Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fergie Druid Feral tank/Restoration

+11
Janey
Hucimir
Sindoray
opicka
Mors pls
pve
chodnik
Jyrki
Elli
elvaein
Krako
15 posters

Goto down

Fergie Druid Feral tank/Restoration Empty Fergie Druid Feral tank/Restoration

Příspěvek pro Krako Thu Nov 22, 2012 12:46 pm

Nick: Fergie

Class (+spec):
Druid Feral tank / Restoration stromeček

Talenty: Feral Combat (0/60/11), Restoration (18/0/53)

Profese: Alchemy (450), Herbalism (450) nechce se mi expit další druid a dělat znovu tato profka proto si ji nechávám i když není ideální.

EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Fergie

Máš enchanty a sockety?: mám všechny potřebný sockety a enchanty

Máš stabilní internet?: Stabilní internet mám, jen na podzim je problém s padajícím listím který nějákým způsobem ruší wifinu

Předcházející guildy: Snad asi všechny na alianci, asi všichni ví. z těch posledních Tears of the sorrow, a poslední Numero Uno. A teď už dlouho na volné noze.

Důvod odchodu z guildy: z Numero Uno sem dostal kick za neaktivitu a selfban (asi, nikdo mi nikdy neřekl pravej důvod)

Zkušenosti se svojí classou:
S druidem sem začal tankovat až s příchodem 3.2 patche. Ale měl sem dobrých pár učitelů. Jinak k healování byl původně vyexpen a healuje od začátku.

Zkušenosti na raidu (Wotlk): klasicky Naxx, OS, EoE, UD (krom algalona, a mimirona bez HM na hordě) ToC a ToGC( první 2 bosové)

Proč právě Vir Aeternum:
Protože už to tam znám. Very Happy A taky kvůli těm lidem kterým není 15 ale řeší i jiný problémy než to že jim mamina nachystala na svačinu tavenej sýr se šunkou kterej oni k smrti nesnáší.

Koho znáš v Vir Aeternum: Fuha z těch starých vojn Janey, Elliho, Larga, Haurona :*, Huce, Thoraga, Kuca, Spartana, Jyrkiho, Vaja Very Happy

Věk: 22

Online omezení (kdy můžete hrát): čtvrtek a pátek večer nemůžu protože sem v práci celou noc... a přes týden sem s přítelkyní. Takže na main raid čas určitě a pak někdy přes týden. Ale přesný dny vím jenom ten čtvrtek a pátek.

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS v tanku neměřím a HPS se na dummy nedá moc dobře změřit. Ale někteří ví z GDKP.

Tvoje UI: Nemám screen z nějákého raidu takže přidávám UI z klidové polohy v Dalaranu Fergie Druid Feral tank/Restoration Nc1pnd

PS:
Vím jaký sem měl (nebo nejspíš ještě mám) vztahy s některýma z vás co budete číst tuhle přihlášku. Nechci sem psát, že sem se změnil, protože to není pravda. Člověk se nezmění jako mávnutím proutku. Jen už nehrotím to WoWko jako dřív, nesedím u toho celej den (čas) a víc to beru jako hru. Sem tam (možná častěji než bych měl) utrousím nějákou nadávku na lamerství, ale sem zvyklej na určitej standart Very Happy. Naučil sem se přiznávat chyby a na TS nemluvím páč mě to nebaví Very Happy. Toť vše k mé přihlášce.
Zdař bůh a díky za přečtení.
Krako
Krako

Poèet pøíspìvkù : 176

Návrat nahoru Goto down

Fergie Druid Feral tank/Restoration Empty Re: Fergie Druid Feral tank/Restoration

Příspěvek pro elvaein Thu Nov 22, 2012 12:58 pm

Ani to nebudem čítať okrem PS , ja som tiež v AD nemal rád, keď niekto lamil na úplnych pičovinách, Krako je skill, hádam mal nejakú pauzu a snáď mu prospela. Ľudia sa môžu meniť, sa mu jebne mute na TS keď tak, /ra chat veľa ľudí nečíta a na whisp je ignore... btw som PRO a áno viem aký je, zažil som ho na pár raidoch... kick je tu vždy a keď bude vidno, že to nepôjde tak to nepôjde a kick... btw tie spelly mám na tankovi skoro úplne tak isto Very Happy až na pár, ktoré sa nepoužívaju až tak často Very Happy

/e1: zrob si mining a eng by bol najlepší k tomu ešte keď ťa zoberú

/e2: a zober si na raid krabičku čokolády a keď budeš mať nervy daj si kúsok Very Happy

Naposledy upravil elvaein dne Thu Nov 22, 2012 1:08 pm, celkově upraveno 1 krát
elvaein
elvaein

Poèet pøíspìvkù : 803

Návrat nahoru Goto down

Fergie Druid Feral tank/Restoration Empty Re: Fergie Druid Feral tank/Restoration

