Přihláška
+9
pve
Nirrty
Hauron
Penelope
elvaein
Janey
Kimaera
opicka
Siflik
13 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Přihláška
Nick:Siflik main a Siflikova alt :-)
Class (+spec):main-warr dwarf a alt-priest human
Talenty:main-warr prot/furry a alt-priest holy/shadow
Profese:BS,min-warr a ench a tailor-priest
EQUIP a LINK NA ARMORY! :TOGC 10 a toc 25 fury /prot... omlouvam se ale nepodarilo se mi rozdejchat armory...
Máš enchanty a sockety?: full teda aspon doufam :-)
Máš stabilní internet?:jj jen výjmečně se stává že padne ale opravdu jen výjmečně
Předcházející guildy: Old Heroes
Důvod odchodu z guildy:Naše guilda přešla k vám
Zkušenosti se svojí classou:Za warra si myslim že celkem něco umím, s priestem se mam ještě hodně co učit :-)
Zkušenosti na raidu (Wotlk):Po togc 25 znam
Proč právě Vir Aeternum:Jak sem psal OH přešlo k vám
Koho znáš v Vir Aeternum:Asi nikoho
Věk:20
Online omezení (kdy můžete hrát):Můžu Po až Čt od tech 18:00 +-
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:No nyní sem testoval Arms ale ten netočí takže aktualni dps nemam.... ale tech 6k+ bude určo
Tvoje UI:
Class (+spec):main-warr dwarf a alt-priest human
Talenty:main-warr prot/furry a alt-priest holy/shadow
Profese:BS,min-warr a ench a tailor-priest
EQUIP a LINK NA ARMORY! :TOGC 10 a toc 25 fury /prot... omlouvam se ale nepodarilo se mi rozdejchat armory...
Máš enchanty a sockety?: full teda aspon doufam :-)
Máš stabilní internet?:jj jen výjmečně se stává že padne ale opravdu jen výjmečně
Předcházející guildy: Old Heroes
Důvod odchodu z guildy:Naše guilda přešla k vám
Zkušenosti se svojí classou:Za warra si myslim že celkem něco umím, s priestem se mam ještě hodně co učit :-)
Zkušenosti na raidu (Wotlk):Po togc 25 znam
Proč právě Vir Aeternum:Jak sem psal OH přešlo k vám
Koho znáš v Vir Aeternum:Asi nikoho
Věk:20
Online omezení (kdy můžete hrát):Můžu Po až Čt od tech 18:00 +-
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech:No nyní sem testoval Arms ale ten netočí takže aktualni dps nemam.... ale tech 6k+ bude určo
Tvoje UI:
Siflik- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Přihláška
jedinej warr je quirty (pisu spravne?) na druhou stranu mame hromadu lidi, kteri zaplnuji misto na togc25, ja bych to napsal asi takhle, pokud budes dobrej, neni problem udelat ti misto, pokud budes pruumer/podprumer, budes se dostavat tezko na raidy
pokud chces byt akorat v kolektivu a nebude ti vadit ucast na normal toc a jinech ne-mainovejch instatnich, tak by mi to ani nevadilo
rozhodni se sam
pokud chces byt akorat v kolektivu a nebude ti vadit ucast na normal toc a jinech ne-mainovejch instatnich, tak by mi to ani nevadilo
rozhodni se sam
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
opicka napsal:jedinej warr je quirty (pisu spravne?) na druhou stranu mame hromadu lidi, kteri zaplnuji misto na togc25, ja bych to napsal asi takhle, pokud budes dobrej, neni problem udelat ti misto, pokud budes pruumer/podprumer, budes se dostavat tezko na raidy
rozhodni se sam
Amen
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
opicka napsal:pokud budes dobrej, neni problem udelat ti misto
ah no ja som podpriemer asi čo už no
PRO za tanka
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
:'( jen bylo vcera mocinnky moc lidi online :X
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
Pro
Gorly, ještě máme přece jednoho........... a schválně jetli víš koho
Gorly, ještě máme přece jednoho........... a schválně jetli víš koho
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
a mě ta přihláška přiijde ofláknutá, proti
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Toto neni POKEC! Vyjadrujte sa k prihláške a k veci.
A keďže sa jedná o bývalého člena OH? tak by som bol rád, aby sa vyjadrili aj ľudia, ktorí z OH do VA prišli. Myslím, že nám najviac povedia.
A keďže sa jedná o bývalého člena OH? tak by som bol rád, aby sa vyjadrili aj ľudia, ktorí z OH do VA prišli. Myslím, že nám najviac povedia.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Tak jako nechci, aby jsi to bral nějak ve zlém. Za warra umíš dobře, ale spousta lidí s tebou měla problém v tom, že tě to na raidu přestalo bavit a jednoduše jsi šel off (následně se raid rozpadl, protože nebyl další tank). Vzhledem k situacím a tvým otráveným komentářům, po kterých to následovalo silně pochybuji, že šlo o výpadek netu. Navíc jsi se na net nikdy nevymlouval. Možná to tady ostatní nenapíšou, protože ti nechtějí nějak ublížit, ani já to nemám v plánu, ale jen tě předem varuji, protože vím, že tohle by ti tady trpěno nebylo. Jestli si tohle ale srovnáš v hlavě, že jednání tohoto typu není zrovna týmové a už to dělat nebudeš, tak můžu jen říct, že jsi dobrý hráč a jiné výhrady, než tuto nemám.
Mallenia- Poèet pøíspìvkù : 34
Za svou classu umí na dobré úrovni, ale jak už zmínila žena, tak se často stávalo, že řekl uprostřed raidu: "Nebaví mě to!!" a po chvíli byl offline a už se nelogl. Jinak se vším co napsala Monča plně souhlasím.
Insie- Poèet pøíspìvkù : 22
No myslim si, ze tady by se mu to "stalo" jenom jednou... Tim te nejak nechci odrazovat, ale uz tady byly takove pripady (viz jeden nejmenovany warlock)
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Já to dělám v jednom kuse, takže tak a nikdo mi na to nepřišel...
Jinako po tom, co Huo leavnul nevím, nevím... Tanků je i tak dost, podle mě.
Ale mě zas čeká krásný čas s mojí Jankou!!!! Takže po mni nebude vidu ani slechu, max na chodníka budu mávat v otrokovicách na vlakáči
Neutral - spíš pro :-x
Jinako po tom, co Huo leavnul nevím, nevím... Tanků je i tak dost, podle mě.
Ale mě zas čeká krásný čas s mojí Jankou!!!! Takže po mni nebude vidu ani slechu, max na chodníka budu mávat v otrokovicách na vlakáči
Neutral - spíš pro :-x
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Ještě se teda jednou vyjádřím... jediný Emo leav, nebo něco podobného jako zmiňuje Monča... = Bezmilostný Kick z Guildy.
Naše guilda není sbírka emo dětí nebo jiných. Nechci tě soudit, ale jen pro dobro bys měl zvážit případné následky.
pozn. je teď hodně lidí, tak je možné, že se málo dostaneš na raid.
Napiš si někomu o inv. Lock
Naše guilda není sbírka emo dětí nebo jiných. Nechci tě soudit, ale jen pro dobro bys měl zvážit případné následky.
pozn. je teď hodně lidí, tak je možné, že se málo dostaneš na raid.
Napiš si někomu o inv. Lock
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: