Foresgump - Hunter
+7
Ashbringerr
Penelope
Jyrki
elvaein
Mors pls
Largi
Foresgump
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Foresgump - Hunter
Nick: Foresgump
Class (+spec): Hunter .. MM ( PvE ) ,BM,MM (PvP) .. jak kdy
Talenty: arsenal.gamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Foresgump&gn=Adamante+Durior&group=1
Profese: Engineering 450, Tailoring 450, Jewelcrafting 450 ... + ostatí secundarni profky
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Equip většinou z ToC .. něco málo z UD arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Foresgump&gn=Adamante+Durior
Máš enchanty a sockety?: ano všechny
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Numero Uno,Refusion,Adamante Durior
Důvod odchodu z guildy: AD .. přechod na jiný server .. tudíž rozpad guildy :/
Zkušenosti se svojí classou: tak huntera hraju už nějakej pátek ... začínal jsem už na tbc,kde jsem byl v guildě noční hlídka (pozděj Numero Uno) ..tam jsem se zasloužil o class leadera hunteru
wow hraju asi 4-5 let ... převážně hraju huntera a nic jiného,takže zkušeností mám dost
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Naxx10/25 ,EoE10/25,OS10/25, UD10/25, ToC10/25 ,ToGC 10/25 ..vpodstatě všechno až na Onyxii ..tu jsem ještě nebyl
Proč právě Vir Aeternum: jak už jsem psal .. AD přešly na jiný server a já bych rád pokračoval na Narniase se schopnouPvE guildou .. dál progresoval a chodil raidy
Koho znáš v Vir Aeternum: tak samozřejmě Largo,Burning ,Thorag,Ashbringer ,Chodnik ... no je jich víc
Věk: 18ti letý sexy boy
Online omezení (kdy můžete hrát): když nemám školu ,tak v podstatě nonstop .. (krom soboty večer )
Tvoje UI: klasický Bartender4 .. hezky uspořádaý ..
Class (+spec): Hunter .. MM ( PvE ) ,BM,MM (PvP) .. jak kdy
Talenty: arsenal.gamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Foresgump&gn=Adamante+Durior&group=1
Profese: Engineering 450, Tailoring 450, Jewelcrafting 450 ... + ostatí secundarni profky
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Equip většinou z ToC .. něco málo z UD arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Foresgump&gn=Adamante+Durior
Máš enchanty a sockety?: ano všechny
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: Numero Uno,Refusion,Adamante Durior
Důvod odchodu z guildy: AD .. přechod na jiný server .. tudíž rozpad guildy :/
Zkušenosti se svojí classou: tak huntera hraju už nějakej pátek ... začínal jsem už na tbc,kde jsem byl v guildě noční hlídka (pozděj Numero Uno) ..tam jsem se zasloužil o class leadera hunteru
wow hraju asi 4-5 let ... převážně hraju huntera a nic jiného,takže zkušeností mám dost
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Naxx10/25 ,EoE10/25,OS10/25, UD10/25, ToC10/25 ,ToGC 10/25 ..vpodstatě všechno až na Onyxii ..tu jsem ještě nebyl
Proč právě Vir Aeternum: jak už jsem psal .. AD přešly na jiný server a já bych rád pokračoval na Narniase se schopnouPvE guildou .. dál progresoval a chodil raidy
Koho znáš v Vir Aeternum: tak samozřejmě Largo,Burning ,Thorag,Ashbringer ,Chodnik ... no je jich víc
Věk: 18ti letý sexy boy
Online omezení (kdy můžete hrát): když nemám školu ,tak v podstatě nonstop .. (krom soboty večer )
Tvoje UI: klasický Bartender4 .. hezky uspořádaý ..
Foresgump- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Foresgump - Hunter
vem gáje ravena a si tu doma:D
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
njn keby isiel aj raven tak by to bolo popici.. inac PRO
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
no boobies?
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Jyrki napsal:no boobies?
no fun!
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Potřebujeme dalšího Huntera?
Burning se teprve vezme do Guildy
Burning se teprve vezme do Guildy
Penelope- Poèet pøíspìvkù : 325
Utíkeeej Foreste !!! PRO PRO PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
Moc neznám, ale tak aktivní hráč, který tady hraje už dlouho se nám hodí i když huntera vyloženě neni třeba. PRO
btw. těch boobies je škoda, ale co se dá dělat každá přihláška není posvícení...
btw. těch boobies je škoda, ale co se dá dělat každá přihláška není posvícení...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Nevim jak to ted vypada s lidma, ale urcite PRO
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
Ako pozeram je jedno ako by som hlasoval takze to asi presunte k prijatym a lock.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
dajme tomu ze za
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
Similar topics
» Liewelin, Hunter, DMG (BM, SV)
» Nidever - Hunter - Marksman
» Kyara - MM hunter
» Majda - MM hunter
» Skerkoo-Hunter-MM,BM
» Nidever - Hunter - Marksman
» Kyara - MM hunter