Mariana Holy / Prot paladin
+9
Ashbringerr
Sindoray
Elli
chodnik
Largi
Patricius
Janey
Yetino
Marianka
13 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Mariana Holy / Prot paladin
Nick: Mariana
Class/spec/talenty: paladin HOLY 51/5/15 PROTECT 1/55/15
Profese: Blacksmithing, Jewelcrafting, Enchanting = vše full
Equip: HOLY cca 5070gs (ráda přehazuju některé věci podle potřeby při bossovi ) PROTECT 4699gs LINK: http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Mariana
Enchanty, sockety: vše mám
Internet: když jsem doma vše bez problémů, jen nevím jak to bude na novém bytě, snad také půjde bez problémů
Předcházející guildy: na WotLK to byly Conspiracy, TGoD tyto dvě se bohužel rozpadly, v tento moment jsem stále ještě v AD, ale myslím, že po přečtení mé přihlášky k vám budu ihned vykopnuta
Důvod odchodu: jak jsem již psala první dvě guildy se rozpadly, tak jsem za PvE přešla do Adamante Durior. Odtud nechci odejít z důvodu nějakých neshod nebo nechození raidu ... Jde o to, že mě raidy s nimi přestaly bavit poté, co se tam objevuje čím dál více lidí, kteří mě dokážou svým chováním rozčílit a o to při hraní nemám zájem . Samozřejmě je zde pár mých oblíbenců, které mám ráda.
Zkušenosti za svoji class: paladin byla má první vytvořená a doexpená postava před pár lety na TBC, zde jsem chodila pouze PvP, ke konci už i raidy, ale ty se plně rozjely až na WotLK, kde mě v Conspiracy naučili za Holy Paladina . Tank byl vždycky můj offspec, nikdy jsem retri nezkoušela, ale i tak v protu nemám tolik zkušeností jako v Holy, většinou mě do protu nechtěli dávat, nevím asi se báli
Zkušenosti na raidu: Vše, co je nyní otevřené, jediné co nemám složené je ToGC 25m, zde jsme dali pár pokusů na prvním bossovi, ale nepodařilo se , a co se týká toGC 10m tam jsme došli po anuba, ale také se nám ho nepodařilo složit
Proč právě VA: už několikrát mi lidé od vás nabídli, abych se k vám přidala, ale já odmítla jelikož jsem AD nechtěla nechat na holičkách, potřebovali lidi a já jsem je nechtěla nechat
Koho znáš z VA: tady bych to shrnula na lidi z bývalých guild Conspiracy a TGoD, více bych pak řekla, že znám Frýdka, Ashe a Yetinku
Věk: 20let
Online omezení: budu moci hrát kdykoli se mi bude chtít a nepůjdu zrovna do školy, o víkendech budu nejspíše neaktivní z důvodu, že budu chtít jezdit aspoň na tu chvilku domů
UI: je to sice trošku starší obrázek, ale nějak podobně to vypadá nyní https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/63suu0.jpg
Class/spec/talenty: paladin HOLY 51/5/15 PROTECT 1/55/15
Profese: Blacksmithing, Jewelcrafting, Enchanting = vše full
Equip: HOLY cca 5070gs (ráda přehazuju některé věci podle potřeby při bossovi ) PROTECT 4699gs LINK: http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Mariana
Enchanty, sockety: vše mám
Internet: když jsem doma vše bez problémů, jen nevím jak to bude na novém bytě, snad také půjde bez problémů
Předcházející guildy: na WotLK to byly Conspiracy, TGoD tyto dvě se bohužel rozpadly, v tento moment jsem stále ještě v AD, ale myslím, že po přečtení mé přihlášky k vám budu ihned vykopnuta
Důvod odchodu: jak jsem již psala první dvě guildy se rozpadly, tak jsem za PvE přešla do Adamante Durior. Odtud nechci odejít z důvodu nějakých neshod nebo nechození raidu ... Jde o to, že mě raidy s nimi přestaly bavit poté, co se tam objevuje čím dál více lidí, kteří mě dokážou svým chováním rozčílit a o to při hraní nemám zájem . Samozřejmě je zde pár mých oblíbenců, které mám ráda.
Zkušenosti za svoji class: paladin byla má první vytvořená a doexpená postava před pár lety na TBC, zde jsem chodila pouze PvP, ke konci už i raidy, ale ty se plně rozjely až na WotLK, kde mě v Conspiracy naučili za Holy Paladina . Tank byl vždycky můj offspec, nikdy jsem retri nezkoušela, ale i tak v protu nemám tolik zkušeností jako v Holy, většinou mě do protu nechtěli dávat, nevím asi se báli
Zkušenosti na raidu: Vše, co je nyní otevřené, jediné co nemám složené je ToGC 25m, zde jsme dali pár pokusů na prvním bossovi, ale nepodařilo se , a co se týká toGC 10m tam jsme došli po anuba, ale také se nám ho nepodařilo složit
Proč právě VA: už několikrát mi lidé od vás nabídli, abych se k vám přidala, ale já odmítla jelikož jsem AD nechtěla nechat na holičkách, potřebovali lidi a já jsem je nechtěla nechat
Koho znáš z VA: tady bych to shrnula na lidi z bývalých guild Conspiracy a TGoD, více bych pak řekla, že znám Frýdka, Ashe a Yetinku
Věk: 20let
Online omezení: budu moci hrát kdykoli se mi bude chtít a nepůjdu zrovna do školy, o víkendech budu nejspíše neaktivní z důvodu, že budu chtít jezdit aspoň na tu chvilku domů
UI: je to sice trošku starší obrázek, ale nějak podobně to vypadá nyní https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/63suu0.jpg
Marianka- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Mariana Holy / Prot paladin
Urcite prijat , poznam ju uz dlho super zenska ..healovat vie ..len to nema kde poriadne predviest..viz AD ...a Pene bude mat aspon kamosku...za mna 100% !
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
Já jsem taky určitě PRO. Kuco se ti pak podívá na ten tank off spec, ptž ho u nás budeš asi dost využívat. Jinak nemám dalších výhrad. Snad si budou holky rozumět.
Tímto uzavírám nábor healerů do guildy a těšim se na spolupráci.
Tímto uzavírám nábor healerů do guildy a těšim se na spolupráci.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
1 prihlaska na dost slusne urovni
2 equip dostacujici
jinak misto pro 1 holy paladina se tu urcite najde kdyz nas opustil Dimm :-(
a jak psal Janey ten prot tu asi taky docela dost vyuzijes a kdyz tu budes casteji a ne jen stredu jako Pene tak to bude uplne idealni
PRO
2 equip dostacujici
jinak misto pro 1 holy paladina se tu urcite najde kdyz nas opustil Dimm :-(
a jak psal Janey ten prot tu asi taky docela dost vyuzijes a kdyz tu budes casteji a ne jen stredu jako Pene tak to bude uplne idealni
PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
Nevím, či VA je zrovna ta správná vobla. Sice u aliku není konkurence, ale abys pak nelitovala, že ideš mezi bandu uchyláku, zvrhlíků, homosexuálníheterosexuálů a podné zvěrstva. Myslím, že to co je VA, tak na to se nejde připravit. A z jisté části i no-liferu, co řeší enom hru a na TSku řešijů kde jaků píčovinu, že LACKO!
Nevím, či VA je zrovna ta správná vobla. Sice u aliku není konkurence, ale abys pak nelitovala, že ideš mezi bandu uchyláku, zvrhlíků, homosexuálníheterosexuálů a podné zvěrstva. Myslím, že to co je VA, tak na to se nejde připravit. A z jisté části i no-liferu, co řeší enom hru a na TSku řešijů kde jaků píčovinu, že LACKO!
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
PRO ale si urcite precte cierny topol a urcite hned leavne
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
tomasko ! ty parchant a ked si zvykla janka a anca , a bere tiez tak to problem nebude
za mna ano.
za mna ano.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Neviem síce načo potrebujeme také množstvo healerov, ale evidentne je to šikovná baba na úrovni a ak je to tá istá osoba, čo má shamana kaczenku (či jak sa to píše) tak určite inv. Tá samička ma dokázala prehealovať a to som nechápal :O
Takže vitaj medzi smotánkou aliancie (healery VA )
Takže vitaj medzi smotánkou aliancie (healery VA )
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
No, na worldu jsem viděla, že hledáte holy paladina a také mi Yeti psal, že ho potřebujete :-)
A ano Kaczka je můj shaman, za kterého jsem healovala v TGoD
A ano Kaczka je můj shaman, za kterého jsem healovala v TGoD
Marianka- Poèet pøíspìvkù : 2
Jeee Kačííí ..... PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
nebudem sa rozpisovat, vsetko uz bolo povedane
ZA
ZA
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
myslim ze vacsina ludi co sa mala vyjadrit sa vyjadrila mozes napisan ingame nech ta niekto invne.
Ale teraz to vyzerá tak, že VA berú AD hráčov ................. aj tak za všetko može Largo
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Marek, 28.9.2012 BUDEM DĚLAT RADOSŤ a budem mat v pici
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Boobies or nothing.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
ked tak sa pise Tits or GTFO a to je jyrkiho fraza
Jeste ani neni v guilde a uz chcete boobies... uz to radsi locknu nez si to rozmysli... Napis nekomu ingame o inv. Prijata LOCK
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Sindoray napsal:Neviem síce načo potrebujeme také množstvo healerov...
No to proto, že ten "main raid", na kterej avizuješ, že budeš chodit, je nejen ve středu. A když mimo středu nepřijdeš ani ty, ani Pene, tak si mužem jit leda na pivo...
Similar topics
» Promo - paladin (holy/prot)
» Ventilator - Paladin, Holy/Prot
» Nathalka - Holy/Prot paladin
» Jude - Prot/holy paladin
» Blackweer - Paladin Holy/prot
» Ventilator - Paladin, Holy/Prot
» Nathalka - Holy/Prot paladin
» Jude - Prot/holy paladin
» Blackweer - Paladin Holy/prot
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1