Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alaine, Priest holy/shadow

+8
Nirrty
Thorag
Infinity
Elli
Janey
chodnik
Largi
Teresse
12 posters

Goto down

Alaine, Priest holy/shadow Empty Alaine, Priest holy/shadow

Příspěvek pro Teresse Thu Aug 09, 2012 9:22 am

Nick: Alaine, alt Teresse

Class (+spec): Priest, mainspec mám heal, ale vzhledem k tomu že hledáte spíše shadow priesta, nemám problém hrát za něj, případně si i ráda nechám poradit co a jak:)

Talenty: 14/57/0 heal 12/0/59 shadow

Profese: ench(450), tailor(448), jwc(450, zvažuju přeskillování na inscript kvůli většímu boostu), sekundární cooking(450)+fishing

EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.gamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Alaine případně inspect ingame není problém domluvit:)

Máš enchanty a sockety?: jsně

Máš stabilní internet?: většinou ano, posledních pár dní to zlobí, jinak bývá bez problémů a teda už se těším na září na rychlý a stabilní kolejní net:D

Předcházející guildy: teď jsem nějakou dobu bez guildy, předtím jsem byla v Tears of Sorrow

Důvod odchodu z guildy: No, já neodešla, přestala jsem hrát kvůli maturitě a příjmačkám na vš (ohlášené) a když jsem přišla tak jsem guildu neměla. Ale zrovna moc se mi tam nelíbilo jakým způsobem probíhaly raidy (pull bosse, pokud se wipne tak klidně i půl hodiny slackováníí než si lidi dojdou pro pivo, pomoct mamince s nákupem a kdesi cosi). Jinak žádné neshody nebo tak, to ne.

Zkušenosti se svojí classou: Za healera hraju něco přes půl roku, za shadow občas hera nebo když bylo potřeba na raidu. Jinak WoW hraju už tak 6 let, čili neatřím zrovna k těm lidem co si někde na netu najdou build a bezhlavě ho obšlehnou a jedou podle toho, ale spíš hledám principy jak to udělat podle sebe a co nejlíp. A pokud mi někdo zkušenější poradit chce, tak se tomu rozhodně nebráním.

Zkušenosti na raidu (Wotlk): Ulduar a vše před ním mám projité. ToC jsem ještě nebyla, ale taktiky nastudovat není problém.

Proč právě Vir Aeternum: LARGO!Very Happy Ale ne, tak celkově se mi zdá, že máte fajn kolektiv, kde se ještě trochu zachovalo cosi z tech "rodinných guild" co byly na og ještě za dob Sargerasu a starého Narniasu. A jak jsem se už výše zmínila, nemám ráda když se na raidu zbytečně slackuje, což u vás prý zas tak moc není co jsem slyšela. Tak jsem si říkala, že to zkusím a uvidím. Vím že hledáte spíš shadow priesta a není pro mě problém hrát za shadow, pokud bude potřeba.

Koho znáš v Vir Aeternum: Largo, Athel, pár lidí co byli v tGoD. Určitě by se ještě někdo našel, ale za tu dobu co já hraju se nicky hodně mění a ti lidé mě určitě nebudou znát pod tímhle nickem, takže je zbytečné tu jmenovat (pokud by si někdo náhodou chtěl zalovit v paměti tak já jsem na Sargerasu hrála za hordu za paladinku Teresse..třeba Huca by mohl?Very Happy)

Věk: Bude mi 19

Online omezení (kdy můžete hrát): O prázdninách žádné omezení nemám, ve školním roce asi moc do noci ne, ale nedovedu takhle předem odhadnout jak brzo budu muset vstávat do školy.

Moje UI: https://2img.net/h/oi46.tinypic.com/166fxqp.jpg tam máte i healmetr, to nade mnou je Penelope a Janey, ale neni to moc relevantní, protože ten screen je ze včera a jak jsem někde výš psala tak mi teď pár dní posledních zlobí připojení :/

Teresse

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Alaine, Priest holy/shadow Empty Re: Alaine, Priest holy/shadow

Příspěvek pro Largi Thu Aug 09, 2012 9:33 am

100% PRO!!! Už enom proto, že tam su 2x uvedený Embarassed A dokonca 1x velkym!!!

Navíc healu není nikdy dost a shadow priest je jenom 1 (Kuco necekane Very Happy ) Tak když by si ju trochu vzal do parády, tak bude lepší jak on.

Ale jinako JWC si nech, sice 39x3 není vic jak 120, ale zas Ins tineda případný tych 117haste nebo spiritu a nedaj bože intel like disko bublina boss Very Happy
Largi
Largi

Poèet pøíspìvkù : 362

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chodnik Thu Aug 09, 2012 10:15 am

pro a largo bude mit aspon kamaradku Razz

chodnik

Poèet pøíspìvkù : 218

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Thu Aug 09, 2012 10:23 am

Za heal by to bohuzel neslo. Tam je to tak naslapany, ze brat dalsiho healera neni treba a holy priesta uz vubec. Uz Athel bude tezky nekam vmacknout do raidu.

Jako plus bych bral tu prihlasku, ktera mi prijde supr. I to ze by si rozsirila nasi zenskou cast.

Zalezi taky na tom jestli by si vylozene chtela hned raidovat nebo by ti zatim stacily desitky a alt raidy. Pokud ne tak bych byl i PRO. Ale opet zduraznuju, ze za heal se tezko tady prosadis na main raid.

Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teresse Thu Aug 09, 2012 10:57 am

Tak já rozhodně nepočítám s tím, že bych se hned dostala na ToC 25 Smile koneckonců mám eq z ud 10, čili i UD 25 by mně stačil. Dobu kdy jsem měla potřebu být na každém raidu co se šel už mam docela za sebou:D
Takže tady problém asi nebude, a pokud je healerů teda moc můžu klidně doskládat shadow eq a chodit za shadow. S tím víceméně taky počítám, na to mě Largo už připravil:D

Teresse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Thu Aug 09, 2012 11:01 am

V tom pripade se o tebe s Kucimirem postarame. PRO Smile
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Thu Aug 09, 2012 12:00 pm

alt raidy sa chodia 25tky a su podobne mainom , len toho anuba este alt nedal , na alte shadow priest neni a v guilde len jeden .
Takze som Za.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Infinity Thu Aug 09, 2012 12:07 pm

ZA, na alt raid bude pre heal miesto urcite a ked doberies shadow eq dostanes sa aj na main a pene bude mat aspon kamaratku Very Happy
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thorag Thu Aug 09, 2012 12:50 pm

ja som ZA a btw inscript nie je lepsi ako JWC aspon moj nazor.
Thorag
Thorag

Poèet pøíspìvkù : 168

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nirrty Thu Aug 09, 2012 1:58 pm

sem pro jen v případě, že přemluvíš pene ať nám na forko postne fotku ... ona už ví... Very Happy jinak insc podle mě lepší není a kučo need apprentice of the dark side!
takze pro Very Happy may the kuco be with you.
Nirrty
Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 675

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kimaera Thu Aug 09, 2012 2:22 pm

juuuuuu , dalšia kočička do party Very Happy urcite ZA
Kimaera
Kimaera

Poèet pøíspìvkù : 403

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Teresse Thu Aug 09, 2012 2:40 pm

pravda pravda s tím jwc, někde jsem se upočítala, pořád vychází o 2 spell power líp jwc Very Happy

Teresse

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Thorag Thu Aug 09, 2012 3:18 pm

inak Teresse ja si ta pamatam z BG. povodom som zo Sargu ako Hucibaba.

/EDIT: teraz urcite niekto napise, ze mam cokoladovy nos. Smile
Thorag
Thorag

Poèet pøíspìvkù : 168

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Athel Thu Aug 09, 2012 3:24 pm

jo, athel bylo ve stredu smutno, ze se nedostala na raid Sad ale terka je skvela holka, trosku to to v guilde rozjede a treba budete chvilku slusni Razz
Athel
Athel

Poèet pøíspìvkù : 45

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nirrty Thu Aug 09, 2012 3:50 pm

Athel napsal:treba budete chvilku slusni Razz
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nirrty
Nirrty

Poèet pøíspìvkù : 675

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Penelope Thu Aug 09, 2012 4:39 pm

O mě se ani nezmínila Sad((( a to jsem tam byla taky v TGoG, sice nejsem stařena (ikdyž Very Happy) ale Oldies hračka jsem Very Happy

Ještě jsem na tebe nečuměla Very Happy ale Daily HCčka každý den a heada + Chesta bude t8,5 hned + naberes emblemy na dalsí části t9 nebo t9,25 Smile

Pro
Penelope
Penelope

Poèet pøíspìvkù : 325

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Infinity Thu Aug 09, 2012 5:09 pm

takze prijata, napis si niekomu o inv
Infinity
Infinity

Poèet pøíspìvkù : 482

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hucimir Thu Aug 09, 2012 6:30 pm

Súhlasím s prijatím, hlavne preto, že prihláška pôsobí sympatickým dojmom a ak sa vedenie rozhodlo isto sa postarajú o to, aby si nám robila dobré meno a zapadla si do nášho kolektívu, ktorý je miestami starší, ale stále sa dopĺňa a pretože mnohí hrávať prestávajú, tak aj obmieňa, ale duch pretrváva stále.
Len sa prosím vyvaruj toho, že by si nehrala, resp. sa nechala invnúť a prestala by si hrať po pár týždňoch bez ohlásenia prestávky, to nevrhá na dotyčného dobré svetlo Smile
A aby to nebolo také ľahké, v guilde na raide treba podávať max. výkony ak sa to požaduje, nie je to len leháro, nie sme tam kde sme len preto, že bola na raide sranda.
Kde sú tie časy zo Sargu, môj FL vyzeral úplne inak, boli v ňom ľudia, ktorých si už nepamätám, ale paladinov u hordy bolo tak málo, že ten nick mi niečo hovorí Smile
Hucimir
Hucimir

Poèet pøíspìvkù : 870

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: