Brisingr - warr, tank/fury
+4
Ashbringerr
Kress
Kimaera
Drancer
8 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Brisingr - warr, tank/fury
Nick: Brisingr
Class (+spec): Protection / Fury Warrior
Talenty: http://wowiki.gamenode.cz/?talent#LAM00bZhxZVItrx0zidczsGo:bcdzom (prot talenty)
Profese: Full BS (Master Hammersmith) a full Ench a vsetky secondary na full tiez
Equip a link na armory: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Brisingr
Máš enchanty a sockety?: jasne mám
Máš stabilní internet?: ano mám
Předcházející guildy: Hrat na narniase som zacal na jar 2008 za druida a ako lvl 40 ma prijali do BS (ano BS boli vtedy strasne low). Zacal som hrat resto druida, no po vzniku Twinstaru a velkemu upadku narniasu a BS, kedy sme boli v guilde 3 equipnuti ludia (vedenie slo na offi pripadne sli do ToS). Bol som donuteny zacat hrat za kamaratovho tankadina Drancera,(ktory skoncil hned jak sa toto stalo) a nabrali sme par strasne low ludi a zacal som tankovat Kara (na viac sme nemali). Po case par ludi sa k nam z ToS vratilo a BS opat ozili a zacal progress BT (ja vacsinou ako main tank). Tesne pred otvorenim SWP som zmazal wowko, svoj acc som dal Valherovi a on ho myslim dal par ludom, ktori potom dosli do BS z PI (myslim ze hlavne Darkness za neho obcas hraval). Vratil som sa s5 po roku, ked tu otvarali UD a zacal som hrat za svojho alta warra. V BS som doteraz ako posledny "zivy" clen.
Duvod odchodu z guildy: Tento bod je asi kazdemu jasny. No hlavne ma prehovorilo par ludi, ktori mi pisali. A v tomto bode by som chcel, ale dopredu uviest to, ze jednym z dovodov zmazania wowka bol nedostatok casu, s5 som sa vratil, da sa povedat nie tak uplne. Som student a hned jak mi zacne semester (bakalarka) tak uz moc casu mat nebudem, preto som dlho zvazoval ci napisem prihlasku, aby som potom nevyzeral jak tupec, ked uz nebudem mat znova tolko casu. Tak to prosim potom zvazte ci to za to stoji. No tieto este dva mesiace budem mat casu dost.
Skusenosti se svoji classou: Za warra tanka hravam sice len na wotlku a to este nie moc aktivne, mozem si dovolit len GDKP, no moj skill v tankovani nadobudnuty na TBC sa nastastie nestratil. Teda aspon dufam.
Zkusenosti na raidu (WOTLK). Mam odchodene (jako GDKP) Naxx, UD moc nie, nebol vtedy cas, ToC 10/25 , ToGC len 10, a ICC 25 len non end-wing bossov, na 10 som dal vsetko okrem Sindry a Kinga.
Proč právě Vir Aeternum: Prehovorili ma whispy od par ludi a hlavne mi napisal Ashbringerr ako kolega tank.
Koho znáš z Vir Aeternum: Z videnia da sa povedat viac ludi. Bol som s vami par desiatok, no blizsie nikoho.
Věk: 21
Online omezení: v podstate nemam
DPS/HPS: ako tank sem napisem len, ze mam priblizne 10/11k TPS na 25 s buffmi
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/51/o69w.jpg/ priamo z combatu a raidu nemam, tak aspon takto.
Class (+spec): Protection / Fury Warrior
Talenty: http://wowiki.gamenode.cz/?talent#LAM00bZhxZVItrx0zidczsGo:bcdzom (prot talenty)
Profese: Full BS (Master Hammersmith) a full Ench a vsetky secondary na full tiez
Equip a link na armory: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Brisingr
Máš enchanty a sockety?: jasne mám
Máš stabilní internet?: ano mám
Předcházející guildy: Hrat na narniase som zacal na jar 2008 za druida a ako lvl 40 ma prijali do BS (ano BS boli vtedy strasne low). Zacal som hrat resto druida, no po vzniku Twinstaru a velkemu upadku narniasu a BS, kedy sme boli v guilde 3 equipnuti ludia (vedenie slo na offi pripadne sli do ToS). Bol som donuteny zacat hrat za kamaratovho tankadina Drancera,(ktory skoncil hned jak sa toto stalo) a nabrali sme par strasne low ludi a zacal som tankovat Kara (na viac sme nemali). Po case par ludi sa k nam z ToS vratilo a BS opat ozili a zacal progress BT (ja vacsinou ako main tank). Tesne pred otvorenim SWP som zmazal wowko, svoj acc som dal Valherovi a on ho myslim dal par ludom, ktori potom dosli do BS z PI (myslim ze hlavne Darkness za neho obcas hraval). Vratil som sa s5 po roku, ked tu otvarali UD a zacal som hrat za svojho alta warra. V BS som doteraz ako posledny "zivy" clen.
Duvod odchodu z guildy: Tento bod je asi kazdemu jasny. No hlavne ma prehovorilo par ludi, ktori mi pisali. A v tomto bode by som chcel, ale dopredu uviest to, ze jednym z dovodov zmazania wowka bol nedostatok casu, s5 som sa vratil, da sa povedat nie tak uplne. Som student a hned jak mi zacne semester (bakalarka) tak uz moc casu mat nebudem, preto som dlho zvazoval ci napisem prihlasku, aby som potom nevyzeral jak tupec, ked uz nebudem mat znova tolko casu. Tak to prosim potom zvazte ci to za to stoji. No tieto este dva mesiace budem mat casu dost.
Skusenosti se svoji classou: Za warra tanka hravam sice len na wotlku a to este nie moc aktivne, mozem si dovolit len GDKP, no moj skill v tankovani nadobudnuty na TBC sa nastastie nestratil. Teda aspon dufam.
Zkusenosti na raidu (WOTLK). Mam odchodene (jako GDKP) Naxx, UD moc nie, nebol vtedy cas, ToC 10/25 , ToGC len 10, a ICC 25 len non end-wing bossov, na 10 som dal vsetko okrem Sindry a Kinga.
Proč právě Vir Aeternum: Prehovorili ma whispy od par ludi a hlavne mi napisal Ashbringerr ako kolega tank.
Koho znáš z Vir Aeternum: Z videnia da sa povedat viac ludi. Bol som s vami par desiatok, no blizsie nikoho.
Věk: 21
Online omezení: v podstate nemam
DPS/HPS: ako tank sem napisem len, ze mam priblizne 10/11k TPS na 25 s buffmi
Tvoje UI: https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/51/o69w.jpg/ priamo z combatu a raidu nemam, tak aspon takto.
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
Re: Brisingr - warr, tank/fury
Predchadzajuce guildy :D to je pekny zivotopis ..kazdopadne ja som ZA.brisingr je fajn aj ako hrac aj ako kniha
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
Jelikož to mám ohledně semestru, bakalářky a studia úplně stejně, tak si dovolím PRO
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Mile jsi překvapil. Jak jsem ti psal do whispu. Netlačil jsem na tebe, jen jsem ti řekl ať nad tim zapřemyšliš :)Ted by bylo blbe napsat PROTI. :)Už se těšim na to, až si spolu zatankujem. PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
myslim, ze nie je co riesit.
btw stareho maina mam stale v BS kedze ja guildy neleavujem
btw stareho maina mam stale v BS kedze ja guildy neleavujem
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Pekná prihláška, tiež som začínal na narne, otázka, ktorú ludí zaujímala bolo či si "pravý" majiteľa v knihe ako kimi povedal, sme sa dočítali, že si Čo sa týka tvojej bakalárky, nikto ti nič vyčitovať nebude až prestaneš hrávať, tiež sa zachvílu púškam do písania diplomovky, takže úplne vpohode. Inak za Menhita sme spolu tankovali niekoko krát a bez problémov. Neostáva mi nič iné ako napísať jedno velké ÁNO
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
holy shit,hlavne kdyz sem mu psal esi by nechtel do nejaky vetsi pve guildy(ofc sem myslel VA),byl celkem razne proti,ze nema cas:D
jinak samozrejme taky pro ikdyz je to uzravreny uz
jinak samozrejme taky pro ikdyz je to uzravreny uz
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
tiez budem mat bakalarsky rocnik, ale tu stredu na 19:00 si snad na raid cas najdes ako ja. Pro.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Similar topics
» Denenie - fury warr
» Qirti - warrior fury/prot
» Wizz - Warr, tank/arms
» Beceles (Fury/Prot)
» Huo, Paladin, Tank
» Qirti - warrior fury/prot
» Wizz - Warr, tank/arms
» Beceles (Fury/Prot)
» Huo, Paladin, Tank
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat