Nathalka - Holy/Prot paladin
+5
opicka
elvaein
Largi
Luckz0r
Natalka
9 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Nathalka - Holy/Prot paladin
Pro začátek bych chtěla asi pár věcí objasnit, postavu jsem vysockovala od Kraka, čímž jsem mu moc vděčná. Proč přecházím na alianci už asi nemá smysl vysvětlovat. Jinak můj horde char je Natalka. http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Natalka
Nick: Nathalka
Class (+spec): Paladin Holy
Talenty: 54/17/0
Profese: min, bs
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Postavu jsem koupila dnes, takže ještě není na armory. Ale eq je tam obstojný togc1O/toc 25.
Máš enchanty a sockety?: Ano mám, jen je ještě doladím podle sebe.
Máš stabilní internet?: Ano, mám.
Předcházející guildy: Graveyard express, Guards of dark, Adamante durior, Dark lords
Důvod odchodu z guildy: Tak trošku nedobrovolný odchod. Sice nás nikdo nenutil, jenže jinou možnost jsme neměli. Pár „rebelů“ si řeklo, že prostě rozloží DL a vznikl bullshit, kterého nechci být součástí.
Zkušenosti se svojí classou: Od přechodu na wotlk je holy paladin můj main char. Takže obstojné.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na wotlku všechny dostupné instance.
Proč právě Vir Aeternum: Když jsme se s bráchou bavili co vlastně budem dělat, když nám rozdělili guildu, tak padlo víc možností. Jenže pokud chceme mít možnost si projít ICC a pomoci s progressem jsou to VA, kde bych chtěla být. Na hordě není žádná guilda, která by na to měla.
Koho znáš v Vir Aeternum: Lagzor, Huca, Krako, Largo (koho jsem zapomněla tak se omlouvám)
Věk: 24
Online omezení (kdy můžete hrát): žádné
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: S ali charem jsem ještě víceméně nic nebyla, takže tady aspoň s Natalkou. http://2i.cz/a71e1c36e5
Tvoje UI: Ještě nedodělané, na screenu výš je staré UI, Teď je to jen osekané bartenderem a další addony jsou: recount, DBM, BoLT, PP, quartz, Cooldowns, Grid, Icehud, Tidy plates.
Nick: Nathalka
Class (+spec): Paladin Holy
Talenty: 54/17/0
Profese: min, bs
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Postavu jsem koupila dnes, takže ještě není na armory. Ale eq je tam obstojný togc1O/toc 25.
Máš enchanty a sockety?: Ano mám, jen je ještě doladím podle sebe.
Máš stabilní internet?: Ano, mám.
Předcházející guildy: Graveyard express, Guards of dark, Adamante durior, Dark lords
Důvod odchodu z guildy: Tak trošku nedobrovolný odchod. Sice nás nikdo nenutil, jenže jinou možnost jsme neměli. Pár „rebelů“ si řeklo, že prostě rozloží DL a vznikl bullshit, kterého nechci být součástí.
Zkušenosti se svojí classou: Od přechodu na wotlk je holy paladin můj main char. Takže obstojné.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Na wotlku všechny dostupné instance.
Proč právě Vir Aeternum: Když jsme se s bráchou bavili co vlastně budem dělat, když nám rozdělili guildu, tak padlo víc možností. Jenže pokud chceme mít možnost si projít ICC a pomoci s progressem jsou to VA, kde bych chtěla být. Na hordě není žádná guilda, která by na to měla.
Koho znáš v Vir Aeternum: Lagzor, Huca, Krako, Largo (koho jsem zapomněla tak se omlouvám)
Věk: 24
Online omezení (kdy můžete hrát): žádné
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: S ali charem jsem ještě víceméně nic nebyla, takže tady aspoň s Natalkou. http://2i.cz/a71e1c36e5
Tvoje UI: Ještě nedodělané, na screenu výš je staré UI, Teď je to jen osekané bartenderem a další addony jsou: recount, DBM, BoLT, PP, quartz, Cooldowns, Grid, Icehud, Tidy plates.
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Re: Nathalka - Holy/Prot paladin
Jak sem psal u Nidevera, řeší še tím problem s chybějícím healem a už není třeba spamovat makro!
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
tak PRO, síce má proti mne niečo osbné asi ale tak čo už...
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
elvaein napsal:tak PRO, síce má proti mne niečo osbné asi ale tak čo už...
Z AD? Nebo? Vůbec nvm.
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
pro, neni snad potreba psat proc
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Já jsem určitě taky PRO. Vyřeší nám to problém s hledáním healera až odjedu. Co se týče zkušeností a healingu asi taky neni o čem.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Similar topics
» Jude - Prot/holy paladin
» Blackweer - Paladin Holy/prot
» Paladin, Actigo, Prot/Holy
» Mariana Holy / Prot paladin
» Promo - paladin (holy/prot)
» Blackweer - Paladin Holy/prot
» Paladin, Actigo, Prot/Holy
» Mariana Holy / Prot paladin
» Promo - paladin (holy/prot)
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat