Goodicek Holy/prot
+5
Janey
Largi
Mors pls
Sindoray
Goodicek
9 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 1
Goodicek Holy/prot
Nick: Goodicek
Class (+spec): Holy Pala, off Tank
Talenty: 51/5/15
Profese: JWC 430, ench 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Goodicek
Máš enchanty a sockety?: jo
Máš stabilní internet?: jo
Předcházející guildy: VA
Důvod odchodu z guildy: nevím nehrál jsem takže asi kick pro neaktivitu
Zkušenosti se svojí classou: Snad něco už mám
Zkušenosti na raidu (Wotlk): znám prakticky všechno
Proč právě Vir Aeternum: Už jsem tu byl, Jinam jsem ani nechtěl, když už sem začal zase hrát
Koho znáš v Vir Aeternum: Prakticky všechny co tam byly před půl rokem
Věk:20
Online omezení (kdy můžete hrát): omezení nemám, ale když du ráno do práce/školy brzo tak tu do půlnoci opravdu nebudu, ty časy už pominuly kdy mě to bylo jedno a býval jsem tu každý den do noci, teď se chci trošku vyspat...
Tvoje UI:
No takže chci se zas vrátit, už sice nehraju jako předtím, ale myslím že to bude v pohodě
Class (+spec): Holy Pala, off Tank
Talenty: 51/5/15
Profese: JWC 430, ench 450
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Goodicek
Máš enchanty a sockety?: jo
Máš stabilní internet?: jo
Předcházející guildy: VA
Důvod odchodu z guildy: nevím nehrál jsem takže asi kick pro neaktivitu
Zkušenosti se svojí classou: Snad něco už mám
Zkušenosti na raidu (Wotlk): znám prakticky všechno
Proč právě Vir Aeternum: Už jsem tu byl, Jinam jsem ani nechtěl, když už sem začal zase hrát
Koho znáš v Vir Aeternum: Prakticky všechny co tam byly před půl rokem
Věk:20
Online omezení (kdy můžete hrát): omezení nemám, ale když du ráno do práce/školy brzo tak tu do půlnoci opravdu nebudu, ty časy už pominuly kdy mě to bylo jedno a býval jsem tu každý den do noci, teď se chci trošku vyspat...
Tvoje UI:
No takže chci se zas vrátit, už sice nehraju jako předtím, ale myslím že to bude v pohodě
Goodicek- Poèet pøíspìvkù : 31
Re: Goodicek Holy/prot
Osobne pochybujem, že potrebujeme holadina. Penislope je velice šikovná a dokonca jej to aj miestami ide, kebyže ukáže cecúšiky, tak by sme jej miestami nechali aj viac dmg, ktorý by mohla dohealovať.
Čo sa týka prota, si myslím - že sa Ash viac ako osvedčil - skillom aj aktivitou, takže za mňa neutral.
Čo sa týka prota, si myslím - že sa Ash viac ako osvedčil - skillom aj aktivitou, takže za mňa neutral.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
old hraci si jeste podavaji prihlasku?
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
prej musim, nevim proc, ale tak to je jedno zustanu tak jak sem, omlouvam se za zbytecny topic, mejte se
A šak dpc, teho si pamatuju! A myslím,že by sa měl zas vzít, šak na alt raidy može chodit, ne? A včil bylo 23lidi ve středu. A vyhodil se..ani nikdo nevi proč.
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
starý hráči by se měli brát normálně bez přihlášky je to i v pravidlech pokud přesvědčí ostatní o změně důvodu proč jsme ho kicknuli což je neaktivita v tomhle případě.
Jako holadina ještě jednoho bych vzal klidně, ptž Dimm moc nehraje. Ale chtěl bych počkat jak se vyjádří Marianka jestli k nám půjde nebo ne.
Zatim neutral
Jako holadina ještě jednoho bych vzal klidně, ptž Dimm moc nehraje. Ale chtěl bych počkat jak se vyjádří Marianka jestli k nám půjde nebo ne.
Zatim neutral
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Holadina navic nepotrebujeme dle meho pohledu, takze promin, ale PROTI ( a to bude i u toho druheho holadina co si mozna da prihlasku:()
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Janey napsal:
Jako holadina ještě jednoho bych vzal klidně, ptž Dimm moc nehraje.
Zatim neutral
To radši resto shamana aktívneho. Pene je aktívna, takže holadinov by som osobne navrholva uzavrieť. Resto shamana som okrem kdejakých altov na raide nevidel a ak boli, tak bol ich heal taký, že som to považoval za alta.
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
1 holy palach mozno, ci goodicek to nvm...prestal si z nicoho nic hrat, nie prvy krat, cize je dost mozne ze sa to bude opakovat..
neutral
neutral
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
no, pokud vim prestal sem hrat poprve, na konci BS sem hrat neprestal..... Ale to už je jedno já už to dál řešit nebudu. díky za váš čas
ak by ste nevedeli aky je healu toc a vyssie pripomeniem..
2x holy palach v raide , beacon jeden na jedneho tanka druhy na druheho ... a ides o zvysok sa stara druid priest shaman , a ti dvaja pomahaju ak tanci nekapu.. takze 2x holadin v raide je dost dobra vec.
2x holy palach v raide , beacon jeden na jedneho tanka druhy na druheho ... a ides o zvysok sa stara druid priest shaman , a ti dvaja pomahaju ak tanci nekapu.. takze 2x holadin v raide je dost dobra vec.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Presne tak Elli. diky za vase "pohledy" ale stejne jeste jednoho hotovyho holy palu urcite upotrebime. Lock neprijat.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Škoda; nerozumiem na čosi dával prihlášku, keď nechce ísť.
Ako písal Janey, v pravidláchsom uviedol, že človek, ktorý je kicknutý alebo leavne guildu a ten dôvod, pre ktorý sa tak stalo sa odstráni, tak sa môže prijať späť. Tuná bola tá neaktivita a prestanie hrať dosť častá hold;
Tak zdarec,
Ako písal Janey, v pravidláchsom uviedol, že človek, ktorý je kicknutý alebo leavne guildu a ten dôvod, pre ktorý sa tak stalo sa odstráni, tak sa môže prijať späť. Tuná bola tá neaktivita a prestanie hrať dosť častá hold;
Tak zdarec,
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
No já sem chtěl, jinak bych to tu ani nepsal ale když ostatní nechtěl tak já se přece nebudu vnucovat
Similar topics
» Nathalka - Holy/Prot paladin
» Blackweer - Paladin Holy/prot
» Ventilator - Paladin, Holy/Prot
» Paladin, Actigo, Prot/Holy
» Jude - Prot/holy paladin
» Blackweer - Paladin Holy/prot
» Ventilator - Paladin, Holy/Prot
» Paladin, Actigo, Prot/Holy
» Jude - Prot/holy paladin
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat