Vir Aeternum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hanzis,paladin Protekt/Re3

+15
Nightgreen12
radegast
Ravencreast
Elli
elvaein
Tristicek
Ashbringerr
razercz
Luckz0r
Drancer
Janey
Durdi
Hauron
Natalka
Hanzis
19 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

Hanzis,paladin Protekt/Re3 Empty Hanzis,paladin Protekt/Re3

Příspěvek pro Hanzis Wed Nov 20, 2013 9:17 am

Nick:Hanzis

Class (+spec):Paladin Protect

Talenty:Protect /re3

Profese:JWC,BS

EQUIP a LINK NA ARMORY! :http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Hanzis

Máš enchanty a sockety?:Ano

Máš stabilní internet?:Ano Hanzis,paladin Protekt/Re3 V3lg1j

Předcházející guildy:    
Refusion       Angels of Naaru         Tears of sarrow                Adamante durior          Numero uno

Důvod odchodu z guildy:Angles of Naaru -tuto guildu som založil ja ešte na tbc
Refusion-po majstrovstvach sveta v LH sa guilda rozpadla pre neaktivitu.
Tears of sarrow -Spojenie z AD ked si dobre pametam
Adamante durior-Prechod vetšiny na Ice wow -cata
Numero uno-dobrý kolektív smola je v tom že už sa malo kedy niečo zložilo.

Zkušenosti se svojí classou: Paladina hram cca 5 rokov ake jed som začínal za holy a ku prote sa dostal až neskor po čase a to koncom TBC na Narniase .

Skusenosti na raidu (Wotlk): naxx/UD- odprogresovane HM –XT , Council , Hodyr , Thorim , Freya , Mimiron , Yogg-Saron k Algalonovi som sa dostal len na par pulov , onyxia ,  toc 5/5 , ICC 12/12 HM mam toho odprogresovane malo ale taktiky niektoré poznám ale vetšinou pri niektorých bosoch ma pomaly každá guilda trosku odlišnú taktiku v maličkostiach .A moja rola v raide Tankovať to čo je potreba a to čo dostanem za úlohu a robiť to čo najlepšie. Určite dosť ludi aj z VA ma pozn ako leadra sobotného GDKP icc25. Tak niektorí to mohli zistiť samy aké mam skúsenosti.

Proč právě Vir Aeternum:Počil som že mate nedostatok Protekt paladinov a GR ma nezobrali z dvovodu ful stavu. A je uvas aj dosť ludi čo poznam o niektorich aj neviem možno .

Koho znáš v Vir Aeternum: Elli,radegast,Asadafas určite ich tam je viac

Věk:21

Online omezení (kdy můžete hrát):Pracujem na 2 smeny takže môžem raidovať každý 2 týždeň.+ víkend.

DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: ------

Tvoje UI:   Hanzis,paladin Protekt/Re3 34pxut4

Hanzis

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Hanzis,paladin Protekt/Re3 Empty Re: Hanzis,paladin Protekt/Re3

Příspěvek pro Natalka Wed Nov 20, 2013 9:25 am

Přihláška se mi líbí, jen nevím jestli by ses dostával na main raidy. Protože máme Actiga, poslední dobou loguje Ash. Jinak máme prot warry...
Natalka
Natalka

Poèet pøíspìvkù : 302

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hauron Wed Nov 20, 2013 9:40 am

Zajimavy, že ses nezminil, že jsi už u nás byl, nebo se pletu?
Hauron
Hauron
Admin

Poèet pøíspìvkù : 1018

https://vir-aeternum.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Durdi Wed Nov 20, 2013 10:03 am

Bol u nás Haui. Inak odhliadnúc od toho, že tankadina nepotrebujeme, rozhodnedne nepotrebujem namyslených kreténov a to už len z toho dôvodu, že kick z gdkp som za celých 8 rokov čo hrám wowko dostal raz a hádajte od koho...

Pritom som neurobil nič fatálne práve naopak, myslím, že som mu to aj napísal a snažil sa to vysvetliť, dopadlo to samozrejme tak, že chalan je borec a môže si robiť čo chce.

Ak si si musel niečo tým tvojím chovaním dokazovať, to už je tvoja vec, preto v tomto prípade prihlášku nemalo zmysel ani čítať.  PROTI

Durdi

Poèet pøíspìvkù : 55

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Wed Nov 20, 2013 10:06 am

Pěkně barevná přihláška, ale Actigo je dost aktivní. Big čeká pořád na svojí šanci a Ash teď taky nějak začal logovat. To je výčet našich protect paladinů.

Plus Drancer je tu skoro pořád a s Lodrym jsme se domluvili na tom, že začne od tohodle ID taky aktivně raidovat.

Takže u nás je bohužel těch tanků taky dost. Jedinou možnost vidim ve změně specu, ale tam je to taky teď docela našlapaný. (jediný možná re3, ptž Lussyho už sem kicknul a to same asi čeká Jagyse. Černoch teď 2 id nebyl kvůli práci a Kress je tu jak kdy)

Vždycky je mi líto, když musíme odmítat takový zkušený hráče, ale ten prostor na to raidování tady asi moc nebude...
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hanzis Wed Nov 20, 2013 10:39 am

Durdi namysleny. sorry ale tak to ma asi fakt nepoznaš a si asi jediny človek či si to omne mysli.Kick z Gdkp ja si to nepametam a keď aj jedine že si afkoval dlšiu dobu inak by som fakt nemal dvovod ta kicknuť a keď som potom nabral už a zobral si niekto Id nebudem ho kickovať a brať ta s5.Ja si ľudi len tak z gdkp nekickujem a to ti dokaže každy.Vo Va som bol to je pravda zabudol som to tam dopisať     .Dvovod prečo ste ma kickli ? Nemal som na wowko čas a teras keď už pracujem tak nanho čas mam.

Hanzis

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Drancer Wed Nov 20, 2013 10:45 am

Za prve, na tom GDKP som bol aj ja, s durdim sme tankovali, a kickol si ho koli dacomu na Deadbringerovi (neco s mobkami).

Za druhe (to najdolezitejsie) Mame plnu prdel tankov, plus su tu warri s tank offspecem (asad, elli), keri tankuju na bossoch, kde ich treba troch. Takze za mna asi tiez PROTI
Drancer
Drancer

Poèet pøíspìvkù : 256

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luckz0r Wed Nov 20, 2013 10:58 am

tak ja zadnou negativni zkusenost nemam,spis naopak.kdykoliv sem byl v jeho gdkp,tak se toho dalo dost a nepamatuju si,ze by tam kohokoliv bezduvodne kickoval.ja kdyz treba jednou musel se psem,normalne to napsal a prisel cca za 8 minut,porad sem v raidu byl...

nerikam ze se stat nemohlo,ze kickl durdiho,jen rikam svoje zkusenosti s jeho gdkp.

k prihlasce.tankovat umi,taktiky zna a ohledne toho,ze je dost tanku.jak dlouho si myslite,ze to bude bavit ashe s lodrym tentokrat? 14 dni? mesic? (no offence,ale i vy 2 sami asi uznate,ze tech vasich "koncim s pve" "koncim s wow" atp bylo vic nez dost.drancer tu ted byva,tj pravda ale taky psal ze pri bakalarce a konci studia moc taky hrat nebude.nechat tankovat elliho mi prijde jako zhovadilost(stejne jako nechavat tankovat ravena)

secteno podtrzeno za me pro

Luckz0r

Poèet pøíspìvkù : 379

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro razercz Wed Nov 20, 2013 11:30 am

neutral
razercz
razercz

Poèet pøíspìvkù : 300

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ashbringerr Wed Nov 20, 2013 12:59 pm

I kdybych se nato zase vysral tak je tu pořád Actigo, Drancer a nesmíte zapomínat na Bigmeka.. Ten kluk čeká na svojí šanci taky a přijmutím Hanzise by ste ho uplně pohřbili Smile Co se týká 10 manů tak tam už je problém s tanky. Hanzise nemam moc v lásce takže za mě spíš PROTI. Já plánuju už ten Wotlk dotankovat Razz
Ashbringerr
Ashbringerr

Poèet pøíspìvkù : 361

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Wed Nov 20, 2013 1:02 pm

Já bych ho vzal a kicknul kapitána ameriku cheers cheers cheers
Tristicek
Tristicek

Poèet pøíspìvkù : 427

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natalka Wed Nov 20, 2013 1:18 pm

Jn zapomněla jsem na navíc na Hambáče, takže PROTI
Natalka
Natalka

Poèet pøíspìvkù : 302

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro elvaein Wed Nov 20, 2013 1:42 pm

PROTI
elvaein
elvaein

Poèet pøíspìvkù : 803

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Elli Wed Nov 20, 2013 2:17 pm

Tak nejak ako pisal luckzor. Ash bohvie ci bude chodit , lodry tiez tak a actigo ńo offence ale je spomaleny. Z toho mi ostava jeden poriadny tank a to je drancer , ktory tiez pisal ze budem chodit max main raidy v stredu od noveho semestra.
Takze som ZA.

Elli

Poèet pøíspìvkù : 561

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ravencreast Wed Nov 20, 2013 2:49 pm

PRO, už jen proto ze na jeho gdkp jsem vzdy pecenej vařenej Very Happy A Hanzis rozhodne za paladina hrát umí, o tom není pochyb. Je to jen na nem zda bude mít stále zájem i potom, co jste napsali ze tanku "cekající na svou přilezitost" mame kopu a bude se chtit dostat do řady a nekdy se na ten raid i dostat (at uz treba jen na docházení ID a progress Profa, sindry, LK) s 10m myslim problem nebude tam ty tanky potrebujem jak sul.
Ravencreast
Ravencreast

Poèet pøíspìvkù : 120

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Drancer Wed Nov 20, 2013 3:07 pm

Tak ja si myslim, ze zobrat sa moze, ale je uz otazne ci bude chodit raidy, ak by sa nestalo to, co tu vsetci spominate s ashom a lodrym. Na 10 HC ja nechodim, takze tam to je potreba dobrat.
Drancer
Drancer

Poèet pøíspìvkù : 256

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro radegast Wed Nov 20, 2013 4:38 pm

Tristicek napsal:Já bych ho vzal a kicknul kapitána ameriku cheers cheers cheers
ty začni chodit na raidy vole i potvora by se mohl občas ukázat bo někdy chybíte !!!! však se domluvte kdo kdy nemuže a logujte na střídačku ( znám pocit nadržený na raid a potom hovno... do raidu 4 restaci druidove neni idealni setup G5 )

Hanzis
pro - znám ho a vím co umí, a za prot palu umí, člověk co v 10h nepůjde spat ( doufam )
proti - durdiho připomínka ( mělo by vedení vzít v potaz, Durdi je dlouhodobý člen guildy), taky co znám Hanzise - nechodí se raidy, je na piču guildy tak se rozloučí a "astala vista bejby" ...to jsem taky videl a chápu to
"dobrých tanků" co to umí je v guilde upřímě podle me 3 ( Drancer, Elli, Raven(resto main) Ash umí ale není pokaždé.
....mě je to jedno, ale že ho znám tak jsem tu taky něco napsal........já chtěl do guildy toho huliče DK Winna ale pro jeho nekolektivní chovaní nebyl prijat : (
MMORPG zdar a wowku zváště Very Happy
radegast
radegast

Poèet pøíspìvkù : 175

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nightgreen12 Wed Nov 20, 2013 5:07 pm

sice je dost Pala tanku ale nekdy je krize tanku na ICC10 HC ,
Chodim snim GDKP a nikdy nefailuje a neutrhnu mu nikdy agro takže PRO

Nightgreen12

Poèet pøíspìvkù : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Janey Wed Nov 20, 2013 5:17 pm

Nightgreen12 napsal:a neutrhnu mu nikdy agro
No tak k tomu se dá říct asi jenom jedno: Trolololol Very Happy Very Happy
Janey
Janey

Poèet pøíspìvkù : 716

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kress Thu Nov 21, 2013 12:27 am

Tanků plná řiť, vememe dalšího... potopíme ty, co se nedostávají už teď. PROTI
Kress
Kress

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lodrynko Thu Nov 21, 2013 2:37 am

Tak já jsem Janeyumu napsal kvůli tomu, že bych byl rád kdybych dokončil datadisk na kterym jsem začal hrát. Je mi jedno že nebudu chodit pravidelně na main raidy, Janeymu jsem psal že mi kdykoliv může napsat a já přijdu (s tim že si nosim teďka novej notes do práce, tak můžu progresovat do haleluja a bude to pro mě stejně zábavnější, než tu drtit práci)

K přihlášce se spíše přiklánim k Durdimu, taky s nim mám spíš negativní zkušenosti. Ale nebudu do toho kecat.

Lodrynko

Poèet pøíspìvkù : 127

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro bigmacxx Thu Nov 21, 2013 8:12 am

Já proti němu nic nemám moc ho neznám. Ale Prot palů je docela dost...... Já,Actigo,Ash (off spec Kress jak jsem koukal.) Retrin už taky dost... kress,jyll.... a já.(a já sem v main raid time a ostatní pořád Smile.. Když už chybí kress nebo jyll tak jdu já egvip nemam furt perfektní ale stačí par id a budu už pořádnej. Jak jsem Včera psal a říkal se zubikem Změnil jsem si na 25hc retri do main. Jinak přihláška se mi libí.
Jinak díky že jste si na mě vzpomněli Very Happy
Promin ale PROTI
bigmacxx
bigmacxx

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tristicek Thu Nov 21, 2013 9:30 am

bigmacxx napsal: 
Jinak díky že jste si na mě vzpomněli Very Happy
Za málo
Tristicek
Tristicek

Poèet pøíspìvkù : 427

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Luckz0r Thu Nov 21, 2013 11:52 am

je hezky ze  vy 2 planujete dotankovat datadisk,ale tj tak 1-2 mesice a co pak...?

Luckz0r

Poèet pøíspìvkù : 379

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kress Thu Nov 21, 2013 1:30 pm

co pak ? pak bude Cata (a to kdoví jestli), a každej v gildě by si měl rozmyslet za jakou spec bude pokračovat...čili nemáš ani páru kdo bude hrát co, čili ani nemůžeš plánovat
Kress
Kress

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: