Diablosx - mage; frostfire
+7
Hucimir
Largi
Janey
Jyrki
pve
Infinity
diablosx
11 posters
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat
Strana 1 z 1
Diablosx - mage; frostfire
Nick: Diablosx
Class (+spec): Mage (frostfire)
Talenty: 53 / 18, v nejbližší době budu ale nejspíš měnit na arcane -.-, off talenty používám do pvp a mění se zhruba jako ponožky takže...
Profese: eng, min, tailor + sekundárky, všechno na max
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Diablosx
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: the gladiators of death, u pipa doma
Důvod odchodu z guildy: TGoD se rozpadli, u pipa dome ''malinká'' neshoda s gumkou...nádledovaná kickem
Zkušenosti se svojí classou: počítat to nebudu...hraju na narnu od začátků old narniasu (vanilla)
Zkušenosti na raidu (Wotlk): naxx, os, eoe, a voa celý; UD po yoggurta
Proč právě Vir Aeternum: důvodů je víc...nebudu popírat že jeden z nich je pozice nejlepší guildy u alli ale taky to neni jedinej důvod, chci jít někam kde někoho znám a zároveň někam kde lidi akorát nehuntěj equip ale choděj i 4fun nebo pro achievy, další věc je že je to momentálně nejstarší funkční guilda a já sem jeden z nejstarších funkčních hráčů, takže by ten nápis pod mym jménem moh vypadat dobře...
Koho znáš v Vir Aeternum: spartu, kima, shiggiho, patriciuse, rangiku, sinda, hučáka, asme...a spoustu dalších
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): omezení nemam ale můj časovej rozvrh se mění ze dne na den...každopádně raidům se přizpůsobim
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/f/545/dmgtgod.jpg/ ...trošku starší screen ale na podložení by moh stačit
Tvoje UI: bez addonů kromě atlasu, recountu a dříve dbm a wittymage
Class (+spec): Mage (frostfire)
Talenty: 53 / 18, v nejbližší době budu ale nejspíš měnit na arcane -.-, off talenty používám do pvp a mění se zhruba jako ponožky takže...
Profese: eng, min, tailor + sekundárky, všechno na max
EQUIP a LINK NA ARMORY! : http://arsenal.onlinegamers.cz/character-sheet.xml?r=Narnias&cn=Diablosx
Máš enchanty a sockety?: ano
Máš stabilní internet?: ano
Předcházející guildy: the gladiators of death, u pipa doma
Důvod odchodu z guildy: TGoD se rozpadli, u pipa dome ''malinká'' neshoda s gumkou...nádledovaná kickem
Zkušenosti se svojí classou: počítat to nebudu...hraju na narnu od začátků old narniasu (vanilla)
Zkušenosti na raidu (Wotlk): naxx, os, eoe, a voa celý; UD po yoggurta
Proč právě Vir Aeternum: důvodů je víc...nebudu popírat že jeden z nich je pozice nejlepší guildy u alli ale taky to neni jedinej důvod, chci jít někam kde někoho znám a zároveň někam kde lidi akorát nehuntěj equip ale choděj i 4fun nebo pro achievy, další věc je že je to momentálně nejstarší funkční guilda a já sem jeden z nejstarších funkčních hráčů, takže by ten nápis pod mym jménem moh vypadat dobře...
Koho znáš v Vir Aeternum: spartu, kima, shiggiho, patriciuse, rangiku, sinda, hučáka, asme...a spoustu dalších
Věk: 18
Online omezení (kdy můžete hrát): omezení nemam ale můj časovej rozvrh se mění ze dne na den...každopádně raidům se přizpůsobim
DPS/HPS podložený screenem aspoň na dummech: https://2img.net/r/ihimg/f/545/dmgtgod.jpg/ ...trošku starší screen ale na podložení by moh stačit
Tvoje UI: bez addonů kromě atlasu, recountu a dříve dbm a wittymage
diablosx- Poèet pøíspìvkù : 2
Re: Diablosx - mage; frostfire
no nvm, magov mame podla mna dost, dalsieho netreba
takze proti
takze proti
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
juuuuu:D pekny DPS screen:D kdo jiny nez PVE prvni:D
pve- Poèet pøíspìvkù : 251
pve napsal:juuuuu:D pekny DPS screen:D kdo jiny nez PVE prvni:D
verim, ze nato rad spominas, ked teraz mas problem udrzat sa v top 5
Infinity- Poèet pøíspìvkù : 482
no, samozrejme ho poznam aj ja, ale to nemoze vediet kolko mam charov/name. bezkonfliktny chlapec... ale nie som vedenie, tak to necham na vas, kedze som dlhsie nehral a neviem presne aky je tav v guilde
Jyrki- Poèet pøíspìvkù : 805
já jsem PRO pokud bude chodit raidy. Magů je sice dost, ale aktivních lidí čím dál tím míň. Hlavně dlouholetý hráč takže skill tam určitě bude.
/edit dobrá otázka s tim miningem je to jak když je to tvůj main? v ničem tě to neburstne... Takže PRO jedině pokud si ten mining předěláš.
/edit dobrá otázka s tim miningem je to jak když je to tvůj main? v ničem tě to neburstne... Takže PRO jedině pokud si ten mining předěláš.
Naposledy upravil Janey dne Fri Apr 20, 2012 8:40 am, celkově upraveno 1 krát
Janey- Poèet pøíspìvkù : 716
Je fajn, že je dlouholetý hráč, určitě má moře altů, takže nechápu naco mining na mainovy :-x
Largi- Poèet pøíspìvkù : 362
O talentoch a Eq sme sa už bavili.
Keďže užívam občas jeho Guild banku, som mu zaviazaný a tak mi neostáva nič iné ako povedať áno.
Keďže užívam občas jeho Guild banku, som mu zaviazaný a tak mi neostáva nič iné ako povedať áno.
Hucimir- Poèet pøíspìvkù : 870
Aj ja napíšem áno, pretože ma údajne pozná aj keď ja jeho nie a cítim sa takto strašne dôležito, takže ANO ANO ANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sindoray- Poèet pøíspìvkù : 556
no, pro mining mam jednoduchý vysvětlení...který pochopí myslim každej... ty profky sem dělal už začátkem tbc...a od tý doby sem byl línej je jakkoliv předělávat x-D každopádně poooomalu ale jistě na tom pracuju
a sindo, z toho si nic nedělej, spousta lidí na mě zapoměla...nejsem holt tak výraznej jako nuget
a sindo, z toho si nic nedělej, spousta lidí na mě zapoměla...nejsem holt tak výraznej jako nuget
diablosx- Poèet pøíspìvkù : 2
a to ze huca pouziva jeho banku tak bych jeho hlas nebral vpotaz protoze by to bylo stret zajmu!
chodnik- Poèet pøíspìvkù : 218
diablosa si pamatam aj ja. ako mu to islo to neviem, ale inak celkom v poho myslim. som ZA.
Thorag- Poèet pøíspìvkù : 168
Similar topics
» Ejkejforty návrat, arc mage
» Blindless , MAGE
» Daphnee- Mage
» Escape - mage, fire
» Freezeyou - mage, fire / arcan off
» Blindless , MAGE
» Daphnee- Mage
» Escape - mage, fire
» Freezeyou - mage, fire / arcan off
Vir Aeternum :: Přihlášky :: Přijat