Screenshot ele/cement
+12
Elli
Janey
Bukca
Mors pls
Hauron
Hucimir
Sindoray
pve
Infinity
elvaein
Nirrty
Frýdek
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Screenshot ele/cement
Okej, profky dělám tail, ench, ins - snad dostatečně dobré. Akorát chci vědět, jestli mám teda dělat main ele, resto nebo cement?
Frýdek- Poèet pøíspìvkù : 20
main ele/ off resto
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Lacino bereš to moc vážne. Na tocko kvalitu? Fakt? xD
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
A vy poznáte, že nejsem kvalitní jenom z toho, že nemám profese který mi zvednou dps o 50? ;-)
Frýdek napsal:... že nemám profese který mi zvednou dps o 50? ;-)
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
To je jedno o kolko ta to burstne je to podmienka na prijatie a o tom tu s tebou nikto debatovat dalej nebude.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
To bylo samozřejmě obrazné -_-
Moroesi: já si ty profese samozřejmě udělám, já jen že tu naráží na to, že není kvalita bez profesí a to se mi nelíbí.
Moroesi: já si ty profese samozřejmě udělám, já jen že tu naráží na to, že není kvalita bez profesí a to se mi nelíbí.
To Sindo: Guilda si drzi od zacatku nejakej svuj standard a kvuli nejakymu pos**** ToCku to nebudeme menit.
To Frydek: Proste udelej profky aspon na burst, vyzkousime te na raidu a uvidime co a jak.
To Frydek: Proste udelej profky aspon na burst, vyzkousime te na raidu a uvidime co a jak.
Naposledy upravil Janey dne Fri Jun 29, 2012 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
pridam svuj osobni nazor,
boost za profese, reputace atp. je minimalni, ale vyjadruje to tvuj celkovy pristup ke hre a vztah k tvoji postavicce , tobe se to zdalo zbytecne, zrejme to mas v pici, no ale na co brat do gildy lidi co to maj v pici?
boost za profese, reputace atp. je minimalni, ale vyjadruje to tvuj celkovy pristup ke hre a vztah k tvoji postavicce , tobe se to zdalo zbytecne, zrejme to mas v pici, no ale na co brat do gildy lidi co to maj v pici?
promo16- Poèet pøíspìvkù : 65
Nevim co jste mysleli, ze jsem chtel napsat. Vojenskej prapor to je jasny. reste spis prihlasku a ne gramatiku rejpalci.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Máš pravdu janey.
Ja som iba znechutený z toho ako nám server stagnuje, tak začínam byť sarkastický no :X .... Veď kopa treťotriednych hráčov má eq na lepšej úrovni ako my ... a to sme jediné cicky u aly, čo sundali Hviezdičkového uja/strejdu Algiho.
Ja som iba znechutený z toho ako nám server stagnuje, tak začínam byť sarkastický no :X .... Veď kopa treťotriednych hráčov má eq na lepšej úrovni ako my ... a to sme jediné cicky u aly, čo sundali Hviezdičkového uja/strejdu Algiho.
Promo16: to by nebylo tím, že mám někde, ale já už všechny profese(snad krom jwc) mám na jiných postavách, takže se mi nechtělo jen kvůli boostu ty profese dělat, páč je to zdlouhavý. Reputace samozřejmě mám, to je první co udělám vždycky.
zdlouhavy? INS - 30 minut ENCH 5hod, ENG 5 hod ( a to hadam este prehanam)
Už na těch profesích pracuju. A jinak to, že s nima do guildy nejdu, neznamená, že nemůžu pro guildu craftovat, že... A klidně si k vám cokoliv(krom druida) hodím ;-)
Frýdka znam už dost dlouho a nikdy sním nebyl problém. Myslím si, že pro něj udělat profese nebude problém když už je má na XXX postavách. Myslím si, že i nějaký ten PVE skill se tam najde ikdyž každý máme své dny Za mě PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
já ti dám takový každý máme své dny až se ti z toho resetnou talenty !!
profky dorobene? nejaky eq aspon za emblemy dobraty? ci si sa nato vykaslal?
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Na profkách se pracuje(ench a tail na 250 zatím) a udělal sem si boty z LW, jsou sice spíš na resto, ale lepší sem nenašel.
Tak, mám všechny profese hotový.. Nejsem takovej týpek jak Elvaein a neměl sem to za 5 hodin, ale hotový to mám(ins, ench, tail)
A jen pro upřesnění, k tomu jak jste tady psali to s tím altem, já za svýho maina(druida=Frýdek) už skoro vůbec nehraju. Hraju pouze priest, shaman a warrior, přičemž warrior je jen fun PvP a priesta si k vám do guildy hodím klidně taky. S Frýdkem nechci opouštět bývalou guildu, protože s ním jsem tam přišel když jsem začínal s WoWkem a taky tam s druidem umřu, mám ho tam jen na pokec a na vzpomínky, jelikož ta guilda je dávno rozpadlá a zůstali jsme asi 3 členové. Tak abyste nenamítali něco o tom, že si k vám do guildy dávám alta, když už to alt ani není v podstatě...
tu má po sebe tri posty... sa mu vyjadrite nie? o.O
Na profky obetoval 20k gold (čo by som za to dal :D:D )
- ľudí na alt toc nemáme, na ud nemáme, na main toc -kašlú, pretože za gdkp dostanú itemy ktoré chcú.
TEraz budú všetci na dovolenkých na brigádach a bude ešte menej hráčov. Fakt nechápem ako môže dať niekto proti.
- kor ked Mamnato sem chodí asi iba na purgovanie do arén a na pve tak nejak asi kašle.
Na profky obetoval 20k gold (čo by som za to dal :D:D )
- ľudí na alt toc nemáme, na ud nemáme, na main toc -kašlú, pretože za gdkp dostanú itemy ktoré chcú.
TEraz budú všetci na dovolenkých na brigádach a bude ešte menej hráčov. Fakt nechápem ako môže dať niekto proti.
- kor ked Mamnato sem chodí asi iba na purgovanie do arén a na pve tak nejak asi kašle.
mohlo by sa to uz uzavriet...
Jakoze nvm proc je prijat, kdyz vetsina officiru byla proti, ale tak si delejte co chcete
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Strana 2 z 2 • 1, 2
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: