HOLY PALADIN (archaanjel)
+12
Jyrki
Kimaera
elvaein
Durdi
Ashbringerr
Mors pls
Hucimir
opicka
Spoek plz
Hauron
Serenity
ARCHAANJEL
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
HOLY PALADIN (archaanjel)
Nick: Archaanjel
mana : 28 193
hp : 18193
Class (+spec): (main) Holy / (off) retri
Talenty: 51 / 5 / 15
Profese: JWC (434) / ENG (436) / TAIL (195)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : GS 4907 (holy) / 4008 (dmg) , a je nova stranka neviem kde ukazuje EQ ( rad ukazem vo wowke)
Máš enchanty a sockety?: ano (full)
Máš stabilní internet?: yes! skoro 100% bez lagu . ( 7ms / 30-55 fps )
Předcházející guildy: NU (uz velmy davno , tam som bol guilda len 3 tyzden hh skoro nic )
Důvod odchodu z guildy: robili bordel ludi (ale uz davno )
Zkušenosti se svojí classou: ja som noob , uz hram 4,8 rokov paladin heal cely cas a pol rok dmg ( tak asi ano )
Zkušenosti na raidu (Wotlk): 100% , naxx 10 sam healujem , naxx 25 , eoe 10 sam healujem , eoe 25 , os +3 10 sam healujem , OS +3 25 , ud 10 , ud 25 , toc 10 sam healujem , toc 25 , togc 10 , togc 25 ( dal som 4x cele aj insaty ,ale hordu ) alik ne nemal som guildu hmm -.-
Proč právě Vir Aeternum: dlho rokov pocul dobra guilda alik a šlusny ludi a dobry aktivista hraci .
Koho znáš v Vir Aeternum: patricius a dragon (zaklad)
Věk: 22,10
Online omezení (kdy můžete hrát): vacsinou hravam vecer 17:00 do 1:00
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: to nepamatam
Tvoje UI: co je UI ?
Inak viem mate dost paladin by som velmy rad len pomahat s vami ako NAHRADNIK vedla sedeit lavička paladin , ked nemate paladin heal ked potrebujete pala heal , mozete mne zavolat a pomozem naplno .Ked bude online mate pala napriklad penelope tak ona ma prednost moze mne dat prec raide neni problem (chcem byt zatial nahradnik)
len rad s vami pomahat mam skuzenost rad vam ukazem TEST tesim sa vam
este mam problem TS ( nemozem pouzivat TS lebo som naozaj nepocujem ako neslisim Hluchy :/ ) ale mam strojcek pocujem kochlerarny implantatu realne ale na telefon TS nepocujem dobre hmm ay ste vedeli , aj spatne pisem prepac ....
´´hravam u hordy paladin heal (5470gs) rad hravam horda aj alik ´´
mana : 28 193
hp : 18193
Class (+spec): (main) Holy / (off) retri
Talenty: 51 / 5 / 15
Profese: JWC (434) / ENG (436) / TAIL (195)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : GS 4907 (holy) / 4008 (dmg) , a je nova stranka neviem kde ukazuje EQ ( rad ukazem vo wowke)
Máš enchanty a sockety?: ano (full)
Máš stabilní internet?: yes! skoro 100% bez lagu . ( 7ms / 30-55 fps )
Předcházející guildy: NU (uz velmy davno , tam som bol guilda len 3 tyzden hh skoro nic )
Důvod odchodu z guildy: robili bordel ludi (ale uz davno )
Zkušenosti se svojí classou: ja som noob , uz hram 4,8 rokov paladin heal cely cas a pol rok dmg ( tak asi ano )
Zkušenosti na raidu (Wotlk): 100% , naxx 10 sam healujem , naxx 25 , eoe 10 sam healujem , eoe 25 , os +3 10 sam healujem , OS +3 25 , ud 10 , ud 25 , toc 10 sam healujem , toc 25 , togc 10 , togc 25 ( dal som 4x cele aj insaty ,ale hordu ) alik ne nemal som guildu hmm -.-
Proč právě Vir Aeternum: dlho rokov pocul dobra guilda alik a šlusny ludi a dobry aktivista hraci .
Koho znáš v Vir Aeternum: patricius a dragon (zaklad)
Věk: 22,10
Online omezení (kdy můžete hrát): vacsinou hravam vecer 17:00 do 1:00
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: to nepamatam
Tvoje UI: co je UI ?
Inak viem mate dost paladin by som velmy rad len pomahat s vami ako NAHRADNIK vedla sedeit lavička paladin , ked nemate paladin heal ked potrebujete pala heal , mozete mne zavolat a pomozem naplno .Ked bude online mate pala napriklad penelope tak ona ma prednost moze mne dat prec raide neni problem (chcem byt zatial nahradnik)
len rad s vami pomahat mam skuzenost rad vam ukazem TEST tesim sa vam
este mam problem TS ( nemozem pouzivat TS lebo som naozaj nepocujem ako neslisim Hluchy :/ ) ale mam strojcek pocujem kochlerarny implantatu realne ale na telefon TS nepocujem dobre hmm ay ste vedeli , aj spatne pisem prepac ....
´´hravam u hordy paladin heal (5470gs) rad hravam horda aj alik ´´
ARCHAANJEL- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: HOLY PALADIN (archaanjel)
Ludia ja neviem. Príde mi ho lúto a nerád by som bol aby ste si s neho robili srandu. Tak prosím nesúdme to ako vystupuje ale čo ponúka. Pre tvoje dobro ti poviem Proti najdi si niečo menšie a nie guildu plnú ludí čo majú ego väčšie ako je únosné a je väčšine všetko na smiech. Prepáč ale nie, ale prajem ti len to najlepšie do budúcna nech si najdeš fajnu partu ludí a sadnete si. Písal som s ním a popravde tisnú sa mi slzy do očí .
Serenity- Poèet pøíspìvkù : 111
Jako jsme hovada, ale zas takovy ne. Archaanjel piše tak dementně kvuli vrozené vadě sluchu a ne, protože je to debil, tak to berte v potaz. Jinak já jsem PRO, potřebujem doplnit řady, uvidime, co řekne Penuša.
Serenity pekne si pisal to poriadku
(tak teraz tebe vysvetlim moj nazor) Serenity
Ja nerobim srandu ,,, ja si to vazim rad s vami pomahat guilda a radost sranda a zabava a dobrom ,hlavne pracovat guilda pve a raide posluchat a pravidla prisne a tak .
nemam rad ego nepozitivne , rad pozitivne ponukam pomaham preto som prisiel kvoli mam dobre prax skuzenost dlho doba hravam pve guilda elita a pomahat hlavne guilda a tesim sa s vami a zoznamit ludom
(tak teraz tebe vysvetlim moj nazor) Serenity
Ja nerobim srandu ,,, ja si to vazim rad s vami pomahat guilda a radost sranda a zabava a dobrom ,hlavne pracovat guilda pve a raide posluchat a pravidla prisne a tak .
nemam rad ego nepozitivne , rad pozitivne ponukam pomaham preto som prisiel kvoli mam dobre prax skuzenost dlho doba hravam pve guilda elita a pomahat hlavne guilda a tesim sa s vami a zoznamit ludom
To je ten co v naxx EQ skoro prehealoval Pene? Berme ho.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
tedka naprosto vazne, opravdu potrebujem doplnit rady, ale jak muzeme vyuzit cloveka u progressu, ktery nemuze komunikovat? nebo jsem to spatne akorat pochopil a na ts byt muzes a neco slysis? ze aspon reagujes na tvoje jmeno nebo neco takoveho? trosku mi to zkus vysvetlit prosim
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Ja myslím, že by to nemal byť problém, ten jeho problém.
Ty si Leggend? Pretože viem, že som na horde,ešte keď som bol GM mu občas pomohol, komunikoval a tak.
Ak ho ale prijmeme, zastavil by som nábor minimálne do stredy.
Pretože v pondelok sa má stať pravdepodobne večer tá vec.
Ty si Leggend? Pretože viem, že som na horde,ešte keď som bol GM mu občas pomohol, komunikoval a tak.
Ak ho ale prijmeme, zastavil by som nábor minimálne do stredy.
Pretože v pondelok sa má stať pravdepodobne večer tá vec.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Nevim, prijde mi ze clovek s jakykolim handicapem by mel delat radostnejsi veci nez hrat wow a tvrdnout doma
Ale pokud to mysli vazne a zna taktiky tak by nemusel byt problem, stejne vetsina slysisich na TSku uz vubec neposloucha takze to bude jedno.
Ale pokud to mysli vazne a zna taktiky tak by nemusel byt problem, stejne vetsina slysisich na TSku uz vubec neposloucha takze to bude jedno.
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
Něco mi říká, že seš Leggend holy pala z hordy ... Takže PROTI Ten psal stejně jako ty.
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
OPICKA : Ano ja som naozaj uplne nic nepocujem (Hluchy) ako neslisim 0%.
Som narodil nevedeli sme ci pocujem alebo nepocujem ked som mal pol roka poskodil Slimak ucho a umieranie bunky a preto nepocujem cely zivot a tazko som sa ucil rozpravat (rozpraval som jak OPICA ) aj neskoro som ucil citat
3 roky som mal zacal chodil logopedia ucil rozpravat a pisat , a potom ked som mal 7 rokov prvy krat v zivote pocujem som operoval ucho strojcek vola sa ´´Kochlerarny implantatu´´ pozri si na google a budes pochopit
a neskor som pocul naucit zvyknut hlas a tak tazko som pracoval zivot snazil som sa .a stale postupil postupil rozpravat lepsie . a uz som teraz normalne ale ten pisanie mam stale problem zle a neviem dobre spajanie v hlave vetu spravne pisat (pisem jak madar hh)
Problem nenisom zvyknuty hlas telefon , televizor , raido , TS . neni zvyknuty
ale rozumiem len vacsinou rodina a najlepsie kamaraty co poznam dlho rokov a naucil hlas. problem je TS tam je prizvuk elektirka + hlas normalne nepocujem dobre ani sustreed spatne. musim vela trenovat naucit poocut hlas lepsit..
Inak som Slovak ,bratislava , karlova ves.
Ked Raide prvy krat boss , tak musim pred pripravene taktika vediet napriklad kukam Youtube pomocka taktika alebo kamaraty mne vysvetli guilda rad pomoct by som rad. pisat chat .. TS nemozem ospraveddlujem hm ma to mrzi , skuzal som a neide to dobre pocut .
ASHBRINGERR : ano som LEGGEND nick horda , co mas problem preco?ty vadi horda?
Som narodil nevedeli sme ci pocujem alebo nepocujem ked som mal pol roka poskodil Slimak ucho a umieranie bunky a preto nepocujem cely zivot a tazko som sa ucil rozpravat (rozpraval som jak OPICA ) aj neskoro som ucil citat
3 roky som mal zacal chodil logopedia ucil rozpravat a pisat , a potom ked som mal 7 rokov prvy krat v zivote pocujem som operoval ucho strojcek vola sa ´´Kochlerarny implantatu´´ pozri si na google a budes pochopit
a neskor som pocul naucit zvyknut hlas a tak tazko som pracoval zivot snazil som sa .a stale postupil postupil rozpravat lepsie . a uz som teraz normalne ale ten pisanie mam stale problem zle a neviem dobre spajanie v hlave vetu spravne pisat (pisem jak madar hh)
Problem nenisom zvyknuty hlas telefon , televizor , raido , TS . neni zvyknuty
ale rozumiem len vacsinou rodina a najlepsie kamaraty co poznam dlho rokov a naucil hlas. problem je TS tam je prizvuk elektirka + hlas normalne nepocujem dobre ani sustreed spatne. musim vela trenovat naucit poocut hlas lepsit..
Inak som Slovak ,bratislava , karlova ves.
Ked Raide prvy krat boss , tak musim pred pripravene taktika vediet napriklad kukam Youtube pomocka taktika alebo kamaraty mne vysvetli guilda rad pomoct by som rad. pisat chat .. TS nemozem ospraveddlujem hm ma to mrzi , skuzal som a neide to dobre pocut .
ASHBRINGERR : ano som LEGGEND nick horda , co mas problem preco?ty vadi horda?
Dajte mu šancu, podľa mňa neni pravda žeby akurát vo VA boli ludia čo by si robili srandu z vážnych vecí. Ku tomu, že hrá aj na horde, tak pokial mi je známe aj istá celebrita od hordy tu má mága a tiež neni problém.
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
Leggende já jsem AKTA .. Možná bych byl i možná mírně PRO protože healovat umí dobře. A s taktikou to bude horší.
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
ked vie taktiky, tak si mysli ze vobec neprekaza, ze nepocuje..aj tak poka guildy na ts moc nechodi, lebo to pozna..horsie to bude ,ked otvoria ICC..ale je to na nom, ako to da..ja so ZA
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
dajem tomu, ze OK
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Já bych mu dal šanci. Holy je jenom Pene. PRO
A s tim, že si z něho budem dělat srandu?! to je nesmysl. Ať už se občas chováme jakkoliv.
A s tim, že si z něho budem dělat srandu?! to je nesmysl. Ať už se občas chováme jakkoliv.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Janey napsal:Já bych mu dal šanci. Holy je jenom Pene. PRO
na robenie si srandy mame predsa shiggyho
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
Moroes napsal:To je ten co v naxx EQ skoro prehealoval Pene? Berme ho.
Bereš naxx jako primarní? Navíc pokud si tva dušička nevšimla, tak Holy Pala tu ma nějake divné redukce na heal.
Jiank co se týká příjmutí. Na Test ho 100% vemem, já stím nemám problém. Není to o tom kdo je skill a kdo ne. Mačkat dvě tlačítka podle Moroese umí každý, ale na jeho chabý názor se nikdo neptá.
Já jsem Pro Přijetí
PS : Taktiky zna, ale jen z Hordy, proto par 10 Toc by mu mělo ukazat co a jak.
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
ja jsem PRO co jsem videl na toc 25 gdkp tak jeho heal nebyl spatny i taktiky vedel
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Pre prijatie na TEST;
Nech si napíše ingame
Nech si napíše ingame
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Similar topics
» Elwwin Paladin - Main(PvP R3 a PvE R3) off(PvE Holy a PvP Holy)
» Dimm - holy paladin
» Morrten - holy paladin
» Promo - paladin (holy/prot)
» Penelope, Paladin Holy/Retri
» Dimm - holy paladin
» Morrten - holy paladin
» Promo - paladin (holy/prot)
» Penelope, Paladin Holy/Retri
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: