Nefthar - Warlock - Demo / Hybrid
+7
Largi
Kimaera
Infinity
Linzy
Janey
Sindoray
Nefthar
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Nefthar - Warlock - Demo / Hybrid
Čaute
Nick: Nefthar
Class (+spec): Warlock - Demonology / Hybrid
Talenty: Demonology (0/56/15) / Hybrid (0/40/31)
Profese: Tailoring 445 / Enchanting 441
EQUIP a LINK NA ARMORY!: Zliepanec Naxx 25 UD 10-25
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Nefthar
Máš enchanty a sockety?: Všetko tak ako má byť. Oenchantené všetko čo sa dalo, a gemy len aby dobre bolo.
Máš stabilní internet?: Orange 20 megové pripojenie. Zatiaľ som nepocítil sebamenšie problémy.
Předcházející guildy: Refusion z TBC, momentálne TotS - Tears of the Sorrow
Důvod odchodu z guildy: Refusion sa rozpadlo
Zkušenosti se svojí classou: Loka hrám cca 2 roky a možem sa za seba zaručiť 100% znalosťou klasy + príprava je samozrejomosť, vylučujem lamenie a podobné veci na ktorých zlyháva väčšina raidov.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Naxx, OS, EoE, Uld po vezaxa, ToC, to čo je otvorené, pár bosov v ICC
Proč právě Vir Aeternum: Vyžaruje z vás istota, myslím že máte osadenie ľudí, ktorý vedia čo robia, máte kvalitu, ktorú tiež rád obľubujem + s mojím štýlom hry je to ideálna kombinácia )
Koho znáš v Vir Aeternum: Osobne nikoho.
Věk:23
Online omezení (kdy můžete hrát): Hrám vždy keď sa mi dá, zase wow nie je životná priorita. na raid si ale čas spraviť viem.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=13f76db3b12c93c5f85169d4a4f055f9
Tvoje UI: Moc addonov nepoužívam, všetko je true and pure skill. )
Nick: Nefthar
Class (+spec): Warlock - Demonology / Hybrid
Talenty: Demonology (0/56/15) / Hybrid (0/40/31)
Profese: Tailoring 445 / Enchanting 441
EQUIP a LINK NA ARMORY!: Zliepanec Naxx 25 UD 10-25
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Nefthar
Máš enchanty a sockety?: Všetko tak ako má byť. Oenchantené všetko čo sa dalo, a gemy len aby dobre bolo.
Máš stabilní internet?: Orange 20 megové pripojenie. Zatiaľ som nepocítil sebamenšie problémy.
Předcházející guildy: Refusion z TBC, momentálne TotS - Tears of the Sorrow
Důvod odchodu z guildy: Refusion sa rozpadlo
Zkušenosti se svojí classou: Loka hrám cca 2 roky a možem sa za seba zaručiť 100% znalosťou klasy + príprava je samozrejomosť, vylučujem lamenie a podobné veci na ktorých zlyháva väčšina raidov.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Naxx, OS, EoE, Uld po vezaxa, ToC, to čo je otvorené, pár bosov v ICC
Proč právě Vir Aeternum: Vyžaruje z vás istota, myslím že máte osadenie ľudí, ktorý vedia čo robia, máte kvalitu, ktorú tiež rád obľubujem + s mojím štýlom hry je to ideálna kombinácia )
Koho znáš v Vir Aeternum: Osobne nikoho.
Věk:23
Online omezení (kdy můžete hrát): Hrám vždy keď sa mi dá, zase wow nie je životná priorita. na raid si ale čas spraviť viem.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=13f76db3b12c93c5f85169d4a4f055f9
Tvoje UI: Moc addonov nepoužívam, všetko je true and pure skill. )
Nefthar- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Nefthar - Warlock - Demo / Hybrid
Ja som ZA keďže ten šašo spennky šaškuje na LoLku, takže miesto neho. A Spartanek ma problem solved
+ vypadá na pohode typana, čo by do toho našeho bordelu zapadol
+ vypadá na pohode typana, čo by do toho našeho bordelu zapadol
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Já jsem taky PRO. Bavil sem se s nim vypadá v pohodě a snad bude mít zájem chodit raidy ne jako vy "znuděnci"...
akorát si teda ještě jedna profka ti chybí. Nevim jestli si jí zapomněl nebo máš jenom dvě... Jestli máš 2 tak by to chtělo ještě dodělat.
akorát si teda ještě jedna profka ti chybí. Nevim jestli si jí zapomněl nebo máš jenom dvě... Jestli máš 2 tak by to chtělo ještě dodělat.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
konecne nejaky clovek, hoc ho vobec nepoznam, ktory vyzera ze nema v hlave nasrate a vie kde su zivotne priority, som ZA
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
no pokial nezacne ten nedavno nabraty lock hrat, tak miesto by urcite bolo
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
ja som za! ale kurva uz nejakeho demo locka co bude aj online na raidoch..ne len nejakeho sedlaka co k nam dlho chce ist a potom leavne (asmenia) alebo niekoho kto sa invne a od vtedy nebol ani raz online (spenky)...budes aktivny? ZA..nemas v plane byt online? ani nepis
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
inak ja sa zase zacinam nudit....
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
Linzy napsal:inak ja sa zase zacinam nudit....
ty drz hubu a krok
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
tak ked uvidim ze toma s vami vyznam tak online budem ja verim ze set top z aliancie ..ked budete lamit tak budem ofline
Jako chtěl sem byt aj Za, ale Linzy všecko zbortil jednu větu,že sa začina nudit, takže Proti :-x
Peťkooooooo :-*
Peťkooooooo :-*
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
proti locku je plna rit
Naposledy upravil chodnik dne Fri Apr 20, 2012 6:44 pm, celkově upraveno 2 krát
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Gnome, spletl sis topik
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Naposledy upravil chodnik dne Fri Apr 20, 2012 8:44 pm, celkově upraveno 2 krát
=D
=D
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
2x jsem si to spletl hold stane se
No par nedostatku tady je jako meta gem, talenty, ale kdyz je predela a raid bude chodit za demo, bude aktivni a nedelat blbosti, tak jsem ZA
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Ak v mojom geare vidíte nedostatky, tak som otvorený pre každú radu. Ak to má zvýšiť dps, respektíve support raidu, tak zmenám sa nebránim . Inak demo talenty mám z Tots stránky a prídu mi celkom vkusné
hlavne hledame lidi s gearem UD25 podle armory to je vic naxx eq
Gear nie je vsetko a moj gear som sa snazil stavat tak aby som s nim tocil vysoke dps aj ked nemam GS 4700+
o equip zase tolik nejde pokud to neni nějaká zelenina spíš o to, aby měl zájem raidovat a měl něco v hlavě. A komenty typu je nás půlka aliance, akorát budem equipovat lidi už neberu když nemáte spousta z vás "chuť" raidovat. Vezmou se sem lidi který tuhle chuť pořád mají i za cenu toho, že je budem z části equipovat.
ale zas naco brat furt nove a nove lidi to ze se vam neslozi 1 raid neznamena ze je malo lidi.... a brat furt jedny a ty same classy kterych je plna rit misto toho brat jine
Pořád jen a jen kritizuješ místo toho (když se ti to teda nelíbí) taky přiložil třeba ruku k dílu... Locku je plná rit, magu je plna rit, dkcek je plna rit, priestu je plna rit tak mi pak řekni proč se teda ty raidy v pohodě neskádají? Proč nás neni v tom případě neni 40 online v každej raid time?
A že se nám nesloží 1 raid? tohle jestli sis nevšiml tak trvá už skoro 3 id. A jestli chceš můžu ti tady vyjmenovat lidi kteří buď už nehrajou nebo si furt dávaj pauzičky. A pak uvidíš, že je těžký vůbec složit raid z těch co ještě aktivně hrajou.
A že se nám nesloží 1 raid? tohle jestli sis nevšiml tak trvá už skoro 3 id. A jestli chceš můžu ti tady vyjmenovat lidi kteří buď už nehrajou nebo si furt dávaj pauzičky. A pak uvidíš, že je těžký vůbec složit raid z těch co ještě aktivně hrajou.
tak kdyz se jide toc a pak alt toc to je jasne ze se lidem pak nechce ale to ze se bude stale brat furt lidi to nespravi otevre se toch icc se zas vrati v g bude 50 lidi online misto toho brat nove a nove lidi kteri se musi equipovat tak radsi motivovat a nalakat ty stale
ty to píšeš jak kdyby sis myslel, ze huca neudela casem cistku...
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
šak je konečne teplo - ľudia vypadli von, učia sa na maturity, na prijmačky na výšku. UD je už nuda ... toto všetko hrá v "prospech" NEzloženia raidu. Neviem čo sa čudujete. Treba s tým počítať.
Ak tu má niekto enormný záujem o VAčka, tak prečo mu nedať šancu... je nás síce veľa, to je pravda ale z vyššie spomenutých dôvodov to už prestáva byť pravda a som si istý, že huca porobí "máj-lásky-čas-takže-kick-čistka" a bude sa zohladňovať aktivita aj skill...takže sa to zase pretriedi. A ktovie, možno títo noví bažanti budú patriť medzi tých najšikovnejších, čo v raide nebudú failovať a budú krásne točiť a budú aktívny.
Ak tu má niekto enormný záujem o VAčka, tak prečo mu nedať šancu... je nás síce veľa, to je pravda ale z vyššie spomenutých dôvodov to už prestáva byť pravda a som si istý, že huca porobí "máj-lásky-čas-takže-kick-čistka" a bude sa zohladňovať aktivita aj skill...takže sa to zase pretriedi. A ktovie, možno títo noví bažanti budú patriť medzi tých najšikovnejších, čo v raide nebudú failovať a budú krásne točiť a budú aktívny.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Mňa asi UD neprestane baviť, problém je, že sme guilda a guilda je le zväz členov, ergo, guildu robia členovia.
Odkedy som kývol na začiatku tejto modernej éry VA Semajovi, že áno, pôjdem do VA znova a pomôžem to rozbehnúť som proste vedel, že to len tak nenechám. Prečo? Bol som zvyknutý, že na Sargerasi boli VA TOP, patrili medzi 3-4 guildy, odkedy si zelenka mage 59lvl Huca pamätá. Ak si odmyslím niektoré iné projekty, tak som bol opäť v BS, a to bol opäť TOP. A ak raz/dva x zažijete ten pocit, že pred vami nestojí žiadna prekážka (ano, pil som pred chvíľkou), tak to chcete mať neustále.
Proste treba neustále držať tú guildy v chode, a to melanchólia, apatia a sentimentalita nespraví. Guilda proste musí žiť, a keď chceš žiť, musíš vnímať realitu, tú skutočnú, prítomnú. A realita sa ti ukazuje každé ID. Ty nerobíš raidy z ľudí, ktorí sa občas lopgnú alebo majú zrovna pauzu. Áno, väčšina z nich sú/boli skilleri (bohužiaľ), ktorých na ali nezoženieš už teraz a ani nikdy v budúcnosti asi (nicky vypisovať nemusím), alebo iní hráči, ktorí spravili pre G mnoho.
Preto je nutné naberať ľudí s možno nejakým potenciálom, robiť im menšie služby, aby ti ich potom vracali. Oni budú súčasťou G a guilda im dá to čo chcú ak budú robiť pre guildu to, čo od nich očakáva.
Ak chce dotyčný hrať WoW na OG, u ali a chce okúsiť TOP a to najlepšie čo tam je, tak si podá prihlášku k nám a bude robiť čo mu prikážem ja (alebo ja), podávať výkony, šúchať nohami, a keď nebude blbý tak k nám aj zapadne.
Preto si myslím, že áno. Súhlasím s prijatím tohto locka na test a jeho aktivita behom prvých 3 týždňov a následne 4 mesiacov rozhodne, či ostane alebo nie. Tiež aj skill, lebo boli aktívni a vieme kde sú.
Odkedy som kývol na začiatku tejto modernej éry VA Semajovi, že áno, pôjdem do VA znova a pomôžem to rozbehnúť som proste vedel, že to len tak nenechám. Prečo? Bol som zvyknutý, že na Sargerasi boli VA TOP, patrili medzi 3-4 guildy, odkedy si zelenka mage 59lvl Huca pamätá. Ak si odmyslím niektoré iné projekty, tak som bol opäť v BS, a to bol opäť TOP. A ak raz/dva x zažijete ten pocit, že pred vami nestojí žiadna prekážka (ano, pil som pred chvíľkou), tak to chcete mať neustále.
Proste treba neustále držať tú guildy v chode, a to melanchólia, apatia a sentimentalita nespraví. Guilda proste musí žiť, a keď chceš žiť, musíš vnímať realitu, tú skutočnú, prítomnú. A realita sa ti ukazuje každé ID. Ty nerobíš raidy z ľudí, ktorí sa občas lopgnú alebo majú zrovna pauzu. Áno, väčšina z nich sú/boli skilleri (bohužiaľ), ktorých na ali nezoženieš už teraz a ani nikdy v budúcnosti asi (nicky vypisovať nemusím), alebo iní hráči, ktorí spravili pre G mnoho.
Preto je nutné naberať ľudí s možno nejakým potenciálom, robiť im menšie služby, aby ti ich potom vracali. Oni budú súčasťou G a guilda im dá to čo chcú ak budú robiť pre guildu to, čo od nich očakáva.
Ak chce dotyčný hrať WoW na OG, u ali a chce okúsiť TOP a to najlepšie čo tam je, tak si podá prihlášku k nám a bude robiť čo mu prikážem ja (alebo ja), podávať výkony, šúchať nohami, a keď nebude blbý tak k nám aj zapadne.
Preto si myslím, že áno. Súhlasím s prijatím tohto locka na test a jeho aktivita behom prvých 3 týždňov a následne 4 mesiacov rozhodne, či ostane alebo nie. Tiež aj skill, lebo boli aktívni a vieme kde sú.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» DEMO/AFFLI WARLOCK
» Spennky - Demo/Affli Warlock
» Asmenia - Warlock demo s impom /destro
» Blackladys Destruction/Affliction Warlock
» Keleo-Warlock
» Spennky - Demo/Affli Warlock
» Asmenia - Warlock demo s impom /destro
» Blackladys Destruction/Affliction Warlock
» Keleo-Warlock