Majda - MM hunter
+11
pve
Janey
Elli
Infinity
Mors pls
elvaein
Serenity
chodnik
Hucimir
Luckz0r
Majda
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Majda - MM hunter
Nick: Majda
Class (+spec): MM hunter
Talenty: 7/57/7
Profese: Engi/Skinn/Alch
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Majda
Máš enchanty a sockety?: Jsou tam.
Máš stabilní internet?: Hraji ze 4 různých míst a minimálně ¾ stabilní jsou.
Předcházející guildy: AD <= GR <= BotE
Důvod odchodu z guildy: Než hrát onlinovku sama,... to rovnou můžu zapnout Hledání min.
Zkušenosti se svojí classou: Cca od ledna roku 2008, kdy mi Airborne nainstaloval wow a já si založila postavičku „Toho, co může mít zvířátko“. X)
Po sloučení Sargerasu s Narniasem, kam mi Majdu nepřevedli, jsem měla od huntera pauzu, až do počátku Wotlku, kdy jsem si založila Majdu novou.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Jen Valkyry a Anub na HM 25 byli ještě „Tvrdší než ocel“.
Proč právě Vir Aeternum: V tom nepřeberném množství aktivních guild, který se momentálně na Narniasu vyskytuje, jste nejden díky tomu, že k Vám přešla část z toho mála, co z AD na Narnu zůstala, vyhráli mé malé osobní výběrové řízení.
Koho znáš v Vir Aeternum: Řekla bych, že část VA si nejdřív prošla aspoň jednou z guild, kde jsem dříve byla, navíc se na Narniasu pohybuji už nějakou dobu, takže snad nemá cenu jmenovat.
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Kdykoli si zvládnu udělat čas. Hlavní raid time máte naštěstí jen jeden den, pokud se nepletu, takže by to problém být neměl.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Takové věci nescreanuji. Určitě aspoň část z Vás ví, jaká jsem lama.
Tvoje UI: Klasickej blizz vzhled upgradovanej mým bordelem, který bych nerada zveřejňovala.
Z Forestovy přihlášky je mi jasné, že máte hunterů zřejmě dost, ale vzhledem k momentální situaci na serveru, to i tak zkouším.
Class (+spec): MM hunter
Talenty: 7/57/7
Profese: Engi/Skinn/Alch
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Majda
Máš enchanty a sockety?: Jsou tam.
Máš stabilní internet?: Hraji ze 4 různých míst a minimálně ¾ stabilní jsou.
Předcházející guildy: AD <= GR <= BotE
Důvod odchodu z guildy: Než hrát onlinovku sama,... to rovnou můžu zapnout Hledání min.
Zkušenosti se svojí classou: Cca od ledna roku 2008, kdy mi Airborne nainstaloval wow a já si založila postavičku „Toho, co může mít zvířátko“. X)
Po sloučení Sargerasu s Narniasem, kam mi Majdu nepřevedli, jsem měla od huntera pauzu, až do počátku Wotlku, kdy jsem si založila Majdu novou.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Jen Valkyry a Anub na HM 25 byli ještě „Tvrdší než ocel“.
Proč právě Vir Aeternum: V tom nepřeberném množství aktivních guild, který se momentálně na Narniasu vyskytuje, jste nejden díky tomu, že k Vám přešla část z toho mála, co z AD na Narnu zůstala, vyhráli mé malé osobní výběrové řízení.
Koho znáš v Vir Aeternum: Řekla bych, že část VA si nejdřív prošla aspoň jednou z guild, kde jsem dříve byla, navíc se na Narniasu pohybuji už nějakou dobu, takže snad nemá cenu jmenovat.
Věk: 20
Online omezení (kdy můžete hrát): Kdykoli si zvládnu udělat čas. Hlavní raid time máte naštěstí jen jeden den, pokud se nepletu, takže by to problém být neměl.
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Takové věci nescreanuji. Určitě aspoň část z Vás ví, jaká jsem lama.
Tvoje UI: Klasickej blizz vzhled upgradovanej mým bordelem, který bych nerada zveřejňovala.
Z Forestovy přihlášky je mi jasné, že máte hunterů zřejmě dost, ale vzhledem k momentální situaci na serveru, to i tak zkouším.
Majda- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: Majda - MM hunter
Ak to logneš fakt aspoň na raidy - a je ich málo - tak prijatá.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Hucimir napsal:Ak to logneš fakt aspoň na raidy - a je ich málo - tak prijatá.
To bych mohla zvládnout.
Majda- Poèet pøíspìvkù : 3
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Mors pls- Poèet pøíspìvkù : 618
asi za.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
"Z Forestovy přihlášky je mi jasné, že máte hunterů zřejmě dost, ale vzhledem k momentální situaci na serveru, to i tak zkouším."
No on zatim nebyl snad ani na jednom raidu a Junior "ma v pici" takze misto urcite bude. PRO
No on zatim nebyl snad ani na jednom raidu a Junior "ma v pici" takze misto urcite bude. PRO
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Až sa naučí mluvit normálně, tak budu pro
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Mohla by si sem postnut screen s dps z dummy za 2 minuty? To je aj cas za ktory by ti mohla dojst mana.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
Junior tu nejde o DPS vo VA ma kazda zena miesto !
Raven- Poèet pøíspìvkù : 118
No, toš všeči v podstatě pro, ještě mi pošli pmkou tits a mužem to myslim uzavřit, přijata, lock.
Similar topics
» Liewelin, Hunter, DMG (BM, SV)
» Nidever - Hunter - Marksman
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter
» Skerkoo-Hunter-MM,BM
» Nidever - Hunter - Marksman
» Kyara - MM hunter
» Foresgump - Hunter
» Skerkoo-Hunter-MM,BM
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1