Dimm - holy paladin
+8
Linzy
Janey
Patricius
olie
Largi
Elli
Jyrki
Dimm
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Dimm - holy paladin
Nick: Dimm
Class (+spec): Paladin - holy
Talenty: wow335.gamestool.net/paladint.php?503500520200130531005152215000000000000000000000000005212050000000000000000000
Profese: 432 JWC, 412 ENCH, 375 ENG (dodelam)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Dimm
toto je muj equip jeste z doby, kdy jsem naposled aktivne hral na Narniasu. 25/10 naxx equip, potrebuju neco udelat s trinketama, beltem a neckem. To by nemel byt problem
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano, stabilni adsl
Předcházející guildy: Blood Shadows
Důvod odchodu z guildy: s guildou jsme presli po vyfarmeni Naxxramasu na ofi server Wildhammer EU, kde jsem hral asi 3/4 roku, pote me Cataclysm prestal bavit a vratil jsem se zpet k wotlku..
Zkušenosti se svojí classou: Holy paladina hraju na narniasu uz od T5 TBC, celou dobu to byl muj main char, kratce jsem hral i DK. Na ofi to byl muj prvni alt.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Conqueror of Naxxramas na narniasu, 10 i 25 uld na twinu, icc na ofi (wotlk i cata)
Proč právě Vir Aeternum: Znam od Vas z guildy nektery lidi (jyrkiho a luckzora i osobne), chtel bych si zase zahrat pve na vrcholove urovni.
Koho znáš v Vir Aeternum: Jyrki, Luckzor, Huca, Kuco ...
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): muzu hrat kdykoliv
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: nemam zadny hps metr ze soucasny doby z wotlku, mackat to umim, holy paladin neni zadna slozita veda, zkusenosti s raidovanim na vysoky urovni mam.
Tvoje UI:
jsem zvykly mit nabindovane vsechny spelly, krome zakladnich addonu, jako je dbm, omnicc a podobne jsem zvykly pouzivat tukui, ma to spoustu internich vymozenosti, ktere se hodi.
Raid frames pouzivam taky z tukui..
https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2yyba55.jpg
Class (+spec): Paladin - holy
Talenty: wow335.gamestool.net/paladint.php?503500520200130531005152215000000000000000000000000005212050000000000000000000
Profese: 432 JWC, 412 ENCH, 375 ENG (dodelam)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Dimm
toto je muj equip jeste z doby, kdy jsem naposled aktivne hral na Narniasu. 25/10 naxx equip, potrebuju neco udelat s trinketama, beltem a neckem. To by nemel byt problem
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano, stabilni adsl
Předcházející guildy: Blood Shadows
Důvod odchodu z guildy: s guildou jsme presli po vyfarmeni Naxxramasu na ofi server Wildhammer EU, kde jsem hral asi 3/4 roku, pote me Cataclysm prestal bavit a vratil jsem se zpet k wotlku..
Zkušenosti se svojí classou: Holy paladina hraju na narniasu uz od T5 TBC, celou dobu to byl muj main char, kratce jsem hral i DK. Na ofi to byl muj prvni alt.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Conqueror of Naxxramas na narniasu, 10 i 25 uld na twinu, icc na ofi (wotlk i cata)
Proč právě Vir Aeternum: Znam od Vas z guildy nektery lidi (jyrkiho a luckzora i osobne), chtel bych si zase zahrat pve na vrcholove urovni.
Koho znáš v Vir Aeternum: Jyrki, Luckzor, Huca, Kuco ...
Věk: 22
Online omezení (kdy můžete hrát): muzu hrat kdykoliv
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: nemam zadny hps metr ze soucasny doby z wotlku, mackat to umim, holy paladin neni zadna slozita veda, zkusenosti s raidovanim na vysoky urovni mam.
Tvoje UI:
jsem zvykly mit nabindovane vsechny spelly, krome zakladnich addonu, jako je dbm, omnicc a podobne jsem zvykly pouzivat tukui, ma to spoustu internich vymozenosti, ktere se hodi.
Raid frames pouzivam taky z tukui..
https://2img.net/h/oi42.tinypic.com/2yyba55.jpg
Dimm- Poèet pøíspìvkù : 16
Re: Dimm - holy paladin
mocinky moc PRO...co Vam bdue rozpravat
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
jeste jsem malinko predelal talenty, glyfy si behem dneska opatrim (aukce prazdna)
tak ja nepoznam takze sa moc nemiesam do toho to bude mat hlavne slovo janey skor
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Ja bych byl aj Pro (aspon budu met s kym chodit areny s DKacke)
Ale jinako nevim, jak to bude s raidovanim, je nas dost.
Btw. nevim kdy sa lognu, chtel sem dneska, ale fakt nedam 3 000 za grafiku, co nevyuziju jeji plny vykon na tej mojej herce... Takze snad do stredy uz budu online
Ale jinako nevim, jak to bude s raidovanim, je nas dost.
Btw. nevim kdy sa lognu, chtel sem dneska, ale fakt nedam 3 000 za grafiku, co nevyuziju jeji plny vykon na tej mojej herce... Takze snad do stredy uz budu online
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
sak sa mu da rank Miles a poznamka No kick; PvP jak Nemehlovi Kuchymu a Lagzorovi...ked bude treba vypomoc, tak aspon bue v guilde nie?
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Dimma znam jen jsem smutnej ze jsi Dimm nevzpomel na me
jinak dobrej paladin
je snim sranda takze PRO
jinak dobrej paladin
je snim sranda takze PRO
Patricius- Poèet pøíspìvkù : 60
no nevim pokud neni situace vyloženě špatná tak beru na raid 1 holy palu max a Pene má zatim skoro 100% účast. Takže pokud by se jednalo o někoho cizího tak sem proti.
Ale tim, že tady kluky znáš tak bych tě vzal s tim, že pokud tu bude Pene, která má jak equip tak se ukázalo, že to i docela dává tak asi bude chodit ona.
Takže jen aby si s tim kdyžtak počítal. Jinak s invem problém nemám.
Ale tim, že tady kluky znáš tak bych tě vzal s tim, že pokud tu bude Pene, která má jak equip tak se ukázalo, že to i docela dává tak asi bude chodit ona.
Takže jen aby si s tim kdyžtak počítal. Jinak s invem problém nemám.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
ty rád footfetish?Linzy napsal:no to mi pojeb nohy
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Tak ak sa niekto zaručí, že ťa to bude baviť aspoň pár mesiacov, holy sa zíde. Skúsenosti inak pekné, tešíme sa. Ak hladáš vrcholové pve, nejaký náznak by tu mohol byť, ale noliferi určite nejsme (taký zdravý stred)
Durdi- Poèet pøíspìvkù : 55
nolifery urcite nehledam, resit gemy, reforge a spell rotace do 4 do rana me nebavi, proto jsem se rozloucil s BS na ofi.
Chapu, ze mate asi kompletni primarni raid setup, s tim jsem ani moc nepocital (nemam na to zatim equip).
/edit Linzy a Patricius...jsem to hlava derava
Chapu, ze mate asi kompletni primarni raid setup, s tim jsem ani moc nepocital (nemam na to zatim equip).
/edit Linzy a Patricius...jsem to hlava derava
Přijatý jako druhý a poslední holy pala.
Tak vy si furt davate pauzicky a emo stavy tak co ma clovek pak delat...
Bol som na víkend preč, ale samozrejme jeden veľký súhlas.
Len bolo nutné dať prihlášku, aby sa kompetentní vyjadrili.
Len bolo nutné dať prihlášku, aby sa kompetentní vyjadrili.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Nebylo by špatny si ještě udělat nějakej retri off spec, ať mužeš aspoň na raid, kdyby nebylo misto pro heal, ale pro dmg jo.
Similar topics
» Elwwin Paladin - Main(PvP R3 a PvE R3) off(PvE Holy a PvP Holy)
» Morrten - holy paladin
» HOLY PALADIN (archaanjel)
» Penelope, Paladin Holy/Retri
» Mariana Holy / Prot paladin
» Morrten - holy paladin
» HOLY PALADIN (archaanjel)
» Penelope, Paladin Holy/Retri
» Mariana Holy / Prot paladin
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: