Sanctimonia DK-Frost
+7
Hucimir
Jyrki
Patricius
Mors pls
Infinity
Sindoray
Sancti
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Sanctimonia DK-Frost
Nick: Sanctimonia
Class (+spec): DK - Frost/Blood (neodporucam o tom vobec premyslat..)
Talenty: 1/55/15
Profese: Eng, Ench, Min
EQUIP a LINK NA ARMORY!: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Sanctimonia Prevazne Naxx 25 Eq, ale Largo o tom sice nevie, ale bude mi tankovat hera takze tie 2 conquerorky nebudu problem.
Máš enchanty a sockety?: Ano, mam
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Ali: Conspiracy
Horda: DL, RS (kick od Larga), GoD
Důvod odchodu z guildy: Na ali rozpad, na horde nezhoda s novym vedenim Guildy, ktori si myslia, ze su najmudrejsi na svete..
Zkušenosti se svojí classou: pol roka za DK, a inak 3 roky za warra
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na tomto Patchi vsetko okrem Twinsiek, nemala som tu cest ich progressnut este + Koralon
Proč právě Vir Aeternum: Lebo tu poznam najviac ludi a rada by som raidovala, pokial by sa obcas naslo miesto. Inak mozem ponuknut moje sluzby dobreho maskota.
Koho znáš v Vir Aeternum: Lagzor, Huciak, Largo, Dimm, Safirka, Sod, nejakeho vychodniara co ma rad pastiky a mnoho dalsich, ci uz z ticketov, alebo z cias, ked som hrala na ali.
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): No v podstate do kedy moj organizmus vydrzi, takze okolo 10-11 sa ukladam na spanok, ale inak od 6 rano do tej 11 mi to vyhovuje.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimizer/img341/9849/wowscrnshot041712071238.jpg tych 4k nie je problem, bohuzial som 3/4 casu dmgovala v unholy presence (a to nie som ani blond..), tak akosi sa mi uz potom nechcelo do toho dlhsie bit.
Tvoje UI: Noo Bartender, Omen, Recoun, IceHud, Sexymap..
Este chcem dodat, ako som pocula, ze mate mrte DK, takze ak nechcete DK, nie je problem vyexpit co Vam chyba, sice sa mi nebude chciet znovu robit Netherwing repka ale co uz.. Teda Largo sa ponukol, ze mi to rad vyexpi
Class (+spec): DK - Frost/Blood (neodporucam o tom vobec premyslat..)
Talenty: 1/55/15
Profese: Eng, Ench, Min
EQUIP a LINK NA ARMORY!: http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Sanctimonia Prevazne Naxx 25 Eq, ale Largo o tom sice nevie, ale bude mi tankovat hera takze tie 2 conquerorky nebudu problem.
Máš enchanty a sockety?: Ano, mam
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Ali: Conspiracy
Horda: DL, RS (kick od Larga), GoD
Důvod odchodu z guildy: Na ali rozpad, na horde nezhoda s novym vedenim Guildy, ktori si myslia, ze su najmudrejsi na svete..
Zkušenosti se svojí classou: pol roka za DK, a inak 3 roky za warra
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na tomto Patchi vsetko okrem Twinsiek, nemala som tu cest ich progressnut este + Koralon
Proč právě Vir Aeternum: Lebo tu poznam najviac ludi a rada by som raidovala, pokial by sa obcas naslo miesto. Inak mozem ponuknut moje sluzby dobreho maskota.
Koho znáš v Vir Aeternum: Lagzor, Huciak, Largo, Dimm, Safirka, Sod, nejakeho vychodniara co ma rad pastiky a mnoho dalsich, ci uz z ticketov, alebo z cias, ked som hrala na ali.
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): No v podstate do kedy moj organizmus vydrzi, takze okolo 10-11 sa ukladam na spanok, ale inak od 6 rano do tej 11 mi to vyhovuje.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimizer/img341/9849/wowscrnshot041712071238.jpg tych 4k nie je problem, bohuzial som 3/4 casu dmgovala v unholy presence (a to nie som ani blond..), tak akosi sa mi uz potom nechcelo do toho dlhsie bit.
Tvoje UI: Noo Bartender, Omen, Recoun, IceHud, Sexymap..
Este chcem dodat, ako som pocula, ze mate mrte DK, takze ak nechcete DK, nie je problem vyexpit co Vam chyba, sice sa mi nebude chciet znovu robit Netherwing repka ale co uz.. Teda Largo sa ponukol, ze mi to rad vyexpi
Sancti- Poèet pøíspìvkù : 16
Re: Sanctimonia DK-Frost
Largo sa rád ponúka samičkám
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
aaa Májka, zlate dedictvi
nvm no dk mame po kkt, ale largo spominal, ze si hrala za locka a ze ta to bavilo...
tazke za locka za (v markete sa urcite daco najde-demo najlepsie)
nvm no dk mame po kkt, ale largo spominal, ze si hrala za locka a ze ta to bavilo...
tazke za locka za (v markete sa urcite daco najde-demo najlepsie)
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
No.. ja som drbnuta, potrebujem mat vsetko podla seba, takze skor vyexpit ako kupit postavu, ale to je otazka par dni.
Tak ako ja som hrala takmer za vsetko, Largo v tom uz nema chudak prehlad co ma bavilo, ale najviac ma bavil samozrejme Warr a Hunter, takze tak.
Tak ako ja som hrala takmer za vsetko, Largo v tom uz nema chudak prehlad co ma bavilo, ale najviac ma bavil samozrejme Warr a Hunter, takze tak.
Kira? hell yea! ted bude nejepictejsi GM support jaky si jen kdo dokaze predstavit! xD
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
"ja som drbnuta" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
to zapadne do našeho "vy ste drbnutí?" :D:D:
prijata, pome kupte jej nekdo char, vyexpite jej to alebo čo
to zapadne do našeho "vy ste drbnutí?" :D:D:
prijata, pome kupte jej nekdo char, vyexpite jej to alebo čo
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
jj DK je bohuzel docela dost ale tak jak jste tu psali nejaky ten lock by se urcite hodil
takze PRO
jen jsem trosku smutnej ze jsi na me nevzpomela ze me znas tu me zna kazdej ale nikdo to sem nenapise :-D ach jo jo to je asi osud :-DD
takze PRO
jen jsem trosku smutnej ze jsi na me nevzpomela ze me znas tu me zna kazdej ale nikdo to sem nenapise :-D ach jo jo to je asi osud :-DD
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
Sak ja truba som zabudla aj na Limoza Nebola som si ista ci hras tu, alebo za hordu
Tak pripadne vecer sa k Vam zas votriem na TS, co mam vyexpit, ak to nebude vadit teda. Ked tak Poke na OG TSku som hore v admin roome (Marienka)
Tak pripadne vecer sa k Vam zas votriem na TS, co mam vyexpit, ak to nebude vadit teda. Ked tak Poke na OG TSku som hore v admin roome (Marienka)
Patricius, za teba sa kazdy hanbi co ta pozna...to si si uz mohol vsimnut, keby napisala teba do prihlasky jej sanca by klesla o 70%
a len tak... https://2img.net/r/ihimg/f/401/wowscrnshot082610200657.jpg/
a len tak... https://2img.net/r/ihimg/f/401/wowscrnshot082610200657.jpg/
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Moja milá Helga
ZA
ZA
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Jako, chtěl sem tu napsat nějaku sexysticků slohovku, ale drbu na to.
Já su PRO!
Ale s tím expením este nevím, jak budu hrat Ale tak snad nekdy za 2 tydne snad. A to uz davno budes met char. A equipovani pujde samo.
Já su PRO!
Ale s tím expením este nevím, jak budu hrat Ale tak snad nekdy za 2 tydne snad. A to uz davno budes met char. A equipovani pujde samo.
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
patricius to ze si lognes 3 postavy pred dala banku a afkujes snema 24h 7dni vtydnu neznamena ze te vseci znaj...
jinak jsem PRO
largo ty uz si konecne sezen tu grafiku!
jinak jsem PRO
largo ty uz si konecne sezen tu grafiku!
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
ti jebe nie? som nadrbaný
Arathorn- Poèet pøíspìvkù : 39
chlapi ale patricius je first realm 80 lvl !!!! si ho vsetci zato musime vazit a kazdy ho musime poznat
kiru nepoznam resp poznam s tbc a nepametam ale takto:
another woman ? hell yeah !
ZA( lock resp nieco co nam treba )
btw : vino vladne svetu !
kiru nepoznam resp poznam s tbc a nepametam ale takto:
another woman ? hell yeah !
ZA( lock resp nieco co nam treba )
btw : vino vladne svetu !
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Similar topics
» Kharanir-dmg frost dk
» Leehinka - Frost DK