dny vím jenom ten čtvrtek a pátek.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS v tanku neměřím a HPS se na dummy nedá moc dobře změřit. Ale někteří ví z GDKP.
Tvoje UI: Nemám screen z nějákého raidu takže přidávám UI z klidové polohy v Dalaranu
PS: Vím jaký sem měl (nebo nejspíš ještě mám) vztahy s některýma z vás co budete číst tuhle přihlášku. Nechci sem psát, že sem se změnil, protože to není pravda. Člověk se nezmění jako mávnutím proutku. Jen už nehrotím to WoWko jako dřív, nesedím u toho celej den (čas) a víc to beru jako hru. Sem tam (možná častěji než bych měl) utrousím nějákou nadávku na lamerství, ale sem zvyklej na určitej standart . Naučil sem se přiznávat chyby a na TS nemluvím páč mě to nebaví . Toť vše k mé přihlášce.
Zdař bůh a díky za přečtení.
Class (+spec): Druid Feral tank / Restoration stromeček
Talenty: Feral Combat (0/60/11), Restoration (18/0/53)
Profese: Alchemy (450), Herbalism (450) nechce se mi expit další druid a dělat znovu tato profka proto si ji nechávám i když není ideální.
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Fergie
Máš enchanty a sockety?: mám všechny potřebný sockety a enchanty
Máš stabilní internet?: Stabilní internet mám, jen na podzim je problém s padajícím listím který nějákým způsobem ruší wifinu
Předcházející guildy: Snad asi všechny na alianci, asi všichni ví. z těch posledních Tears of the sorrow, a poslední Numero Uno. A teď už dlouho na volné noze.
Důvod odchodu z guildy: z Numero Uno sem dostal kick za neaktivitu a selfban (asi, nikdo mi nikdy neřekl pravej důvod)
Zkušenosti se svojí classou: S druidem sem začal tankovat až s příchodem 3.2 patche. Ale měl sem dobrých pár učitelů. Jinak k healování byl původně vyexpen a healuje od začátku.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): klasicky Naxx, OS, EoE, UD (krom algalona, a mimirona bez HM na hordě) ToC a ToGC( první 2 bosové)
Proč právě Vir Aeternum: Protože už to tam znám. A taky kvůli těm lidem kterým není 15 ale řeší i jiný problémy než to že jim mamina nachystala na svačinu tavenej sýr se šunkou kterej oni k smrti nesnáší.
Koho znáš v Vir Aeternum: Fuha z těch starých vojn Janey, Elliho, Larga, Haurona :*, Huce, Thoraga, Kuca, Spartana, Jyrkiho, Vaja
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): čtvrtek a pátek večer nemůžu protože sem v práci celou noc... a přes týden sem s přítelkyní. Takže na main raid čas určitě a pak někdy přes týden. Ale přesný dny vím jenom ten čtvrtek a pátek.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS v tanku neměřím a HPS se na dummy nedá moc dobře změřit. Ale někteří ví z GDKP.
Tvoje UI: Nemám screen z nějákého raidu takže přidávám UI z klidové polohy v Dalaranu
PS: Vím jaký sem měl (nebo nejspíš ještě mám) vztahy s některýma z vás co budete číst tuhle přihlášku. Nechci sem psát, že sem se změnil, protože to není pravda. Člověk se nezmění jako mávnutím proutku. Jen už nehrotím to WoWko jako dřív, nesedím u toho celej den (čas) a víc to beru jako hru. Sem tam (možná častěji než bych měl) utrousím nějákou nadávku na lamerství, ale sem zvyklej na určitej standart . Naučil sem se přiznávat chyby a na TS nemluvím páč mě to nebaví . Toť vše k mé přihlášce.
Zdař bůh a díky za přečtení.
Krako- Poèet pøíspìvkù : 176
Re: Fergie Druid Feral tank/Restoration
Ani to nebudem čítať okrem PS , ja som tiež v AD nemal rád, keď niekto lamil na úplnych pičovinách, Krako je skill, hádam mal nejakú pauzu a snáď mu prospela. Ľudia sa môžu meniť, sa mu jebne mute na TS keď tak, /ra chat veľa ľudí nečíta a na whisp je ignore... btw som PRO a áno viem aký je, zažil som ho na pár raidoch... kick je tu vždy a keď bude vidno, že to nepôjde tak to nepôjde a kick... btw tie spelly mám na tankovi skoro úplne tak isto až na pár, ktoré sa nepoužívaju až tak často
/e1: zrob si mining a eng by bol najlepší k tomu ešte keď ťa zoberú
/e2: a zober si na raid krabičku čokolády a keď budeš mať nervy daj si kúsok
/e1: zrob si mining a eng by bol najlepší k tomu ešte keď ťa zoberú
/e2: a zober si na raid krabičku čokolády a keď budeš mať nervy daj si kúsok
Naposledy upravil elvaein dne Thu Nov 22, 2012 1:08 pm, celkově upraveno 1 krát
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Ja by som bol tiez ZA . Povodny kick bolo za neustale nadavanie , nie ale za lamenie alebo nieco podobne takze u mna mas sancu.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
aspon mu nebude treba 10 innervaciek ako na priesta
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
hrat umis to jo ale tve chovani to uz je vec druha uz jednou jsi dostal novou sanci a sam jsi psal ze se zmenis chvilku to slo a opet jsi se ukazal takze je tu otazka jestli se to zas nebude opakovat zas
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Jsem ZA, sice dostava "dalsi" sanci, ale hrat umi a vetsinu co nadaval, tak na lameni lidi a to me nevadilo:D
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
co vim krako je v pohode do doby nez se potka v raidu s dementama, to pak je jak zenska pri menstruaci:D
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
ja jsem proti
/E: btw, proc sakra tam mas gemy na haste a stamku? sak 30 hastu, to je jak kdyz plyvnes, just asking, no offence
/E: btw, proc sakra tam mas gemy na haste a stamku? sak 30 hastu, to je jak kdyz plyvnes, just asking, no offence
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
2Gorly: Haste -> agro, snazim se udrzet 10%, to je cele
za tanka PRO
za resto PROTI
za resto PROTI
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Já jsem taky PRO akorát teda ty profky fakt nejsou nic moc s tim by se mělo něco udělat...
Jinak si myslim, že Krako se sice nezměnil, ale tim, že i mě psal, že se bude vyskytovat ve hře akorát na raidy, ptž toho má tolik jak už s prací tak s přítelkyní tak si myslim, že by to neměl být problém.
Navíc na TSku mluvit nebude, na guild chat máme mute a aspoň bude mít polák s kym kritizovat lamení...
Jinak si myslim, že Krako se sice nezměnil, ale tim, že i mě psal, že se bude vyskytovat ve hře akorát na raidy, ptž toho má tolik jak už s prací tak s přítelkyní tak si myslim, že by to neměl být problém.
Navíc na TSku mluvit nebude, na guild chat máme mute a aspoň bude mít polák s kym kritizovat lamení...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
sanci si uz u nas mal az az, vzdy to skoncilo rovnako...
ak si myslite, ze ho fakt potrebujeme tak ho berte...
neutral
ak si myslite, ze ho fakt potrebujeme tak ho berte...
neutral
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Huca:D to je husty:D
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Glutton neni můj char sem na tom ještě dobře
Cože?! To fakt neni? Jak sa tam ta nevinná osoba potom dostala =/
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
veď glutton je kalgysov brat alebo koho, nejakého horďáka ... taký war tušim
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
No, když ho Huca podruhy kickoval, tak jsem byl proti a obhajoval ho s tim, že mi nijak nevadil. Po tom se ale ke mně krako bezduvodně choval, jak smyslu zbaveny rapl, takže za mě proti.
Když se nebudeš chovat jako idiot!!!!
tak PRO
tak PRO
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
ja som ZA pod podmienkou, ze kym vypustis nieco z ust tak si naratas do 10 a po 1-2 wipoch neodides. btw dnes som s nim bol 10ku a bolo to na pohodu aj sme wipli aj ludia lamili a krako pohoda dzez nikomu nenadaval. mal sice troska sarkasticke poznamky ale inak bol vcelku kludny.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
myslím, že sa Krako medzi VAčka dokonale hodí, taká zmeska podivných ľudí... rozhodne tu musí byť :DDDDDDD
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Vysledny pocet co sa tyka ludi , ktori maju v hlasovani nejake slovo je 4 PRO( ja , polak, thorag , janey) : 2Proti(huca, hauron).
Tzn si prijaty , napis si o inv ingame.
Tzn si prijaty , napis si o inv ingame.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Similar topics
» Nikolaj-druid, balance/feral(tank)
» Wejsnar-Druid-Feral Combat
» Forestee - Druid Restoration
» Bukca-druid, resto/feral
» Hyarmen - feral druid
» Wejsnar-Druid-Feral Combat
» Forestee - Druid Restoration
» Bukca-druid, resto/feral