Příspěvek pro Elli Thu Nov 22, 2012 1:03 pm

Ja by som bol tiez ZA . Povodny kick bolo za neustale nadavanie , nie ale za lamenie alebo nieco podobne takze u mna mas sancu.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jyrki Thu Nov 22, 2012 1:03 pm

aspon mu nebude treba 10 innervaciek ako na priesta Very Happy
Jyrki
Jyrki

Poèet pøíspìvkù : 805

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chodnik Thu Nov 22, 2012 1:04 pm

hrat umis to jo ale tve chovani to uz je vec druha uz jednou jsi dostal novou sanci a sam jsi psal ze se zmenis chvilku to slo a opet jsi se ukazal takze je tu otazka jestli se to zas nebude opakovat zas

chodnik

Poèet pøíspìvkù : 218

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pve Thu Nov 22, 2012 1:08 pm

Jsem ZA, sice dostava "dalsi" sanci, ale hrat umi a vetsinu co nadaval, tak na lameni lidi a to me nevadilo:D
pve
pve

Poèet pøíspìvkù : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mors pls Thu Nov 22, 2012 1:23 pm

co vim krako je v pohode do doby nez se potka v raidu s dementama, to pak je jak zenska pri menstruaci:D
Mors pls
Mors pls

Poèet pøíspìvkù : 618

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro opicka Thu Nov 22, 2012 1:24 pm

ja jsem proti
/E: btw, proc sakra tam mas gemy na haste a stamku? sak 30 hastu, to je jak kdyz plyvnes, just asking, no offence
opicka
opicka

Poèet pøíspìvkù : 420

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krako Thu Nov 22, 2012 1:51 pm

2Gorly: Haste -> agro, snazim se udrzet 10%, to je cele
Krako
Krako

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sindoray Thu Nov 22, 2012 2:51 pm

za tanka PRO
za resto PROTI
Sindoray
Sindoray

Poèet pøíspìvkù : 556

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Thu Nov 22, 2012 3:28 pm

Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Thu Nov 22, 2012 3:55 pm

Já jsem taky PRO akorát teda ty profky fakt nejsou nic moc s tim by se mělo něco udělat...

Jinak si myslim, že Krako se sice nezměnil, ale tim, že i mě psal, že se bude vyskytovat ve hře akorát na raidy, ptž toho má tolik jak už s prací tak s přítelkyní tak si myslim, že by to neměl být problém.

Navíc na TSku mluvit nebude, na guild chat máme mute a aspoň bude mít polák s kym kritizovat lamení... Very Happy
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Infinity Thu Nov 22, 2012 4:57 pm

sanci si uz u nas mal az az, vzdy to skoncilo rovnako...
ak si myslite, ze ho fakt potrebujeme tak ho berte...
neutral
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro pve Thu Nov 22, 2012 5:00 pm

Huca:D to je husty:D
pve
pve

Poèet pøíspìvkù : 251

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Krako Thu Nov 22, 2012 5:16 pm

Glutton neni můj char sem na tom ještě dobře Very Happy
Krako
Krako

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Thu Nov 22, 2012 6:21 pm

Cože?! To fakt neni? Jak sa tam ta nevinná osoba potom dostala =/
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro elvaein Thu Nov 22, 2012 7:21 pm

veď glutton je kalgysov brat alebo koho, nejakého horďáka ... taký war tušim
elvaein
elvaein

Poèet pøíspìvkù : 803

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Thu Nov 22, 2012 7:50 pm

No, když ho Huca podruhy kickoval, tak jsem byl proti a obhajoval ho s tim, že mi nijak nevadil. Po tom se ale ke mně krako bezduvodně choval, jak smyslu zbaveny rapl, takže za mě proti.
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Penelope Thu Nov 22, 2012 8:27 pm

Když se nebudeš chovat jako idiot!!!!

tak PRO
Penelope
Penelope

Poèet pøíspìvkù : 325

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thorag Fri Nov 23, 2012 2:54 pm

ja som ZA pod podmienkou, ze kym vypustis nieco z ust tak si naratas do 10 a po 1-2 wipoch neodides. btw dnes som s nim bol 10ku a bolo to na pohodu aj sme wipli aj ludia lamili a krako pohoda dzez nikomu nenadaval. mal sice troska sarkasticke poznamky ale inak bol vcelku kludny.
Thorag
Thorag

Poèet pøíspìvkù : 168

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sindoray Sat Nov 24, 2012 1:17 am

myslím, že sa Krako medzi VAčka dokonale hodí, taká zmeska podivných ľudí... rozhodne tu musí byť :DDDDDDD
Sindoray
Sindoray

Poèet pøíspìvkù : 556

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Sat Nov 24, 2012 7:27 pm

Vysledny pocet co sa tyka ludi , ktori maju v hlasovani nejake slovo je 4 PRO( ja , polak, thorag , janey) : 2Proti(huca, hauron).
Tzn si prijaty , napis si o inv ingame.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: