ETHS - shadow priest
+7
Warer
Linzy
Infinity
Yetino
Cobe
Nirrty
zork
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
ETHS - shadow priest
Nick: ETHS
Class (+spec): Shadow priest
Talenty:http://arsenal.onlinegamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Eths&gn=For+FUN
Profese: Alch/Tail
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Eths&gn=For+FUN
Máš enchanty a sockety?: na enchantoch sa pracuje sockety mam
Máš stabilní internet?: najsamstabilnejsi
Předcházející guildy: Lokapals, teraz For FUN
Důvod odchodu z guildy: karierny postup
Skušenosti se svojí classou: 1 rok. za sh. priesta
Skušenosti na raidu (Wotlk): vsetko okrem ULD
Proč právě Vir Aeternum: kamarati ma lanaria
Koho znáš v Vir Aeternum: osobne Ravena a homosexualneho geja Linzy
(s Ravenom som spolubyvajuci a Linzy je tiez moj spoluziak a rad by som hral spolu s nimi )
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): furt okrem prestavky na spanok
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: 45.000+
Tvoje UI: standart wow
Class (+spec): Shadow priest
Talenty:http://arsenal.onlinegamers.cz/character-talents.xml?r=Narnias&cn=Eths&gn=For+FUN
Profese: Alch/Tail
EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Eths&gn=For+FUN
Máš enchanty a sockety?: na enchantoch sa pracuje sockety mam
Máš stabilní internet?: najsamstabilnejsi
Předcházející guildy: Lokapals, teraz For FUN
Důvod odchodu z guildy: karierny postup
Skušenosti se svojí classou: 1 rok. za sh. priesta
Skušenosti na raidu (Wotlk): vsetko okrem ULD
Proč právě Vir Aeternum: kamarati ma lanaria
(s Ravenom som spolubyvajuci a Linzy je tiez moj spoluziak a rad by som hral spolu s nimi )
Věk: 21
Online omezení (kdy můžete hrát): furt okrem prestavky na spanok
Tvoje UI: standart wow
zork- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: ETHS - shadow priest
zork napsal:
je vidět, že se na tobě podepsali nesmazatelným písmem
Nirrty- Poèet pøíspìvkù : 675
Nirtos daj demo a radsej si zavri tu krasnu papulku lebo letis:D
zork- Poèet pøíspìvkù : 2
to je hezke ze mas tady kamarady, ale pro nas kteri te vidime poprve jsi se v dobrem svetle moc nepredvedl, prihlaska spis for fun
nedodelane enchanty, eq podle arsenalu smes dmg/heal, zkusenosti v uld zadne......
rekni mi cim by VA ziskala kdyby jsme te vzali?
nedodelane enchanty, eq podle arsenalu smes dmg/heal, zkusenosti v uld zadne......
rekni mi cim by VA ziskala kdyby jsme te vzali?
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
Proti... dovody napisal uz Cobe
Yetino- Poèet pøíspìvkù : 73
nemas niektore enchanty, gemy pises ze mas, ale socketovat na sh prista intel je picovina, nemas ani hit cap (ani sa ku nmu zdaleka nepriblizujes), talenty mas taktiez napicu...
by som si myslel ze ked poznas tie 2 homoklady tak ti aspon pomozu aby si mal vsetko tak, ako mas mat
za mna proti, dorob veci co mas zle, zajdi gdkp naxx, dober eq a mozme sa dalej bavit
by som si myslel ze ked poznas tie 2 homoklady tak ti aspon pomozu aby si mal vsetko tak, ako mas mat
za mna proti, dorob veci co mas zle, zajdi gdkp naxx, dober eq a mozme sa dalej bavit
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
pisete, naco by si bol prospesny? odpoved je taka ze zatial nanic, ale sme dobri kamarati spoluziaci, ja s ferom sme ho na to wowko nahovorili tak je logicke ze aspon chceme hrat spolu, tu nikto netvrdi ze ma chodit hned UD a podobne uci sa je novy. ked uz sme priotm, naco nam boli v guilde PAPAJA a MUCNIK? mali ranky alti ale boli to len kamosi neviem uz ktoreho CLka, leavli sami. to ze sme kamosi a spoluziaci tak je logicke a samozrejme ze chceme byt v guilde spolu, tak prosim tento vas postoj zohladnujte, dakujem
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
ak mu nebude vadit, ze na UD sa v ziadnom pripade nedostane...
Zase bolo uz vsetko povedane ale suhlasim s linzym nech si ho tu na pokec vezmu ale nech nepocita (zatial, dufajme ze bude v tomto smere aktivny) s raidami, nech si chodi GDKP a pod. nabere eq zrobi si enchanty profky gemy vsetko a potom sa o tom mozme bavit cize za mna ZA.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
Linzy napsal:pisete, naco by si bol prospesny? odpoved je taka ze zatial nanic, ale sme dobri kamarati spoluziaci, ja s ferom sme ho na to wowko nahovorili tak je logicke ze aspon chceme hrat spolu, tu nikto netvrdi ze ma chodit hned UD a podobne uci sa je novy. ked uz sme priotm, naco nam boli v guilde PAPAJA a MUCNIK? mali ranky alti ale boli to len kamosi neviem uz ktoreho CLka, leavli sami. to ze sme kamosi a spoluziaci tak je logicke a samozrejme ze chceme byt v guilde spolu, tak prosim tento vas postoj zohladnujte, dakujem
Suhlasim som ZA... viem to z vlastnej skusenosti na bratovy a to ma XXX lepsi eq nez tento sh priest ... nuz ale co uz...
Numenor- Poèet pøíspìvkù : 65
crowl keby tvoj brat iba napisal ze je tvoj brat tak je unas, ale bohuzial dobre vies v akom zmysle bola vedena jeho prihlaska- styl som najlepsi na svete a vy ste lamy:D
Linzy- Poèet pøíspìvkù : 142
ZA.
Keď už mať homosexuálnu guildu, tak chcem mať všetky homoklády v nej.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Hucimir napsal:ZA.
ndpc
Cobe- Poèet pøíspìvkù : 375
PROTI!!Linzy napsal:pisete, naco by si bol prospesny? odpoved je taka ze zatial nanic, ale sme dobri kamarati spoluziaci, ja s ferom sme ho na to wowko nahovorili tak je logicke ze aspon chceme hrat spolu, tu nikto netvrdi ze ma chodit hned UD a podobne uci sa je novy. ked uz sme priotm, naco nam boli v guilde PAPAJA a MUCNIK? mali ranky alti ale boli to len kamosi neviem uz ktoreho CLka, leavli sami. to ze sme kamosi a spoluziaci tak je logicke a samozrejme ze chceme byt v guilde spolu, tak prosim tento vas postoj zohladnujte, dakujem
Arathorn- Poèet pøíspìvkù : 39
smarja, vemte ho, na raid se stejne nedostane (jen kdyz nebude kde brat, pac neco lepsi nez nic), vicimene jen odebere jeden slot mozny clenu guildy.
tady vicemene co resit a take by me vcelku zajimalo proc je ara proti...
edit: opravovat nebudu, pit budu dal
tady vicemene co resit a take by me vcelku zajimalo proc je ara proti...
edit: opravovat nebudu, pit budu dal
boli ste proti tomu že v guilde sú moji a arweeniny kamoši tak som proti ostatným lowkám teraz ja....
for nirrty P.S.: piť sa predsa musí
for nirrty P.S.: piť sa predsa musí
Ale tvoji kamosi na nas este maniere mali ze sa na raidy nedostavaju a preto aj leavli no prepac ale ty si si potajomky nabral kamosov do guildy, dal si im zo zaciatku ranky alt a napisal si ze si to ty a poniektory s vedenia sa o tom dozvedeli az o par mesiacov nato tak toto je spravanie CL-ka ? Prijmite si ho, na raidy sa dostavat nebude ale pokec s linzym a ravenom a dalsimi bude moct kludne.
Warer- Poèet pøíspìvkù : 77
Nemyslím si, že niekto chceli kicknut tvojich priatelov z guildy, to by mi povedal.
Pokial viem, leavli z G sami.
Pokial viem, leavli z G sami.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
jojo, po hezcích monolozích většinou
tak preto že boli low sa s nimi nik ani nebavil? pekné od vás... a vedenie (tí najdôležitejší) vedelo kto to je, ostatní ma nezaujímajú
a ke´d sa vám nepáčim ako CL kľudne ma vymeňte.. nestojím o ten rank
a ke´d sa vám nepáčim ako CL kľudne ma vymeňte.. nestojím o ten rank
já se s nima moc nebavil, páč mi ani nedali šanci, ono je to těžké když sem je viděl za měsíc napsat dvě věty...Arathorn napsal:tak preto že boli low sa s nimi nik ani nebavil? pekné od vás...
pokiaľ viem tak sa stále niečo vypytovali ke´d potrebovali poradiť
no nvm, ci sa vypytovali, ale dost casto hladali niekoho na hero...a ked nenasli tak mali reci typu ze naco s v guilde, ked im ani nepomozeme...ale tak nehnevaj sa na mna, hera som bol milionkrat, rovnako ako vsetci ludia tu, a zajdem si 1-2 hera obcas ked mam naladu, oni to zobrali proste tak ze nanich kasleme a leavli...
vacsina ludi sa vyjadrila kladne ku prijatiu, tak nech si napise teda niekomu o inv
vacsina ludi sa vyjadrila kladne ku prijatiu, tak nech si napise teda niekomu o inv
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Baltakk-shadow priest PVE/Shadow PVP
» shadow/holy priest
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» Alaine, Priest holy/shadow
» Sudomi- Shadow Priest
» shadow/holy priest
» Elendril - priest, PVE/PVP shadow
» Alaine, Priest holy/shadow
» Sudomi- Shadow Priest