Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)

+4
Sindoray
Infinity
Largi
M4rk4s
8 posters

Goto down

Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti) Empty Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)

Příspěvek pro M4rk4s Fri Feb 10, 2012 8:07 pm

Nick: Pudlfon

Class (+spec): Death Knight, Unholy, DPS

Talenty: Unholy

Profese: BS - 449 / JWC - full / Cooking - full / FA - full / Fishing - full

EQUIP a LINK NA ARMORY! : UD10 / 25 - http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Pudlfon

Máš enchanty a sockety?: Mám, je-li třeba obstarám si sám

Máš stabilní internet?: 25Mb/s optika, 98% stabilita

Předcházející guildy: Blood Shadows -> pauza asi rok -> Galaxy Rangers

Důvod odchodu z guildy: Nekompromisní vedení, neschopnost zavádět nové věci ulehčující funkčnost guildy. Diktatura, dobrý kolektiv pouze pro "zakladatele" guildy

Skušenosti se svojí classou: 2 roky za Unholy DK na Anathemě - čistě PvE

Skušenosti na raidu (Wotlk): Všechny 10 / 25man až po ICC (hráno na Anathemě)

Proč právě Vir Aeternum: V Blood Shadows jsem zaskakoval za kamarádku, která nyní žije v Británii, za jejího enha shamana Juliet. Poznal jsem kolektiv zkušených a čestných hráčů, a proto bych se rád přidal ke guildě, která už má nějakou historii.

Koho znáš v Vir Aeternum: Raim / Huca (pamatuju za dob BS)

Věk: 21

Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den 16:00 bežně do 22:00 - dle potřeby déle

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/851/wowscrnshot021012210210.jpg/ Bohužel Unholy nedává dummy takové dmg jaké je schopen vytvořit v raidu.

Děkuji
Hezký den

Pudlfon

M4rk4s

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti) Empty Re: Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)

Příspěvek pro Largi Fri Feb 10, 2012 8:16 pm

Bohužel, dneska jsem to počítal a je nás 6DKacek, co je asi schopno jít raid, přičemž na raidu sme 2. A není Tě fakt kam nacpát.
Ale jak už sem psal u zbylých 3 přihlášek, když si tu to tu beru jak chců, tak proč nepřestávat o.O
Takže si čekej na vyjádření vední, ale já jsem Proti
Largi
Largi

Poèet pøíspìvkù : 362

Návrat nahoru Goto down

Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti) Empty Re: Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)

Příspěvek pro Infinity Fri Feb 10, 2012 8:48 pm

proti, full stav DK
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sindoray Fri Feb 10, 2012 10:27 pm

Som sice iba ujo čo občas (lol občas) hodí nejakú tú hotku a z vedenia nie som, ale myslím, že by sme mali už nadobro uzavrieť nábor, pretože VA = 36% aliancie... aspoň tak sa mi hyperbolicky zdá.... je nás fakt vela.

Ja by som bol najradšej, kebyže je u alíkov aspon 5 guild hodné konkurencie... takto my si dáme FC... a potom "druhá najlepšia guilda aliancie" - ADčka wipuju na HM 10 ... nechajme dobrých ľudí iným guildam.

Ono keď nemáme s kým súperiť tak je to docela nuda... načo sa snažiť, keď to dáme u alíkov aj tak prvý... súperiť s DLkami ma nebaví, pretože jednak - aj tak majú Effora + Priestopowa (čo nieje len tak hocikto omg!) a navyše sa nemôžeme navzájom verbálne napadať na worlde a to je nuda, pretože mňa bavia aj verbálne vojny. Tož rád píšem :X ... Neutral
Sindoray
Sindoray

Poèet pøíspìvkù : 556

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mors pls Fri Feb 10, 2012 10:35 pm

Sindoray napsal:súperiť s DLkami ma nebaví, pretože jednak - aj tak majú Effora + Priestopowa (čo nieje len tak hocikto omg!)
Oni maji hlavne psychicku podporu ze solarka! Laughing
Mors pls
Mors pls

Poèet pøíspìvkù : 618

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Fri Feb 10, 2012 11:48 pm

Full stav , proti . Ludia , ktorych berieme s tymito prihlaskami budu posledny a nabor bude nadobro zatvoreny. Tych DK mame strasne moc

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Sat Feb 11, 2012 4:40 am

Sindoray napsal:Som sice iba ujo čo občas (lol občas) hodí nejakú tú hotku a z vedenia nie som, ale myslím, že by sme mali už nadobro uzavrieť nábor...
Ale my nábor otevřenej nemáme Very Happy
Bohužel proti, ty lidi už fakt neni kam cpat silent
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Cobe Sat Feb 11, 2012 8:38 am

díky za prihlasku chlape, ale bohuzel DK mame jak nasere
navic jsem u nas zase videl behat aj winna takze jsem vic
hodne stesti jinde preju
Cobe
Cobe

Poèet pøíspìvkù : 375

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: