Sleepheal-Sham Resto/Enha
+6
Hauron
Luckz0r
Ejkejforty
Tristicek
Spoek plz
Sleepheal
10 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Sleepheal-Sham Resto/Enha
Nick:Sleepheal
Class (+Spec.):Shaman, Resto,Enha (Přizpusobim se Ele specem klidne)
Talenty:Resto PVE (Main spec), Enhancement PVE/PVP (off spec)
Profese:Tail a JWC (Jen skill 500 kvuli vyhodam)
EQUIP a LINK NA ARMORY! :Resto T11 5/3 jinak full epic, Enha T11 5/2 nejake veci porad z RDF HC
Máš enchanty a sockety?:Ano mam všechny enchy a sockety
Máš stabilní internet?:Nekdy občas vypadne ale jinak ano
Předcházející guildy:Galaxy Rangers, School of magic
Důvod odchodu z guildy:Galaxy Rangers - Rozpad, GUM šel na Ofik a School of magic -Nebylo moc dobre raidovani (Nedodržovani taktiky )
Zkušenosti se svojí classou: Nevim jak dlouho ale tato postava byla kupovana od Wotlk takže možna max 5 mesicu nevim fakt ale podle toho co mi lidi řikali tak myslim že svoji classu znam dobre
Zkušenosti na raidu (Cata):Taktiky znam všechny
Proč právě Vir Aeternum:Určitě si me všichni pomatujete, nemate semnou nejlepši skušenost ale poprosil bych ještě 1 šanci a jinak jste jedina guilda co ma dobrou historii z Wotlk i z Cata
Koho znáš ve Vir Aeternum:Hauron,Elli,Tristi,Kriplex,Zubik,Roca
Věk:14
Online omezení (kdy můžete hrát):Na raidy budu aktivni asi porad a jinak podle toho co se deje na serveru a pokud nic tak jsem na PVP serveru Arena Tournament
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:20K DPS, pred Update kolem 25k dps , (20k dps na dumme , v raide to bude určitě vice)
Tvoje UI:http://tinypic.com/view.php?pic=2lvd9ua&s=8#.U8wIkuN_u84
Class (+Spec.):Shaman, Resto,Enha (Přizpusobim se Ele specem klidne)
Talenty:Resto PVE (Main spec), Enhancement PVE/PVP (off spec)
Profese:Tail a JWC (Jen skill 500 kvuli vyhodam)
EQUIP a LINK NA ARMORY! :Resto T11 5/3 jinak full epic, Enha T11 5/2 nejake veci porad z RDF HC
Máš enchanty a sockety?:Ano mam všechny enchy a sockety
Máš stabilní internet?:Nekdy občas vypadne ale jinak ano
Předcházející guildy:Galaxy Rangers, School of magic
Důvod odchodu z guildy:Galaxy Rangers - Rozpad, GUM šel na Ofik a School of magic -Nebylo moc dobre raidovani (Nedodržovani taktiky )
Zkušenosti se svojí classou: Nevim jak dlouho ale tato postava byla kupovana od Wotlk takže možna max 5 mesicu nevim fakt ale podle toho co mi lidi řikali tak myslim že svoji classu znam dobre
Zkušenosti na raidu (Cata):Taktiky znam všechny
Proč právě Vir Aeternum:Určitě si me všichni pomatujete, nemate semnou nejlepši skušenost ale poprosil bych ještě 1 šanci a jinak jste jedina guilda co ma dobrou historii z Wotlk i z Cata
Koho znáš ve Vir Aeternum:Hauron,Elli,Tristi,Kriplex,Zubik,Roca
Věk:14
Online omezení (kdy můžete hrát):Na raidy budu aktivni asi porad a jinak podle toho co se deje na serveru a pokud nic tak jsem na PVP serveru Arena Tournament
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:20K DPS, pred Update kolem 25k dps , (20k dps na dumme , v raide to bude určitě vice)
Tvoje UI:http://tinypic.com/view.php?pic=2lvd9ua&s=8#.U8wIkuN_u84
Sleepheal- Poèet pøíspìvkù : 21
Re: Sleepheal-Sham Resto/Enha
Pridaj zoznam koho si predmgoval v GR
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
Pokud s tím nebude mít problém nikdo v guildě a nebudeš moc spamovat whisp mně ani Zubíkovi, tak jsem pro.
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Spoek plz napsal:Pridaj zoznam koho si predmgoval v GR
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mas seznam? jinak hod sem pls link na char na ATcku,celkem rad bych se mrknul jak to tam valcis kdyz mas bindy sotva 1-7
mas seznam? jinak hod sem pls link na char na ATcku,celkem rad bych se mrknul jak to tam valcis kdyz mas bindy sotva 1-7
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Mohl bys sem aspoň napsat nick pod kterym tě známe, já si žádnyho sleepheala nepamatuju... Ale podle příspěvků tipuju Nightgreen?
Som vedel, že ten nick poznám!
Ahoj
Ahoj
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
http://tinypic.com/view.php?pic=b70tcn&s=8#.U80Lb-N_u84
LInk pro tebe Luckzore (Addony nepotrebuju stači znat co mačkat )
LInk pro tebe Luckzore (Addony nepotrebuju stači znat co mačkat )
Seznam: Naty, Tristicek, Roca, Janey, Malenia, Gorly, etc.
Já jsem PRO i když nehraju
Já jsem PRO i když nehraju
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Hauí on je sleepheal už od wotlku, ten char se tak prostě jmenuje
off topic: Když někdo hraje pve bez bindů, ještě trochu to chápu, ale hrát bez bindů pvp, je jako hrát tenis proti zdi teda pokud nemáš ruce jak pianista a nestíháš mačkat 1-9
off topic: Když někdo hraje pve bez bindů, ještě trochu to chápu, ale hrát bez bindů pvp, je jako hrát tenis proti zdi teda pokud nemáš ruce jak pianista a nestíháš mačkat 1-9
PROTI Buď já nebo on... nebudu v guildě s někym kdo jí před nějakou dobou pomlouval... to fakt ne..a že jsi mě zapoměl? že mě neznáš? vůbec
bigmacxx- Poèet pøíspìvkù : 131
To mě nezajimá Trisťo, mně šlo o to, že když prohlašuje, že ho známe, tak si tu přihlášku měl podat se starym forum učtem, aby jsme i my méně informovaní věděli, o koho jde. Jméno si u něj mohl potom změnit a ne si zakládat novej
Naposledy upravil Hauron dne Mon Jul 21, 2014 4:18 pm, celkově upraveno 1 krát
nj, to je fakt
podle me tento clovek strida ty guildy jak se mu zachce .. jde tam kde to zrovna "slape" nebo by si mohl polootovat nejakej eq ..
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Nwm co je na tom stridani: GR se rozpadlo (Všihcni aktivni šli do jine guildy, dokonce i z vedeni)
Elvaein i Razer dostali oba druhou šanci, dokonce je to napsany i někde v pravidlech, takže já jsem pro, ale ne, že je tam zas budeš spamovat hovadinama.
Ještě chvíli to tu nechám, přece jen je to "zvláštní" () případ. Čekám na Zubíka
Hele, jelikož o tobě nic nevím a slyšel jsem dost špatných zpráv. Ale zase na druhou stranu si se mohl změnit a něco ti mohlo v hlavě naskočit... Nemůžu ti dát proti, protože s tebou nemám zkušenost.
Za mne takové menší pro, protože každý, kdo si zaslouží, má právo na druhou šanci. No nemusím tu psát, když zjistíme, že se nic nezměnilo....
Za mne takové menší pro, protože každý, kdo si zaslouží, má právo na druhou šanci. No nemusím tu psát, když zjistíme, že se nic nezměnilo....
Painn- Poèet pøíspìvkù : 52
Vzhledem k tomu, že Zubík byl taky pro, tak nemáme žádný pádný důvod ti tu druhou šanci nedat. ALE! Nebudeš nám whispovat skrz každou blbost, když ti někdo na raidu řekne aby si něco udělal, uděláš to. Nebudeš se ptát proč ani vymýšlet jiné způsoby. Já proti tobě nic nemám, ale to tvé takřka nonstop whispování není ta správná cesta, jak být oblíbený. Napiš si o inv
Similar topics
» Cenario- Resto drood
» Allysa, shaman -ELE/ENha
» Ambi-enha shaman
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Sindoray - Resto druid :X ...
» Allysa, shaman -ELE/ENha
» Ambi-enha shaman
» Azu - Resto (Ele) Shaman
» Sindoray - Resto druid :X ...
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat