Denenie - fury warr
+7
Jyrki
Potvorak
Ejkejforty
elvaein
Tristicek
Elli
dEnyy
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Denenie - fury warr
Nick: Denenie
Class (+spec): Fury / pvp Arms
Talenty: http://armory.gamenode.cz/talent-calc.php?cid=1&tal=3020320023300000000000000000000305043000520310153120501351000000000000000000000000000
Profese: jwc/min full
EQUIP a LINK NA ARMORY!: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Denenie
Máš enchanty a sockety?: Ano
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Když počítám pouze wotlk tak jen APAE odzačátku.
Důvod odchodu z guildy: Chodí se pouze ICC10 a ještě v časech který mi vubec nevyhovují. Equip co mám je nasbíraný z ww raidů.Hrál jsem tedkon půl roku spíš na pvp srvru AT
Zkušenosti se svojí classou: 9/10
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Kromě LK všechny taktiky zažitý
Proč právě Vir Aeternum: Jsem člověk co když něco začne tak to chce dokončit a být nejlepší a to platí všeobecně o wow. TBC jsem dokončil a když jsem před 2 rokama začal s WOTLK tak ho chci taky dokončit celý a tim svojí wow karieru po více jak 5 letech pověsit na hřebík a myslim že tuhle šanci mám s váma
Koho znáš v Vir Aeternum: Asi nikoho. Možná tak někoho z bg z arén
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den je to jiný. Čas na raid si jsem schopen udělat téměř vždy
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS na dummech mi přijde jako nic neříkající. Na single v icc25 při všech melee supportech jsem schopen držet kolem 8k na multi klidně i přes 10k. Je ještě co dělat na mém eq. Zbytečně mám moc hitu, zrovna jsem z přechodu ze str na arpen jako prioritní atribut. Takže rozhodně je co vylepšovat jenže je problém že neni zatim s kym
Tvoje UI: http://leteckaposta.cz/318924027
Class (+spec): Fury / pvp Arms
Talenty: http://armory.gamenode.cz/talent-calc.php?cid=1&tal=3020320023300000000000000000000305043000520310153120501351000000000000000000000000000
Profese: jwc/min full
EQUIP a LINK NA ARMORY!: http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Denenie
Máš enchanty a sockety?: Ano
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Když počítám pouze wotlk tak jen APAE odzačátku.
Důvod odchodu z guildy: Chodí se pouze ICC10 a ještě v časech který mi vubec nevyhovují. Equip co mám je nasbíraný z ww raidů.Hrál jsem tedkon půl roku spíš na pvp srvru AT
Zkušenosti se svojí classou: 9/10
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Kromě LK všechny taktiky zažitý
Proč právě Vir Aeternum: Jsem člověk co když něco začne tak to chce dokončit a být nejlepší a to platí všeobecně o wow. TBC jsem dokončil a když jsem před 2 rokama začal s WOTLK tak ho chci taky dokončit celý a tim svojí wow karieru po více jak 5 letech pověsit na hřebík a myslim že tuhle šanci mám s váma
Koho znáš v Vir Aeternum: Asi nikoho. Možná tak někoho z bg z arén
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): Každý den je to jiný. Čas na raid si jsem schopen udělat téměř vždy
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: DPS na dummech mi přijde jako nic neříkající. Na single v icc25 při všech melee supportech jsem schopen držet kolem 8k na multi klidně i přes 10k. Je ještě co dělat na mém eq. Zbytečně mám moc hitu, zrovna jsem z přechodu ze str na arpen jako prioritní atribut. Takže rozhodně je co vylepšovat jenže je problém že neni zatim s kym
Tvoje UI: http://leteckaposta.cz/318924027
dEnyy- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Denenie - fury warr
dvaja aktivni furry warrovia , proti
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
traja
/e to iste som chcel napisat akurat, Jyrki
/e to iste som chcel napisat akurat, Jyrki
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Dennyho znám z APAE, je to v pohodě člověk, dokonce jsem sním na srazu neskutečně kalil a zhulil se pak jsme asi 5 hodin bloudily po přehradě a hledali chatu za warra umí, boužel máme teď guildu po spojení přecpanou až až a nevím jestli by byl flek vubec v alt raidu já jsem ale PRO už jenom kvuli tomu že se známe
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Pokud neni tvůj sen čekat jako 50. na místo v raidu s dalšíma 3 fury warriorama, tak bohužel PROTI.
Potvorak- Poèet pøíspìvkù : 10
ak chces guildu na pokec a uspokojis sa jedine s druhym, nie topovym ID, tak si napis o inv
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
tak pokud vim maj se chodit 2 id...3 aktivni warri? bitch please,jedinej aktivni je lacko a zbytek logne 1x za mesic(zbytek=leona i guess).
za me pro
za me pro
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
Vubec neočekávám že hned po přijmutí budu chodit top ID to byste nemohli být top guilda. Za 1) Nemám na to eq (8k na ICC je hrozně málo) za 2) My jsme do SWP taky nebrali hned nováčky. Nejdřív se ukáž co je v tobě v BT pak si možná místo zasloužíš. Na druhou stranu nemá cenu mě zase přijimat pokud máte 3 fury warrs v top eq který jsou v recountu na prvních místech přes 10k dps
dEnyy- Poèet pøíspìvkù : 2
Luck: Leonna bola 2 tyzdne na dovolenke + mame Stanceka, ktory sa este nepredviedol v akcii ale ma full icc 25eq
no u nas vladnu huntri. ale inak vsetky classy su vyrovnane
no u nas vladnu huntri. ale inak vsetky classy su vyrovnane
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Byl na mě zlý v aréně .. PROTI
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
Přihláška pěkná, o tom žádná... ale ty 3 aktivní fury waři tu jsou a všichni točí a ne že ne. Dál je zde na main raid online přes 40 lidí, takže bys asi hodně času strávil na alt IDčkách, což se trochu bije s přístupem a snahou být ten nejlepší Prostě to bohužel nevidim jinak, než na PROTI
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Similar topics
» Brisingr - warr, tank/fury
» Qirti - warrior fury/prot
» Wizz - Warr, tank/arms
» Asauren prot/fury
» Asadafas - Fury Warrior
» Qirti - warrior fury/prot
» Wizz - Warr, tank/arms
» Asauren prot/fury
» Asadafas - Fury Warrior
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat