r3 pala - jagys
+8
Janey
Natalka
Nightgreen12
elvaein
Elli
Luckz0r
Ejkejforty
jagys
12 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
r3 pala - jagys
Nick: Jagys
Class (+spec): Paladin + main: retri offspec: prot/holy
Talenty: http://www.lordsofdestiny.atw.hu/paladint.php?050501000000000000000000000500000000000000000000000005232051203331302133231331
- Glyph of exorcism
- Glyph of judgement
- Glyph of consencration
Profese: full jwc/tailor + sec. full cooking (chef), fishing, aid
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Jagys
Máš enchanty a sockety?: mam full enchanty + sokety na strg. a pro aktivaci meta sokutu.
Máš stabilní internet?: Mám stabilní pripojeni.Opticky kabel
Předcházející guildy: Sem tu nový tento chár mi býl darován
Důvod odchodu z guildy: ------------
Zkušenosti se svojí classou: Zkušenosti za svou class mám jelikož jsem ji vyexpim na twinu a soulwellu. Dale zkusenosti z PVP :)2,6 mmr ale to nikoho nezajima :Dnebot ste PVE guilda
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Poznám celé icc včetně hc + LK. Nebyl sem jej tu na serveru ale detaily jako kde stat atd. se podle vaši guildy naučim :)jsem chapavý člověk. + uld, naxx, togc
Proč právě Vir Aeternum: Prijde mi to jako guilda na urovni :)a clenove jsou napomocni
Koho znáš v Vir Aeternum: neznam nikoho
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): čas na raidy mam skoro kdykoli staci se jen domluvit
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: SS o dpsku nemam muzu dodat ale stim eq co prave mam tak 10k sem schopny dosahnout ) s CD i vic.
Tvoje UI: http://2i.cz/0937b69c4f
Addony: DBM , recount , palypower , omen , healbot , grid , xperl , atlasloot , bagnon
+ mic mám a TS taky v provozu
Předem děkuji za vyjádření k mému topicu.
Class (+spec): Paladin + main: retri offspec: prot/holy
Talenty: http://www.lordsofdestiny.atw.hu/paladint.php?050501000000000000000000000500000000000000000000000005232051203331302133231331
- Glyph of exorcism
- Glyph of judgement
- Glyph of consencration
Profese: full jwc/tailor + sec. full cooking (chef), fishing, aid
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Jagys
Máš enchanty a sockety?: mam full enchanty + sokety na strg. a pro aktivaci meta sokutu.
Máš stabilní internet?: Mám stabilní pripojeni.Opticky kabel
Předcházející guildy: Sem tu nový tento chár mi býl darován
Důvod odchodu z guildy: ------------
Zkušenosti se svojí classou: Zkušenosti za svou class mám jelikož jsem ji vyexpim na twinu a soulwellu. Dale zkusenosti z PVP :)2,6 mmr ale to nikoho nezajima :Dnebot ste PVE guilda
Zkušenosti na raidu (Wotlk): Poznám celé icc včetně hc + LK. Nebyl sem jej tu na serveru ale detaily jako kde stat atd. se podle vaši guildy naučim :)jsem chapavý člověk. + uld, naxx, togc
Proč právě Vir Aeternum: Prijde mi to jako guilda na urovni :)a clenove jsou napomocni
Koho znáš v Vir Aeternum: neznam nikoho
Věk: 19
Online omezení (kdy můžete hrát): čas na raidy mam skoro kdykoli staci se jen domluvit
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: SS o dpsku nemam muzu dodat ale stim eq co prave mam tak 10k sem schopny dosahnout ) s CD i vic.
Tvoje UI: http://2i.cz/0937b69c4f
Addony: DBM , recount , palypower , omen , healbot , grid , xperl , atlasloot , bagnon
+ mic mám a TS taky v provozu
Předem děkuji za vyjádření k mému topicu.
Naposledy upravil jagys dne Sat Nov 09, 2013 1:35 pm, celkově upraveno 2 krát
jagys- Poèet pøíspìvkù : 3
Re: r3 pala - jagys
to je myslim muj byvalej palach jak jsem ho koupil v marketu udelal jsem mu SE a ramena PROTI lidi mame dost a retrin podle me taky a nedavno se jeste nejaka brala
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
retriny sou 2,z toho 1 je kress kterej nehraje a druhej jyrki,kterej chodi dost do prace...
do the math,asi pro
do the math,asi pro
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
asi tak jak luckzor , takze skor Pro.
Elli- Poèet pøíspìvkù : 561
PRO, ten lussy čo sa zobral moc netočí a neviem či ešte vôbec je u nás...
elvaein- Poèet pøíspìvkù : 803
Mužu se zeptat si to ty jak si včera vyměnil wara za tady toho Paladina ?
Nightgreen12- Poèet pøíspìvkù : 20
Joo sem to ja war mi byl darovanej, ale ja wara nehraju vcera sem hledal pala a tento pala byl asi neprivetivějsi.
Jako ja jsem PRO, ať se neopakuje situace, že není replenish v raidu.
Natalka- Poèet pøíspìvkù : 302
boze ten obrazek je TOP:DDDDDDDDDDDDDDD
no ale zeptam se jeste...rikas koupenej char,ale jakou zkusenost mas s tou classou? ne s jakoukoliv jinou co si expil na twinu/soulwellu ale primo s retri palou
dalsi otazka,rikas expil na twinu=hrajes tam aktivne? raidujes tam? bo tu nechci moc dalsiho hrace,kterej hraje na 2-3 serverech a pak se rozhoduje kde pude na main raid
no ale zeptam se jeste...rikas koupenej char,ale jakou zkusenost mas s tou classou? ne s jakoukoliv jinou co si expil na twinu/soulwellu ale primo s retri palou
dalsi otazka,rikas expil na twinu=hrajes tam aktivne? raidujes tam? bo tu nechci moc dalsiho hrace,kterej hraje na 2-3 serverech a pak se rozhoduje kde pude na main raid
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
aktivně hraju na tomto serveru ) mel sem vetsi pausu s wow. retri poznam dobre hral sem dlouho asi 2 roky na deffenderu urcite vetsina pozna mel sem full eq 4/5 hc sancti glorenzing hc jar, death choice atd. nehraju ji prvne. snad to staci nevim co ti mam rict dal k palovi spelly poznam vsechny.
Pokud hraješ aktivně pouze tady tak sem PRO.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Pokud tocis urcite PRO - navíc byla nouze o Replenish a takový ti pseudohealeri bez vlastního poradneho manaregenu byly furt na suchu (at zije DRUID!)
Ravencreast- Poèet pøíspìvkù : 120
I když jsi mi nevymenil Wara za Paladina tak stejne PRO , sice jsme nabrali RE3 ale byl online jen an 1 raid a to na TOGC25 a točil jsem vic takže jeho DMG LOW
Nightgreen12- Poèet pøíspìvkù : 20
Mozno len ty si taky dobry nightgreen.
Spoek plz- Poèet pøíspìvkù : 100
:DDDDDDDDDDDDDDSpoek plz napsal:Mozno len ty si taky dobry nightgreen.
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Pišeš jak tatar, trhá to oči. A předem se neděkuje, už se to naučte Jinak jsem pro na test.
Looks good, uvidíme, jestli to bude točit čísílka PRO
Kress- Poèet pøíspìvkù : 63
Leda tak v mumulandu.elvaein napsal:Ale ďakuje...
Přijat, lock, napiš si ve hře někomu o inv.
Similar topics
» Lusyy - pala, ret / holy
» Goodicek pala Retri(zatim)
» Januska - pala, holy/tank
» Shiggy retri pala / tank
» Genocida - pala, holy/protect
» Goodicek pala Retri(zatim)
» Januska - pala, holy/tank
» Shiggy retri pala / tank
» Genocida - pala, holy/protect
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1