Screenshot ele/cement
+12
Elli
Janey
Bukca
Mors pls
Hauron
Hucimir
Sindoray
pve
Infinity
elvaein
Nirrty
Frýdek
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Screenshot ele/cement
Nick: Screenshot
Class (+spec): shaman, ele/ele pvp(ale to smažu a udělám resto)
Talenty: ele 55/16/0
Profese: bohužel nic, jsem líný hovado
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Screenshot
Máš enchanty a sockety?: ano.
Máš stabilní internet?: většinou ano, problémy nastávají pouze pokud děda posílá maily, to mi pak laguje internet(ale 5 minut afk a zkopání dědy do hranaté kuličky všechno vyřeší)
Předcházející guildy: Bonfires of the Enclave
Důvod odchodu z guildy: i když se vám to asi nebude líbit, já odtam neodcházím. V té guildě moje maličké já vyrůstalo a hodlá tam i umřít. Takže do VA chci shamana a klidně kteroukoli jinou postavu(priest, paladin, DK, roguna, hunter) krom druida, kterýho nechám hnít v BotE. Samozřejmě kdyby bylo potřeba, můžu na kteroukoli z těch postav přelognout a jít s vámi raid, BotE už se dávno rozpadlo.
Zkušenosti se svojí classou: v rámci možností dobré, WoW hraju už celkem dlouho a jsem takový ten "všeuměl" a navíc si hledám rady a návody na netu, atd. atd. atd.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): všechno vím, všechno znám. (ale nezaručuji, že znám přesně tu taktiku kterou preferujete Vy)
Proč právě Vir Aeternum: chtěli byste snad abych šel někam jinam? Jdu tam hlavně kvůli lidem co tam znám, kvůli zábavě, pokecu a samozřejmě kvůli raidování :-) Tohle je asi jediný topic, kde se můžu docela rozepsat, takže si vyliju srdíčko sem. Nejsem ten typ, co raidování hrotí, rád si zajdu dung, ale nechci u toho trávit 25/8. Radši, což doufám i vy, upřednostňuji RL, samozřejmě když jsem přihlášen na nějakej raid, tak určitě dojdu, popř. dám vědět dostatečně dopředu ingame nebo kdyby to náhodou bylo urgentní tak sms. Což ze mě nedělá nejspíš právě nejlepšího hráče pro nejlepší ali guildu, ale já věřím, že nejste nolifeři, kteří mezi sebe do kolektivu berou taky jen nolifeři. A jen pro dodatečné info, moje maličkost je Frýdek.
Koho znáš v Vir Aeternum: kdybych ne někoho zapomněl, omlouvám se. Sindo, Škopek, Bukca, Blackova, Sod, Forsaeken, Elvaein, Diablosx, Hinata, Rangiku, Safirka(:-*), Ashbringerr, Shiggy(i když on si mě možná nepamatuje, tehdy býval takovej malej špunt paladin na 40 lvlu a my mu s Efulkou pomáhali expit), Klátič a nakonec (/kneel) don Salieri, my godfather.
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): každý den 19:00-22:00, v sobotu a neděli navíc 14:00-16:00, ale bývám tu častěji. Jedině sobota večer ve školním roce tu většinou nebývám taky. A pro upřesnění, budu teď v červenci hodně pryč, ale s tím se snad počítá.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: je to za čas 1 min a 16 sekund s použitím trinketu a elemental mastery, bez hera.
Tvoje UI: nikdy jsem neviděl důvod měnit si UI nějakýma addonama, vystačím si i s WOTLKovýma hračkama :-) takže vypadá normálně. Ale důležitě - binduju a makruju.
Class (+spec): shaman, ele/ele pvp(ale to smažu a udělám resto)
Talenty: ele 55/16/0
Profese: bohužel nic, jsem líný hovado
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Screenshot
Máš enchanty a sockety?: ano.
Máš stabilní internet?: většinou ano, problémy nastávají pouze pokud děda posílá maily, to mi pak laguje internet(ale 5 minut afk a zkopání dědy do hranaté kuličky všechno vyřeší)
Předcházející guildy: Bonfires of the Enclave
Důvod odchodu z guildy: i když se vám to asi nebude líbit, já odtam neodcházím. V té guildě moje maličké já vyrůstalo a hodlá tam i umřít. Takže do VA chci shamana a klidně kteroukoli jinou postavu(priest, paladin, DK, roguna, hunter) krom druida, kterýho nechám hnít v BotE. Samozřejmě kdyby bylo potřeba, můžu na kteroukoli z těch postav přelognout a jít s vámi raid, BotE už se dávno rozpadlo.
Zkušenosti se svojí classou: v rámci možností dobré, WoW hraju už celkem dlouho a jsem takový ten "všeuměl" a navíc si hledám rady a návody na netu, atd. atd. atd.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): všechno vím, všechno znám. (ale nezaručuji, že znám přesně tu taktiku kterou preferujete Vy)
Proč právě Vir Aeternum: chtěli byste snad abych šel někam jinam? Jdu tam hlavně kvůli lidem co tam znám, kvůli zábavě, pokecu a samozřejmě kvůli raidování :-) Tohle je asi jediný topic, kde se můžu docela rozepsat, takže si vyliju srdíčko sem. Nejsem ten typ, co raidování hrotí, rád si zajdu dung, ale nechci u toho trávit 25/8. Radši, což doufám i vy, upřednostňuji RL, samozřejmě když jsem přihlášen na nějakej raid, tak určitě dojdu, popř. dám vědět dostatečně dopředu ingame nebo kdyby to náhodou bylo urgentní tak sms. Což ze mě nedělá nejspíš právě nejlepšího hráče pro nejlepší ali guildu, ale já věřím, že nejste nolifeři, kteří mezi sebe do kolektivu berou taky jen nolifeři. A jen pro dodatečné info, moje maličkost je Frýdek.
Koho znáš v Vir Aeternum: kdybych ne někoho zapomněl, omlouvám se. Sindo, Škopek, Bukca, Blackova, Sod, Forsaeken, Elvaein, Diablosx, Hinata, Rangiku, Safirka(:-*), Ashbringerr, Shiggy(i když on si mě možná nepamatuje, tehdy býval takovej malej špunt paladin na 40 lvlu a my mu s Efulkou pomáhali expit), Klátič a nakonec (/kneel) don Salieri, my godfather.
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): každý den 19:00-22:00, v sobotu a neděli navíc 14:00-16:00, ale bývám tu častěji. Jedině sobota večer ve školním roce tu většinou nebývám taky. A pro upřesnění, budu teď v červenci hodně pryč, ale s tím se snad počítá.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: je to za čas 1 min a 16 sekund s použitím trinketu a elemental mastery, bez hera.
Tvoje UI: nikdy jsem neviděl důvod měnit si UI nějakýma addonama, vystačím si i s WOTLKovýma hračkama :-) takže vypadá normálně. Ale důležitě - binduju a makruju.
Naposledy upravil Frýdek dne Thu Jun 28, 2012 12:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Frýdek- Poèet pøíspìvkù : 20
Re: Screenshot ele/cement
no nevim, včera se akorát dobral jeden ele + raid time takový pochybný +
btw: jen nahánim příspěvky, stejně je to na vedení
ač on, až to uvidí, si bude připadat jako vrchol potravního řetězce, tak mojemu střelci z děla nos do zadku nestrkej!Frýdek napsal:(/kneel) don Salieri, my godfather
btw: jen nahánim příspěvky, stejně je to na vedení
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Nirrty: to už je zavedený zvyk s tím donem Salierim :-D takže to neber jako vlezdoprdelkování ;-) a jakej raid time by sis představoval? ;-) já tu stejně jsem v podstatě kdykoli můžu, takže když něco bude tak se připojím ;-)
Frýdek, tak určitééé... PRO
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
no zrovna vcera sa nabral ele shaman ale teoreticky by pre jedneho este miesto bolo, nvm vsak ci zrovna pre teba...profky ziadne, eq tiez ziadna slava
skor proti
skor proti
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
ele shaman ted byl nabran, gear low a na to ze je TOC coz je farma emblemu uz jsi mohl mit aspon full t9, zadny profese, takze PROTI!!!
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Psal jsem, že to nijak nehrotím... Nejedu 25/8 a navíc jsem makal spíš na disco priestovi(jenže těch máte prej dost..)
Jo, ze to nehrotis me, ale moc nezajima sry:D
PRO - Frýdek je fajn - len je jak Páťa/Lodrynko, že má 645132 charov.
Ak by k nám presunul niečo viac equipnuté a aktívnejšie - tak by to mohlo byť jasné a rozhodnuté a zapchalo by to vaše GS HUNTERSKE huby - on evidentne nejde po equippe ale po zábave a to mu môžme poskytnúť.
Profky sa dajú dorobiť hocikedy a toc 3x bossov budeme mať pravdepodobne do vianoc, takže t9 si stihne spraviť aj postihnutá slepá alícka jednoruká world opica.
Chceli ste tu niektorí Hypperiona *facepalm* a Frýdkovi dávate proti? FAIL
Ak by k nám presunul niečo viac equipnuté a aktívnejšie - tak by to mohlo byť jasné a rozhodnuté a zapchalo by to vaše GS HUNTERSKE huby - on evidentne nejde po equippe ale po zábave a to mu môžme poskytnúť.
Profky sa dajú dorobiť hocikedy a toc 3x bossov budeme mať pravdepodobne do vianoc, takže t9 si stihne spraviť aj postihnutá slepá alícka jednoruká world opica.
Chceli ste tu niektorí Hypperiona *facepalm* a Frýdkovi dávate proti? FAIL
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
Páči sa mi prihláška, konečne na úrovni prejav a niekto, kto pozná čiarky a vetnú skladbu.
Neviem ako nám veľmi chýba ele/cement, no nemyslím si, že sme ako guilda nejako plní stavom.
Zatiaľ neutral, no nevidím to marne.
Neviem ako nám veľmi chýba ele/cement, no nemyslím si, že sme ako guilda nejako plní stavom.
Zatiaľ neutral, no nevidím to marne.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
To mi připominá to audio, co sem nedávno postoval sindoray... https://www.youtube.com/watch?v=rwGrUdamC00Frýdek napsal:Máš stabilní internet?: většinou ano, problémy nastávají pouze pokud děda posílá maily, to mi pak laguje internet(ale 5 minut afk a zkopání dědy do hranaté kuličky všechno vyřeší)
Nejdřiv si dodělej ty profese... A ten screen je prázdnej.
Nějak se to z toho serveru vymazalo, pardon. Hodím to sem jako link, snad se tohle nevymaže.
http://www.pictureup.cz/verejne/459894-dps
http://www.pictureup.cz/verejne/459894-dps
No jo, vzpomnel si na me usak jeden usatej
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
tak prihlaska je pekna, frydek je v pohode, raid time myslim ze staci kedze tocko dame za pol hodinu, vek v pohode a pisat tiez vie kedze wowko nehroti tak mu asi nebude vadit ze sa niekedy nedostane na raid ak ten novy ele sham bude aktivny, ale s tym musi pocitat, keby bolo na mne ja by som bol PRO ale je to na vedeni, ale moj minihlas má
Bukca- Poèet pøíspìvkù : 25
Upravuju svoji výpověď, kašlu na cementa, budu si dělat do off eq Resto, pokud je to nějak důležitý.
Me je to nejak jedno. Osobne neznam a ele nebo resto "alta" nejak nepotrebujeme. Jediny co tak za prihlasku palec nahoru. Je videt, ze to mas srovnany a dal sis zalezet. Takze za me neutral
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
šak ide leto, tak ho naberte - Mamnato aj tak kdesi purguje, alebo leavuje, takže sa Frýdek hodí
po prve neviem co tu tahate mannata do tohto s tym nema nic spolocne + vie hrat aj 3x lepsie ako poniektori z vas. Co sa tyka prihlasky , na urovni to hej , ale podla mna ked sme teraz ele shamana nabrali dalsieho neviem ci este potrebujeme. Ak ta vezmeme tak by som povedal ze miesto na main raide bude velmi neiste pre teba.Neutral - skor nie
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Elli napsal:po prve neviem co tu tahate mannata do tohto s tym nema nic spolocne + vie hrat aj 3x lepsie ako poniektori z vas. - skor nie
Tak ako leavnuť uprostred tocka s hláškou idem hrať lol či niečo také...si myslím, že dosť o ňom povedalo. Pritom to bola záležitosť na chvílu a v danom momente nás bolo sotva 25 online. Potom čo sa sem dostal ako slepý k husliam s nulovým gearom vôbec do guildy by som si ten prístup predstavoval inak.
K prihláške
S prijatím Frýdka problém nemám, ak si dorobí profky a budú sem prijatý alti.
Treba ludí, ktorým sa chce hrať...
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
nepisal som nic o leavnuti ani o tychto veciach ale o kvalite.
Riesime frydka a jeho prihlasku tak by som poprosil vsetkych aby ti netahali hyperiona , mannata alebo este neviem koho dalsie.
Riesime frydka a jeho prihlasku tak by som poprosil vsetkych aby ti netahali hyperiona , mannata alebo este neviem koho dalsie.
Elli napsal:nepisal som nic o leavnuti ani o tychto veciach ale o kvalite...
A na co nám taková super hyper mega giga kvalita je, když se na nás vysere po dvou wipech...
Ja by som zase kvalitu neriešil. Pozrime sa na to takto:
Tocko je low pretože:
1) blizzard ho spravil ako oddychovku
2) + na narniasi sme mali dllllllhooooooooo predlhoooooooo UD, tak sme si nabrali kopu 226 a 232 item lvl eq a je pre všetky guildy tocko farma
HEROIC tocka bude pre nás TIEŽ LOW - pretože tocko bolo na offiku tuším 3 mesiace zároveň s tým heroicom... u nás máme tri mesiace normal s tromi bossmi - ktorých farmíme vďaka nafarmenému eq z UD
Heroic tocka - sa otvorí podľa mňa niekedy v októbri - to už aj lokapals bude mať full t9 a komplet itemy 245+ takže aj ten raid bude ľahučká farma
.... takže o kvalite hráča sa tu netreba baviť. Tu stačí nech to príde online, nech to neleavne počas raidu, nech vie použiť WSAD a 123 (iné ti na wow netreba)
Tocko je low pretože:
1) blizzard ho spravil ako oddychovku
2) + na narniasi sme mali dllllllhooooooooo predlhoooooooo UD, tak sme si nabrali kopu 226 a 232 item lvl eq a je pre všetky guildy tocko farma
HEROIC tocka bude pre nás TIEŽ LOW - pretože tocko bolo na offiku tuším 3 mesiace zároveň s tým heroicom... u nás máme tri mesiace normal s tromi bossmi - ktorých farmíme vďaka nafarmenému eq z UD
Heroic tocka - sa otvorí podľa mňa niekedy v októbri - to už aj lokapals bude mať full t9 a komplet itemy 245+ takže aj ten raid bude ľahučká farma
.... takže o kvalite hráča sa tu netreba baviť. Tu stačí nech to príde online, nech to neleavne počas raidu, nech vie použiť WSAD a 123 (iné ti na wow netreba)
Equipovat se ten hrac muze i v jine gilde, jakoze kdyz chce clovek do gildy jako je VA a nema ani tri blbe profky se me nelibi, s tim pristupem at jde do nejakych gild jako je TOTS apod.
sindoray lenze ty vo vedeni niesu a vedenie chce kvalitu nie kvantitu. VA ma svoju uroven a znizovat sa nebude.
Ak chce teda ísť do guildy, najprv si musí spraviť všetky 3 profky vhodné pre jeho class a uspôsobené k raidovaniu, dorobí enchy, sockety, buildy a eq prispôsobí buildu, ktorý pôjde tak, aby bolo vidieť, že sa tomu rozumie (niečo v tom zmysle, že nebude socketovať za ele ArP).
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Strana 1 z 2 • 1, 2
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: