Ghasty, Warrior, Furyy/prot
+15
Sindoray
Thorag
Hucimir
Lodrynko
Infinity
Largi
Raven
Asmenia
Mors pls
elvaein
opicka
Ashbringerr
Elli
Janey
ghasty
19 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Ghasty, Warrior, Furyy/prot
Nick: Ghasty
Class (+spec): Warrior Furry(OFF: prot) neni problem prehodiť main a off spec eq je skoro rovnaký
Talenty: Furry 18/53/0 off Prot 12/8/51
Profese: JWC, BS, TAI
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Ghasty
Máš enchanty a sockety?: ench ANO a sockety nie všetky epicke ale zda sa mi to zbytocne ked aj tak teraz mením celý EQ (na novom už budu EPIC)
Máš stabilní internet?: ANO
Předcházející guildy: AD TGOD(len krátko)
Důvod odchodu z guildy:AD(neni to čo kedysi a nepáči sa mi spojenie arrivalu s AD niektorých ludí tam z duše nenávidim)
Zkušenosti se svojí classou: 1,5 roku hrám čisto len za warriora ale neni človek ktorý by vedel všetko takže ani ja
Zkušenosti na raidu (Wotlk):NAXX, UD, tocko som bol len pár krát ale taktiky poznám všetky
Proč právě Vir Aeternum: ste druhá najlepšia guilda na servervri
Koho znáš v Vir Aeternum: bývalých členov AD napr. Shiggy (mordecay sindoray aj ked už nehravaju teda aspoň čo som počul)
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): kedykolvek to bude vyhovovať guilde
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/wowscrnshot111011202300.jpg/ (je to sice na plošnení ale lepší nemám a na dummoch sa moc s warrom nedá)
Tvoje UI:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/23/wowscrnshot103012154907.jpg/
chcel by som dplniť že som mal teraz menšiu paužu asi 5mesiacov takže preto nemám dostačujuci eq ale ked už som sa do toho zase dal tak som aktívny niekedy až moc som tu prakticky stále a mám záujem. takže dakujem či za dobré ale aj zlé hodnotenia
Class (+spec): Warrior Furry(OFF: prot) neni problem prehodiť main a off spec eq je skoro rovnaký
Talenty: Furry 18/53/0 off Prot 12/8/51
Profese: JWC, BS, TAI
EQUIP a LINK NA ARMORY! :
http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Ghasty
Máš enchanty a sockety?: ench ANO a sockety nie všetky epicke ale zda sa mi to zbytocne ked aj tak teraz mením celý EQ (na novom už budu EPIC)
Máš stabilní internet?: ANO
Předcházející guildy: AD TGOD(len krátko)
Důvod odchodu z guildy:AD(neni to čo kedysi a nepáči sa mi spojenie arrivalu s AD niektorých ludí tam z duše nenávidim)
Zkušenosti se svojí classou: 1,5 roku hrám čisto len za warriora ale neni človek ktorý by vedel všetko takže ani ja
Zkušenosti na raidu (Wotlk):NAXX, UD, tocko som bol len pár krát ale taktiky poznám všetky
Proč právě Vir Aeternum: ste druhá najlepšia guilda na servervri
Koho znáš v Vir Aeternum: bývalých členov AD napr. Shiggy (mordecay sindoray aj ked už nehravaju teda aspoň čo som počul)
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): kedykolvek to bude vyhovovať guilde
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/801/wowscrnshot111011202300.jpg/ (je to sice na plošnení ale lepší nemám a na dummoch sa moc s warrom nedá)
Tvoje UI:
https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/23/wowscrnshot103012154907.jpg/
chcel by som dplniť že som mal teraz menšiu paužu asi 5mesiacov takže preto nemám dostačujuci eq ale ked už som sa do toho zase dal tak som aktívny niekedy až moc som tu prakticky stále a mám záujem. takže dakujem či za dobré ale aj zlé hodnotenia
ghasty- Poèet pøíspìvkù : 10
Re: Ghasty, Warrior, Furyy/prot
Přihláška dobrá, Warry máme akorát 2, tank off spec se nám hodí. Uvidíme jak to bude s aktivitou. Jsem PRO
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
dost casto tank chyba . PRO
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Jdu do holy PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
ja bych si na ghastyho vubec nevzpomnel, ale to je tim, ze v gladiatorech byl asi fakt jen chvilku
neda mi to, ale musim utrousit poznamku k tomu tvymu interface - asi bych se z toho zblaznil, mit to stejne:D
jinak pro
neda mi to, ale musim utrousit poznamku k tomu tvymu interface - asi bych se z toho zblaznil, mit to stejne:D
jinak pro
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Su aj horsi opicka :-D ale mam to tak spravene koli tomu ze mam vyhlad a vidim co sa deje v hre :-D
ghasty lololololikolololololipopopo
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
úžasný bordel vtom interface , to je umenie že sa vtom vyznáš - ale PRO
Asmenia- Poèet pøíspìvkù : 7
Lebo mas sexy interface PRO ....
Raven- Poèet pøíspìvkù : 118
No, to UI je porod, co si budem Jakožto warr (dmg) toho nemosis met vubec tolik - na raid UI ti stači Grid (mas tu kktinu z xpearlu, co ti bere čtvrtku monitoru) a když tam mas ten party, tak to taky možeš zmenšit na minimum. Použiváš BT4rku - máš všecko nabindované a aj tak máš základní velikost buttonu - další věc co ti može zvětšit prostor výhledu i samotné UI, bude to vypadat líp. Omen možeš hodit do pryč, stači si zapnut blizz agro metr a možeš to tvoje "menu" dat an to místo.
Popravdě je mi fuk, jaké ma kdo UI, ale toto je fakt bordel. Nedaj bože ma zakladni nastaveni MSBT a voala Vánocééééé jako stvorené, šak také hraní sa by ma nebavilo.
Ale dost u UI.
Jak tank, tak neco co dá 5% critu sa hodí o tem není pochyb. Psal si, že dmg za warra sa na dummikoch moc nedá - IF singl target, takže dá
Ale jinako su Pro, páč ma to už nebaví!
Popravdě je mi fuk, jaké ma kdo UI, ale toto je fakt bordel. Nedaj bože ma zakladni nastaveni MSBT a voala Vánocééééé jako stvorené, šak také hraní sa by ma nebavilo.
Ale dost u UI.
Jak tank, tak neco co dá 5% critu sa hodí o tem není pochyb. Psal si, že dmg za warra sa na dummikoch moc nedá - IF singl target, takže dá
Ale jinako su Pro, páč ma to už nebaví!
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
niesi ty nahodou ten, co vravel, ze VA su kkti a nikdy tu nepojdes?
neutral
neutral
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
priznávam kedysi ano ale od vtedy ubehlo vela času a kto niekedy nemá nervy každý z nás aj ty si niekedy ponadávaš
Matůš, ty máš ale pamatováka dpc!
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Čim myslíš, že môžeš byť a čím chceš byť tejto guilde prospešný?
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
hlavne aktivitou a ochotou tankovať/dmgovať ked sa povie, mam alta shamana a ako vidím zhánate aj shamanov, cez raid neni problem prelognuť nan kôli supportu
ja som ZA. este si ho kusok pamatam z TGoD aj ja.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
Infinity napsal:niesi ty nahodou ten, co vravel, ze VA su kkti a nikdy tu nepojdes?
neutral
to som hovoril aj ja aj shiggy aj všetci v AD.
Ghasty je super chalan, bol som s ním na zraze. Určite medzi VAčka zapadne. Len čo si pamätám tak keď bol vo vedení bral to až prehnane vážne a to mi vadilo + mi vadilo, že v gladiatoroch si ninjol sword a leavol.
Ale inak je to skusený warr a super chalan, určite ho naberte.
A DO PICE ONI OTVORILI ONYXIU !!!!!!!!!! TU CHCEM ZABIT ODKEDY HRAM WOW A JA SA DAM TERAZ ZABANOVAT KRISTA?!!!
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
vicemene neznam,ale nedavno sem od nej kupoval adcka a normalni pohodovej clovek na pokec.
tank se hodi,pro
jinak huco cim asi muze byt guilde prospesny? minulej tyden se 2 dny neslozil 25hc kvuli tankum^^
tank se hodi,pro
jinak huco cim asi muze byt guilde prospesny? minulej tyden se 2 dny neslozil 25hc kvuli tankum^^
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
pokud bude hravat tak PRO
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
to je sice hezke... aleSindoray napsal:A DO PICE ONI OTVORILI ONYXIU !!!!!!!!!! TU CHCEM ZABIT ODKEDY HRAM WOW A JA SA DAM TERAZ ZABANOVAT KRISTA?!!!
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
konečně čtivá, pěkná přihláška
pro
pro
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
No nic, Přijat, ozvi se pak někomu ve hře.
A btw, nechápu, co furt máte s tim jeho interfacem, však vypadá uplně normálně
A btw, nechápu, co furt máte s tim jeho interfacem, však vypadá uplně normálně
Similar topics
» Nemehlol Prot warrior
» Qirti - warrior fury/prot
» Rodann; Warrior - Arms/Prot
» Asadafas - Fury Warrior
» Beceles (Fury/Prot)
» Qirti - warrior fury/prot
» Rodann; Warrior - Arms/Prot
» Asadafas - Fury Warrior
» Beceles (Fury/Prot)