Ejkejforty návrat, arc mage
+13
Karzakh
razercz
Ashbringerr
Hauron
Kimaera
Janey
Luckz0r
bigmacxx
Fugy
Lodrynko
Leonna
Drancer
Ejkejforty
17 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Ejkejforty návrat, arc mage
Nick: Ejkejforty
Class (+Spec.): Arcane Mage
Talenty: 57/3/11
Profese: ench / tailor
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 5k gs http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Ejkejforty
Máš enchanty a sockety?: Yes
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Vy, potom jsem zacal akorat kseftovat s postavama a jen kupoval a prodaval, pak jsem se dostal k solidne equipnutymu warlockovi na horde tak jsem chvilu byl v guilde HoTD a ti magori presli na jinej server tak jsem to prodal a nehral vubec .. mam akorat postavy prevedeny na twinu ale tam je ve spicce 150 lidi takze nehraju vubec, ale ted me nejak zase chytla chut a chtel bych si zahrat a vy jste jedina guilda kde me to wowko bavilo hrat za poslednich x let na free scene
Důvod odchodu z guildy: od vas jsem odesel kvuli tomu ze jsem chtel skoncit z wow uspesne na par tydnu
Zkušenosti se svojí classou: maga jsem vyexpil na offiku takze si troufam rict ze ho ovladam stejne jako locka
Zkušenosti na raidu (Wotlk): 11/12 HC
Proč právě Vir Aeternum: protoze jste top
Koho znáš ve Vir Aeternum: vicemene vsechny
Věk: 1.2. mi bude 19
Online omezení (kdy můžete hrát): kdy chcu, uz nemam praci protoze jsem se na firemnim vecirku ozral a poslal do pice sefa takze ted prazdniny a pak budem otvirat rodinnej podnik kterej povedu a na wow si udelam cas klidne
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: podle me zbytecny navic stim eq co ted mam bych byl stejne pozadu
Tvoje UI: verte ze nechcete videt :DD
Jinak i kdyby jste meli full nebo stop stav magu, byl bych rad i za moznost stridacky pripadne alt raidy vsak me znate ze jsem pro cokoliv
díky za precteni a zatim se mejte, Ejkej
Class (+Spec.): Arcane Mage
Talenty: 57/3/11
Profese: ench / tailor
EQUIP a LINK NA ARMORY! : 5k gs http://armory.gamenode.cz/character-sheet.xml?r=Diversity&cn=Ejkejforty
Máš enchanty a sockety?: Yes
Máš stabilní internet?: Ano
Předcházející guildy: Vy, potom jsem zacal akorat kseftovat s postavama a jen kupoval a prodaval, pak jsem se dostal k solidne equipnutymu warlockovi na horde tak jsem chvilu byl v guilde HoTD a ti magori presli na jinej server tak jsem to prodal a nehral vubec .. mam akorat postavy prevedeny na twinu ale tam je ve spicce 150 lidi takze nehraju vubec, ale ted me nejak zase chytla chut a chtel bych si zahrat a vy jste jedina guilda kde me to wowko bavilo hrat za poslednich x let na free scene
Důvod odchodu z guildy: od vas jsem odesel kvuli tomu ze jsem chtel skoncit z wow uspesne na par tydnu
Zkušenosti se svojí classou: maga jsem vyexpil na offiku takze si troufam rict ze ho ovladam stejne jako locka
Zkušenosti na raidu (Wotlk): 11/12 HC
Proč právě Vir Aeternum: protoze jste top
Koho znáš ve Vir Aeternum: vicemene vsechny
Věk: 1.2. mi bude 19
Online omezení (kdy můžete hrát): kdy chcu, uz nemam praci protoze jsem se na firemnim vecirku ozral a poslal do pice sefa takze ted prazdniny a pak budem otvirat rodinnej podnik kterej povedu a na wow si udelam cas klidne
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: podle me zbytecny navic stim eq co ted mam bych byl stejne pozadu
Tvoje UI: verte ze nechcete videt :DD
Jinak i kdyby jste meli full nebo stop stav magu, byl bych rad i za moznost stridacky pripadne alt raidy vsak me znate ze jsem pro cokoliv
díky za precteni a zatim se mejte, Ejkej
Ejkejforty- Poèet pøíspìvkù : 337
Re: Ejkejforty návrat, arc mage
Kámo ty si pripad :DD poslat šéfa do piče
Ja som PRO
(na základe toho, co si psal na konci)
Ja som PRO
(na základe toho, co si psal na konci)
Drancer- Poèet pøíspìvkù : 256
Ty si snad ještě horší případ než já kamaráde. I když asi ne, já to smazal s legendarkou
Lodrynko- Poèet pøíspìvkù : 127
Fugy- Poèet pøíspìvkù : 94
jak dlouho te to bude bavit tentokrat:D? jako klidne pro,ale s raidama(minimalne tema stredecnima,kdy se dava uz cely icc krom lk) fakt nepocitej...
Luckz0r- Poèet pøíspìvkù : 379
vsak jak rikam nepocitam stim ze budu chodit main raidy budou mi stacit alt raidy jestli nejaky mate nebo budu chodit s worldem .. aspon byt mezi normal lidma by mi stacilo a mit pod jmenem VA a bavit me to bude snad dlouho teda dokud sem nedaj cata
alt raidy nechodime.jinak cata ma byt koncem rijna,ale buh vi jak to bude...
koncem rijna 2015 ? :Ddddd
Trolololol. Proč ne Ejkej, ale seš fakt případ... podle mě ty by sis už ani neměl dávat přihlášku, ptž nám tu pak zahltíš celej kanál až zase budeš po xyztý znova začínat...
Akorát vždycky někomu whispni s čim chceš začít hrát a cajk.
Akorát vždycky někomu whispni s čim chceš začít hrát a cajk.
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
tak ted jsem dokonce koupil i furrynu myslim ze to je byvalej cryptokokot me jde hlavne o to abych mel skym pokecat bo tak protoze uz vas znam, ty raidy si zajdu s worldem nebo budu stridacka proste jak bude potreba no stress
ale jedno je jasny...stealthkill by se od tebe mohl jeste ucit(kdo si ho pamatuje vi o cem mluvim:D)
Bože, uzavřem sázky, za jak dlouho si zas všecko smažeš :DMágů je full stav a za arcana piču vytočiš, proti Ale oni tě už stejně nabrali, co?
jeste ne tak muzu dat i fire no ale kdyz jsem byl naposled za arc v icc tak to netočilo spatne :DD jinak mam jeste furrynu tedka s 6k gs skoro ... ale stejne na main raidy to nevypada jak rikal luckzor takze tam budu zahrivat stridacky jestli me teda vemete
Prej vyexpil ... nevim kdo ti expil ty posledni levely PRO
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
jo voe a kdo vyexpil tech 86 levelu pred tebou ?
No to nevim
Ashbringerr- Poèet pøíspìvkù : 361
boha ty jsi pripad pro
razercz- Poèet pøíspìvkù : 300
Mno u me prihlasky byl PROTI ale je videt ze je to poradny pojivo tohoto ustavu
jasne ze PRO .... minulej tejden sem mel smeny od 10:00 -22:00 tak sem narazil na tu prihlasku az ted xD
jasne ze PRO .... minulej tejden sem mel smeny od 10:00 -22:00 tak sem narazil na tu prihlasku az ted xD
Karzakh- Poèet pøíspìvkù : 21
Strana 1 z 2 • 1, 2
Similar topics
» Ejkejforty - destro warlock
» Blindless , MAGE
» Daphnee- Mage
» Diablosx - mage; frostfire
» Silwin - Frostfire Mage
» Blindless , MAGE
» Daphnee- Mage
» Diablosx - mage; frostfire
» Silwin - Frostfire Mage