Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)
+4
Sindoray
Infinity
Largi
M4rk4s
8 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)
Nick: Pudlfon
Class (+spec): Death Knight, Unholy, DPS
Talenty: Unholy
Profese: BS - 449 / JWC - full / Cooking - full / FA - full / Fishing - full
EQUIP a LINK NA ARMORY! : UD10 / 25 - http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Pudlfon
Máš enchanty a sockety?: Mám, je-li třeba obstarám si sám
Máš stabilní internet?: 25Mb/s optika, 98% stabilita
Předcházející guildy: Blood Shadows -> pauza asi rok -> Galaxy Rangers
Důvod odchodu z guildy: Nekompromisní vedení, neschopnost zavádět nové věci ulehčující funkčnost guildy. Diktatura, dobrý kolektiv pouze pro "zakladatele" guildy
Skušenosti se svojí classou: 2 roky za Unholy DK na Anathemě - čistě PvE
Skušenosti na raidu (Wotlk): Všechny 10 / 25man až po ICC (hráno na Anathemě)
Proč právě Vir Aeternum: V Blood Shadows jsem zaskakoval za kamarádku, která nyní žije v Británii, za jejího enha shamana Juliet. Poznal jsem kolektiv zkušených a čestných hráčů, a proto bych se rád přidal ke guildě, která už má nějakou historii.
Koho znáš v Vir Aeternum: Raim / Huca (pamatuju za dob BS)
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den 16:00 bežně do 22:00 - dle potřeby déle
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/851/wowscrnshot021012210210.jpg/ Bohužel Unholy nedává dummy takové dmg jaké je schopen vytvořit v raidu.
Děkuji
Hezký den
Pudlfon
Class (+spec): Death Knight, Unholy, DPS
Talenty: Unholy
Profese: BS - 449 / JWC - full / Cooking - full / FA - full / Fishing - full
EQUIP a LINK NA ARMORY! : UD10 / 25 - http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Pudlfon
Máš enchanty a sockety?: Mám, je-li třeba obstarám si sám
Máš stabilní internet?: 25Mb/s optika, 98% stabilita
Předcházející guildy: Blood Shadows -> pauza asi rok -> Galaxy Rangers
Důvod odchodu z guildy: Nekompromisní vedení, neschopnost zavádět nové věci ulehčující funkčnost guildy. Diktatura, dobrý kolektiv pouze pro "zakladatele" guildy
Skušenosti se svojí classou: 2 roky za Unholy DK na Anathemě - čistě PvE
Skušenosti na raidu (Wotlk): Všechny 10 / 25man až po ICC (hráno na Anathemě)
Proč právě Vir Aeternum: V Blood Shadows jsem zaskakoval za kamarádku, která nyní žije v Británii, za jejího enha shamana Juliet. Poznal jsem kolektiv zkušených a čestných hráčů, a proto bych se rád přidal ke guildě, která už má nějakou historii.
Koho znáš v Vir Aeternum: Raim / Huca (pamatuju za dob BS)
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den 16:00 bežně do 22:00 - dle potřeby déle
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/851/wowscrnshot021012210210.jpg/ Bohužel Unholy nedává dummy takové dmg jaké je schopen vytvořit v raidu.
Děkuji
Hezký den
Pudlfon
M4rk4s- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Pudlfon - Death Knight, Unholy DPS / Blood TANK-(užší zkušenosti)
Bohužel, dneska jsem to počítal a je nás 6DKacek, co je asi schopno jít raid, přičemž na raidu sme 2. A není Tě fakt kam nacpát.
Ale jak už sem psal u zbylých 3 přihlášek, když si tu to tu beru jak chců, tak proč nepřestávat o.O
Takže si čekej na vyjádření vední, ale já jsem Proti
Ale jak už sem psal u zbylých 3 přihlášek, když si tu to tu beru jak chců, tak proč nepřestávat o.O
Takže si čekej na vyjádření vední, ale já jsem Proti
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
proti, full stav DK
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Som sice iba ujo čo občas (lol občas) hodí nejakú tú hotku a z vedenia nie som, ale myslím, že by sme mali už nadobro uzavrieť nábor, pretože VA = 36% aliancie... aspoň tak sa mi hyperbolicky zdá.... je nás fakt vela.
Ja by som bol najradšej, kebyže je u alíkov aspon 5 guild hodné konkurencie... takto my si dáme FC... a potom "druhá najlepšia guilda aliancie" - ADčka wipuju na HM 10 ... nechajme dobrých ľudí iným guildam.
Ono keď nemáme s kým súperiť tak je to docela nuda... načo sa snažiť, keď to dáme u alíkov aj tak prvý... súperiť s DLkami ma nebaví, pretože jednak - aj tak majú Effora + Priestopowa (čo nieje len tak hocikto omg!) a navyše sa nemôžeme navzájom verbálne napadať na worlde a to je nuda, pretože mňa bavia aj verbálne vojny. Tož rád píšem :X ...
Ja by som bol najradšej, kebyže je u alíkov aspon 5 guild hodné konkurencie... takto my si dáme FC... a potom "druhá najlepšia guilda aliancie" - ADčka wipuju na HM 10 ... nechajme dobrých ľudí iným guildam.
Ono keď nemáme s kým súperiť tak je to docela nuda... načo sa snažiť, keď to dáme u alíkov aj tak prvý... súperiť s DLkami ma nebaví, pretože jednak - aj tak majú Effora + Priestopowa (čo nieje len tak hocikto omg!) a navyše sa nemôžeme navzájom verbálne napadať na worlde a to je nuda, pretože mňa bavia aj verbálne vojny. Tož rád píšem :X ...
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Oni maji hlavne psychicku podporu ze solarka!Sindoray napsal:súperiť s DLkami ma nebaví, pretože jednak - aj tak majú Effora + Priestopowa (čo nieje len tak hocikto omg!)
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Full stav , proti . Ludia , ktorych berieme s tymito prihlaskami budu posledny a nabor bude nadobro zatvoreny. Tych DK mame strasne moc
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Ale my nábor otevřenej nemámeSindoray napsal:Som sice iba ujo čo občas (lol občas) hodí nejakú tú hotku a z vedenia nie som, ale myslím, že by sme mali už nadobro uzavrieť nábor...
Bohužel proti, ty lidi už fakt neni kam cpat
díky za prihlasku chlape, ale bohuzel DK mame jak nasere
navic jsem u nas zase videl behat aj winna takze jsem vic
hodne stesti jinde preju
navic jsem u nas zase videl behat aj winna takze jsem vic
hodne stesti jinde preju
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Similar topics
» Largi - Death Knight (dmg, tank)
» Lilarelda-DK-frost-dmg/blood-tank
» Haag - DK - Unholy DPS/Blood tank
» Arterides, Death Knight
» Winn/unholy