DEMO/AFFLI WARLOCK
+8
Mallenia
Janey
Allenka
Tristicek
Luckz0r
Ejkejforty
razercz
Alexstrazsa
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
DEMO/AFFLI WARLOCK
Nick: Alexstrazsaa
Class (+spec): demo/affli warlock
Talenty: viz Armory
Profese: tailoring + enchanting
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Alexstrazsaa
Máš enchanty a sockety?: zajisté
Máš stabilní internet?: vypadne maximálně 5x za 10 let
Předcházející guildy: APAE, Kaldorei
Důvod odchodu z guildy: Guilda byla přesunuta na twinstar a pochybuji, že se i přez spojení vrátí z5...
Zkušenosti se svojí classou: řekl bych, že ucházející
Zkušenosti na raidu (Wotlk): teoreticky vše, prakticky bez HC modu v ICC + ruby sanctim
Proč právě Vir Aeternum: Chci jít někam, kde je potenciál rozumně odprogressovat ICC HC
Koho znáš v Vir Aeternum: od vidění, nebo případného pokecu hrstku, ale dlouhodoběji nejspíš nikoho
Věk: 24
Online omezení (kdy můžete hrát): pokud nejsem na tréninku (čtvrtek večer) nebo nehrajem ligu (sem tam o víkendu) tak nonstop, ale už jsem odvykl od závislačení...
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: jelikož jsem si nikdy nehonil ego a v poslední době co se ještě hrálo jsem sloužil jako support, tak jsem dmg tabulky nikdy nehrotil, ale pamatuju si, že to nebylo špatné...
Tvoje UI: standartní od blizzardu...
Class (+spec): demo/affli warlock
Talenty: viz Armory
Profese: tailoring + enchanting
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Alexstrazsaa
Máš enchanty a sockety?: zajisté
Máš stabilní internet?: vypadne maximálně 5x za 10 let
Předcházející guildy: APAE, Kaldorei
Důvod odchodu z guildy: Guilda byla přesunuta na twinstar a pochybuji, že se i přez spojení vrátí z5...
Zkušenosti se svojí classou: řekl bych, že ucházející
Zkušenosti na raidu (Wotlk): teoreticky vše, prakticky bez HC modu v ICC + ruby sanctim
Proč právě Vir Aeternum: Chci jít někam, kde je potenciál rozumně odprogressovat ICC HC
Koho znáš v Vir Aeternum: od vidění, nebo případného pokecu hrstku, ale dlouhodoběji nejspíš nikoho
Věk: 24
Online omezení (kdy můžete hrát): pokud nejsem na tréninku (čtvrtek večer) nebo nehrajem ligu (sem tam o víkendu) tak nonstop, ale už jsem odvykl od závislačení...
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: jelikož jsem si nikdy nehonil ego a v poslední době co se ještě hrálo jsem sloužil jako support, tak jsem dmg tabulky nikdy nehrotil, ale pamatuju si, že to nebylo špatné...
Tvoje UI: standartní od blizzardu...
Alexstrazsa- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: DEMO/AFFLI WARLOCK
za mě solidní náhrada
Naposledy upravil Ejkejforty dne Sun Oct 06, 2013 9:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
hm co sem se ted dival tak aktivnich locku je 5(destro,ejkej,pida,kimi a nirrty),ale je zas skoda odmitnou dobrou prihlasku a podle vseho i dobryho hrace
za me neutral kvuli poctu locku no,jinak bych dal urcite pro
za me neutral kvuli poctu locku no,jinak bych dal urcite pro
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Locků je sice dost, ale na LK klidně 17 do raidu! aspon muzem jebat na valykry
Za me pro, umí
Za me pro, umí
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
tak update...ejkej planuje ze chce koncit,aspon podle toho co ted psal na gchatu,tak menim na uplny PRO za me
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
jestli nebude Ejkej hrát tak jsem PRO.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
No nikdy jsem si nevšimla nějakého konfliktního chování a podle lidí očividně umí. Za mě PRO, pokud vedení uzná, že se pro něj najde skutečně uplatnění.
Mallenia- Poèet pøíspìvkù : 34
Kingslayera máš - to zajišťuje aspoň základní skill, equip na úrovni máš taky, a další fialovej prcek do raidu se hodí - PRO
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Similar topics
» Spennky - Demo/Affli Warlock
» Xem, warlock - destro/affli
» SHAX - lock demo/affli
» Nefthar - Warlock - Demo / Hybrid
» Asmenia - Warlock demo s impom /destro
» Xem, warlock - destro/affli
» SHAX - lock demo/affli
» Nefthar - Warlock - Demo / Hybrid
» Asmenia - Warlock demo s impom /destro