Ambi-enha shaman
+7
Jyrki
Hucimir
Janey
Infinity
Sindoray
olie
Ambi
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Ambi-enha shaman
Nick: Ambi
Class (+spec):shaman, enha
Talenty: 18/53/0
Profese: BS 400, zvažuji JWC
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Eq mám víceméňe z Naxxu, nebyla zatím možnost zlepšit, což si myslím, že není problém.
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Ambi
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano, UPC 40 mb/s
Předcházející guildy: DoL, Brokenheart, Blood Shadows (2 roky oficier), ToS
Důvod odchodu z guildy: Všechny se rozpadly, kromě BS, která nyní působí na ofiku.
Zkušenosti se svojí classou: Shamana hraji od TBC asi 3 roky střídavě za všechny specy, ale na wotlku mě nejvíc chytl enha.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na wotlku malé, Naxx, OS, EoE. V Ulduaru jsem víceméně nebyl, jelikož v době otevření už BS na Narnu prakticky neexistovala. Na druhou stranu nemám problém se taktiky doučit, přeci jen jsem pár let křičíval na lidi ať nestojí v ohni a pod.
Proč právě Vir Aeternum: Znám zde plno lidí, prakticky jediná solidní guilda s potenciálem u aliance.
Koho znáš v Vir Aeternum: Jyrki, Dimm, Bukkakezor, Nemehlo, Huca, Safir, Olie, Patricius
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): Hraji převážně večer, jsem student, takže omezení defakto žádné. Jediné dva dny, kdy raidy nechodím jsou pátky a soboty (alkohol). Od 14.5. mi začíná zkouškové, takže aktivita taky omezena, ale tak s tím se dá asi počítat u většiny guildy předpokládám.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS z raidu nemám, v Naxxu co jsem nedávno byl okolo 5k. DPS na dummech nemá podle mě žádnou vypovídající hodnotu.
Tvoje UI:
Všechno mám nabindované, na screenu jsou vidět jenom macra s CD abilitama, zbytek mam hide.
https://2img.net/r/ihimg/f/100/prihl.jpg/
Class (+spec):shaman, enha
Talenty: 18/53/0
Profese: BS 400, zvažuji JWC
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Eq mám víceméňe z Naxxu, nebyla zatím možnost zlepšit, což si myslím, že není problém.
http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Ambi
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano, UPC 40 mb/s
Předcházející guildy: DoL, Brokenheart, Blood Shadows (2 roky oficier), ToS
Důvod odchodu z guildy: Všechny se rozpadly, kromě BS, která nyní působí na ofiku.
Zkušenosti se svojí classou: Shamana hraji od TBC asi 3 roky střídavě za všechny specy, ale na wotlku mě nejvíc chytl enha.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na wotlku malé, Naxx, OS, EoE. V Ulduaru jsem víceméně nebyl, jelikož v době otevření už BS na Narnu prakticky neexistovala. Na druhou stranu nemám problém se taktiky doučit, přeci jen jsem pár let křičíval na lidi ať nestojí v ohni a pod.
Proč právě Vir Aeternum: Znám zde plno lidí, prakticky jediná solidní guilda s potenciálem u aliance.
Koho znáš v Vir Aeternum: Jyrki, Dimm, Bukkakezor, Nemehlo, Huca, Safir, Olie, Patricius
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): Hraji převážně večer, jsem student, takže omezení defakto žádné. Jediné dva dny, kdy raidy nechodím jsou pátky a soboty (alkohol). Od 14.5. mi začíná zkouškové, takže aktivita taky omezena, ale tak s tím se dá asi počítat u většiny guildy předpokládám.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS z raidu nemám, v Naxxu co jsem nedávno byl okolo 5k. DPS na dummech nemá podle mě žádnou vypovídající hodnotu.
Tvoje UI:
Všechno mám nabindované, na screenu jsou vidět jenom macra s CD abilitama, zbytek mam hide.
https://2img.net/r/ihimg/f/100/prihl.jpg/
Naposledy upravil Ambi dne Mon Apr 23, 2012 4:19 am, celkově upraveno 1 krát
Ambi- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Ambi-enha shaman
Tak evidentne hráč na úrovni, tu asi ani nieje dôvod prečo nebrať.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Sindoray napsal:Tak evidentne hráč na úrovni, tu asi ani nieje dôvod prečo nebrať.
samozrejme ze nieje, ked uz chceme nabrat 67,3% aliancie ktore ma nad 3k GS
enha shaman by sa zisiel, tzemese moc nehraval a leavol a papy nato momentalne tiez pekne mrda, takze za
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Papy teď nějak nehraje vůbec, Tzemee leavnul a Spin nebyl online od tý doby co se vzal nazpátek. Takže bych byl i pro s podmínkou, že tě invnem až si doděláš všechny profky. Za prvé tě to boostne a za druhé budem vidět snahu a zájem o to zase hrát.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Nechce sa mi a ani nie je dôvod rozpisovať.
Som za prijatie.
Som za prijatie.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
hejter prvej triedy
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
ambiho pamatam a som ZA jeden cement by sa hodil ak si spravi este offspec napr resto tak by to bolo o to viac super.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
To jsem měl sice v plánu, ale momentálně mě tlačí čas->zápočty, bakalářka a doskillovat dvě profese je momentálně sci-fi. Na raid, bude-li třeba si čas udělám, to není problém. A jestli budu mít zájem hrát? Myslím že 190 dní played na mainovi a altovi za 5 let na Narnu mluví samo o sobě.Janey napsal:Takže bych byl i pro s podmínkou, že tě invnem až si doděláš všechny profky. Za prvé tě to boostne a za druhé budem vidět snahu a zájem o to zase hrát.
Mame tu par vyjimek kteri maj prumer 100d za rok (/wave Shiggy)Ambi napsal:To jsem měl sice v plánu, ale momentálně mě tlačí čas->zápočty, bakalářka a doskillovat dvě profese je momentálně sci-fi. Na raid, bude-li třeba si čas udělám, to není problém. A jestli budu mít zájem hrát? Myslím že 190 dní played na mainovi a altovi za 5 let na Narnu mluví samo o sobě.Janey napsal:Takže bych byl i pro s podmínkou, že tě invnem až si doděláš všechny profky. Za prvé tě to boostne a za druhé budem vidět snahu a zájem o to zase hrát.
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
[/quote]Myslím že 190 dní played na mainovi a altovi za 5 let na Narnu mluví samo o sobě.[/quote]
v tom případě nechápu jak to, že za těch 190 dní hraní nemáš dodělaný do full všechny tři profky. Tady je každej pro, ale že nesplňuješ základní věc pro přijetí do guildy to nikoho nezajímá. Akorát další cement kterej si udělá full equip a pak ho to přestane bavit.
v tom případě nechápu jak to, že za těch 190 dní hraní nemáš dodělaný do full všechny tři profky. Tady je každej pro, ale že nesplňuješ základní věc pro přijetí do guildy to nikoho nezajímá. Akorát další cement kterej si udělá full equip a pak ho to přestane bavit.
Janey napsal:
Tak hlavně se mi nikdy nechtělo, co Ti budu povídat a neměl jsem chuť farmit xy hodin surky. To teď sice nemám taky, ale zato mám dost goldů, za které si surky můžu dokoupit. Nevím, proč si myslíš, že si udělám full eq a přestane mě to bavit? Mám odprogresované celé TBC od Kara po SWP Eredar Twins (M´urua a Kiljaedena nebylo možné sundat a pak se to přestalo řešit a nasadil se Wotlk), takže nevím podle čeho to můžeš posoudit.
šak na wotlku stačá jenom no bonusu z tej či onej profky a to si myslim, ze ma. Takže není vůůůůůůůbec třeba mět na ful - teda krom jwc asi, aby si mohl dělat sam epik šutry, ale na profesní boost stačá 400, takže taaaaaak
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Už to že si podáš přihlášku a nehledíš na to, že ty profky jsou prostě základní věc kterou musej mít všichni hráči u nás mi přijde lehkovážný. Navíc zkoušky a bakalářka když si vezmu sebe tak v tý době sem neměl na wowko moc pomyšlení...
bylo by to nefer i třeba vuci mamnatovi, kterej si kvuli tomu aby mohl hrát u nás musel vyexpit postavu, udělat profky, repky atd...
bylo by to nefer i třeba vuci mamnatovi, kterej si kvuli tomu aby mohl hrát u nás musel vyexpit postavu, udělat profky, repky atd...
Tak ale jedna věc je, že Manato je jakosi horďák, teda včil asi už hraje za ali, ale mainově to byl jak dluho horde guy a bylo jasné, že sa enom tak kdejaký "atl" nebude brát.
A tu máš maina, člověka co tu hraje roky a sám vypsal, jak to s ním je.
A osobně si myslím, že zas tak žůžo věci z těch profek nejsu, tak nevidím duvod ho kvůli kravině nebrat. Navíc - Tailor a Inscript sa daju dat oba za den na 400, takže tak Ostatní boooost z profek je zbytečný, protože 48SP z enchu, 2sokety navic, (unique gemy mozna jo) nejako člověka neboostnu a nebrat kvalitního hráča jenom kvůlit tomu, že se mu nechtěli dělat profky? No snad né... To už možeš kiknůt Šhigyho, že je mentalně pozadu a adoptovany bezdomovcama...
A tu máš maina, člověka co tu hraje roky a sám vypsal, jak to s ním je.
A osobně si myslím, že zas tak žůžo věci z těch profek nejsu, tak nevidím duvod ho kvůli kravině nebrat. Navíc - Tailor a Inscript sa daju dat oba za den na 400, takže tak Ostatní boooost z profek je zbytečný, protože 48SP z enchu, 2sokety navic, (unique gemy mozna jo) nejako člověka neboostnu a nebrat kvalitního hráča jenom kvůlit tomu, že se mu nechtěli dělat profky? No snad né... To už možeš kiknůt Šhigyho, že je mentalně pozadu a adoptovany bezdomovcama...
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
tjn neviem co tu tak razne tieto profky riesis, ano su dolezite ale Amb je stary kvalitny hrac...pomozem mu s profkami ked mu bude treba, proste za mna ZA
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Janey: "Jinak Lodrynkem je uzavrenej nabor healu do guildy i kdyby si dal prihlasku sam pan buh. Krome "Vy vite koho" kdyby si dal zpatky prihlasku. Smile"
moja prihláška: "Profese: enchanting full, jewelcrafting full, mining full... cooking aj s cool čepičku, fishing a first aid nech som pravý healer"
aj ja som mal napiču profky a aj tak si ma janey chcel... a čo som tu a invujete aj keď chcem ísť areny svine hnusne!
Takže ste ma prijali napriek uzavretemu naboru a napriek napiču profke - tak čo to tu teraz na neho vyťahuješ? :X ...šak to neni nejak strašný boost. A určite si to časom dorobí. Šak profky sú to najmenej...
moja prihláška: "Profese: enchanting full, jewelcrafting full, mining full... cooking aj s cool čepičku, fishing a first aid nech som pravý healer"
aj ja som mal napiču profky a aj tak si ma janey chcel... a čo som tu a invujete aj keď chcem ísť areny svine hnusne!
Takže ste ma prijali napriek uzavretemu naboru a napriek napiču profke - tak čo to tu teraz na neho vyťahuješ? :X ...šak to neni nejak strašný boost. A určite si to časom dorobí. Šak profky sú to najmenej...
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
mě ani tak nejde o profky, ale o princip. Prostě takovej přístup byl jsem v BSkách, mega skiller a mám odprogresovaný všechno na TBC tak se ze mě všichni pos**te se mi fakt nelíbí... Ale mě je to fuk všichni ste tady pro tak si ho invněte.
Similar topics
» Allysa, shaman -ELE/ENha
» Sleepheal-Sham Resto/Enha
» Dusky - ele shaman
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Baani - shaman, ele
» Sleepheal-Sham Resto/Enha
» Dusky - ele shaman
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Baani - shaman, ele
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat