Nidever - Hunter - Marksman
+12
elvaein
Kimaera
Ashbringerr
Largi
Elli
chodnik
Serenity
opicka
Eska
Luckz0r
Janey
Nidever
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Nidever - Hunter - Marksman
Predem se chcu omluvit, ze ten char urcite neni podle vasich predstav. Jde mi spis o to jestli ma cenu vubec s tim charem na ali neco delat. Je mi jasne, ze si na tom charu muzu zapracovat sam, ale byt v guilde ma urcite obrovske vyhody. Sazim ciste na to, ze mam snad aspon takovou reputaci s kterou mi tohle projde. Samozrejme pocitam i s nejakyma tvrdsima podminkama a jsem pripraveny je prijmout.
Nick: Nidever (zatim je to Nideverka, pokud zacnu hrat na alianci, tak to zmenim nejspis spolecne i s rasou)
Class (+spec): Hunter MM
Talenty: vetsinou klasicky 7/57/7, podle toho jak aktualne co funguje/nefunguje
Profese: V planu je skining+jwc (kdyby mi nekdo pujcil nejaky char s miningem abych si nemusel preposilat surky na vysillovani JWC z hordy tak bych mu mozna dal i golda)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Zadny EQ, jen doexpeny char
http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Nideverka
Máš enchanty a sockety?: Enchanty z repek si muzu preposlat, zbytek neni problem dodelat pozdeji. Z charu chcu vzdycky vyzdimat maximum.
Máš stabilní internet?: Jiste, DSL pres telecom, takze nejstabilnejsi pripojeni na svete
Předcházející guildy: Dark Lords, Guards of Dark, Graveyard Express
Důvod odchodu z guildy: Ja jsem neodesel, odesla vetsina guildy. Myslim ze uz o tom podrazu vetsina trochu aktivnich lidi na tom vesnickem serveru uz slysela. Postavy si v guilde necham, ale aktivne budu hrat jen na alianci.
Zkušenosti se svojí classou: Huntera hraju od TBC. Myslim ze mam zmaklou velkou cast theorycraftu. Vetsinu casu v GoDech i v DL jsem delal CL (vetsinou jen sam sobe, ale furt se to pocita!)
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Zabite vsechno mozne i nemozne a vsechny mozne i nemozne zpusoby.
Proč právě Vir Aeternum: Zmena. Na horde je v kazde normalni guilde aspon par lidi kvuli kterym mi to nestoji se tam tlacit. VA byla dlouhou dobu po DL nejuspesnejsi guilda na serveru. Verim ze dokazete zamakat a nejaky ten FK v ICC utrhnout, kdyz je ted DL v prachu, ceho bych chtel byt samozrejme soucasti. I kdyz moc nepocitam, ze bych se nejblizsich par mesicich vubec na nejake top raidy dostaval.
Koho znáš v Vir Aeternum: Luckzor, Huca, Largo
Věk: 23
Online omezení (kdy můžete hrát): Prakticky neexistuje.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Screenovani neni zrovna muj konicek. Muzete se podivat na videa http://www.twitch.tv/nidever/c/1996042 nebo https://www.youtube.com/watch?v=TEegEJeKGHk
Tvoje UI: SUF, Bartender, SBF, Recount, Omen, Tidy Plates, Heatsink, BigWigs, Quartz a par dalsich addonu, ktere jsou spis jen pro oko nez nejakou funkci
http://www.darklords.n-art.cz/forum/gallery/image.php?mode=medium&album_id=2&image_id=165
Nick: Nidever (zatim je to Nideverka, pokud zacnu hrat na alianci, tak to zmenim nejspis spolecne i s rasou)
Class (+spec): Hunter MM
Talenty: vetsinou klasicky 7/57/7, podle toho jak aktualne co funguje/nefunguje
Profese: V planu je skining+jwc (kdyby mi nekdo pujcil nejaky char s miningem abych si nemusel preposilat surky na vysillovani JWC z hordy tak bych mu mozna dal i golda)
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Zadny EQ, jen doexpeny char
http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Nideverka
Máš enchanty a sockety?: Enchanty z repek si muzu preposlat, zbytek neni problem dodelat pozdeji. Z charu chcu vzdycky vyzdimat maximum.
Máš stabilní internet?: Jiste, DSL pres telecom, takze nejstabilnejsi pripojeni na svete
Předcházející guildy: Dark Lords, Guards of Dark, Graveyard Express
Důvod odchodu z guildy: Ja jsem neodesel, odesla vetsina guildy. Myslim ze uz o tom podrazu vetsina trochu aktivnich lidi na tom vesnickem serveru uz slysela. Postavy si v guilde necham, ale aktivne budu hrat jen na alianci.
Zkušenosti se svojí classou: Huntera hraju od TBC. Myslim ze mam zmaklou velkou cast theorycraftu. Vetsinu casu v GoDech i v DL jsem delal CL (vetsinou jen sam sobe, ale furt se to pocita!)
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Zabite vsechno mozne i nemozne a vsechny mozne i nemozne zpusoby.
Proč právě Vir Aeternum: Zmena. Na horde je v kazde normalni guilde aspon par lidi kvuli kterym mi to nestoji se tam tlacit. VA byla dlouhou dobu po DL nejuspesnejsi guilda na serveru. Verim ze dokazete zamakat a nejaky ten FK v ICC utrhnout, kdyz je ted DL v prachu, ceho bych chtel byt samozrejme soucasti. I kdyz moc nepocitam, ze bych se nejblizsich par mesicich vubec na nejake top raidy dostaval.
Koho znáš v Vir Aeternum: Luckzor, Huca, Largo
Věk: 23
Online omezení (kdy můžete hrát): Prakticky neexistuje.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Screenovani neni zrovna muj konicek. Muzete se podivat na videa http://www.twitch.tv/nidever/c/1996042 nebo https://www.youtube.com/watch?v=TEegEJeKGHk
Tvoje UI: SUF, Bartender, SBF, Recount, Omen, Tidy Plates, Heatsink, BigWigs, Quartz a par dalsich addonu, ktere jsou spis jen pro oko nez nejakou funkci
http://www.darklords.n-art.cz/forum/gallery/image.php?mode=medium&album_id=2&image_id=165
Nidever- Poèet pøíspìvkù : 100
Re: Nidever - Hunter - Marksman
Bavili jsme se o tom ve vedeni a nikdo vylozene nebyl proti. Budeme se ti snazit vyjit vstrict, aby jsme ti ten prechod ulehcili. Jinak co se tyce equipu si myslim, ze nebude problem.
Jinak prihlaska supr (jinou sem ani necekal). Ja jsem urcite PRO.
Jinak prihlaska supr (jinou sem ani necekal). Ja jsem urcite PRO.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
za me 100% pro.doufam ze pude pak aj ta segra:)
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
rozhodne pro a jsem rad, ze jsi si napsal prihlasku uz takhle brzy, co se tyce segry, taky berem vsemi deseti (slysel jsem, ze by mohl byt problem s jejim charem na ali a soude podle dialogu, co jsme vedli vcera, bychom to teoreticky mohli vyresit - ve vyslovene krajni situaci)
opicka- Poèet pøíspìvkù : 420
len tak medzi rečou kto je jeho sestra?
Serenity- Poèet pøíspìvkù : 111
pokud ma nekdo sestru at sem hodi fotku zvysi sanci na prijeti
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
Serenity napsal:len tak medzi rečou kto je jeho sestra?
natalka
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Myslím, že Junior bude rád za takového hutra soukmenovce.
A já budu rád, že mě nebude zabíjet v BG :D:D
A co se Natálie týče - vyřeší to probém s makrem na verbování healu.
Já sem PRO
A já budu rád, že mě nebude zabíjet v BG :D:D
A co se Natálie týče - vyřeší to probém s makrem na verbování healu.
Já sem PRO
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Dobrej hunter v BG na aliancké straně se vždy hodí +Máme dalšího streamera ! Jednoznačně PRO.
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
http://theexiles.forumotion.com/t16-kick-mairon
ahahahahahaahahaahah:D dobre ty...jinak podle toho,co sem si procital letmo to forko,tak ta guilda musi bejt strasnej joke a uprimne se fakt nedivim,ze tam hrat nechcete
ahahahahahaahahaahah:D dobre ty...jinak podle toho,co sem si procital letmo to forko,tak ta guilda musi bejt strasnej joke a uprimne se fakt nedivim,ze tam hrat nechcete
co ja viem..nemam nic proti,ale pride mi to jak, ze jedna top g skoncila tak sa musim rychlo natlacit do druhej... ale inak ZA
Kimaera- Poèet pøíspìvkù : 403
Kimaera napsal:co ja viem..nemam nic proti,ale pride mi to jak, ze jedna top g skoncila tak sa musim rychlo natlacit do druhej... ale inak ZA
dam ti scenar...shiggy si rekne,ze si udela guildu a vysere se na VA.sbali pulku VAcek a pulku NU.co bys delal ty jako hrac,kterej je zvyklej na raidy na urovni mezi kamaradama,ktery se na tebe vysrali?
scenar 1.prestanes hrat
scenar 2.zkusis to nekde jinde(jedina moznost by u ali bylo asi GR/kaldorei...ale tam bys asi dlouho taky nevydrzel:D true story...viz connel,ja,lodry ale i dalsi)
scenar 3.pudes to zkusit na hordu
ja se teda jeho rozhodnuti vubec nedivim a vubec mi to neprijde jako ze by musel byt hned v dalsi top guilde.proste chce hrat nekde,kde to ma smysl a uprimne bude to pro nas dost velkej prinos(+kdyz pude jeste ta segra za heal)
Kimaera napsal:co ja viem..nemam nic proti,ale pride mi to jak, ze jedna top g skoncila tak sa musim rychlo natlacit do druhej... ale inak ZA
Ono to tak vlastne je. Mohl bych jit do nejake horsi guildy, kde vim ze by me brali vsemi deseti, ale proc bych to delal kdyz vim ze dokazu hrat i na trochu lepsi urovni. At to zni jakkoliv namyslene, tak je to proste tak. Prihlasku jsem podaval s vedomim, ze me muzete poslat nekam, a spoleham jen na to, ze uverite ze muzu byt pro vas casem prinos, ale nemam co ztratit, tak proc bych to nezkusil. Pokud si hledas praci, tak se taky s diplomem nesnazis dostat na uklizece.
mimo temy ale , shiggy rekne ze si udela guildu ...
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
Pro pre Shiggyho vlastnú guildu či?elvaein napsal:PRO
Serenity- Poèet pøíspìvkù : 111
Elli napsal:mimo temy ale , shiggy rekne ze si udela guildu ...
tak mne to prirovnani k nobasovi celkem sedi:D
nehlede na to,ze nobas uz jednu guildu zkousel(acta non verba bo jak to bylo) a byl to fail ze...
Luckz0r napsal:http://theexiles.forumotion.com/t16-kick-mairon
Jen jsem jim do guild chatu napsal ze jsou krysy (nekteri, hodne lidi co tam sli uz jen proto ze jim vlastne nic nezbyvalo maji stejny nazor, jen se boji ozvat). Co mi nobas predtim i odkyval. Strasne ublizene se citi jen ti kterym je asi jasne ze se jich to tyka. Kazdopadne myslim ze nikdo necekal ze to dopadne jinak.
Naposledy upravil Nidever dne Wed May 08, 2013 9:39 am, celkově upraveno 2 krát
jasné že pre Shiggyho vlastnú gildu
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Budes mat improved hunter's mark ze?
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
Pokud bych se dostaval do raidu kde je vice hunteru tak s tim nemam problem. Mel jsem to vytalentene poslednich par mesicu, kdyz jsme byli na raidu pravidelne 2, drive i 3 hunteri. Dokud zas nechytnu slinu trapcit v PvP, tak jsem schopny si podle toho postavit i 2 buildy.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Wildkeeper - hunter Marksman
» Liewelin, Hunter, DMG (BM, SV)
» Mi - Hunter, Surv/bm/mm
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter
» Liewelin, Hunter, DMG (BM, SV)
» Mi - Hunter, Surv/bm/mm
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter