Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
+11
Ravencreast
elvaein
Ejkejforty
razercz
Nightgreen12
Allenka
Nirrty
Elli
Tristicek
Janey
baltakk
15 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
Nick: Baltakk
Class (+spec): Shadow Priest
Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Baltakk&gn=Severni+Hvezda&group=2
Profese: Engineering + tailoring - full
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 6100 +- podle toho jestli mam v parte dreanaie , http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Baltakk&gn=Severni+Hvezda
Máš enchanty a sockety?: ANO
Máš stabilní internet?: při bouřce se mi stalo , že vypadl internet a později i elektřina a potom mi to den nejelo,jinak vcelku stabilní
Předcházející guildy: (Soulwell - ULOA, CHOL, Severní Hvězda)
Důvod odchodu z guildy: Nevyhovující riding time, odchod bývalého GuM
Zkušenosti se svojí classou: shadow priesta hraji celý wotlk, je to moje srdcovka , v pvp jsem dal asi 2600 na sw
Zkušenosti na raidu (Wotlk): full vyprogresované vše kromě UD 25 ( posledních pár bosů) icc 25 HC full
Proč právě Vir Aeternum: dostal jsem tip, že jste nejlepší guilda u Aliance , lbí se mi systém lootu hledáte sh priesta
Koho znáš v Vir Aeternum: Nikoho, jsem ze SW
Věk: 25 dnes :-)
Online omezení (kdy můžete hrát): při progresu, čas neomezen, zhruba do konce listopadu nemůžu středy a čtvrtky večer a pátky a soboty ( společnosti)
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: adekvátní equipu
Tvoje UI: nic zásadního - rozložení ikon, základní Blizzard UI , dále xpearl na zobrazování targetů a part, grid na raid, DBM, VBM, na cast spellů a proců Need to Know, metry - recount, skada...
Class (+spec): Shadow Priest
Talenty: http://armory.gamenode.cz/character-talents.xml?r=Diversity&cn=Baltakk&gn=Severni+Hvezda&group=2
Profese: Engineering + tailoring - full
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 6100 +- podle toho jestli mam v parte dreanaie , http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Baltakk&gn=Severni+Hvezda
Máš enchanty a sockety?: ANO
Máš stabilní internet?: při bouřce se mi stalo , že vypadl internet a později i elektřina a potom mi to den nejelo,jinak vcelku stabilní
Předcházející guildy: (Soulwell - ULOA, CHOL, Severní Hvězda)
Důvod odchodu z guildy: Nevyhovující riding time, odchod bývalého GuM
Zkušenosti se svojí classou: shadow priesta hraji celý wotlk, je to moje srdcovka , v pvp jsem dal asi 2600 na sw
Zkušenosti na raidu (Wotlk): full vyprogresované vše kromě UD 25 ( posledních pár bosů) icc 25 HC full
Proč právě Vir Aeternum: dostal jsem tip, že jste nejlepší guilda u Aliance , lbí se mi systém lootu hledáte sh priesta
Koho znáš v Vir Aeternum: Nikoho, jsem ze SW
Věk: 25 dnes :-)
Online omezení (kdy můžete hrát): při progresu, čas neomezen, zhruba do konce listopadu nemůžu středy a čtvrtky večer a pátky a soboty ( společnosti)
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: adekvátní equipu
Tvoje UI: nic zásadního - rozložení ikon, základní Blizzard UI , dále xpearl na zobrazování targetů a part, grid na raid, DBM, VBM, na cast spellů a proců Need to Know, metry - recount, skada...
baltakk- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
Bavil jsem se s nim dneska v poledne. Equip má slušnej, má to v hlavě srovnaný a uvidíme jak se popere s konkurencí a s tím, že ze začátku kvůli doučování angličtiny nebude moct ty středy.
Jinak jsem ale PRO, protože bych chtěl, aby Morgan jel hlavně Holy(Monča je a bude asi mimo, jeho dps neni nijak převratný a jedinej aktivní SH priest je Allen).
btw. Všechno nejlepší k narozeninám!
Jinak jsem ale PRO, protože bych chtěl, aby Morgan jel hlavně Holy(Monča je a bude asi mimo, jeho dps neni nijak převratný a jedinej aktivní SH priest je Allen).
btw. Všechno nejlepší k narozeninám!
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Prihlaska se mi libi, skoda ze tam neni ten ss dmg metru. Pod slovnim spojenim "adekvatni equipu" si toho moc nepredstavim. Snad jen dodam ze u nas v guilde mame top dmgery, na raidu neni nikdo pod 10k, posledni dobou uz snad ani pod 11.
Jsem mazdopadne pro, Allenovi konkurence neuskodi, snad zvladas lepe sindru ;D
Jsem mazdopadne pro, Allenovi konkurence neuskodi, snad zvladas lepe sindru ;D
Tristicek- Poèet pøíspìvkù : 427
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
jednoznačně pro
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
no nevím nevím, bych se musel začít snažit v tom dps a mě přeci stačí To co mám
Allenka- Poèet pøíspìvkù : 38
SH priest se docela hodi ... A jak psal Janey : Morgan heal i když to neumi , monca heal , a SH mame jen Allen . Takže Pro
Nightgreen12- Poèet pøíspìvkù : 20
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
PROTI JE ZE SOULWELLU
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
Hmmm, tak jen kouknu na přihlášky a podle toho co psal Janey se už se mnou asi moc nepočítá, co? Jen jestli se mám vůbec ukazovat.... Jinak sh se hodí, pokud je slušný.
Mallenia- Poèet pøíspìvkù : 34
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
Edit. Allenovi jebe , konci alebo nieco podobne proste emo asi. Napis si o inv vedeniu . ( Jyll , Janey , Hauron , Elli)
Prijaty . Lock.
Prijaty . Lock.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
si po operacii, nemozes hrat, neviem, co hned vsetko beries osobne. sama si pisala monci, ze nevies este ako to bude, tak klud a nie hned si vyvodzovat emo zavery.Mallenia napsal:Hmmm, tak jen kouknu na přihlášky a podle toho co psal Janey se už se mnou asi moc nepočítá, co? Jen jestli se mám vůbec ukazovat.... .
inak prijaty
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
Asi tak Mončo - nestresujJyrki napsal:si po operacii, nemozes hrat, neviem, co hned vsetko beries osobne. sama si pisala monci, ze nevies este ako to bude, tak klud a nie hned si vyvodzovat emo zavery.Mallenia napsal:Hmmm, tak jen kouknu na přihlášky a podle toho co psal Janey se už se mnou asi moc nepočítá, co? Jen jestli se mám vůbec ukazovat.... .
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Similar topics
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» ETHS - shadow priest
» Alaine, Priest holy/shadow
» Sudomi- Shadow Priest
» shadow/holy priest
» ETHS - shadow priest
» Alaine, Priest holy/shadow
» Sudomi- Shadow Priest
» shadow/holy priest
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat