Beceles (Fury/Prot)
+10
Hucimir
Luckz0r
Tristicek
Natalka
Ravencreast
elvaein
razercz
Mors pls
Ashbringerr
Beceles
14 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Beceles (Fury/Prot)
Nick: Beceles
Class (+Spec.): Warrior (Fury/Prot)
Talenty: Fury 18/53/0 a v druhych mam momentalne Arms PvP
Profese: BS,JWC
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Co se eq. tyce je to horsi protoze jsem minimalne rok nehral (Fury Ilvl +- 226 a Prot +- 245) http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Beceles
Máš enchanty a sockety?: Ano
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Guradians of Heaven,Fake it (TBC),Conspiracy,Adamante Durior (WOTLK)
Důvod odchodu z guildy: Za prvne to bylo hlavne muj konec a za druhe behem me nasledne nepritomnosti hlavne rozpad.
Zkušenosti se svojí classou: Za wara hraju od TBC takze si myslim ze maximalní.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ICC az po Professora Putricida
Proč právě Vir Aeternum: Hlavni duvod je ten ze tu znam spousta lidi a mam tu brachu,ten druhy je samozrejme ze jste pro me Number one! na tomhle serveru.
Koho znáš ve Vir Aeternum: Nebudu jmenovat ani nevim kdo vsechno tu je,ale neosobne od Luckozora s TBC az po lidi s ADcek
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): Kdykoliv od odpoledne po pulnoc
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimizer/v2/800x600q90/208/uhen.jpg A reknu k tomu jen to co by rekl kazdy war...na dumech nic nevytocim,zadny rage=zadny dmg plus to ze ten equip je o nicem
Tvoje UI: Viz. obrazek s DPSkem jinak addony na cooldowny, na procovani,omen a dalsi podle potreby.
Neco na zaver,je mi naprosto jasny ze mate pro main raid lidi dost,jde mi hlavne o to si zahrat trosku na urovni i kdyby slo jen o alt raid.
Class (+Spec.): Warrior (Fury/Prot)
Talenty: Fury 18/53/0 a v druhych mam momentalne Arms PvP
Profese: BS,JWC
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Co se eq. tyce je to horsi protoze jsem minimalne rok nehral (Fury Ilvl +- 226 a Prot +- 245) http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Beceles
Máš enchanty a sockety?: Ano
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Guradians of Heaven,Fake it (TBC),Conspiracy,Adamante Durior (WOTLK)
Důvod odchodu z guildy: Za prvne to bylo hlavne muj konec a za druhe behem me nasledne nepritomnosti hlavne rozpad.
Zkušenosti se svojí classou: Za wara hraju od TBC takze si myslim ze maximalní.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): ICC az po Professora Putricida
Proč právě Vir Aeternum: Hlavni duvod je ten ze tu znam spousta lidi a mam tu brachu,ten druhy je samozrejme ze jste pro me Number one! na tomhle serveru.
Koho znáš ve Vir Aeternum: Nebudu jmenovat ani nevim kdo vsechno tu je,ale neosobne od Luckozora s TBC az po lidi s ADcek
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): Kdykoliv od odpoledne po pulnoc
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimizer/v2/800x600q90/208/uhen.jpg A reknu k tomu jen to co by rekl kazdy war...na dumech nic nevytocim,zadny rage=zadny dmg plus to ze ten equip je o nicem
Tvoje UI: Viz. obrazek s DPSkem jinak addony na cooldowny, na procovani,omen a dalsi podle potreby.
Neco na zaver,je mi naprosto jasny ze mate pro main raid lidi dost,jde mi hlavne o to si zahrat trosku na urovni i kdyby slo jen o alt raid.
Beceles- Poèet pøíspìvkù : 10
Re: Beceles (Fury/Prot)
Prodam ti wara s trochou equipu Já jsem PRO. Becela znam od TBC a hráč to špatný neni. Je mu jasné, že na main raid se nedostane takže kein problem
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
real?! ku*va nick znam dost dobre ale uz si nevybavim odkud...ze by Conspy?
PRO... pohodovej typan když nabere nějakej ten equip, tak by mohl i slušně točit...
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
PRO mimoradne kvalitni hrac, co strci do kapsy ty nase low cleavery s mournama
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Becelese si pamatuju jeste z dob kdy jsem davno byla v AD. PRO
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
Já si ho pamatuju jen ze srazu a ne z AD pro
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
takovej support jsem necekal
Hochu z adcek ty kriple kdyz sme jeste s regalem tvorili nejvic op raidy:D kde mas prasone? ehmmmm, teda veprika xD
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
O Veprika se nestaram obcas zavola a pokecame.Jinak si uz vzpominam ale priste to zkus bez toho kripla
neprisel nahodou k nam po tom spojeni guild a neleavnul? (mozna si pletu jen nicky).
kazdopadne fury warru je dost(navic jestli zas zacne hrat leonna),ale pokud mu nevadi ze se nedostane hned na main raid(jestli vubec do konce wotlku) a ocividne tu ma dost znamejch,tak pro...
kazdopadne fury warru je dost(navic jestli zas zacne hrat leonna),ale pokud mu nevadi ze se nedostane hned na main raid(jestli vubec do konce wotlku) a ocividne tu ma dost znamejch,tak pro...
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
rozhodne jsem u vas jeste nebyl.S wowkem jsem koncil pred rokem v Srpnu a od te doby az do ted jsem vubec nehral.Character jsem nechaval znamemu aby se o nej staral,je mozne ze tu s nim byl,kazdopadne maximalne jenom jako alt.
omlouvam se ted sem se dival do guild logu a byl to betmetru:D nevim to "be" na zacatku me spletlo:D
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Fake it (TBC),Conspiracy,Adamante Durior (WOTLK)
S takouto vizitkou by si ešte nedávno nemal šancu pochodiť, ale časy sa menia a nic není jako dřív a nic není jak bejvávalo, žejo.
Normálne by som bol proti, ale koho by to aj tak zaujímalo
Takže gl & a ako vidím, asi vitaj.
S takouto vizitkou by si ešte nedávno nemal šancu pochodiť, ale časy sa menia a nic není jako dřív a nic není jak bejvávalo, žejo.
Normálne by som bol proti, ale koho by to aj tak zaujímalo
Takže gl & a ako vidím, asi vitaj.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Ocenuji uprimnost,jen bych byl rad kdybys to zkusil uvest na pravou miru.Jestli ta vizitka je mnou nebo tema guildama ve kterych jsem byl,protoze jak jsem koukal,od kazde guildy u vas nekdo je
on zas strasi ten teplous gnomskej
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
A na me uz si Bacile zapomnel... i kdyz si myslim, ze fury warru je dost jsem PRO
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Rozhodne jsem na nikoho nezapomel,proto to byla volba cislo jedna.Tolik znamych pohromade uz tady na tom serveru byt nemuze.
na Jyrki zabudol, fujky fuj
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Tými guildami a ich postojmi a vystupovaním, vlastne boli všetky vyhranené vždy proti guilde, v ktorej som bol a ktorá to u ali dávala (BS, VA).
Takže preto vravím.
Takže preto vravím.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Brisingr - warr, tank/fury
» Qirti - warrior fury/prot
» Denenie - fury warr
» Asadafas - Fury Warrior
» Nemehlol Prot warrior
» Qirti - warrior fury/prot
» Denenie - fury warr