Sunti - Shadow
+12
Tristicek
razercz
Leonna
Ejkejforty
Janey
Largi
Hauron
Infinity
elvaein
Luckz0r
Allenka
Sunti
16 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Nepřijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Sunti - Shadow
Nick: Suntys
Class (+spec): Priest - Shadow
Talenty: 13/0/58
http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Suntys&gn=Amanare&group=1
Profese: Full JWC+ENCH
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Eq 5600 gs (na screenu mam trosku mensi gs, ale ted uz mi dropla napr, trinketa z GS nebo wandka z princu, takze je vetsi)
Link : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Suntys
Máš enchanty a sockety?: Ano, i napr. rep se SoH, takze zadne pvp enchanty
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Byl jsem pul roku v Kaldorei, pak prestal hrat, pak chvilku v apae, a ted amanare, jak apae tak amanare, jsou guildy, ve kterych znam plno lidi, takze tam najsem za ucelem progressu ale spis party lidi.
Důvod odchodu z guildy: Zacal jsem znova hrat, a hledam nejakou guildu na icc 25 a 10.
Zkušenosti se svojí classou: Dva roky, takze celkem dost, hraju shadowa od pocatku wotlku, jako maina ho mam rok.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Znam vsechno i mam ozkouseno, az na lk, jak na 10, tak na 25, lk nejak znam z yt, ale osobne jsem u nej nebyl.
Proč právě Vir Aeternum: Protoze jste momentalne nejlepsi guilda na serveru, znam u nas maca a je svami spokojen, tak jsem si rekl, ze bych mohl pomoct taky k tomu progressu HM ne
Koho znáš v Vir Aeternum: Bigmacxx, jinak dneska jsem byl raid se cleny guildy, takze asi tak
Věk: 17
Online omezení (kdy můžete hrát): kazdy den, tak od 18-19 do 22-23
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Screen z dnesniho raidu na lady
http://2i.cz/f270c1eb38
Tvoje UI: viz dps
Predem dekuji za odpoved.
Class (+spec): Priest - Shadow
Talenty: 13/0/58
http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Suntys&gn=Amanare&group=1
Profese: Full JWC+ENCH
EQUIP a LINK NA ARMORY! : Eq 5600 gs (na screenu mam trosku mensi gs, ale ted uz mi dropla napr, trinketa z GS nebo wandka z princu, takze je vetsi)
Link : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Suntys
Máš enchanty a sockety?: Ano, i napr. rep se SoH, takze zadne pvp enchanty
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Byl jsem pul roku v Kaldorei, pak prestal hrat, pak chvilku v apae, a ted amanare, jak apae tak amanare, jsou guildy, ve kterych znam plno lidi, takze tam najsem za ucelem progressu ale spis party lidi.
Důvod odchodu z guildy: Zacal jsem znova hrat, a hledam nejakou guildu na icc 25 a 10.
Zkušenosti se svojí classou: Dva roky, takze celkem dost, hraju shadowa od pocatku wotlku, jako maina ho mam rok.
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Znam vsechno i mam ozkouseno, az na lk, jak na 10, tak na 25, lk nejak znam z yt, ale osobne jsem u nej nebyl.
Proč právě Vir Aeternum: Protoze jste momentalne nejlepsi guilda na serveru, znam u nas maca a je svami spokojen, tak jsem si rekl, ze bych mohl pomoct taky k tomu progressu HM ne
Koho znáš v Vir Aeternum: Bigmacxx, jinak dneska jsem byl raid se cleny guildy, takze asi tak
Věk: 17
Online omezení (kdy můžete hrát): kazdy den, tak od 18-19 do 22-23
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: Screen z dnesniho raidu na lady
http://2i.cz/f270c1eb38
Tvoje UI: viz dps
Predem dekuji za odpoved.
Sunti- Poèet pøíspìvkù : 17
Re: Sunti - Shadow
at se nekdo podiva na eq,sockety,talenty a glyphy...s amanare moc dobry zusenosti nemam,ale pokud ty veci bude mit v poradku,pripadne si necha poradit,asi bych sanci dal.
shadowpriest je 1 kterej 30 minut kouri,20 minut si maze chleba(trololo:D) a chodi nekdy brzo off.
na main raid to ze zacatku tak jako tak nebude,ale za me teda pro(pokud ma v poradku ty zakladni veci)
shadowpriest je 1 kterej 30 minut kouri,20 minut si maze chleba(trololo:D) a chodi nekdy brzo off.
na main raid to ze zacatku tak jako tak nebude,ale za me teda pro(pokud ma v poradku ty zakladni veci)
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
glyphy ma dobre, talenty ani eq nevidim ale ak socketuje nieco ine ako SP tak to ma napicu
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
cerveny socket je 23sp, modry je 12sp+ 10spirit a zluty je 12sp+ 10 haste
Eq jinak muzu ukazat ve hre, treba zitra, pokud by se chtel nekdo podivat
A jak uz jsem rekl, driv jsem byl v kaldorei, kde jsem zabil i mimirona na 25hc a amanare mam jen kamarady
Klidne predelam eq i sockety, kdyz mi CL rekne jak si to predstavuje, nemam stim problem
Předem se neděkuje, to se uči už na základce
Jinak aktivniho máme Allena, ale s nim jak piše Luckzor ... Pak je tu ještě morgan a teoreticky drbohlav, jestli neumřel, tak nevim, jestli se dostaneš na main raidy.
Jinak aktivniho máme Allena, ale s nim jak piše Luckzor ... Pak je tu ještě morgan a teoreticky drbohlav, jestli neumřel, tak nevim, jestli se dostaneš na main raidy.
klidne budu zatim chodit alt raidy nebo 10 nez se osvedcim a budu prerazen
Dalsi vec k tomu dekovani, zaprve jsem tam vychovan a za druhe dekuju vam, ze se zabyvate moji prihlaskou
Haují pojeb sa
A VA je top na servru? to kdes došel na taků blbost?
A VA je top na servru? to kdes došel na taků blbost?
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
Já bych se tomu nebránil. Barmanka nehraje, Drbohlav taky ne takže pokud budeš aktivní a umíš točit tak sem PRO
/edit: po objasnění určitých skutečností spíš proti
/edit: po objasnění určitých skutečností spíš proti
Naposledy upravil Janey dne Tue Oct 22, 2013 8:54 am, celkově upraveno 1 krát
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Podla mna by sa vela vyriesilo, keby Allen fajcil pri natierani chleba
Leonna- Poèet pøíspìvkù : 62
Haui, pekný pic.
Inak ultimate proti.
Spomínaš na to, jak niekto chcel robiť rozhovor a chceli sme to hodiť na shigyho? :Dund so weiter...
Inak ultimate proti.
Spomínaš na to, jak niekto chcel robiť rozhovor a chceli sme to hodiť na shigyho? :Dund so weiter...
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
NechapuHucimir napsal:Spomínaš na to, jak niekto chcel robiť rozhovor a chceli sme to hodiť na shigyho? :Dund so weiter...
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Ja to myslim chapu, driv jsem chtel serveru pomoct tim, ze na tocim rozhovory s gum ruznych guild, nakonec to skoncilo jen u NU. Mozna mysli tohle, ale nevidim to jako minus, kdyz chce clovek necim pomoct serveru, respektive guildam, najit nove lidi.
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
» shadow/holy priest
» Uriel Disco pvp /shadow pve
» Reggaen-holy/shadow
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» shadow/holy priest
» Uriel Disco pvp /shadow pve
» Reggaen-holy/shadow
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow